Ne treba te bost to LG.
LG već neke vrijeme radi odličan posao u svijetu mobitela.
Mislim da ga se po oglasima zna nać i za nešto manje novaca.
U svakom slučaju, u njegovom cjenovnom rangu, mislim da je najisplativija igračka.
Ne treba te bost to LG.
LG već neke vrijeme radi odličan posao u svijetu mobitela.
Mislim da ga se po oglasima zna nać i za nešto manje novaca.
U svakom slučaju, u njegovom cjenovnom rangu, mislim da je najisplativija igračka.
Ljudi pozdrav, jutros mi je taman crka mobitel (HTC ONE) sad me zanima sta mi je najbolje uzet. Iphone ne dolazi u obzir, vise san ovako za neki HTC. Kupit cu priko firme i nije vazno jeli najnoviji najskuplji model i tako to, nisan jetset. Bitno mi je da OS radi ko urica i da mi ne štekaje ko oviji stariji modeli HTC-a i da ima dobar zvucnik.
thx
Ljudi pozdrav, jutros mi je taman crka mobitel (HTC ONE) sad me zanima sta mi je najbolje uzet. Iphone ne dolazi u obzir, vise san ovako za neki HTC. Kupit cu priko firme i nije vazno jeli najnoviji najskuplji model i tako to, nisan jetset. Bitno mi je da OS radi ko urica i da mi ne štekaje ko oviji stariji modeli HTC-a i da ima dobar zvucnik.
thx
Kako misliš da ti je crka ?
Imaš li jamstvo, pa probaš iskemijat tog ?
Kažeš da ti je drag HTC, a da ti nije bitno jeli najnoviji/najskuplji model, samo da ima dobre zvučnike i da radi ko sat.
Uzmeš HTC M8 i uživaj.
Uzmi Z2, odnosno Z3 (realno gledano, što ti je ljepše), oba imaju vrhunski ekran. Ili HTC One M8 ako ti visoka rezolucija kamere nije bitna.
Osobno se nebih "uplitao" u temu Galaxy S5 jer pola minute kojih sam ga imao u ruci-- freezao se.
Touchwiz je poboljsan, ali po meni i dalje losiji od konkurencije. Ja kada sam isprobavao S5 nije skripao i crni je puno bolji od bijelog po pitanju materijala poklopca (bijeli je cista plastika, a crni nekako gumiran).
Uzmi Z2, odnosno Z3 (realno gledano, što ti je ljepše), oba imaju vrhunski ekran. Ili HTC One M8 ako ti visoka rezolucija kamere nije bitna.
Osobno se nebih "uplitao" u temu Galaxy S5 jer pola minute kojih sam ga imao u ruci-- freezao se.
Zaboravio sam napisati...prioriteti su mi kamera, zaslon i fluidnost. Čitao sam da S5 ima najbolju kameru i zaslon a da je najfluidniji M8. Sony Z3 je zlatna sredina? Zanima me još koji će imati najdulju podršku za ažuriranje softvera jer ne bih volio da kada izađe nova serija (Z4,S6...) ostanem bez nadogradnji.
Posto mi je mobitel u banani i to onoj truloj, potreban mi je novi. Važno mi je da je Android, da je kvalitetno izrađen, ima izdržljivu bateriju, dobar ekran i dobru, tj. bolje rečeno, super kameru. Razmišljam u smjeru Sony Xperie Z1 Compact i LG G2. Vjerojatno se pitate kako se netko ne može odlučiti između Z1 Compact i G2 recimo. Razlog tome je što nisam baš ljubitelj tih ogromnih mobitela (5,5"). Z1 Compact sam držao u ruci i super mi je, dok G2 bi trebao malo privikavanja. Kad bih uzimao mobitel išao bih na neku tarifu, vjerojatno na tarifu za mlade u Tcomu koja je 100kn + cijena uređaja što je 130 sveukupno. G2 koliko vidim trenutno nemaju (:O), ali nisam stirktno vezan za Tcom pa bih ga u Vipu onda uzeo. Cijenovni rang je znači cca 2000-2300 kn. Ono što me najviše zanima da li se isplati dati više novaca za G2 (Z1C bi me došao 1600 zaokruženo, a G2 2100).
Koliko vidim dolazi i Z3 u prodaju (za sada se može samo u Tcomu na pretprodaju uzeti, ali samo u web shopu) pa ću i o tome razmisliti ovisno o cijeni. Ali za sada me zanima vaše mišljenje između Z1C i G2, da li je isplativo dati više za G2 . Također ako ima netko prijedlog nekog drugog mobitela u tom rangu, slobodno se izjasni. :)
Nema ti tu bas puno filozofiranja, jedan i drugi mobitel imaju dobar omjer ulozeno - dobiveno, imaju dobre specifikacije tak da ni s jednim ne bi fulo. Ostaje jedino tvoj subjektivno dojam, a to su dizajn, velicina, Z1 compact je takodjer vodootporan...
Osobno imam nexus 5 koji ima 5", a prije toga sam imo iPhone 4 koji je imo 3.5" i brzo sam se naviko.
To je malo teško reći, ali znam da Samsung grdo zezne uređaj nakon nekog vremena (S3), iako niti Sony nije bio bolji sa Z, ali je sa 4.4.4 popravio.
Sudeći po izlascima od prije 2 godine kad je S3 izašao i otprilike Xperia S 2 mjeseca ranije (taj neki rang). Xperia S je ostala na JB 4.1, a S3 je dogurao dvije inačice dalje do 4.3.
Xperia T koja je možda bliže Galaxy S3, izašla je u 9. mjesecu 2012. i dogurala je do JB 4.3., dok je S3 LTE koji je izašao otprilike u isto vrijeme dobio nadogradnju na KitKat 4.4
motorola
motorola
Hahaha, nailed it! Kolega je upravu, Motorola se zasad pokazala kao najbolja :)
ako se otkljuca mobitel od nekog operatera dal se gubi garancija i dal su uopce mobiteli u vipu kodirani?
1.ako se otkljuca mobitel od nekog operatera dal se gubi garancija i 2.dal su uopce mobiteli u vipu kodirani?
1. Da
2. Da
1.ako se otkljuca mobitel od nekog operatera dal se gubi garancija i 2.dal su uopce mobiteli u vipu kodirani?
1. Da
2. Da
1. ne
2. nisam nikad koristio vip
1. Da
2. Da
1. ne
2. nisam nikad koristio vip
Nisam bas siguran da se ne gubi garancija ako se mob dekodira kod servisera...
Ja sam koristio, zato sam i napisao...
lumia 630 ili 636?
Sve Lumie imaju slabe ekrane koliko mi se cini pa me zanima koji je bolji od ova 2 mobitela
Više manje podijelit ćemo otključavanje na 2 načina.
1. Tvorničko otključavanje odnosno unos kodova za otključavanje
Ne gubi se garancija jer je to isto kao i, pogađate, tvorničko otključavanje! I permanentno je, uređaj se nikad neće ponovno zaključati.
Znači ukoliko od negdje kupiš kodove, sam ih uneseš, isto je što bi dobio i iz Vipa, Tmobilea, Tele2 ili slično, samo za smješno manje novaca.
2. Spajanje na razne boxeve, uređaje, aparate, kompjutore, i slične šeme instaliranjem nekih aplikacija - bla bla bla
Moguće da gubiš garanciju, ali ne mora značiti. Isto tako nekad tvorničkim resetom zaključavaš opet uređaj, nekad ne, ne mora ništa značiti.
Ovisi što ti je prioritet.
Kvalitetnija izrada, mobitel radi brzo i fluidno, bolji zvuk, onda M8.
Bolja kamera, ''vodootporan'', onda S5.
Moj izbor svakako M8.
3 | Samsung Galaxy S5 |
---|---|
15 | HTC M8 |
Ovisi što ti je prioritet.
Kvalitetnija izrada, mobitel radi brzo i fluidno, bolji zvuk, onda M8.
Bolja kamera, ''vodootporan'', onda S5.
Bas sto ti kolega kaze, koji su ti prioriteti. Oba su vrhunski.
Nadodao bi jos izmjenjivu bateriju jedino u S5 i vjecnu borbu AMOLED (S5) vs LCD (M8)...
lumia 630 ili 636?
Sve Lumie imaju slabe ekrane koliko mi se cini pa me zanima koji je bolji od ova 2 mobitela
dual sim vs lte
drugo je sve isto
ekrani su, za tu cijenu, iznad konkurencije
mozda koji kinez ima vecu rezoluciju
al nije sve u rezi
lumia 630 ili 636?
dual sim vs lte
drugo je sve isto
al nije sve u rezi
Tako je, konkurencija za iste novce nudi neke srot 720p IPS LCD. Al nije sve u rezi, kutevima i kvaliteti. Ima i u imenu nes..
lumia 630 ili 636?
dual sim vs lte
drugo je sve isto
al nije sve u rezi
Meni danas stigla 630 Dual Sim, odmah je uradio update sistema i po mom misljenju stvarno je brz, ekran je također OK po meni, čist, jasan, meni ništa ne djeluje mutno, bez obzira što nema neku jaku rezoluciju ekrana.
Pozdrav.
Isteko mi ugovor u vipu, trebam novi mob.
Mislio sam potpisat novu pretplatu na 2 god, bilo koja mreža. Jel to dobra ideja?
Dali zna iko koji je najbolji mobitel za uzet s tim da max. 500 kn platimo odma, te da je mob+ tarifa max. 150 mjesečno?
Kad odes na google preko mobitela jel visi pixele ili na bilo kojoj bijeloj podlozi...