Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.032
|
čitano: 12.509.390
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
alen4430 kaže...

Dobio sam malo veći budžet za mob.. Tj.trebam savjete..:D Dvoumim se između S3 mini i Lumie 520? S3 mini je dosta "stariji" mobitel, pa mislim da mu hardver nije baš najjača strana.. Svaka preporuka dobro došla.. :)

ja imam s3 mini i nezadovoljan sam. Ona plastika iza mi se sva izgulila, a nakon sto sam ga koristio godinu dana poceo mi je uzasno stekati i baterija se pocela brzo prazniti. Mozda je to samo kod mene, al evo da znas.

14 godina
alen4430 kaže...

Dobio sam malo veći budžet za mob.. Tj.trebam savjete..:D Dvoumim se između S3 mini i Lumie 520? S3 mini je dosta "stariji" mobitel, pa mislim da mu hardver nije baš najjača strana.. Svaka preporuka dobro došla.. :)

S3 mini je bolji po specifikacijama (bolji ekran,, 1gb rama, prednja kamera i flash...), ali ga Samsungov Touchwiz stvarno usporava, ali ako bi stavio Cyanogen mod ili tako nesto se situacija bitno poboljsava. S druge strane L520 je malo manjkava u specifikacijama, pogotovo sto nema prednju kameru i flash, ali WP8 na low end uredajima radi mnogo mnogo bolje tako da stock vs stock po meni definitivno Lumia pobjeduje, a ako bi stavljao custom Rom onda bi vec bila druga situacija i teza odluka posto s3 mini ipak ima flash i prednju kameru te neke druge prednosti, ali i dalje nece raditi glatko i brzo kao Lumia. Inace koji ti je budzet i gdje uzimas?

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
14 godina

Ma treba biti poklon za rođendan, budžet mi je 1100 kuna max.. Gledao sam isprva Zopa ZP700, pa sam mislio, ako već dajem 900 kuna, zašto ne dodati još 100, 200 i imati neki "brandiraniji" mobitel? Imaš neku preporuku?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
12 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
maksuzija kaže...

Zdravo onima koji ne spavaju.. :)

Velika dilema, prvenstveno financijska... Dali kupiti HTC DESIRE 610 za 1200kn - korišten tjedan dana, punjen tri-četiri puta ili SAMSUNG Galaxy S4 Mini nikad otvaran za 1700kn?

Neznam što bih, gledam te recenzije, sve je tu negdje.. A mob bi koristio za surfanje, whatsapp, tu i tamo slikanje, manje za igrice.. Molim nekoga kome su poznata oba mobitela za help... Ipak je 500kn u igri.

S4 mini je nesto bolji, a sad dali je 500kn bolji ovisi o tebi. Ima manji, ali bolji ekran, 512Mb RAM-a vise, bolju kameru, vadljivu bateriju. HTC ima nesto jaci hardware i meni osobno bolju modifikaciju Androida, to jest Sense. Sad ti odluci dali ti s4 mini vrijedi vise i takoder s4 mini bi mogao nac za nesto manju cijenu ako je u stanju kao Desire (otpakiran i malo koristen).

Gamer321 kaže...

Pozdrav. Može netko ponuditi mobitel na njuškalu do 1800 kn max? 

Xperia Z1/Z1 compact ili ako nades LG G2.

Ja sam uzeo Galaxy S4 Mini GT-I9195, neotvaran, dao mi lik SD karticu 16GB i spustio sam cijenu na 1600kn (a koliko vidim u dućanima je cijena preko 2000kn za taj.. što nebih dao nikako) .. I mislim da to na koncu nije bio loš odabir, jer sve radi super, čak i kad je na 4G, se ne grije kao što sam čitao,samo me jebu one mutave aplikacije od Samsunga predinstalirane.. svako malo bi on nešto ažužirao.. mrš...

Načitao sam svašta po recenzijama.. al sad na kraju, ljudi ponekad traže stvarno dlake u jajetu kad rade recenzije...

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.9.2014 22:52 (maksuzija).
17 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Prodao sam takav za 1400kn.16gb, dao sam i karticu naravno. .16gb karticu je dijelio HT. Nisam bio zadovoljan baterijom. Međutim, sa Moto G guštam mjesec dana i oduševljenje se ne smanjuje. Uzeo sam ju za pare koje sam dobio za S4 mini. Samsung je precijenjen. 

Life is too short to remove USB safely
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.9.2014 22:54 (hrvooje).

2 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Pozdrav, planiram si uzeti mobitel do 2600 kn. Razmisljao sam o LG G2, nexusu 5 ili lumiji 930. Imate li kakav prijedlog?

0 1 hvala 0
13 godina
Daska12 kaže...

Pozdrav, planiram si uzeti mobitel do 2600 kn. Razmisljao sam o LG G2, nexusu 5 ili lumiji 930. Imate li kakav prijedlog?

G2 je po meni definitivno best buy, a može se na oglasniku pronaći i za manje novce.

11 godina
protjeran

Jel tko imao Lumiu 636...narucio sam lumiu 820 ali je nema na laggeru vec mjesec dana...

Jel se isplati odmah dobiti nokiu 636 ili cekati 820....

Oba su LTE mobiteli...

Kakav je ekran to mi je najbitnije i jel ima laggova 

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Što je trenutno najisplativije u ponudi do 2600KN kroz omjer uloženo-dobiveno? Svrha bi bila multimedija i surfanje internetom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
4ucker kaže...

Što je trenutno najisplativije u ponudi do 2600KN kroz omjer uloženo-dobiveno? Svrha bi bila multimedija i surfanje internetom.

Pogledaj 10 cm iznad svog posta

Jesu li ove frekvencije podrzane kod nas ?

GSM 850, GSM 900, GSM 1800, GSM 1900, 3G 850, 3G 900, 3G 1900, 3G 2100, 4G/LTE 1800, 4G/LTE 2100, 4G/LTE 2500, 4G/LTE 2600 

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 17:12 (Boixus Nois PS).
16 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
4ucker kaže...

Pogledaj 10 cm iznad svog posta

Jesu li ove frekvencije podrzane kod nas ?

GSM 850, GSM 900, GSM 1800, GSM 1900, 3G 850, 3G 900, 3G 1900, 3G 2100, 4G/LTE 1800, 4G/LTE 2100, 4G/LTE 2500, 4G/LTE 2600 

Hvala, nisam obraćao pažnju.

13 godina
Boixus Nois PS kaže...
4ucker kaže...

Nisam siguran za GSM (on ionako uvijek radi), ali ide ti ovako:

3G 850, 3G 900, 3G 1900, 3G 2100, 4G/LTE 1800, 4G/LTE 2100, 4G/LTE 2500, 4G/LTE 2600 (kasnije ako se ne varam)   + 4G 800 MHz (isto kasnije)

Uglavnom ćeš kod nas imati:

3G: 900/2100 MHz

4G: 1800 MHz

11 godina
protjeran

jeli tko vidi neku manu koju ja nevidim kod Lumie 636?

Ima 1Gb RAM-a ,850*480 zaslon od 4.5 inch-a ,8Gb memorije i procesor 1.2 Ghz quad core...

Za 119 funti...

Posto mislim uzimati Lumiu ona mi se cini najbolja za tu cijenu s obzirom da je Lumia 8204G nedostupna...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Boixus Nois PS kaže...

jeli tko vidi neku manu koju ja nevidim kod Lumie 636?

Ima 1Gb RAM-a ,850*480 zaslon od 4.5 inch-a ,8Gb memorije i procesor 1.2 Ghz quad core...

Za 119 funti...

Posto mislim uzimati Lumiu ona mi se cini najbolja za tu cijenu s obzirom da je Lumia 8204G nedostupna...

Solidan mobitel, jedino sto joj je po meni velika mana izostanak flasha, a nema ni prednju kameru. Ostalo je solidno za tu cijenu 

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
11 godina
protjeran

neradim selfije pa mi netreba,imma drugi mobitel ovaj bi mi bio za normalno koristenje nikakve igrice i slike na njemu nece biit...

11 godina
neaktivan

Pozdrav. Kupio sam Prestigio MultiPhone 5300, ali imam problem s wi-fi-jem. Malo radi-malo ne radi, odjednom mi ne želi učitavati... Zna li netko u čemu je problem? Jel ja nešto krivo stisnem ili?

0 0 hvala 0
13 godina
Skejter2710 kaže...

Pozdrav. Kupio sam Prestigio MultiPhone 5300, ali imam problem s wi-fi-jem. Malo radi-malo ne radi, odjednom mi ne želi učitavati... Zna li netko u čemu je problem? Jel ja nešto krivo stisnem ili?

Teško da ti nešto stisneš, očito ima neki problem softverske ili harverske prirode.

16 godina
neaktivan

poz, trebala bi mi mala pomoc, imam LG L40, kako ugasiti animaciju tj kao klip kako se korisiti knock code nakon sto mobitel stoji oko 10sec

hvala unaprijed

rijeseno

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 21:56 (Trnjan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

SX Z1 compact

Htc one m8 mini

Huawei P7

SX T3

najbolje?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Sarah Walker kaže...

SX Z1 compact

Htc one m8 mini

Huawei P7

SX T3

najbolje?

Z1 Compact.

14 godina
odjavljen
Z1 Comoact ili One M8, izaberi koji ti je ljepsi i koji ti bolje pase
15 godina
neaktivan

Kakvi su Prestigio mobiteli ?
Htio sam da kupim Prestigio Multiphone PSP5453(Dual sim), po specifikacijama je zmaj za svoju cijenu (1.3 QC, 1GB rama, 4.5" ekran, 540x960px), oko 153€, dok je Nokia Lumia 630 skuplja za oko 20€ od Prestiga a nudi malo manje za svoju cijenu(1.2 QC, 512MB rama, 4.5" ekran 480x854), iterna memorija 8GB u oba.

Po specifikacimaja Prestigio ima duže trajanje baterije iako ima slabiju bateriju nego Nokia.

Dvoumim se zbog toga što neki kažu da su Prestigio ustvari samo obični Kineski mobiteli koje oni samo upakuju i napisu "Prestigio" na njemu i izmisle mu model, a ljubitelj sam Nokie, ali mi je draži android nego Windows

Prestigio specs

Nokia specs

Mogu i preko ebay-a ili neke druge stranice naručiti mobitel, ali bi radije da kupim ovako u BiH zbog garancije

http://www.speedtest.net/result/3149309179.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 13:49 (Haker_x).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Haker_x kaže...

smece s kipra, zaobidji

p.s. da ne pravim dupli post, kako se zove internet shop za mob telefone, nesto je bilo 1942 ili 1482 trades/deals ili kako vec............ pomoc {#}

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 15:21 (chaselol).
15 godina
neaktivan
chaselol kaže...
Haker_x kaže...

smece s kipra, zaobidji

Znači Nokia, naručio :D

http://www.speedtest.net/result/3149309179.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
13 godina
chaselol kaže...

p.s. da ne pravim dupli post, kako se zove internet shop za mob telefone, nesto je bilo 1942 ili 1482 trades/deals ili kako vec............ pomoc  {#}

1949deal

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 15:44 (assassin.st).
13 godina
assassin.st kaže...

{#}

to legendo!

16 godina
neaktivan

Pitao sam za preporuku mobitela do 2600KN, našao ovo (otprilike 2300KN) - http://www.pik.ba/artikal/13794504/lg-g2-16gb-black-novo/

Ima li taj mobitel neku uobičajenu boljku (osim toga što mene bode u oči to yebeno "LG", ali nema veze) ili za te novce STVARNO nema boljeg?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
chaselol kaže...
Haker_x kaže...

smece s kipra, zaobidji

p.s. da ne pravim dupli post, kako se zove internet shop za mob telefone, nesto je bilo 1942 ili 1482 trades/deals ili kako vec............ pomoc {#}

Ovo govoris iz iskustva ili? Moj stari si je pred godinu kupio neki prestigio, ne znam tocno koj, uglavnom 5" HD, 1gb ram, 4 jezgreni proc... i prezadovoljan, puno zadovoljniji s njim nego s prijasnjim HTC Sensation-om koji je cesto znao zahebavat, a ovaj zasad radi ko urica. Platio ga je nekih 1700kn i po meni super prosao.

13 godina
gamer34 kaže...

Ovo govoris iz iskustva ili? Moj stari si je pred godinu kupio neki prestigio, ne znam tocno koj, uglavnom 5" HD, 1gb ram, 4 jezgreni proc... i prezadovoljan, puno zadovoljniji s njim nego s prijasnjim HTC Sensation-om koji je cesto znao zahebavat, a ovaj zasad radi ko urica. Platio ga je nekih 1700kn i po meni super prosao.

Da. Telefoni su smece, toliko ih se prodaje a nakon 6-12 mjeseci tako pocnu se raspadati, pucaju sve moguce aplikacije, ma smijurija. Vidjeces.

A realno za sta tvoj stari koristi mob, osim za text i pozive? :p

14 godina
chaselol kaže...
gamer34 kaže...

Da. Telefoni su smece, toliko ih se prodaje a nakon 6-12 mjeseci tako pocnu se raspadati, pucaju sve moguce aplikacije, ma smijurija. Vidjeces.

A realno za sta tvoj stari koristi mob, osim za text i pozive? :p

Znam da koristi primarno za pozive, poruke, mailove i surfanje sto mu treba za posao. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice