kupujem Xiaomi Redmi Note 2 Prime.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kupujem Xiaomi Redmi Note 2 Prime.
Koji bi mobitel bio best buy do 2600-2700kn.
Uvjeti su da je novi, da je ekran minimalno 5,3' i da nije kinez.
Hvala!
Koji bi mobitel bio best buy do 2600-2700kn.
Uvjeti su da je novi, da je ekran minimalno 5,3' i da nije kinez.
Hvala!
Na njusci nadjes novi zapakirani G3 sa 32GB memorije i 3GB RAM-a, stoga radje ciljaj na taj.
uzeti S5 mini (2200kn) ili A3(1900) ? koji ima bolji procesor i graficku ? oba imaju 1.5gm rama .
Dobro večer, može neko mišljenje o sony xperia z3 compact; kakva je stabilnost android os-a na sonyu, trajanje baterije te sveukupni dojam. Hvala
Koji mob da uzmem
0 | Xiaomi Redmi Note 2 Prime |
---|---|
14 | OnePlus One Sandstone 64gb |
Dobro večer, može neko mišljenje o sony xperia z3 compact; kakva je stabilnost android os-a na sonyu, trajanje baterije te sveukupni dojam. Hvala
Najbolji mobitel manjih dimenzija na tržištu. Ako ti odgovara veličina i dizajn, nemaš što razmišljati.
uzeti S5 mini (2200kn) ili A3(1900) ? koji ima bolji procesor i graficku ? oba imaju 1.5gm rama .
Nijedan ni drugi za tu lovu nego polovan LG G3
Pozdrav ekipa. Koji biste mobitel preporučili do 2500 kuna da je potpuno novi iz dućana? Znači njuškalo i područje izvan RH ne dolaze u obzir. Gledao sam A5, on mi je nekako najviše zapeo za oko. Unaprijed hvala :)
od LG-a uzimam samo mikrovalne i hladnjake , mobitele nikako
Koji mob da uzmem
Naravno da je OnePlus One bolji, ali to su mobiteli razlike više od 700 kn pa mi nije jasno kako su usporedivi?!?
neki lik ga prodaje ta 1900 na njuskalu pa gleedam sta da uzmem
Pozdrav ekipa. Koji biste mobitel preporučili do 2500 kuna da je potpuno novi iz dućana? Znači njuškalo i područje izvan RH ne dolaze u obzir. Gledao sam A5, on mi je nekako najviše zapeo za oko. Unaprijed hvala :)
ja imam A5 (sluzbeni) i nisam nesto zadovoljan s njim. Kamera mu je odlicna, ekran je dobar. Touchwiz ne radi kako treba, multitasking je nemoguce, blokaje, zapinje. Nije sad previse, ako nisi neki power user, ali meni kojemu je stalno mob u rukama, ne opravdava cijenu od 2500kn. Van toga, lagan, ima neki premium feel zbog aluminij full bodya. onako. lip mob. Kao drugi mob imam xiaomi redmi note 2 (privatni). puno mi je brzi, fluidniji i lakse za upravljat. doduse RN2 ima i puno jaci hardware... ali je 5.5" pa nije za svaciiju ruku. uzeo sam ga na rate preko wowshopa za 1800kn.
od LG-a uzimam samo mikrovalne i hladnjake , mobitele nikako
Pa onda uzmi Samsung i imat ces duplo losiji mob od G3, boli me briga onda
Može preporuka mobitela do nekih 2000kn?
Gledam Xperiju Z2 na Njušci, OnePlus 1, te Oppo Find 7a (7 s QHD-om je nešto skuplji) u Oppostyle shopu,
još nešto vrijedno pogleda u toj cijeni?
Kupio ga prije tjedan dana.
Savrsenstvo
XIAOMI MI4 ti je najbolji izbor od novih iz dučana, dobar izbor su ti još LG G2 i ASUS Zenfone 2
Imam veoma zadovoljan, baterija vrh, stabilnost odlična, fluidnost vrhunska, nadogradnje redovite i dojam 9.5/10. Nema boljeg kompaktnog mobitela ispod 5'' ekran.
nebi se složio da je LG G2 bolji od Mi4, jer Mi4 ima bolji hardver (snapdragon 801), bolju softversku podršku kao i sučelje,bolje kamere, a i kvalitetnije je napravljen sa metalnim okvirom naspram plastičnog G2, no i logično je da je Mi4 bolji kad je skoro godinu dana noviji uređaj nego G2
- redmi note 2 možda ima nešto bolji procesor u multitaskingu, dok je zenfon-ov intel u single radnjama dosta bolji, što se tiče ostalog zenfone je rang više po kvaliteti (kamere, kvaliteta izrade, dizajn,baterija...)
Motorola Moto G 2015 s 2GB RAMa ili Lg Nexus 5?
Važna mi je brzina samog sustava i redovite nadogradnje.
I gdje najpovoljnije kupiti novog?
To su sve male razlike gdje negdje je G2 bolji, a negdje Mi4. Snapdragon 800-801, razlika je minimalna. Tih 16GB razlike je po meni najbitnija razlika jer imati samo 16GB memorije (10-ak ustvari) je vrlo malo u današnje vrijeme kad koja igra ima po nekoliko GB, video zauzima puno, glazba itd.
Zenfone 2 ima svoje adute, ali nekako odbija zbog veličine u odnosu na dijagonalu ekrana, i ekran je dosta slab po pitanju osvijetljenja
Pozdrav.
Razmisljam se da kupim htc one m8 za 1300 kn ili neki drugi mobitel u tom cjenovnom rangu (razmisljo sam se izmedu kineskih mobitela Umi Iron i Meizu mx2), mozda i malo skuplji, negdje do 1600 kn.
Losa strana kineskih mobitela mi je da trebam cekat vise od mjesec dana te opet ne znam hoce li mi specifikacije mobitela biti tocne i hoce li mobitel biti u redu...
Koji bi po vama bila najbolja opcija?
Edit: U meduvremenu sam naisao na ovaj mobitel http://www.honorbuy.com/340-letv-le-one-32gb-rom-smartphone.html
Zna li neko placa li se carina i pdv kada bi narucivao s honorbuyinga i koliko vremena treba da mobitel dode?
One M8 za 1300? kupuj, odma
jel itko kupovao xiaomi mi4 i odakle ga uzet a da prođem najjeftinije tj. da nema carine pdv-a i tih gluposti? i sto mislite kolika bi mogla bit cijena novom mi5 koji dolazi u 11. mjesecu?
Koliko se isplati prelazak s Galaxy A5 na Galaxy S6?
Koliko se isplati prelazak s Galaxy A5 na Galaxy S6?
Zavisi zasto razmisljas o prelasku. S6 je vrh ponude, A5 je srednja klasa. Kao da pitas da li se isplati prelazak s Golfa na audia A6. Mobitel je bolji u svakom slucaju, ako ga mozes prisustit i treba ti. ako koristis mob samo za surfanje i socijalne mreze - A5 je uredan. Meni je A5 lagga kod multitaskinga.