Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.471
|
čitano: 12.932.539
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Sluzbeni wp8.1 jos nije dosao, stigao je developer preview za ciju instalaciju potrazi upute u wp8 temi. Samo imaj na umu da to nije finalna verzija pa ima bugova.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
14 godina
Alma_96 kaže...

Interesuje me jedan podatak. Kupila sam Lumia 920 koja dođe sa windows 8.0

Sad je izišao windows 8.1. , sad da bih ja instalirala taj da li moram instalirati sve update prije njega?

Pošto kad je kliken na update on skida i instalira sve update poslije 8.0.  i prije 8.1

nadji onu proceduru kako se skida developer preview za 8.1 jer meni se stvarno neda zato sto sam ne samo je nego i vecina x puta napisala kako ide ta procedura,

vidi pokusaj, mozda bude trazio update poslije 8.0 a mozda i ne bude, mozda bude isao direkt update za wp8.1

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
11 godina
neaktivan

A zna li se kad ce izici oficijalni update?

14 godina
neaktivan

Možda bi i uzeo tu motorolu moto g  da je mogu pronaći gdje je ima za kupit. Mogu slobodno i ostali prijedlozi ako ih ima {#}

13 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Mobcity.com

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

posto nitko nije jos odgovorio da pitam jos jednom jel ima itko iskustva sa ovom stranicom i jel narucivao ista sa nje http://www.mobicity.co.uk/

jel legit? posto guglam i dobivam mixed reviews na tu stranicu.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Nitro233 kaže...

posto nitko nije jos odgovorio da pitam jos jednom jel ima itko iskustva sa ovom stranicom i jel narucivao ista sa nje http://www.mobicity.co.uk/

Osobno nisam, ali gro ljudi na ovome forumu jest, najčešće prejeftini Nexus 5. I koliko čujem i vidim odličan shop.

11 godina
neaktivan

Molio bih za savjet i preporuku koji je best buy mobitel po Vama za cca 3000kn?

Bitna mi je baterija i brzina, gledam malo malo LG G2 i Nokia Lumia930...

Nisam u toku sto se mobitela tice pa bih molio za preporuku pa cu usporediti karakteristike, hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
hp1 kaže...

Molio bih za savjet i preporuku koji je best buy mobitel po Vama za cca 3000kn?

Bitna mi je baterija i brzina, gledam malo malo LG G2 i Nokia Lumia930...

Nisam u toku sto se mobitela tice pa bih molio za preporuku pa cu usporediti karakteristike, hvala unaprijed!

LG G2, Lumia 930 nije još izašla.

11 godina
neaktivan

Hvala ti puno, gledam temu o G2, nasao sam par komentara o trajanju baterije, kod nekog traje duze u istom modu, a kod nekog puno krace..hm

Citam dalje..

15 godina
odjavljen
Jedina objektivna mana G2 modela je interna memorija, pa vidi
*Sony Xperia Z1 Compact*
17 godina
Nitro233 kaže...

Ja uzeo Nexus 10 i iPad Air.

Stiglo, sve O.K.

Real Men Play Board Games
16 godina
Motorna Testera kaže...
Nitro233 kaže...

Ja uzeo Nexus 10 i iPad Air.

Stiglo, sve O.K.

Ljegit je, kupljena dualsim MotoDži stigla nakon 16 dana (što je zapravo jako brzo za 20-ak posto uštede kupnjom jedino u toj online trgovini, dostavlja DPD - po mojem iskustvu najprofesionalniji dostavljač u HR).

12 godina

Xperia Z1,Nexus 5,htc one ili Samsung Galaxy S4?Koji je najbolji?

15 godina
odjavljen
Nexus 5/Xperia Z1

Moj osobni izbor bi bio XZ1, vodootporan, vrhunska kamera, brzina rada i predivno Sony-evo sucelje

A Nexus 5 ne zaostaje puno
*Sony Xperia Z1 Compact*
13 godina
neaktivan
The_K kaže...

Xperia Z1,Nexus 5,htc one ili Samsung Galaxy S4?Koji je najbolji?

http://geekaphone.com/compare/Sony-Xperia-Z1-vs-LG-Nexus-5-vs-Samsung-Galaxy-S4-vs-HTC-One

z1 od ovih najvise privlaci jer ide pod vodu. Dobro ti dode . Ostalo su sve nijanse. Jedino ako ti treba kamera onda stvarno nek ti neko iskusniji odgovori jer ja ne znam

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
13 godina

Koji bi mobitel preporucili do 1500 kn? Gledao sam nexus 4 na njuskalu, cini mi se okej

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

kupujem novi mobitel, mislio sam galaxy s4 ili lg g2? sta je po vama bolje, ili nesto trece po toj cijeni :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mrbean kaže...

Koji bi mobitel preporucili do 1500 kn? Gledao sam nexus 4 na njuskalu, cini mi se okej

N4 je najbolje sta mozes kupiti za te novce.

anonymous_Zg kaže...

kupujem novi mobitel, mislio sam galaxy s4 ili lg g2? sta je po vama bolje, ili nesto trece po toj cijeni :)

Generalno G2 je bolji mobitel...

13 godina
dinos3 kaže...
mrbean kaže...

N4 je najbolje sta mozes kupiti za te novce.

anonymous_Zg kaže...

Generalno G2 je bolji mobitel...

ja nekako vucem vise na samsung ahhaa ali neznam jos, mozda bi mogo xperiu z1?

17 godina

jel se isplati xperia M za 700 kn ... stara 2 mjeseca, pod garancijom?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Naravno, ali samo ako je ispravna. Garancija ti malo znači ako telefon ima fizičkih oštećenja.
“Choose your battles wisely. Life is too short to spend it on warring. Fight only the most, most, most important ones, let the rest go.”
14 godina
neaktivan

Xperie su meni osobno ružne, kockaste i još s onim gumbom desno koji se nikako ne uklapa i softverskim tipkama koje smanjuju "radnu" dijagonalu.

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2014.
Moj PC  
2 3 hvala 0
17 godina

a nije ni meni bas pre-ljep .... ali imas li kakav bolji prijedlog :) ?

11 godina
neaktivan

Da li je pametno kupiti Samsung Galaxy Trend Plus posto cu koristiti mobitel za slikanje muziku,poruke eventualno neku igru..helppp

Muce
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.4.2014 13:26 (Crayzi21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ne. Bolje idi na Sony Xperia M. Tu su negdje po cijeni, a ovaj je bolji i za muziku i za slikanje.
“Choose your battles wisely. Life is too short to spend it on warring. Fight only the most, most, most important ones, let the rest go.”
13 godina

:)

6 galax s4
17 lg g2
6 xperia z1
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Mislio sam  galaxy trend ili lg optimus 5 II uzet sad neznam koji da izaberem kako sam gledo na recenzijama trend ima isto dobru kameru,brzi procesor,vise rama od optimusa samo sto je baterija od optimusa malo bolja.hm 

Muce
11 godina
neaktivan
The Man kaže...
Ne. Bolje idi na Sony Xperia M. Tu su negdje po cijeni, a ovaj je bolji i za muziku i za slikanje.

Aha a kako na recenziji govore da slike stog mob pune suma http://sony.mobil.hr/Xperia_M jer mogu najvise dat 150 eura za mob..

Muce
15 godina
odjavljen

Sa mobitelom za te pare ne očekuj čuda glede kamere, Xperia M ima prilično dobru kameru s obzirom na cijenu

*Sony Xperia Z1 Compact*

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice