Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.454
|
čitano: 12.915.314
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Za otprilike te novce mozes uzeti Moto G 4G. Po meni bolji i pozudaniji izbor.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
11 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Trebao bih mobitel sa što većim tipkama i da su brojevi veliki i jasni na ekranu. Također, trebao bi biti otključan na sve mreže. Ako ima netko prijedlog gdje da kupim takav neki, slobodno. Inače, za baku je.

https://account.hirezstudios.com/smitegame/default.aspx?referral=8851665&utm_campaign=email

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
vratinulu kaže...

Trebao bih mobitel sa što većim tipkama i da su brojevi veliki i jasni na ekranu. Također, trebao bi biti otključan na sve mreže. Ako ima netko prijedlog gdje da kupim takav neki, slobodno. Inače, za baku je.

A imaš one u konzumu na blagajni, uzeo ja pred par godina i još uvijek radi. To su baš za starije ljude prilagođeni. Ogromne tipke skroz... ma odličan.

Ima ih i u pošti. Reži mi sve al nešto se zove slično ko IPhone ali sad šta je razlika, veliko neko slovo ili neko slovo drugačije... 

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.6.2014 12:58 (EchoOne).
15 godina
odjavljen
Emporia?
*Sony Xperia Z1 Compact*
15 godina
neaktivan

pozdrav, zanima me koji se po vama vise isplati uzeti, nokia lumia 625 ili lg optimus F6 , vidim da f6 ima bolju rezoluciju te gb rama, dok nokia ima 512mb rama i nesto veci ekran ali malo losiju rezoluciju..u svakom slucaju nokia mi je lijepsa te sam do sada imao android dok wp nisam ima, naravno ne gledam bas po ljepoti  :D  nego po spec mobova. pa me zanima vase misljenje

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
Emporia?

E ima i ta, al sam mislio na jedan drugi.. Al da to je taj tip...

Mislim da bi mogao biti MyPhone ?

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.6.2014 13:13 (EchoOne).
15 godina
odjavljen
Neznam stvarno, ujo mi je tokar i radi na terenu pa koristi taj mobitel radi jednostavnosti, kaze da je prezadovoljan
*Sony Xperia Z1 Compact*
13 godina
Pri3s7 kaže...

pozdrav, zanima me koji se po vama vise isplati uzeti, nokia lumia 625 ili lg optimus F6 , vidim da f6 ima bolju rezoluciju te gb rama, dok nokia ima 512mb rama i nesto veci ekran ali malo losiju rezoluciju..u svakom slucaju nokia mi je lijepsa te sam do sada imao android dok wp nisam ima, naravno ne gledam bas po ljepoti  :D  nego po spec mobova. pa me zanima vase misljenje

Po meni je bolji izbor LG F6, iako je poprilicno podcjenjen mobitel kod nas. Malo je manji o Lumie, a ima bolju rezoluciju ekrana. Tih 512MB rama kod Lumie nece utjecati na fluidnosti, ali neki appovi ipak zahtjevaju 1GB rama kod WP.

Chipset je isti, tako da se u principu svodi na to koji ti je OS bolji. Meni npr. WP nije "sjeo", ali 100 ljudi, 100 ćudi. Isprobaj pa odluči.

15 godina
neaktivan

kakva je ta lumia 520, ima li tko windows phone..jos se nisam susretao s windows phone mobitelima, imaju sve aplikacije tipa whats app, skype,viber?

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

i meni je bolji lg, bas radi rezolucije :)

0 0 hvala 0
13 godina

LG F6 je super telefon koristim ga dva mjeseca i nemam zamjerki nekuzim zasto ima toliko negativnosti prema tom uredaju

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

iPhone 4 ili Samsung Galaxy Core?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
gave233 kaže...

A krvi ti di si izbor na ta 2 uspio svest?

Do kolko para ti bolje reci.

15 godina
neaktivan

treba mobitel da mi ne steka u meniu i na internetu i aplikacijama tipa watsh app, da ima malo bolju kameru s bljeskalicom, po mogucnosti 4 inca...znaci 700kn na njuskalu i do 1100kn u ducanu na rate :)

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

Naime produžujem ugovor u t-comu na taraifi Plan za obitelj L, znaći 200kn mjesečno pa me zanima koji mob odabrati. Gledam nokiu lumiu 625 i sviđa mi se jako ali prepuštam vama da bacite koji komentar. Najbitnije mi je koliko toliko solidna kamera, da je brz kad se spajaš na internet i da je baterija koliko toliko dobra a igrice me ne zanimaju. Da napomenem da sam već imao nokiu lumiu i da mi windows odgovara tako da mi čisto koji komentar date. E da ne zaboravim da je maksimalno cijena do 300-400kn da nadoplatim.

Hvala puno.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
igstromar kaže...
devilvu86 kaže...

Gledam si sad uzet neki mob, pa sam u nedoumici izmedju ova 4 modela:

1. Samsung S4 mini

2. LG G2 mini

3. HTC Desire 610

4. Samsung Grand neo

Grand neo me privlaći zbog velikog ekrana, ali sve ostalo mu je lošije od drugih, S4 mini mi ima nekako najbolje karakteristike ali i najmanji ekran.

Pa sam si onda u razmatranje uzeo HTC i LG.

Može neka preporuka?

HTC!

Hvala na pomoći, bio danas u vip-u i naručen je HTC, stize za 2 dana...

13 godina

S tim da htc i g2 mini imaju snaprdagon 400 koji je quadcore a s4 mini ima dualcore.

Pa nije s4 mini bas jaci po specsima xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

kakav vam se cini ovaj mobitel doogee DG350?? razmisljam da ga kupim pa..   i jel se isplati za njega dati 1000kn ganz novi u chipoteke

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2014 14:42 (Miki_16).

0 0 hvala 0
16 godina
Miki_16 kaže...

kakav vam se cini ovaj mobitel doogee DG350?? razmisljam da ga kupim pa..   i jel se isplati za njega dati 1000kn ganz novi u chipoteke

Što kažeš na ovo?

14 godina
ok je al trazim nesto sto mogu na licu mjesta kupiti

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EchoOne kaže...
gave233 kaže...

A krvi ti di si izbor na ta 2 uspio svest?

Do kolko para ti bolje reci.

A caka je u tome kaj si je stari dobil Core na poslu a prije toga je imal iPhonea, i sad mogu birati izmedu ta 2.

13 godina
neaktivan

IPhone si uzmi definitivno...uostalom pogle sam kako rade...iPhone leti naspram galaxy s3 a kamo li corea...jedino ako ti toliko znaci veći ekran gore rezolucije...

11 godina
neaktivan

Molim pomoć!

Htc desire 610, Samsung galaxy s4 mini ili Nokia lumia 625(već sam imao windows phone i super mi odgovara taj os ali gledam malo cijenu između htc i njega pa mi je to najveća dvojba). Sva tri dobivam za 18kn

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.6.2014 10:46 (mile0001).

0 0 hvala 0
13 godina

Iphone 4 leti naspram s3 jesi ti lud? Ip4 na ios7 radi grozno

Pa ip4s je lošiji naspram s3 zbog nedostatka rama. Svaki put kad otvorim fejs i stisnem home pa opet stisnem fejs i on ga otvara ponovno ispocetka. S3 bar ima ram management normalan. Ne melji gluposti molim te

@mile deisre 610 je zakon ja bih ga uzeo od ova 3

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.6.2014 11:57 (maks0806).
Moj PC  
3 2 hvala 0
15 godina
odjavljen
Na S3 treba custom ROM staviti, inace nista od normalnog rada, ali kad se stavi custom ROM, iP4 i 4s su igracke za djecu pored njega
*Sony Xperia Z1 Compact*
13 godina
maks0806 kaže...

Iphone 4 leti naspram s3 jesi ti lud? Ip4 na ios7 radi grozno

Pa ip4s je lošiji naspram s3 zbog nedostatka rama. Svaki put kad otvorim fejs i stisnem home pa opet stisnem fejs i on ga otvara ponovno ispocetka. S3 bar ima ram management normalan. Ne melji gluposti molim te

@mile deisre 610 je zakon ja bih ga uzeo od ova 3

Činjenica je da iP4S i S3 što se tiče rama rade usporedivo jednako. Ajde probaj otvorit 4 taba na S3 u browseru pa kad otvoris 4-ti vidi jel prvi jos uvijek u memoriji ili ga opet reloada.

14 godina

Glasajte

Jos se mislim pa ono

Sad sam na S3

Baterija mi igra veliku ulogu

5 LG G2
4 Xperia Z2
3 Galaxy S5
5 Htc One (M8)
9 Cekati G3
[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Svi navedeni mobiteli imaju jako dobru bateriju (G2 i Z2 stavljam na vrh zbog najvišeg kapaciteta), ali ako ti je stvarno jako bitna onda si uzmi neki mob sa IZMJENJIVOM baterijom, G3 ima izmjenjivu bateriju tako da bi ga ja svakako pričekao.

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Ja bih pricekao G3, po mom misljenju najbolji flagship pored Z2

Samo da baterija bude izdrzljiva i pun pogodak
*Sony Xperia Z1 Compact*
15 godina
odjavljen
Izvolite par rijeci Erice o bateriji na G3, sad koliko je svemu tome vjerovat pojma nemam, iako je Erica uvijek okej sto se tice review-ova

https://plus.google.com/114197690252402701122/posts/jnXskvRRDrY
*Sony Xperia Z1 Compact*
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice