Nije mi jasno kako to da su prodavali G3 po 2700 kuna? Može netko dati pojašnjenje?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije mi jasno kako to da su prodavali G3 po 2700 kuna? Može netko dati pojašnjenje?
Vjerojatno nemoze .
Tesko da neki ducan moze isti artikal spustit sa 4 399 kn na 2 700 kn.
Ili im je nesto zaskripilo s lovom ili neznam .
Ali zbog te "ponude" totalno nerealno bi bilo spustat cijene uredjaja tu po forumu zbog uredjaja ili dva koji se mozda i nece pojavit po onoj cijeni .
Ja sam prvi koji bi htio da se cijene sruse ali nije realno .
Pozdrav, trebala bi mi informacija u vezi kupovine mobitela, gledao sam LG G2 na mobicityu ili Xiaomi Mi3 koji je trenutno rasprodan.
Koliko sam shvatio citajuci po forumu, gleda se ex VAT cijena, jer ne naplacuju porez za hrv. Sa UKFSHIP kodom je besplatna dostava, i ta ex VAT cijena je konacna? Kada dode u hrv nista se ne placa porez il carina posto smo u eu kao i uk?
Znaci za primjer crni G2 kosta 261 funtu tj. cca 2570kn, to platim paypalom i to je to sto se tice placanja? Pitam za svaki slucaj da mi nebi naplatili nesto dodatno kada stigne u hrv.
Hvala
Znači ovako. Rekli su da cijena u webshopu nije ažurirana. Račun je tu, a imam i slike uređaja skupa sa računom i garancijom koje mi je kolega maks poslao.
U smartsonu kažu kako su rasprodali sve uređaje koje su imali na lageru. I šta je tu čudno zapravo? Pa čudno je što konačno netko od naših trgovaca nudi uređaj bez lopovske marže za novce koje stvarno vrijedi, a to je cca 500$.
I to je najveći problem nas Hrvata jer smo navikli da uređaji u Hrvatskoj koštaju $ puta 10, a ne puta 5 i nešto koliko zapravo dolar i je.
I onda kad dođe netko tko uređaj ponudi po toj cijeni, najednom je prevara.
Pa da svi kupujemo uređaje samo po realnim cijenama, ovakvih marža nebi ni bilo. iPhone 6 nebi koštao 8500 nego 4500, S5 nebi bio 4500 nego 3000 i slično.
Ako hoćeš i možeš, nazovi, provjeri i kupi, ako nećeš, ne moraš. Meni ni iz džepa ni u džep. Prenio sam informaciju koju je podijelio dotični kolega za sve koji pikiraju G3, pa ko voli nek izvoli. Tko ne, nek vozi dalje i kupi ga negdje za 4500 jer mu je to sigurnije.
Evo i ja potvrđujem jer sam ih osobno nazvao..
jednostavno nazovi i uvjeri se sam ako drugima nevjerujes..
Hvala decki
Nije da vam ja ne vjerujem samo kazem da tu nesto ne stima . Uredjaj spustit sa 4400 na 2700 .
Sretno s kupovinom buducim udomiteljima jako dobrog uredjaja .
U smartsonu kažu kako su rasprodali sve uređaje koje su imali na lageru. I šta je tu čudno zapravo? Pa čudno je što konačno netko od naših trgovaca nudi uređaj bez lopovske marže za novce koje stvarno vrijedi, a to je cca 500$.
Sam si sebi dao odgovor u sljedećoj rečenici koju sam obrisao da ne bude kilometar teksta na kojeg odgovara. Nije vjerojatno da je netko spustio cijenu posve novog top uređaja za cca 1600-1700 kuna ili koliko već iz čistog mira. Nema šanse.
Evo i ja potvrđujem jer sam ih osobno nazvao..
jednostavno nazovi i uvjeri se sam ako drugima nevjerujes..
Nemam namjeru zvati. Nešto je tu čudno. Nitko ne spušta cijenu samo tako.
Onda BudalastoStvorenje kupi ga za 4500 jer dobre ponude nisu za tebe i rjesena stvar :)
Al mislim da je tvoja najveca briga ta sto ti imas G2 ili G3 koji bi prodao ko muda pod bubrege a ovo te sad kopa. No mozda se varam.
No sto je tu je, prodaju i pozivnice za OnePlus, 100 ljudi 100 cudi :)
Dvoumim se između:
3 | Samsung Galaxy S5 mini |
---|---|
13 | HTC One M8 mini |
Dobar mobitel do maksimalno 800 kunica,dobra kamera,da ima i prednju i vise od 1 gb rama dostupno korisniku
Oces jos i da leti?
Dobar mobitel do maksimalno 800 kunica,dobra kamera,da ima i prednju i vise od 1 gb rama dostupno korisniku
Oces jos i da leti?
Ma de šta pričaš, pa može sve to dobit za 800 kn, samo ne baš ove godine...
Onda BudalastoStvorenje kupi ga za 4500 jer dobre ponude nisu za tebe i rjesena stvar :)
Al mislim da je tvoja najveca briga ta sto ti imas G2 ili G3 koji bi prodao ko muda pod bubrege a ovo te sad kopa. No mozda se varam.
No sto je tu je, prodaju i pozivnice za OnePlus, 100 ljudi 100 cudi :)
Sada već gataš iz graha. :-) I varaš se. Nisam jedini kojemu je teško povjerovati da netko top model koji je tek došao prodaje jeftinije no što može. Vrlo je zanimljivo i da te cijene nema na Webu same trgovine. Ako budem blizu Smartsona, baš ću pitati za cijenu.
Dvoumim se između:
samsung galaxy s5 mini
htc m8 mini
nemas se sta tu dvoumit...Htc m8 mini,umalo su oba,mislim da nebi ni osjetio razliku u brzini itd.Htc je kvalitetnije izrade,jbga nije isto kad u ruci imas mob napravljan od plastike ili kad drzis htc koji ima od aluminija kuciste,puno je lipsi i kvalitetnije izgleda...
I siguran sam da bi trebao biti malo brzi u svakodnevnom radu, s obzirom da je Sense odlicno ispoliran naspram Touchwizz-a
899 kn. Dostava besplatna u roku 24/48 sati, naš web shop. Plaćanje pouzećem.
Zopo ZP700, giga rama, solidna kamera, kit kat.
http://www.wowshop.hr/zopo-zp700-white-1-4gb-199.html
Recenzija: http://mob.hr/zopo-zp700-recenzija/ Mislim da bolje nećeš naći novo.
Ima li negdje neka lista pouzdanih prodavatelja mobitela na Njuškalu? Ili ima netko neku preporuku za Zagreb? Tnx
Bump pitanja :D
Mogu potvrditi za prodavatelja pod imenom zelja98. Iz osobnog iskustva znam da je pouzdan, od njega sam kupio google nexus s, čovjek mi ga je dofurao pred kućni prag fino sam isprobao uređaj prije kupnje, nikakvih problema sa mobitelom nisam imao. Preporuka.
Edit,
evo link.
Zelja, pa kud si ih na linku poredao od najskupljih prema jeftinijima, preproziran si
Poštedi me svojih retardiranih ispada, daj probaj napisat u google "zelja98 iskustva" i ima masa ljudi koji su uzeli od njega a ne mene kako ti maloumnik smatras i svi su zadovoljni. Ovo sam ja sam poredao od skupljih do jeftinijih zar je to tako velika enigma da to tvoj mozak ne može shvatit?
Evo čovjek sa foruma ga hvali prije nego kaj sam ja uopće bio registriran ovdje, ali ti si nedokazan i pokusavas bit smijesan :D
z3 u tmobileu za 998kn xl tarifa.. 100kn mj uredjaj.. taman sada kasnije idemo po to ili m8 ili g3..a zaljubio sam se u g3 tako da cu njega najverovatnije.
z3 u tmobileu za 998kn xl tarifa.. 100kn mj uredjaj.. taman sada kasnije idemo po to ili m8 ili g3..a zaljubio sam se u g3 tako da cu njega najverovatnije.
100kn rata za uredjaj bez tarife je pljacka. Ako si vec na T-mobile mozes tu ratu dobiti za 50kn preko sluzbe za savjetovanje korisnika (retention).
100kn rata za uredjaj bez tarife je pljacka. Ako si vec na T-mobile mozes tu ratu dobiti za 50kn preko sluzbe za savjetovanje korisnika (retention).
Kako je to moguce? Ja bi uzeo 998kn jednokratno i onda idem 155 tarifa + 100kn uredjaj. Kako bi mogo dobivat za 50?
EDIT: doznao sam sve, nude mi na 2god za 230kn mj i da je sve ukljuceno u tu cijenu,radijska,mob i tarifa.. ODLICNO!
O bože,zašto bi to radio... Uzmi z2 koji je identicna stvar i ustedi brdo para
Evo uzeo sam M8 jer nije bilo G3a i nije mi se vise dalo cekati.

O bože,zašto bi to radio... Uzmi z2 koji je identicna stvar i ustedi brdo para
Ali nije isto, Z3 ima zaobljenije rubove šta ne?
Z2 je Z2, Z3 je Z3, ljudi pate na vece brojeve :) jos da neki neznalac procita da Z3 postize ISO osjetljivost od 12800 naspram 6400 na Z2, pa reci da da Z3 ima duplo bolju kameru :)
Z2 iZ3 mi je bila ista cijena..

Mislim uzeti neki novi mobitel sto mi predlazete. Mislio sam uzeti samsung galaxy s3. Isplati li se to uzimati i ima li sta bolje u tome rangu vidim da je novi s3 2300kn. Nisam neki strucnjak u mobitelima a zelim uzeti neki kvalitetni koji ce mi potrajati malo duze. Mislio sam taj s3(I9300) ali vidim da nema vise taj I9300 nego I9301 ako mi neko moze objasniti ima li tu neke razlike ili je to isto. Hvala svima.
Koliko si spreman platiti najviše?
Mislim uzeti neki novi mobitel sto mi predlazete. Mislio sam uzeti samsung galaxy s3. Isplati li se to uzimati i ima li sta bolje u tome rangu vidim da je novi s3 2300kn. Nisam neki strucnjak u mobitelima a zelim uzeti neki kvalitetni koji ce mi potrajati malo duze. Mislio sam taj s3(I9300) ali vidim da nema vise taj I9300 nego I9301 ako mi neko moze objasniti ima li tu neke razlike ili je to isto. Hvala svima.
Ako nuzno netreba bit novi onda nadi na njuskalu lg g2 ili ony xperiu z1...to su puno bolji uređaji nego s3...
Raspolazem sa 2000-2500max.
Raspolazem sa 2000-2500max.
Onda g2, ima ih novih na njušci u tom rasponu cijena
G2, Z1 u tom cjenovnom rangu ili N5 cak