Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.023
|
čitano: 12.503.626
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Qvezbra kaže...
Pozdrav !
Trebam mobitel za suprugu do 800 kn.
Novi iz Hr trgovine ili prek Njuškala možda.
4 do 4.5 ' , da je fluidan, da ne šteka. Nije neki zahtjevan korisnik, tu i tamo koja fotografija, malo na facebook i internet.
Hvala !

najbolji izbor bi ti onda bio ovaj ACER Z410 LIQUID

13 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Ljudi sto mislite dali se isplati da dam s4 mini bez garancije i 2100kn za dva tjedna star meizu mx5

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav,

Isplati li se po vama zamjeniti IPhone 6 za SGS6 Edge+ , znaci razmisljam o zamjeni mog IPhonea za SGS6 Edge+ uz moju nadoplatu naravno, da li je tko koristio taj telefon? Da li je pre velik za normalnu upotrebu? Do sada jedini Android telefon mi je bio Galaxy S5 i ubrzo mi je dosadio i zamjenio sam ga za IPhone 6 i sada opet razmisljam o prelasku u Samsung obitelj, ali opet tu je i novi 6S, ali opet nisam dovoljno siguran da li se isplati mjenjati IPhone 6 za 6S. Razlozi prelaska bi bili definitivno vise memorije, imam 16gb na IPhoneu i sve je vec  se popunjeno i nekako mislim da bi se isplatilo dati jos jednu priliku Samsungu jer mi se cini da ponuđuje mnogo vise stvari i sveukupno mi se cini zanimljivijim i privlacnijim od IPhonea.

Znaci koje su opcije: IPhone 6 za SGS6 Edge +, IPhone 6 za 6S (Plus vjerojatno)

Isplati li se po vama sada uciniti zamjenu za Edge + ili da radije sacekam 6S , volim IPhone, ali isto bih htio probati i konkurenciju, ali opet dolazim do onoga "sto ako se razocaram i bacim pare u vjetar?".

Find me here |||: Steam: LollyTheGoat // CROVitaly ||| Origin: MasterNerdx ||| Uplay: CRO_Vitaly ||| Diablo 3: Pršut#2139 ||| Proud to be Mrcina www.mrcine.org
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
Skillzor70 kaže...

Pozdrav,

Isplati li se po vama zamjeniti IPhone 6 za SGS6 Edge+ , znaci razmisljam o zamjeni mog IPhonea za SGS6 Edge+ uz moju nadoplatu naravno, da li je tko koristio taj telefon? Da li je pre velik za normalnu upotrebu? Do sada jedini Android telefon mi je bio Galaxy S5 i ubrzo mi je dosadio i zamjenio sam ga za IPhone 6 i sada opet razmisljam o prelasku u Samsung obitelj, ali opet tu je i novi 6S, ali opet nisam dovoljno siguran da li se isplati mjenjati IPhone 6 za 6S. Razlozi prelaska bi bili definitivno vise memorije, imam 16gb na IPhoneu i sve je vec  se popunjeno i nekako mislim da bi se isplatilo dati jos jednu priliku Samsungu jer mi se cini da ponuđuje mnogo vise stvari i sveukupno mi se cini zanimljivijim i privlacnijim od IPhonea.

Isplati li se po vama sada uciniti zamjenu za Edge + ili da radije sacekam 6S , volim IPhone, ali isto bih htio probati i konkurenciju, ali opet dolazim do onoga "sto ako se razocaram i bacim pare u vjetar?".

Otiđi do npr. VIPa i probaj dali ti S6E+ paše, ako ga nema onda uzmi S6 Edge i Note pa se nađi negdje na sredini i skužiti ćeš dali ti paše.

S6E+ je ono što i ime govori, povećani S6E.

iPhone 6 za 6S po meni nikako nema smisla, jedino ako ti treba Fors Tač ili emerdženzi selfi.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
11 godina
neaktivan
Deawood kaže...
Skillzor70 kaže...

Pozdrav,

Otiđi do npr. VIPa i probaj dali ti S6E+ paše, ako ga nema onda uzmi S6 Edge i Note pa se nađi negdje na sredini i skužiti ćeš dali ti paše.

S6E+ je ono što i ime govori, povećani S6E.

iPhone 6 za 6S po meni nikako nema smisla, jedino ako ti treba Fors Tač ili emerdženzi selfi.

Imam u planu otici pogledati da li ih imaju za isprobat, ako ne sigurno ce ih bit u Samsung centru u Areni ili kako se vec zove Samsungov ducan. Bas zbog tih meni nepotrebnih stvari sam odlucio pogledati Samsung ponovo, jer novi mobitel mi treba 16gb na IPhoneu je nista danas, par dokumenata, neka playlista, par aplikacija i pun mobitel. 

Hvala na odgovoru :)

Find me here |||: Steam: LollyTheGoat // CROVitaly ||| Origin: MasterNerdx ||| Uplay: CRO_Vitaly ||| Diablo 3: Pršut#2139 ||| Proud to be Mrcina www.mrcine.org
11 godina
neaktivan
Hvala !
Ja sam pogriješio, mislio sam na mob manjih dimenzija. Nešto kao Samsung Galaxy S3 mini koji sad koristi ili malo veći.
Iako sam napisao novi, na njuškalu sam našao huawei p6 za 900kn, bar tako piše lik stanje 10/10.
Sličnih je dimenzija kao ovaj Acer što si stavio.
12 godina
neaktivan
dos2074 kaže...
dos2074 kaže...
Pinhead kaže...
dos2074 kaže...

ma moram uzeti nesto uz produljenje ugovora u vipu ; uglavnom najvise mi se svida A3 , ali vidim da ljudi na ovom forumu ne preferiraju samsung

onda uzmi jedan od ova 2 ako produljuješ ugovor: Sony Xperia M4 Aqua ili ALCATEL ONETOUCH IDOL 3

uzeo bih M4 Aqua bez razmisljanja da je ekran manji , a kod idol 3 navodno ima los zvuk kod videozapisa . izgleda da cu uzeti Spirita ili A3 , ali ipak preferiram A3 zbog tipki koje nisu dio zaslona

ipak sam se odlucio za M4 aqua , pa me zanima oce li izdrzati cca 2 godine koristenja ili ce kao samsung poceti stekati nakon nekog vremena ?

Bez problema, novi update je otklonio svake probleme sa fluidnošću tako da si miran za to razdoblje, nove Xperije su sjajno optimizirane što se rada i fluidnosti tiće

10 godina
neaktivan
Qvezbra kaže...
Hvala ! 6Ja sam pogriješio, mislio sam na mob manjih dimenzija. Nešto kao Samsung Galaxy S3 mini koji sad koristi ili malo veći.
Iako sam napisao novi, na njuškalu sam našao huawei p6 za 900kn, bar tako piše lik stanje 10/10.
Sličnih je dimenzija kao ovaj Acer što si stavio.

acer ti je bolji mobitel nego p6, fluidnije ce ti radit i duze ces bit miran zbog boljeg procesora

12 godina
neaktivan

Kupio Vodafone Smart Ultra 6, nadam se najboljem :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

nije mi to palo na pamet :D

tnx

12 godina
neaktivan

samsung galaxy s5 kupljen u njemackoj, dakle njihova garancija.

Vrijedi li to ista kod nas, di se može popravljat mob s obzirom na EU?

0 0 hvala 0
14 godina
Pozdrav:) Kolegi treba mobitel i nasao na njuskalu iphone 4 za nekih 600 kn sa 32 gb memorije. Navodno jako dobro ocuvan. Da li da uzme neki novi do 800,900 kn ili taj iphone 4. Ima li kakva preporuka za tu cijenu? Uzeo bi odmah tu u Hr jer nema vrenena da naruci iz Kine ili slicno. Lg spirit kako se vec pise s vidio da se preporucuje i sl. Eto ukratko. Hvala:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Spirit ako može. Ip4 je vrijeme pregazilo
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina

Pozz! Ovak, burazu sam naručio mob prije 2mj, LG NEXUS 4 i pao mu je i uglavnom to je to. Kod nas ne servisiraju taj mob, neda se popravit, nema materijala bla bla nebitno. Treba mi preporuka mobitela do 1000 kn, bestbuy za tu lovu unutar HR. Nebum naručival izvana jer mu mob treba do kraja tjedna. Hvala na odgovoru ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Glogić kaže...

Pozz! Ovak, burazu sam naručio mob prije 2mj, LG NEXUS 4 i pao mu je i uglavnom to je to. Kod nas ne servisiraju taj mob, neda se popravit, nema materijala bla bla nebitno. Treba mi preporuka mobitela do 1000 kn, bestbuy za tu lovu unutar HR. Nebum naručival izvana jer mu mob treba do kraja tjedna. Hvala na odgovoru ;)

Mislim da mozes naci dobar HTC M7 za te pare na njuskalu...

jmnemonic158@gmail.com
14 godina

Gdje kupiti Galaxy S6 po što manjoj cijeni?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pozdrav ekipa. Gledam neki mob u cjenovnom rangu Galaxy S5. Znači oko 3000 kuna. Ima netko neku bolju ideju, što da se uzme za te novce? Unaprijed hvala :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Hvala, al' po mogućnosti novi uređaj. Normalno da ne očekujem neku perverziju od moba, al' da cijena opravdava uređaj. Nek ima garanciju godinu dana i super :)

14 godina
Do 1000kn je best buy toliko spominjani LG Spirit.

