Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.045
|
čitano: 12.543.129
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Pozdrav, prvi put sam na ovoj temi tako ako ima kakav off topic, ispricajte me molim vas. Ovako, zivim u Rijeci i planiram kupit preko njuskala Iphone 4S, naso sam jedan oglas koji mi zvuci super, ali posto se previse ne razumijem mislio sam da ovdje mogu potraziti strucnu pomoc. Ovako ovo je link za Oglas. Sad me zanima, po vama, valja li ovako isprve ovaj oglas, je li mozda neki scam ili nesto. Mislio sam uzet ovu 32Gb opciju. Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Jedino je dizajnom ljepši, ali kao što rehoh u masci je te mi nije bitno. Ništa izgleda da sam budući vlasnik G2, po svemu sudeći, hvala na pomoći ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
CroRex kaže...

Pozdrav, prvi put sam na ovoj temi tako ako ima kakav off topic, ispricajte me molim vas. Ovako, zivim u Rijeci i planiram kupit preko njuskala Iphone 4S, naso sam jedan oglas koji mi zvuci super, ali posto se previse ne razumijem mislio sam da ovdje mogu potraziti strucnu pomoc. Ovako ovo je link za Oglas. Sad me zanima, po vama, valja li ovako isprve ovaj oglas, je li mozda neki scam ili nesto. Mislio sam uzet ovu 32Gb opciju. Hvala.

Kloni se toga, preprodavač, a i čini mi se da Google Translate radi tako da je fake vjerojatno. 

Nego, iPhone 4S je sam po sebi daleko precijenjen, ali ako baš moraš... 

11 godina
neaktivan

Ok hvala, potrazit cu neki drugi onda. I jos nesto. S obzirom da si rekao da je precijenjen, mozda mi pomognete oko odabira... Treba mob koji ima dobar, mislim onako veci zaslon, odlican zvucnik jer mi je glazba prva sto se tice moba, jako brz hardver tako da s vremenom ne pada brzina, sto se tice aplikacija i igrica. Te zadnje aplikacije, ovisno dal je apple ili android, s obzirom da sam imao Sony Xperia Miro, nisam nikako zadovoljan s Androidom.

14 godina
odjavljen

Kolko para, tolko muzike. 

Do nekih soma kuna je Nokia Lumia 520 no1, iznad toga je već diskutabilno. 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pa recimo jedno 1500 kn, i to mislim uzet polovni jer imam vise izbora...

14 godina

@Over(C)lock

Po meni se G3 ne isplati, iskreno da ti kazem meni je G2 bio cak i bolji za koristenje jer je manji i ovaj novi UI mi bas i ne odgovara te mi se mob cinio sporiji. A dodatni plus je i bolja baterija i po meno kvalitetniji ekran. G3 bi ti preporucio jedino ako ti je SD utor jako bitan.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.8.2014 12:34 (gamer34).
14 godina
odjavljen

Ako ti je bitan dobar zvučnik onda HTC One M7, ali nisam siguran za koje pare se da nabaviti, a osim njega Sony Xperia Z, samo ako bi uzimao Z onda najbolje da ima 4.3 ako ti se neda rootati. 

1 0 hvala 1
14 godina

Preferiram veći ekran, tako da mi se tu zbog toga najmanje sviđa m7, a i baš mi nije lijep, nekažem da nije kvalitetan i metalan i sve to ali meni osobno je g2 puno bolji dizajnerski, vidjet ću sutra, zasad sam još kod odluke da uzmeme g2, ne želim bacit pare na g3 ako od toga neću imat neke prevelike koristi radije ih potrošim na nešto pametnije. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
CroRex kaže...

Pa recimo jedno 1500 kn, i to mislim uzet polovni jer imam vise izbora...

xperia z na njušci nađeš za nekih 1500 -1600 kn od toga za te pare nebudeš bolje našo, ako ti je ograničen budžet na tu paru. Ja se na tvom mjestu nebi dvoumio.

13 godina
CroRex kaže...

Ok hvala, potrazit cu neki drugi onda. I jos nesto. S obzirom da si rekao da je precijenjen, mozda mi pomognete oko odabira... Treba mob koji ima dobar, mislim onako veci zaslon, odlican zvucnik jer mi je glazba prva sto se tice moba, jako brz hardver tako da s vremenom ne pada brzina, sto se tice aplikacija i igrica. Te zadnje aplikacije, ovisno dal je apple ili android, s obzirom da sam imao Sony Xperia Miro, nisam nikako zadovoljan s Androidom.

Pogledaj Asus Zenfone 5.

Odlican hardver, jaaako brz, najcisci softver sto sam vidio u tri godine androida plus asus siba apdejte non stop, za muziku je odlican, ima dosta podesavanja za muziku, sve igre pokrece bez problema i nema apsolutno nikakvog usporavanja.

Ali ne zaboravi jedno, jak hardver znaci i slab vijek baterije.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
15 godina
protjeran
ukay1000 kaže...
Imas puno iskustva sa androidom a do sada nisi shvatio da je bit androida razlicitost i fleksibilnost. Otvara ti se sporo imenik? Zali boze tipkanja i skidanja 1000 boljih alternativa. Galerija? Bar 500 boljih. Launcher? Na bacanje. Wp8 je djeciji os. Fali mu hrpetina opcija koje android ima odavno i znam puno wp usera koji su svrsavali na megasexy flhidnost 70x70 kocaka na crnoj povrsini ali, nazalost, vratili se na android. Jednostavno dozivljaj splasne.

Nabroji.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8
14 godina
Ako mu je bitan vanjski zvucnik neka nikako ne uzima Xperiu Z posto ima jedan od najgorih zvucnika koje sam cuo na mobitelu.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
15 godina
protjeran
gamer34 kaže...
Ako mu je bitan vanjski zvucnik neka nikako ne uzima Xperiu Z posto ima jedan od najgorih zvucnika koje sam cuo na mobitelu.

A i ekran joj je loš.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8
14 godina

xp z ima moj frend, s4 stari, da vam iskreno kažem neznam kad stavim jednog pored drugog ima razlike ali to je toliko mizerno da nije vrijedno spomena.. što se ekrana tiče sve je to tu negdje ...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
H3rc0 kaže...

Stigla mi je Lumia 630 prije 3 dana. 

Best buy bez LED-ice i s tom rezolucijom? Za 300 kn više dobiješ dual SIM telefon s displayom s gorila glass 3 i sa 720p, 320 ppi, LED flash, notification LED, prednju kameru te zadnji uplate OS-a koji omogućuje instalaciju custom tipkovnice tipa SwiftKey

Life is too short to remove USB safely
14 godina

pozz! PItanje drugačije vrste! Koliko mogu dobiti za Xperiu T Stanje je odlično, ima punjać i sluške ali nemam kutiju niti garu.

NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

Sve mi se visi cini da je Iphone 4S zasad najbolji izbor, nasao sam ga na njusci od 64gb i na sve mreze bez ostecenja cjena 1600 kn. Nije lose, ali sam malo skepticajn s obzirom da neki hvale taj mob a neki ful pljuju. Meni je bitno da je jako brz i da nema usporavanja, da je kamera ok a zvucnik vanjski i na slusalicama jako dobar.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Onda ce ti 4s biti sasvim dobar, brz je, nema lagga i vanjski zvucnik je solidan. Na sluslicama je meni zvuk na svim mobitelima vise manje isti, tako da ni tu nemas problema.
13 godina
neaktivan
Over(C)lock kaže...

xp z ima moj frend, s4 stari, da vam iskreno kažem neznam kad stavim jednog pored drugog ima razlike ali to je toliko mizerno da nije vrijedno spomena.. što se ekrana tiče sve je to tu negdje ...

S obzirom da ti Xperia Z i Galaxy S4 imaju mizerne razlike u ekranu, dvojbe nema.nikakve. G2 je tvoj izbor.

Ruku na srce, Xperia Z je dobar uredjaj, al ima.ocajno los zaslon po mjerilima flagshipa i nesto losiju bateriju.

G2 najbolji omjer ulozenog i dobivenog po meni (ukoliko ti.manjak memorije ne predstavlja problem).

HTC ima pak najbolji zaslon (gledajuci na LCD zaslone) i daleko najbolje zvucnike, al jednako toliko losiju kameru od konkurencije.

Imas moju video recenziju za G3 (u potpisu je kanal na yt) i iako je po svemu (izuzev bateriji) to bolji i kompletniji uredjaj, kao vlasnik G2, ne mogu opravdati G3 s razlikom u cijeni. Novi G2 se da nabavit za 2000 kn cca, a G3 za 1000 vise. Ako ti pare apsolutno nisu problem, a nije ti toliko bitno jel baterija izdrzi 4.5 ili 5.5 sati upaljenog zaslona, odi na G3. U svakom.drugom slucaju, uzmi G2.

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

i sto dobijes kad imas 2 MPx vise ili kad sa 1Gb ima 1.5Gb i platis mobitel 5000kn...To je za budaletine da placaju kineskim poznatim brendovima te novce a on ga naprave za 53kn + 2kg crne rize...

pa jedan kinez danas ima bolji standard nego ti i mi skupa zajedno , ne vjerujem da naprave mob za 2kg crne rize :D i 53kn

15 godina
neaktivan

i lg g2 je stvarno bomba mobitel od gore navedenih, mene je smeto 16gb memorije odnosno 10gb dostupno korisniku, pa sam ga vratio. malo se igras onom kamerom sa 20 slika u par sek . pa malo 4k video , pa 2 backupa i full memorija. ehh

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Previše ste skeptični oko ekrana na Xperiji Z, a i pola vas koji govorite da ne valja ste imali Z na kratko vrijeme i to ne sa JDCovim ekranom, a druga polovica ga nikad nije imala nego je to čula sa foruma ili po nekoj recenziji. 

Ja sam imao Xperiu Z nešto malo više od godinu dana i još uvijek je kod mene iako ju ne koristim i to je glupost da mob ima loš ekran, velika velika glupost. Možda i ima jako loše kutove vidljivosti, ali ostalo je okej, kontrast mi je čak i bolji nego na M8 koji po meni ima malo presaturirane boje. 

5 3 hvala 1
13 godina
Deawood kaže...

a druga polovica ga nikad nije imala nego je to čula sa foruma ili po nekoj recenziji. 

Ja mislim da je ovaj % blizi 90% nego 50%.

14 godina
Strm kaže...

pozz! PItanje drugačije vrste! Koliko mogu dobiti za Xperiu T Stanje je odlično, ima punjać i sluške ali nemam kutiju niti garu.

Itko?

NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH
13 godina
neaktivan
Deawood kaže...

Previše ste skeptični oko ekrana na Xperiji Z, a i pola vas koji govorite da ne valja ste imali Z na kratko vrijeme i to ne sa JDCovim ekranom, a druga polovica ga nikad nije imala nego je to čula sa foruma ili po nekoj recenziji. 

Ja sam imao Xperiu Z nešto malo više od godinu dana i još uvijek je kod mene iako ju ne koristim i to je glupost da mob ima loš ekran, velika velika glupost. Možda i ima jako loše kutove vidljivosti, ali ostalo je okej, kontrast mi je čak i bolji nego na M8 koji po meni ima malo presaturirane boje. 

Gle, mob je dobar izuzev ekrana. Pomirite se vise s tim. Ima ocajne kuteve vidljivosti, znaci ne lose, neg maltene koda gledam neki mob za 500 kn.

Ostrina je na visokoj razini, cak su i boje kolko tolko ok, al kutevi vidljivosti narusavaju opci dojam za 80%. Jednostavno se trebate pomirit s tim i fajrunt.

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
12 godina

Ima tko kakva iskustva sa Htc Desire 610?

GamingOnline
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Evo vam jedan review sto sam napisao maloprije, nadam se da ce nekome pomoci prilikom kupovine :)

Pozdrav za ekipu {#}

ASUS Zenfone 5 review

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.8.2014 11:31 (chaselol).
Moj PC  
1 0 hvala 3
13 godina
zelim si kupiti najkasnije sutra neki mob do 1000kn...koji mob ima ok kameru to minajbitnije?? kakav je doogee DG350??

0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen

Pa da, kutovi vidljivosti su katastrofa, 0, ali ako te to toliko jako dira imaš na Play Storeu "Screen filter", popravlja kutove vidljivosti za 100%.

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice