meni je na S4 ekran kalibriran na dynamic, tu su mi nekako najzivlje boje a sa svjetlinom nemam problema, vani bez ikakve muke gledam u ekran iako kazu da je samoled vani katastrofa...cak bolje vidim nego na jednom sonyju z sa tft ekranom
Uff, dynamic je ustvari "najgori" način rada zaslona. Ne mogu reći najgori jer se tebi sviđa nešto drugo, ali probaj koristi u načinu rada film. Tu su boje najblijeđe, ali najbliže realnom prikazu. Na dynamic su prekričave i neprirodne. Probaj koristiti par dana, nekako vjerujem da ćeš skužiti koliko je sada zaslon ustvari "loš" u odnosu na ovaj drugi način rada.
dakle kupujem curi mobitel za bozic, cijena do 3800kn gotovinsko placanje. U oko su mi zapela dva modela HTC one m7 i nokia lumia 930. Njoj se jako sviđa samsung galaxy alpha ali mislim da cijena nije opravdana s obzirom na specifikacije.
Dakle zanima me što bi vi preporučili i da mi navedete shop u kojem bi to uzeli. Hvala
Prvo da kažem, svaka čast majstore. Dosta ljudi koji traže mobitel curi kaže "ne treba njoj neki dobar model" a oni barabe imaju najskuplje i najbolje smartphone na tržištu. Kako sebično, kao da cura ne bi znala koristit bolji mobitel. Mislim ako imaš curu, onda je valjda i voliš. Pa mene bi bila sramota koristiti ovaj note 3, a da svojoj curi kupim neki šugavi s malim zaslonom, malo rezolucijom, lošim fotićem, štekav itd itd. Da se vratim malo na temu sa svoje filozofije.
S obzirom da nisi rekao kolika bi veličina ekrana bila pogodna, širok je raspon uređaja koje bi mogao kupiti. Ali, pošto joj se sviđa galaxy alpha, vjerujem da ne bi nešto preko 5". A gle, imaš tu dosta prilično dobrih modela, počevši od Xperije Z3 compact, galaxy alphe, S5 minija, Htc One minija 2, a možda i iPhone 5s.