@alen4430

LG G4 preko njuškala, novi sa garancijom
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
e ovako, trebalo bi da uzmem neki nov mob, pa me zanima koji biste preporucili od navedenih: Alcatel Idol 3 (4.7 inca) ili ZTE Blade V220.

Ne planiram da kupujem neke premium modele, ovi mi se cine ok.

Evo i specifikacija:
http://www.mtel.ba/webshop-proizvod/Telefon/ZTE-Blade-V220/723

Do sada sam imao dosta dobra iskustva sa Alcatel modelima - prvo M'Pop a kasnije Idol 2
ZTE ima veci display ali mi se cini da je sve ostalo na Alcatelovoj strani. Android 5.0, 1,5 GB RAM memorije.. Kamera je 13/5mpx na oba  modela. btw Idol 3 ima i verziju od 5.5 inca ali to je preveliko... Sta vi kazete? :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.9.2015 12:17 (Daky1).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Najbolji novi nekineski 5-inčni 1080p IPS/AMOLED mobitel do 2000kn? Dosad sam našao ova dva:

S4 I9505 - Snapdragon 600, 2GB RAM

G4 Beat - Snapdragon 615, 1.5GB RAM

Eh da, obavezno s microSD slotom (otpada G2)

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.9.2015 13:33 (non pasara).

0 0 hvala 0
15 godina
non pasara kaže...

Najbolji novi nekineski 5-inčni 1080p IPS/AMOLED mobitel do 2000kn? Dosad sam našao ova dva:

probaj nac S4 I9506 sa S800 chipsetom ili neka xperia Z2 ako nades, moze nac i htc one m8, samo nemoj uzimat stariji chipset od S800 

13 godina
non pasara kaže...

S4 bez aftermarket rom-a (citaj CM) se ne isplati. Kratko i jasno.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
neaktivan
Poštovanje,
evo tražim neki dual sim mobitel, uzeo bi neki od ova 3 mobitela pa me zanima mišljenje koji je po vama najbolji? Ili ako imate preporuku za neki drugi dual sim biti ću vam zahvalan.

- MEIZU M2 GRAY
- XIAOMI REDMI 2 ADVANCE
- ZOPO SPEED 7

7 MEIZU M2 GRAY
9 XIAOMI REDMI 2 ADVANCE
1 ZOPO SPEED 7

0 0 hvala 0
13 godina
mrky100 kaže...
Poštovanje,
evo tražim neki dual sim mobitel, uzeo bi neki od ova 3 mobitela pa me zanima mišljenje koji je po vama najbolji? Ili ako imate preporuku za neki drugi dual sim biti ću vam zahvalan.

- MEIZU M2 GRAY
- XIAOMI REDMI 2 ADVANCE
- ZOPO SPEED 7

Redmi 2 advance ili Zenfone 5. 

13 godina
neaktivan
Gledao sam Zenfone 5, ali ne znam iskreno di da ga kupim.. Sta kazete na ova dva ostala mobitela?
13 godina
mrky100 kaže...
Gledao sam Zenfone 5, ali ne znam iskreno di da ga kupim.. Sta kazete na ova dva ostala mobitela?

Meizu ima najjacu bateriju od sva 3 to bi bila jedina prednost a sad....

13 godina
neaktivan

Meni je nekako kvaliteta tih uredjaja najbitnija, da nemaju nekih bug-ova i da dobro rade..  Pa me konkretno zanima dali su oni svi u nekom istom "razredu" ili ima koji da odskace?

0 0 hvala 0
13 godina
mrky100 kaže...

Meni je nekako kvaliteta tih uredjaja najbitnija, da nemaju nekih bug-ova i da dobro rade..  Pa me konkretno zanima dali su oni svi u nekom istom "razredu" ili ima koji da odskace?

Ja mogu samo reci za ono sto imam, a to je Zen5.

Koristima ga od hmmm 6-og mjeseca prosle godine sa dvije kartice konstantno, nemam apsolutno nikakvih bugova, telefon nikad nije zaledio, resetovao, ubagovao niti bilo sta.

Jedina mana, kao i svih drugih 5" sa jakim hardverom je sto baterija traje dan i po najvise.

12 godina

trebam pomoć nekog mob experta :) dakle trazim si duze vrijeme lg g2 (on mi je prvi pick) ali ne uspijevam naci u okolici (a preko pošte nebi uzimao), sada mi se nudi u blizini Huavei P7 star 5mj sa garancijom za 1500kn, dali je veliak razlika između ta dva moba po performansama? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice