Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.460
|
čitano: 12.919.882
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
apoteka kaže...
medoplavi kaže...
NOKIA LUMIA 625 ili NOKIA LUMIA 630  I RAZLOG ZASTO

sve je na strani 625

veci ekran, led flash, veca baterija, prednja kamera i fullhd video

a bome i cijena

Apsolutno mi je nejasno imenovanje tih Nokia, ali Lumia 630 ima jedinu prednost u procesoru (Quad core Snapdragon 400 vs Dual Core Snapdragon 400), oke tu je i izmjenjiva baterija.. ali opet...

Ispada da je 630 neki novi jači, ali po mnogo stvari oskudniji i lošiji model.

Veći ekran na Lumiji 625 znači nešto manju gustoću (ppi), a nešto veća baterija ne mora nužno značiti dulju autonomiju (mada nijedna nije baš bajna).

Što se dijela za fullHD tiče, apsolutno ne shvaćam zašto 630 sa jačim procesorom ne može snimiti full hd. Softverski limitirano valjda ili što? :S

Imaš tu recenziju Lumie 630 pa moš bacit oko. Sve u svemu, ako ti prednja kamera, full hd i blic nisu od velikog značaja, uštedi neš novca i uzmi 630. Ako jesu, onda 625

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
15 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

Apsolutno mi je nejasno imenovanje tih Nokia, ali Lumia 630 ima jedinu prednost u procesoru (Quad core Snapdragon 400 vs Dual Core Snapdragon 400), oke tu je i izmjenjiva baterija.. ali opet...

Ispada da je 630 neki novi jači, ali po mnogo stvari oskudniji i lošiji model.

Veći ekran na Lumiji 625 znači nešto manju gustoću (ppi), a nešto veća baterija ne mora nužno značiti dulju autonomiju (mada nijedna nije baš bajna).

Što se dijela za fullHD tiče, apsolutno ne shvaćam zašto 630 sa jačim procesorom ne može snimiti full hd. Softverski limitirano valjda ili što? :S

Imaš tu recenziju Lumie 630 pa moš bacit oko. Sve u svemu, ako ti prednja kamera, full hd i blic nisu od velikog značaja, uštedi neš novca i uzmi 630. Ako jesu, onda 625

to je stara nokijina praksa

625 je jeftinija u tmobile, tako da ne vidim razlog za uzest 630, makar bio noviji

11 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Pozdrav,

ovako treba mi savjet. Imam par mobitela na pameti ali ne mogu se odlučiti jer svaki ima ono nešto.

Ne znam šta kupiti na kraju. U odabir ulaze LG Nexus 5,Samsung Galaxy Mega 6.3 i Samsung Galaxy S4 Active I9295.

Znam da je Mega nešto slabija od druga dva ali privlači me taj ogroman ekran. A u drugu ruku ni 5 incha nije baš maleno.

Stvarno bi mi dobro došlo par savjeta jer ne želim uzet nešto pa požaliti. 

0 0 hvala 0
16 godina
Cloud Anne kaže...

Pozdrav,

ovako treba mi savjet. Imam par mobitela na pameti ali ne mogu se odlučiti jer svaki ima ono nešto.

Ne znam šta kupiti na kraju. U odabir ulaze LG Nexus 5,Samsung Galaxy Mega 6.3 i Samsung Galaxy S4 Active I9295.

Znam da je Mega nešto slabija od druga dva ali privlači me taj ogroman ekran. A u drugu ruku ni 5 incha nije baš maleno.

Stvarno bi mi dobro došlo par savjeta jer ne želim uzet nešto pa požaliti. 

Ja bi uzeo Nexus 5, imaš sigurne updateove još bar godinu dana, a nema Samsungov TouchWiz, što je ogroman plus. Mega 6.3 ima veliki ekran, ali premale rezolucije, pa o njemu ja nebi ni razmišljao

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina

Uzmi lg g2. Imas bolji ekran od 5.2 inca bolju kameru i bateriju nego nexus. A kod nas ces nac jeftinije g2 nego nexus

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

. A kod nas ces nac jeftinije g2 nego nexus

Zalosno ali istinito.

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
17 godina

ekipa,ako moze mala pomoc,savjet

dok cekam dase pojavi lumia 930 i sazna tocna cijena,ako bude preskupo imam na izbor ove modele,pa sto se po vama cini ko najbolji izbor

modeli su 920, 1020 i 1320 - cak bi sam odmah uzeo 1320 - samo mi se cini veliki 6...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Gledam si sad uzet neki mob, pa sam u nedoumici izmedju ova 4 modela:

1. Samsung S4 mini

2. LG G2 mini

3. HTC Desire 610

4. Samsung Grand neo

Grand neo me privlaći zbog velikog ekrana, ali sve ostalo mu je lošije od drugih, S4 mini mi ima nekako najbolje karakteristike ali i najmanji ekran.

Pa sam si onda u razmatranje uzeo HTC i LG.

Može neka preporuka?

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
odjavljen
Gdje kupujes mobitel i do koliko para?
*Sony Xperia Z1 Compact*
14 godina
neaktivan

U VIP-u produžujem pretplatu, L tarifa, da mi bude nekih 200 kn mjesečno.

Pogledo sam šta sve nude i ta 4 moba mi odgovaraju po cijeni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
devilvu86 kaže...

Gledam si sad uzet neki mob, pa sam u nedoumici izmedju ova 4 modela:

1. Samsung S4 mini

2. LG G2 mini

3. HTC Desire 610

4. Samsung Grand neo

Grand neo me privlaći zbog velikog ekrana, ali sve ostalo mu je lošije od drugih, S4 mini mi ima nekako najbolje karakteristike ali i najmanji ekran.

Pa sam si onda u razmatranje uzeo HTC i LG.

Može neka preporuka?

HTC!

14 godina

Pozdrav ekipo :)    Ovaaaakooooo...imam Huawei W1 vec nekih 6mj medutim dosadio mi je vec i sad razmisljam po neznam koji put kupit drugi (inace ih cesto mjenjam), i sad razmisljam da kupim kopiju samsunga s4, cak sam imala jednom ga u ruci i meni je cak bio dobar, mozda zato sto nisam zahtjevna po pitanju specifikacija...i sad me zanima vase misljenje oko toga? {#}

znam da ce biti komentara bolje bilo koji orginal neg to, medutim nadam se da ce netko nesto i pozitivno reci..i jel ima itko iskustva s njima..kao sto rekoh jako cesto mob mjenajm pa..

0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
Nemoj kopije kupovati, pouzdane kineze (npr. Xiaomi) slobodno, ali nepouzdane kineske kopije nikako.

0 0 hvala 0
16 godina

Bježi od kopije.

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Znala sam da ce te mi to reci :D a da mi traje 2-3mj meni dosta...ionak dugo neizdrzim imat jedni te isti mob...

0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen

Tutneš 1000kn na njega i onda ga moraš baciti? 

0 0 hvala 0
14 godina

ma daj sta ti je vise od 400kn nedam, vidim da ih na ebayu jeftino ima..pa...

0 1 hvala 0
16 godina

Pa samo tako. Ali za to nemaš ni garanciju, niti servis, a bome treba imat i živaca s time.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

zasto ste tako negativni prema tome??? meni sestra ima nekog kineza, iskreno nemam pojma koji, cek da vidim....{#}   H7500+ ima ga vec 2g. pao je jedno 1000puta u njemu ima sve i svasta i radi joj da kucnem ko zvijer...{#} 

0 2 hvala 0
16 godina
Miki_16 kaže...

zasto ste tako negativni prema tome??? meni sestra ima nekog kineza, iskreno nemam pojma koji, cek da vidim....{#}   H7500+ ima ga vec 2g. pao je jedno 1000puta u njemu ima sve i svasta i radi joj da kucnem ko zvijer...{#} 

Jedno je kinez a drugo je kopija.

Kopija zapravo vrijedi puno manje od cijene koju nosi. Kod kopije se plača zapravo taj original. 

Za iste pare kolko košta kopija s4 vjerovatno možeš dobiti puno bolji hardver nego bi ga našao u toj kopiji.

14 godina

e da da vas nesto pitam iako nespada bas u ovu temu ( nadam se da mi nece netko zamjeriti) odkuda servisi nabavljaju djelove za mobitele?? jer neki dan mi pao na pod ganz novi lg e975 i otisao mi touch i naravno to mi garancija nepokriva pa sam zvala žnj servise (ne ove velike poznate) i lik mi rekao da ce dio u pon naruciti i mob je u uto gotov, i kao taj dio ce kostat 400kn a za ruku ce jos 200kn uzet pa me jako zanima odkud to tako jeftino nabavljaju i tako brzo?? sav internet sam iskopala i nigdje u hrv nenalazim to tako jeftino..osim ebaya a to se ceka 30dana, ili likovi glume u servisu da trebaju naruciti ili...kopka me to jako...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

koji bi bio po vama najbolji mid-range mobitel? Razmisljao sam kupiti motorolu moto g ili x. 

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Moto G ti je najisplativiji
*Sony Xperia Z1 Compact*
15 godina
Postoji li način za promjenu zaslona mobitela, bez da se mora mijenjati cijeli touch screen? tj, može li se promijeniti samo najviši "sloj" ekrana
|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
tonchy kaže...
Postoji li način za promjenu zaslona mobitela, bez da se mora mijenjati cijeli touch screen? tj, može li se promijeniti samo najviši "sloj" ekrana

Najvisi sloj je digitizer, a ne sami zaslon. Uglavnom moze se, ali ovisi o mobitelu.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
15 godina
konkretno, želim kupiti galaxy s2, te ne mogu naći niti jedan jeftini koji nema bar malo pogrebani ekran.. pa me zanima koliko moram utrošiti da zamijenim samo gornji sloj.. očito ne mogu to, nego moram mijenjati sve
|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

trebam pomoc oko kupnje moba..znaci treba mi mob do kojih 500-600kn, koji bi mi sluzio za internet, whats app,viber,skype i slikanje, nikakve igrice bas i to...bilo bi super ako mogu nac nesta u tom cjenovnom rangu sa garnacijom a da ima bar 4.0 inca, dual core (ako moze), kameru sa bljeskalicom, 1gb rama...makar znam da jako tesko, svi su sa 512mb ram..do sad mi je za oko zapeo huawei ascend y300, kakav je to mob, jel se to isplati uzimati?

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Smeće ...imali su ga 2 frenda...nakon nekog vremena viber ne želi Radit jer je memorija puna...počistiš i opet neće...pa reset pa si dobar par dana i tako u krug... Za te pare istina nećeš ništa puno bolje nać... Pogle lumiu 520 ili ako se slučajno nađe koji očuvan Galaxy s
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.6.2014 0:00 (acerbis).
16 godina
strbi kaže...

trebam pomoc oko kupnje moba..znaci treba mi mob do kojih 500-600kn, koji bi mi sluzio za internet, whats app,viber,skype i slikanje, nikakve igrice bas i to...bilo bi super ako mogu nac nesta u tom cjenovnom rangu sa garnacijom a da ima bar 4.0 inca, dual core (ako moze), kameru sa bljeskalicom, 1gb rama...makar znam da jako tesko, svi su sa 512mb ram..do sad mi je za oko zapeo huawei ascend y300, kakav je to mob, jel se to isplati uzimati?

Nemoguće...

Radije skupi još toliko para pa se opet javi.

13 godina

trebam pomoc.puno prijatelja sad imaju neke kineze.i to vec duze vrijeme i rade odlicno.sad si i ja razmisljam uzet koji do 1000 kn.za oko mi je zapeo inew v3.samo ne znam da ga uzmem na wowshopu(1400 kn) ili banngodu(128.92 eura)
ili ako imate neke druge prijedloge :)

GamingOnline
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice