Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.471
|
čitano: 12.933.220
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Pozdrav, mislim se mijenjati za mobitel sa jednom osobom sa njuškala za Nokiu E72, a ja bih njemu ponudio Nokiu X2-00. Prvenstveno to želim iz razloga što su mi se svidile Nokiine E serije kao i N te nikad nisam imao s njima problema, a i E72 ima Office, te Wi Fi, što X2 nema. Moram ponuditi zamjenu jer love nemam. Zanima me koje je vaše mišljenje da li to da napravilm ili se strpim pa uštedim za nešto rugo? 

Hvala unaprijed.

Steam, online igre, ostale stranice, Buby_24 čisto da se zna. :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
zavisi sta je nesto drugo, touchscreen? ako ti to ne igra, e72 je strasan mob, tenk s pouzdanim os i vrhunskom navigacijom te baterijom
11 godina
neaktivan

Ne patim radi touchscreena, draži su mi nekako stariji, robusniji i pouzdnaiji mobitel, a e72 ima sve to. Ukratko sviđa mi se mobitel.

15 godina
apoteka kaže...
zavisi sta je nesto drugo, touchscreen? ako ti to ne igra, e72 je strasan mob, tenk s pouzdanim os i vrhunskom navigacijom te baterijom

Potpis, imam e72 i nikad me nije iznevjerio.

Jedino nakon 4 god baterija je počela jako kratko trajatui, ali opet se drži više nego smartphonei danas.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
11 godina
neaktivan

To se traži, zato su mi i draži stariji mobiteli, Nokia je uradila perfektno E i N seriju kao sto i sada radi s Lumijom, onda ću uzeti N72.

Hvala lijepa na pomoći.

16 godina
neaktivan
Evo ti moj sistem. U zadnji lijevi džep ide genuine leather pouch u kojem je Note, u zadnji desni džep ide novčanik u kojem su dokumenti i pare, u prednji lijevi džep ide sitan novac i u prednji desni džep idu ključevi.

Kad sjedam negdje vadim sve iz zadnjih džepova.
“Choose your battles wisely. Life is too short to spend it on warring. Fight only the most, most, most important ones, let the rest go.”
13 godina
neaktivan

Ovako, planiram produziti ugovor u t mobile-u, plan za mlade i dvoumim se između ova 2 mobitela. Alcatel One Touch Idol ili HTC Desire 500. Malo više mi se sviđa Alcatel, ali opet HTC mi se ćini kao sigurnija opcija. Da li netko ima iskustva s Idolom i da li ga se isplati uzet? Kolko vidim po netu to je jedan od best buy uređaja.

0 0 hvala 0
14 godina

ne znam kakav je alcatel, al imao sam priliku da se poigram malo sa desire 500, jako lijep telefon, sasvim solidnih perfomansi, zato moj glas ide za htc

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
14 godina

Takoder dajem glas za HTC. Alcatel sam isprobao i uredu je uredaj, ali dosta stekav dok je HTC nekako ugodniji za koristenje.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Može li tko preporučiti najjači i najbolji mob do 1000 kn, marka nije važna, važne su performanse.

0 0 hvala 0
17 godina

Cura se ne može odlučit između:

http://www.bonbon.hr/ducan/uredaji/smartphone/one-touch-idol-mini

i

http://www.bonbon.hr/ducan/uredaji/smartphone/ascend-y300

Jel se isplati za 250kn više uzeti Alcatel? Ono za što joj treba mobitel je osnovno. Dakle Internet, pozivi, poruke, Hangouts, Facebook, jubito, neš malo kamera za gluposti i to je otprilike to...

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.4.2014 23:24 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

mislim da je Idol mini puno bolji uredjaj  i da se isplati dati tih 250 kn više (brži procesor, brža grafika, tanji i kompaktniji)

15 godina
neaktivan

Isplati li se prodati HTC One S z520e i dodati malo para i uzeti nov Galaxy S3?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Šta vi kažete koji je best buy do nekih 900-1000 kn? Može i preko njuškala, trgovina bilo gjde (Zagreb)... Sutra preksutra bih išao u kupovinu.I jedina stvar koja mi je važna je da ima koliko toliko dobru kameru i da se može sa njime koliko toliko ugodno surfat, pročitat novine u vlaku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Jel moze polovno ili i s njuskala mora bit novo??
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
17 godina
neaktivan

Može rabljeno ali da nije baš sad u žnj stanju

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
šiba kaže...

Može rabljeno ali da nije baš sad u žnj stanju

Ja bi malo trazio po njuskalu i probao piknut rabljeni galaxy s3 ili HTC One X posto im je dosta pala cijena. Od novih nemas puno razmisljanja, Lumia 520.

11 godina
neaktivan

Pitao bih vas ovdje nesto,vas koji se vise kuzite u mobitele. Znaci vise nas je u nekoj prostoriji i svima hvata wi-fi osim meni. Tako i doma bratu hvata i sve je okej,a meni se pojavi mreza i nece se spojiti a nekad niti ne dode mreza... molim vas sto prije!

cvek
17 godina
Cvek07 kaže...

Pitao bih vas ovdje nesto,vas koji se vise kuzite u mobitele. Znaci vise nas je u nekoj prostoriji i svima hvata wi-fi osim meni. Tako i doma bratu hvata i sve je okej,a meni se pojavi mreza i nece se spojiti a nekad niti ne dode mreza... molim vas sto prije!

Pogledaj kako se zove tema? POMOĆ PRI ODABIRU MOBITELA

a da ne ispadnem kreten...resetiraj na tvorničke postavke i probaj onda, ako je problem isti nosi na reklamaciju

11 godina
neaktivan
Ziga kaže...
Cvek07 kaže...

Pogledaj kako se zove tema? POMOĆ PRI ODABIRU MOBITELA

a da ne ispadnem kreten...resetiraj na tvorničke postavke i probaj onda, ako je problem isti nosi na reklamaciju

procitaj ti moju prvu recenicu!

Hvala

cvek
17 godina
Cvek07 kaže...

Hvala

Ja jesam na dobrom mjestu, ti si na pogrešnom . Da ne idemo offtopic ovo je grupa gdje trebaš pomoć pri KUPOVINI  / ODABIRU novog mobitela

17 godina
Cvek07 kaže...

Hvala

{#}

14 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa, namjeravam kupiti novi mobitel pa sam zapeo za lg optimus g, mobitel mi sluzi za pozive, porule, pozive, slusanje muzike i guglanje.. Lg optimus g mogu dobiti za 950 kuna, ima li nesto bolje od toga?

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Takoder dajem glas za HTC. Alcatel sam isprobao i uredu je uredaj, ali dosta stekav dok je HTC nekako ugodniji za koristenje.

Aha, ma neznam, a nokia lumia 625? Izgleda da budem uzel alcatel,ne mislim mobitel koristit za igrice, nego osnovno(face,viber surfanje, tu i tam koja slika)al pričekat ču još malo pa možda onda nokiu ili htc.

16 godina
neaktivan
juhi2jej kaže...

Može li tko preporučiti najjači i najbolji mob do 1000 kn, marka nije važna, važne su performanse.

Lumia 520!

WP je daleko fluidniji od bilo kojeg androida u toj klasi (ima sam dosad 2 androdi mobitela i 2 tableta)

14 godina
zimicbz kaže...
gamer34 kaže...

Aha, ma neznam, a nokia lumia 625? Izgleda da budem uzel alcatel,ne mislim mobitel koristit za igrice, nego osnovno(face,viber surfanje, tu i tam koja slika)al pričekat ču još malo pa možda onda nokiu ili htc.

Lumia ti je Windows phone, ali ako ti to ne smeta odlican je izbor. Ako ti ne trebaju igrice i slicno kako si rekao, po meni i bolji. 

insomniac_cro kaže...
juhi2jej kaže...

Lumia 520!

WP je daleko fluidniji od bilo kojeg androida u toj klasi (ima sam dosad 2 androdi mobitela i 2 tableta)

Defitinivno Lumia 520, najbrza i najfluidnija u tom rangu. Jedino ako se mozes protegnut 300-400kn imas Moto G koji je mozda jos i bolji omjer cijene i dobivenog.

13 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
zimicbz kaže...
gamer34 kaže...

Lumia ti je Windows phone, ali ako ti to ne smeta odlican je izbor. Ako ti ne trebaju igrice i slicno kako si rekao, po meni i bolji. 

insomniac_cro kaže...
juhi2jej kaže...

Lumia 520!

Defitinivno Lumia 520, najbrza i najfluidnija u tom rangu. Jedino ako se mozes protegnut 300-400kn imas Moto G koji je mozda jos i bolji omjer cijene i dobivenog.

Da znam da je windows i sviđaju mi se windows phone,ali nekako bi android rađe jer sam naviknut, a ništ odlučil bum u zadnji čas...Pričekal budem onaj super tjedan kaj ima T mobile pa bude nešt možda sniženo još.

14 godina
neaktivan

Bog ekipa,

evo stari mobitel polako odlazi u vječna lovišta pa ne znam koji novi mobitel da uzmem, pa da čujem vaše mišljenje {#} Inače, budžet je do 1200 kn. I ako to išta znači tele2 mreža.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Interesuje me jedan podatak. Kupila sam Lumia 920 koja dođe sa windows 8.0

Sad je izišao windows 8.1. , sad da bih ja instalirala taj da li moram instalirati sve update prije njega?

Pošto kad je kliken na update on skida i instalira sve update poslije 8.0.  i prije 8.1

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Galiante kaže...

Bog ekipa,

evo stari mobitel polako odlazi u vječna lovišta pa ne znam koji novi mobitel da uzmem, pa da čujem vaše mišljenje {#} Inače, budžet je do 1200 kn. I ako to išta znači tele2 mreža.

Aki mozes skupi 200kn i kupi moto g novi..a mozes nac za 1200kn na njuskalu vjv...a bolje od moto g ne mozes dobit za te pare...

Btw. EchoOne ti prodaje moto g..javi se njemu na pp ako hoces

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice