Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.461
|
čitano: 12.918.437
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
The_Fichek kaže...

Gledam malo u t-comu  ... znam da jedini imaju i 4G mrezu kod nas za sad 

I Vip i BonBon imaju LTE. Također, kažeš da im nitko ne konkurira s tarifama... kako? BonBon ima mnogo bolje tarife, a za mobitele cijene u trgovinama su mnogo bolje.

Na primjer:

Sony Xperia Z2 na 12 mjeseci kod prijelaza iz druge mreže košta 4178 kuna plus 12 mjeseci po 40kn, odnosno platiš ga ukupno 4658 kuna, od čega 4178 kuna (ili 90%) plaćaš odmah. Ne vidim svrhu... tko to ima 4178 kuna gotovine, a onda mu nedostaje 480 kuna?! 

Ako ideš na tarifu XL, platiš 3218 kuna odmah i 100 kuna 12 mjeseci, odnosno 4418 kuna ukupno. XL tarifa nema akciju, ali ima patetičnu ponudu od 500 min i SMS te 2GB prometa. Za preko 255 kuna mjesečno s tim mobitelom.

Uređaj u trgovinama košta 4400-4500kn. Otključan za sve mreže. THT ga prodaje u takvom stanju za 6200kn. (LOL)

Ako ideš na dvije godine (OMG DVIJE GODINE).... onda opet na tarifi L nemaš ništa bitno povoljno. Uređaj te košta 3600 kuna + onih 960 kuna kroz dvije godine. Ukupno ga platiš 4560 kuna, cijenu opet veću nego u trgovini, ali je zaključan i rob si firmi na dvije godine. Isplati li se to za 800-900 kuna razlike od cijene u dućanu?!

Tarifa XL nudi ozbiljan popust, mobitel je 700 kuna i plaćaš 24 mjeseca po 100kn. Ukupno ga platiš 3100 kuna, dakle tek si sada dobio povoljnije uređaj i tek sada zapravo nešto daju zauzvrat što s njima potpisuješ ugovor. Naravno, ta tarifa košta 155kn mjesečno, nije neograničena (500/500/2) i mjesečno drma 255kn + radijska frekvencija u praksi. Rob dvije godine.

Istovremeno, uzmimam primjer BonBon: kupiš mobitel u trgovini, otključan za 4500kn, a onda uzmeš tarifu koja ti treba, od 30kn mjesečno, do 160kn za 700(500)/1200/5GB.

P.S. pripazi na bundle za Xperiu - u trgovinama dobiješ odlične NC slušalice, ali u T-Coma ne vidim da to nude u paketi, nego neki smart band...

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 21:34 (Tonči).
12 godina
Tonči kaže...
The_Fichek kaže...

Gledam malo u t-comu  ... znam da jedini imaju i 4G mrezu kod nas za sad 

I Vip i BonBon imaju LTE. Također, kažeš da im nitko ne konkurira s tarifama... kako? BonBon ima mnogo bolje tarife, a za mobitele cijene u trgovinama su mnogo bolje.

Na primjer:

Sony Xperia Z2 na 12 mjeseci kod prijelaza iz druge mreže košta 4178 kuna plus 12 mjeseci po 40kn, odnosno platiš ga ukupno 4658 kuna, od čega 4178 kuna (ili 90%) plaćaš odmah. Ne vidim svrhu... tko to ima 4178 kuna gotovine, a onda mu nedostaje 480 kuna?! 

Ako ideš na tarifu XL, platiš 3218 kuna odmah i 100 kuna 12 mjeseci, odnosno 4418 kuna ukupno. XL tarifa nema akciju, ali ima patetičnu ponudu od 500 min i SMS te 2GB prometa. Za preko 255 kuna mjesečno s tim mobitelom.

Uređaj u trgovinama košta 4400-4500kn. Otključan za sve mreže. THT ga prodaje u takvom stanju za 6200kn. (LOL)

Ako ideš na dvije godine (OMG DVIJE GODINE).... onda opet na tarifi L nemaš ništa bitno povoljno. Uređaj te košta 3600 kuna + onih 960 kuna kroz dvije godine. Ukupno ga platiš 4560 kuna, cijenu opet veću nego u trgovini, ali je zaključan i rob si firmi na dvije godine. Isplati li se to za 800-900 kuna razlike od cijene u dućanu?!

Tarifa XL nudi ozbiljan popust, mobitel je 700 kuna i plaćaš 24 mjeseca po 100kn. Ukupno ga platiš 3100 kuna, dakle tek si sada dobio povoljnije uređaj i tek sada zapravo nešto daju zauzvrat što s njima potpisuješ ugovor. Naravno, ta tarifa košta 155kn mjesečno, nije neograničena (500/500/2) i mjesečno drma 255kn + radijska frekvencija u praksi. Rob dvije godine.

Istovremeno, uzmimam primjer BonBon: kupiš mobitel u trgovini, otključan za 4500kn, a onda uzmeš tarifu koja ti treba, od 30kn mjesečno, do 160kn za 700(500)/1200/5GB.

Lakse malo. Kao prvo nisi citao sto sam napisao, napisao sam razumne tarife, a trebao sam napisati i jednokratne razumne cijene uredjaja. T-com ima neke lude tarife i kombinacije, ali ima i one normalne i razumne koje fino snize cijenu uredjaja i o njima sam pricao.

Znaci primjerice taj lg g2 imaju za 800kn uredjaj i 175kn mjesecno i uredjaj i tarifa(neograniceni pozivi, sms i 1gb njihovog najbrzeg interneta, imam doma modem od t-coma i kad bi bio spojen na kucni net mi se nebi trosio taj brzi internet od moba nego internet od modema kolko sam skuzio). Ne mislim ja prek hiljadu kuna odma dat za uredjaj niti uzimat XXXL ponude. Napisao sam sto tocno trazim neznam zasto pravis halabuku.

Da, imaju te neke lude ponude za neznam koga, ali imaju i normalne koje upravo ja gledam. Kao sto mogu primjetit i kod ostalih cijene skacu kad ides uzimati ugovor na 1 god.

Dat 4500kn direktno za mobitel u ducanu nema teorije, barem ne od mene.

Znaci trazim jednokratno uredjaj obavezno ispod 1000kn i sad neka tarifa koju sam opisao vec 2 puta pa da ne pisem 3. put za cca. 130-175kn

Upravo sad trazim malo po vipu tam neke njihove opcije za mlade pa cu usporedit malo sa t-comom, budem i bonbon pogledo hvala na savjetu, samo smiri malo dozivljaje..

Edit: Checko sam vip. Oni kao i t-com do 30.6. daju tu neku posebnu ponudu. Kod t-coma su to besplatne poruke i pozivi prema svima i vrijedi samo za srednju ponudu, a kod vipa povecan broj poruka sa 100 na 200min te duplo vise interneta za sve ponude. Sad nazalost nisam kupio onaj broj bug-a di je u naslovu pisalo da su testirane brzine interneta u hrvatskoj, ali ovako mislim da t-com ima brzi net i da bi mi se vise isplatio ovdje t-com i radi tog kucnog modema, ako je istina uopce da se paket interneta mobitela ne trosi dok on koristi kucni internet..

Uglavnom bas za lg g2 ta pojacana M ponuda za mlade se ne isplati jer se onda uredjaj mora platit 1500kn, nego bi se trebalo ici na L ponudu i tu onda cijena sve skup dodje slicno kao kod T-coma gledajuc 2 god mjesecnog placanja i jednokratno placanje uredjaja, znaci radi se o 5000kn kroz 2 god.

Samo sto se ovdje do 30.6. za mlade dobije cak 4gb interneta po brzini 21 Mbit/s. Ja sam prije nekolko mjeseci zvao t-com i rekli su mi da na podrucju di ja zivim je prosjecna brzina interneta 40 i nest necega (3G) al trebo bi ih zvat i provjerit opet. I mal mi je tu cudno, zar nije 4G 7.2 Mbit/s najbrza brzina kod nas? Kako to da vip ima 21 Mbit/s za L ponudu i onda kao nesto jos brze za XL i XXL ponude?

Sto se bonbon-a tice nemam sta gledat prek interneta kad nemaju bas neku web ponudu uredjaja tako da nemrem tu donosit nikakve zakljucke.

Jos sam primjetio da t-com za razliku od vipa ima bolju pokrivenost 4g mrezom, iako mi to kazem neigra extra ulogu jer je kolko vidim po karti t-coma dosta isprekidana ta 4g mreza, a kod vipa nemrem pregledno zumirat uopce.. Vise me zanima ciji je 3G internet brzi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 22:20 (The_Fichek).
13 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Nisu sve tarife neisplative, pogotovo u slučaju korisnika koji ulaze u T-mobileov retention program.

Npr. ja sam uzeo iP5S za 598kn i 25kn/mj, a iznos tarife je 225kn (popust -75kn na tarifu i 50kn na ratu za uređaj). Obiteljska XL opcija, dakle za 3 broja. Mogao sam dobiti i nove android flagshipove ispod 1000kn, ali ovog puta sam se odlučio za iPhone. Na dva člana 2x Xperia E za 18kn. S obzirom da sam produžio krajem svibnja imam pravo i na raskid ugovora pa ću uzeti još 2x Xperia E na članove. Kod nositelja je malo nezgodnija situacija, jer je rata za uređaj u ugovoru 75kn/mj, pa bi to trebalo plaćati ako se raskine, a popust -50kn za uređaj je vezan za tarifu pa ako raskinem on ne vrijedi. A i rata za uređaj je porasla na 100kn/mj, pa s popustom iznosi 50kn/mj.

Za one koji gledaju single tarife imaju Plan za surfanje L uz flat opciju 135kn/mj + 40kn za uređaj = sve skupa 190kn/mj (5+10kn dodatni nameti), a može se uz tu tarifu uzeti G2 za 350kn ili XZ1c za 500kn.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 22:32 (assassin.st).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Moze se uzeti ispod 500kn, ali je tarifa iznad 200kn onda. Meni je bolje uzeti malo skuplje uredjaj pa placati 175kn sve skup pretplatu ili onu od 130kn pretplatu mjesecno jer se ipak radi o ugovoru od 2 god. Ta jeftinija je dobra za neke slabije modele i cak za neke jace.

Sta bi ti trebalo znacit retention program, moze prijevod i znacenje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 22:25 (The_Fichek).
17 godina
odjavljen

I da - LTE nemaš ako ne plaćaš 275+ kuna pretplatu.

I dalje ne razumijem zašto bi se isplatilo platiti uređaj više u T-Comu, nego manje u dućanu...

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 22:33 (Tonči).
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
Tonči kaže...

I dalje ne razumijem zašto bi se isplatilo platiti uređaj više u T-Comu, nego manje u dućanu...

I da, LTE imam bez ograničenja brzine, točnije sva 3 korisnika obiteljske tarife, svatko po 2GB, nakon toga pada brzina.

Cijena tarife= 225kn x 24 = 5400kn

Uređaj = iPhone 5S 598kn + 25kn x 24 = 1198kn

Za svakog člana iznos tarife je 75kn/mj ili sve skupa 1800kn.

Dakle ja imam iPhone 5S za sve skupa 2998kn koje plaćam kroz 2god i imam tarifu koja odgovara mojim potrebama.

Ajde reci mi gdje ja to imam jeftinije za uzeti u dućanu usporedan uređaj? Da ne govorim da je to samo uređaj i opet neke bonove treba plaćati barem 70-80kn/mj.

EDIT: evo i SS speedtesta gdje se vidi rezultat na WLANu i LTE-u

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 22:40 (assassin.st).
12 godina

Problem je sto je LTE mreza dosta isprekidana i tamo di je ima, a nema je na puno podrucja. Npr. kod mene u zapresicu je prema t-comu ima na nekim dijelovima, ali na dobrom dijelu je nema, kao npr. kod mene. Stoga kazem mene puno vise zanima kakvo je stanje s brzinama kod 3G mreze, je li tu brzi vip ili t-com ili netko treci.

13 godina

Ja sam u cijelom Splitu pokriven s 4G mrežom, stvarno su me iznenadili..najveći mi je problem suzdržavati  se od korištenja mogućnosti tih brzina..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Npr u ZD 4G signala ima na dva tri mjesta, a i na tim mjestima je brzina jednaka kao na 3G, stvarno me nerviraju vise, sto je toliko tesko pokriti normalno mrezom.. negdje niti 3G signala nema, sramota

0 0 hvala 0
12 godina

I za kolko tipa potrosis 1gb 4g mreze? I kad si doma da li se trosi taj internetski paket ako si spojen na kucni t-com modem ako ga imas?

Moze li netko prokomentirat ovo sto sam napisao jos dok se nije izgubilo u postovima:

Samo sto se kod vipa do 30.6. za mlade dobije cak 4gb interneta po brzini 21 Mbit/s. Ja sam prije nekolko mjeseci zvao t-com i rekli su mi da na podrucju di ja zivim (zapresic) je prosjecna brzina interneta 40 i nest necega (3G) al trebo bi ih zvat i provjerit opet. I mal mi je tu cudno, zar nije 4G 7.2 Mbit/s najbrza brzina kod nas? Kako to da vip ima 21 Mbit/s za L ponudu i onda kao nesto jos brze za XL i XXL ponude?

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 23:18 (The_Fichek).
13 godina

Meni je otišlo za cca 10 dana.  Spajao sam se i kad me je zezao kućni Wi-Fi.

Kad sam na polovici mjeseca skužio da je "otišlo" 1,5 GB onda sam malo usporio. Bilo je tu youtubea, deezera, skidanja appova, pravo pres**avanje.

EDIT: kod T-mobilea nepograničenu 4G brzinu imaš aktivacijom opcije 4G koja je besplatna do kraja 10. mj

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 23:20 (assassin.st).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
assassin.st kaže...
Tonči kaže...

I da, LTE imam bez ograničenja brzine, točnije sva 3 korisnika obiteljske tarife, svatko po 2GB, nakon toga pada brzina.

Cijena tarife= 225kn x 24 = 5400kn

Uređaj = iPhone 5S 598kn + 25kn x 24 = 1198kn

Za svakog člana iznos tarife je 75kn/mj ili sve skupa 1800kn.

Dakle ja imam iPhone 5S za sve skupa 2998kn koje plaćam kroz 2god i imam tarifu koja odgovara mojim potrebama.

Ajde reci mi gdje ja to imam jeftinije za uzeti u dućanu usporedan uređaj? Da ne govorim da je to samo uređaj i opet neke bonove treba plaćati barem 70-80kn/mj.

EDIT: evo i SS speedtesta gdje se vidi rezultat na WLANu i LTE-u

Assasine: nemam pojma kakvu ti tarifu imaš, grupnu ili ne, ali to što govoriš ne postoji sada.

Grupna tarifa koja ima LTE je 375kn mjesečno, a uređaj je 100kn na to (475) i jednokratno 18kn. Tarifa od 250+100kn (350kn) uređaj daje za 600kn na webshopu i 800kn inače. I da, članovi sada plaćaju 4700-4900 kuna za uređaj. Samo nositelj plaća ovih 18. Valjda trebaš mobitele i za ostale kojih ima 2-4, ovisno o tarifi.

Dakle, više ne postoje tvoji uvjeti. Mi govorimo o sada dostupnim uvjetima valjda?

LTE je za sve osim najskupljih tarifa namjerno usporen (throttlaju ti brzinu) na 7,2 mbps. Pokrivenost je tako-tako, ovisno o dijelu grada, ali ide do max 50/20, iako te brzine nisam vidio već više od godine.

Kad sam ja testirao to na T-Comu (kad su tek planirali uvođenje) situacija je bila malo bolja. Naravno, testerima je LTE bio flat. Sada, čak i kod korištenja LTE-a s mobilnim stickom, maksimum je 25GB mjesečno, nakon čega se veza gasi do idućeg mjeseca.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 23:27 (Tonči).
13 godina

Dostupni su ovi moji uvjeti i sada, samo treba doći do službe za savjetovanje. Oni to ostvaruju, a ne ekipa s webshopa gdje je očajna ponuda.

Dakle moja tarifa je Obitelj XL (popust od 75kn i popust na uređaj od 50kn)..to je i sada ostvarivo. Ponavljam 4G se aktivira na svakoj od tarifa, postoji 4G opcija koja je besplatna.

Što se tiče uređaja, nositelj ima povoljno, dok za uređaj za članove smo dobili Xperiu E za 18kn. Oni već imaju dobre uređaje koje nabavljamo preko njuškala tako da te Xperie prodamo. Na njih ide logika kao da su na bonovima, trošak 75kn i uređaji iz dućana ili oglasnika.

I dodatno, na najvišim tarifama isključi to plaćanje uređaja na rate, može se i keširati pa ispadne povoljnije.

Da dodam, Deezer premium i MaxTV to go su dodatni bonus.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 23:42 (assassin.st).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Moj otac je kupio nedavno mobitel kod t-coma, majka isto na t-comu odavno, sestra prek godinu i pol. Kaj da ja sad kupim tamo uredjaj bi dobio isto tako neki popust, Obitelj XL ili sta vec i to na uredjaj koji bi htio ili koji mi oni ponude???

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 23:45 (The_Fichek).
17 godina
odjavljen
Tarife su tarife. Ti očito imaš tarifu koja nije dostupna svima. Kakva bi to bila usluga da ti daju popust ako žicaš službu?! LOL Da, ako imaš popuste, možda dobiješ i 100kn/mj. tarifu...

Ti imaš valjda ovo:
"Aktivirajte 4G+ opciju uz ugovornu obvezu na 12 mjeseci i plaćajte 50% manju naknadu prva 3 mjeseca ugovorne obveze. Uz sklapanje pretplatničkog ugovora na opciju na 24 mjeseca plaćajte 50% manju naknadu čak 6 mjeseci ugovorne obveze.
Multimedia paket
Slušajte glazbu i gledajte televiziju u pokretu uz Deezer i MAXtv To Go, a svoje dragocjene digitalne podatke pospremite na Spremalici. Multimedia paket uključen je u tarifama Plan za zabavu XL i XXL ili za nositelje tarifa Plan za obitelj XL i XXL dok je za ostale tarife dostupan po cijeni od 49 kn."

Deezer i MaxTV su dodatne usluge koje se plaćaju. 4G (LTE?) se dodatno plaća 30 kuna. Također, usluge su dostupne za nositelje.

Sve piše na webu...
13 godina

Ne shvaćam, imaš neki problem, nije ti jasno? Tko se raspita, lako će doći do službe za savjetovanje korisnika. Hoćeš njihov broj telefona pa da se uvjeriš?

Ja imam popust kroz cijeli OTPO, dakle 24mj. Nećeš naći na netu, ako ne vjeruješ, tvoj problem.

Što se tiče 4G, nije 4G+ opcija nego 4G opcija, i besplatna je do pretkraj godine. A i da bude 7.2 Mbps, i to je puno bolje nego ista brzina na zagušenoj 3G mreži.

Deezer ide na jednog korisnika, a MaxTV to go može koristiti tko želi, samo je caka da jedan uređaj istovremeno može koristiti.

Ne piše sve na webu, u tome i jest stvar..{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Dosta prepucavanja odgovorite mi na pitanja koja sam postavio {#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.6.2014 0:06 (The_Fichek).
13 godina
The_Fichek kaže...

Dosta prepucavanja odgovorite mi na pitanja koja sam postavio {#}{#}

Svi tvoji imaju pravo na raskid ugovora bez naknade, za početak.

Skupi podatke od svih, kontaktiraj službu za korisnike preko FB i traži da te kontaktira služba za savjetovanje korisnika povodom raskida ugovora. Nazvat će te za 3,4 radna dana i onda pregovaraj, hoćete li jednu grupnu ili više single tarifa. Oni mogu samo raskinuti ugovor i odmah praviti novi, uz kupovinu novog uređaja.

EDIT: evo ako ćeš ih zvati 0800 202 028 (radnim danom 08-21h)

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.6.2014 0:13 (assassin.st).
12 godina

Nisam nigdi spomenuo raskid ugovora, wotafak.. al ok, budem se raspitao.. Ak ko zna jos vezano za to cije su 3g brzine brze bilo bi krasno da napise eto npr. kod L paket vipa vs L paket t-coma ili paketi tu ne ovise o brzini 3g mreze kao sto je to slucaj kod 4g.. Bonbon me isto zanima..

13 godina

Ne razumijem zašto ne bi maknuli ugovorne obaveze i svi uzeli novi mobitel, kad to mogu besplatno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Zato jer je otac vec kupio novi mobitel, a majka ima poslovni mobitel prek t-coma, jedino ko bi mogao ici na tu opciju je sestra.

Nebitno, posavjetovat cu se u vezi toga sa t-comom ili kim vec.

Mislim da smo sad vec debelo prekoracili temu..

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.6.2014 1:12 (The_Fichek).
13 godina

Ja vise nikad necu na te robovlasničke ugovore.

tele 2 ima sad 1500min beskonacno smsa i 3gb za 100kn bez ugovorne obveze. Mobitel na njuski i gg. Tarife su kod nas neisplative i to je to

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Ima T-mobile jos i vise za manje novca, tocnije 82,50kn. Kako do toga? Skinite njihov sluzbeni cjenik i nadjite na str. 85 tu ponudu.
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Pa tu ponudu imaš i na webu. Popust piše i tu. Problem je ono što dobiješ. Za nekoga tko želi LTE(4G) jedino XXL to nudi, a to je tarifa koja košta mj. 275kn (-75kn popust) bez mobitela.
Nema tu povoljnog, osim kod tih najskupljih, a i onda je upitna isplativost. Dvije godine su previše danas...
17 godina
maks0806 kaže...

tele 2 ima sad 1500min beskonacno smsa i 3gb za 100kn bez ugovorne obveze.

Prvih godinu dana

17 godina
odjavljen
Ziga kaže...
maks0806 kaže...

tele 2 ima sad 1500min beskonacno smsa i 3gb za 100kn bez ugovorne obveze.

Prvih godinu dana

A onda dižu cijenu 75% i smanjuju promet za 66%. :)

15 godina
odjavljen

I još je Tele2 tako loša mreža da je to za popixdit!! Meni u starom stanu nema signala uopce, gubi se, puca non stop, npr tu bonbon ima puni signal bez beda, nabijem njihovog gregora lijepo na halu

Tomato ima fine tarife, pogotovo ova nova za 29kn, za moje potrebe sasvim ok 

0 1 hvala 0
13 godina
Tonči kaže...
Pa tu ponudu imaš i na webu. Popust piše i tu. Problem je ono što dobiješ. Za nekoga tko želi LTE(4G) jedino XXL to nudi, a to je tarifa koja košta mj. 275kn (-75kn popust) bez mobitela.
Nema tu povoljnog, osim kod tih najskupljih, a i onda je upitna isplativost. Dvije godine su previše danas...

Ti ništa ne shvaćaš. Ajde nađi mi ovo na webu, osim ondje gdje sam naveo:

"U razdoblju od 8. svibnja 2014. godine do 22. lipnja 2014. godine HT uvodi za nove i postojeće privatne korisnike novu ponudu u pokretnoj javnoj komunikacijskoj mreži HT-a, na Plan za surfanje L tarifi kako slijedi: novi i postojeći privatni korisnici koji u gore navedenom razdoblju potpišu ugovor uz obvezno trajanje pretplatničkog odnosa na 24 mjeseca na Plan za surfanje L tarifi, ostvaruju 24 mjeseci 50% popusta na mjesečnu naknadu tarife te 100% popusta na iznos naknade opcije Flat. Popust na tarifu iznosi 82,50 kn s PDV-om (66,00 kn bez PDV-a); a popust na opciju Flat iznosi 40,00 kn s PDV-om (32,00 kn bez PDV-a). Ponudu je moguće ostvariti bez kupnje uređaja po subvencioniranoj cijeni. "

Opet ponavljam, LTE se aktivira, a ti to uporne ne želiš shvatiti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.6.2014 12:46 (assassin.st).
17 godina
odjavljen

4G opcija u obiteljskoj je samo do rujna. Opcija LTE se ne aktivira besplatno, nego za 30 kuna...

12 godina
neaktivan

evo mene opet, tj kako sam odustao od kupnje xperie s za koju je prodavac trazio 700 kn, odlucio sam skupiti si jos 300 tj za 1000 kn jedan od kineza pa sad ako tko zna best buy, ajde moze cak i ici 150- 200 kn plus, znaci 1200 kn zadnja granica.
naime, zahtjevniji sam korisnik mobitela tako da mi performanse igraju dosta. kamera ono...ne ispod 8 mgpx a velicina zaslona ne ispod 4,5 inča.

hvala  

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.6.2014 15:33 (caki007).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice