Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.465
|
čitano: 12.927.687
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela
Ma nije mi toliko važno slikanje :P
Ono ... želio bih se malo prebacit sa Galaxya i Samsunga , da malo nešto drugo isprobam
Piterson

1 1 hvala 0
14 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Pajo123 kaže...
Ma nije mi toliko važno slikanje :P
Ono ... želio bih se malo prebacit sa Galaxya i Samsunga , da malo nešto drugo isprobam

Ovisno o tome koliko ti je broj aplikacija bitan, Lumia 920 bi ti bila odlican izbor za promjenu. 

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
14 godina
neaktivan
Trenutno na Samsungu imam puno aplikacija :p
A što misliš o Iphone-u nekom?? Npr 3GS
Ili možda neku Sonyewu Xperiu ili pak Huawei...
Zbunjen sam :D
Piterson

0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
Pajo123 kaže...

Od kad 3GS košta 1500-2000kn? I nije niti do KOLJENA prema bilo kojim od ovih navedenih uređaja.

14 godina
Pajo123 kaže...

Nemoj ni razmisljat o 3gsu. Jako jako star uredaj. U tom cijenovnom rangu mozes nabavit iPhone 4s i na to bih ja osobno isao posto mi iOS jendostavno najbolje pase. Mozes i mozda nabavit iP5 za tu lovu, ali ne bas u dobrom stanju, ili je kupljen vani ili nesto slicno.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2014 18:46 (gamer34).
14 godina
neaktivan
Ma nisam neki ljubitel Iphonea i Applea pa ne znam baš kako se tu kreću cijene
Ima li kakav dobar iz Huaweia ili Alcatela??
Piterson

0 0 hvala 0
14 godina
Pajo123 kaže...
Ma nisam neki ljubitel Iphonea i Applea pa ne znam baš kako se tu kreću cijene
Ima li kakav dobar iz Huaweia ili Alcatela??

Stvarno ne kuzim cemu tolko pitanja kad si vec dobio odgovor. Za tu lovu je najbolje ovako: Android- Galaxy s3, Windows Phone- Lumia 920/Ativ s, iOS- iPhone 4s.

14 godina

http://www.protis.hr/products/details/gigabyte-gsmart-guru-g1-5-ips-full-hd-1920x1080-mediatek-mt6589t-15ghz-quad-core-32gb2gb-android-42-sdhc-13mp5mp-wifi-bt-40-3g-gps-fm-ultra-thin/76702

što velite o ovome neznam gdje bih pito za mišljenje pa evo tu ? koliko vidim slicno s4 tvorki neočekujem iste performanse ali slično tome da ... imo sam s4 i 3 i brdo telefona nikad ove "vanserijske" pa bih probo malo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Over(C)lock kaže...

http://www.protis.hr/products/details/gigabyte-gsmart-guru-g1-5-ips-full-hd-1920x1080-mediatek-mt6589t-15ghz-quad-core-32gb2gb-android-42-sdhc-13mp5mp-wifi-bt-40-3g-gps-fm-ultra-thin/76702

što velite o ovome neznam gdje bih pito za mišljenje pa evo tu ? koliko vidim slicno s4 tvorki neočekujem iste performanse ali slično tome da ... imo sam s4 i 3 i brdo telefona nikad ove "vanserijske" pa bih probo malo

Sa S4 na ovo??

Nije s konja na magarca, nego gore od toga

Gsmart ima dobre telefone, al u nekima ima tvorničke grešče, Simba SX1 im je vrhunski npr, Maya M1 v2 također al ima greški tvorničkih

Za tu lovu se nikako ne isplati

ja bih si gledao LG G2 polovno, ima ih za 3000KN ako ti se posreći 

14 godina
MARKOZD15 kaže...
Over(C)lock kaže...

Sa S4 na ovo??

Nije s konja na magarca, nego gore od toga

Gsmart ima dobre telefone, al u nekima ima tvorničke grešče, Simba SX1 im je vrhunski npr, Maya M1 v2 također al ima greški tvorničkih

Za tu lovu se nikako ne isplati

ja bih si gledao LG G2 polovno, ima ih za 3000KN ako ti se posreći 

ne moram uzet tu u protisu ili slicnoj trgovini ne njuskalo iliti ista slicno do max 2300 kn

15 godina
odjavljen
Over(C)lock kaže...

ne moram uzet tu u protisu ili slicnoj trgovini ne njuskalo iliti ista slicno do max 2300 kn

Sony Xperia Z, Galaxy Note 2, Xiaomi Mi2S

IP4S

Lumia 920/925, Samsung Ativ S

14 godina
odjavljen
MARKOZD15 kaže...
Over(C)lock kaže...

Sony Xperia Z, Galaxy Note 2, Xiaomi Mi2S

IP4S

Lumia 920/925, Samsung Ativ S

otkad je note2 2300 kuna ja prije dva tjedna u tele 2 storu uzeo note 1 za 2200 kuna pa ak neko ima info tocno,jer me ovo sad stvarno brine

14 godina
Njuskalo.
15 godina
odjavljen

Jedan moj frend ga za 2000KN polovno uzeo, tako da ih ima i lako ih se nadje

Sa garancijom naravno

0 0 hvala 0
15 godina

Pozz 

Trebam preporuku nekog moba do min 1500kn max 2000kn, dvoumim se između Note 2 i Galaxy S3 polovni naravno? Dali ima još kakvu ideju?

0 0 hvala 0
14 godina
Ja bi osobno isao na Galaxy s3 jer mi je note prevelik i svakako bi trebao probat prije kupnje jer note nije za svakog. Inace za tu lovu jos mozes uzet i Lumiu 920 ili Ativ s, ili pak ako preferiras iOS iPhone 4s.
12 godina
ERROR1911 kaže...

Pozz 

Trebam preporuku nekog moba do min 1500kn max 2000kn, dvoumim se između Note 2 i Galaxy S3 polovni naravno? Dali ima još kakvu ideju?

Ako ces S3, nadji LTE verziju...2GB RAM-a se osjete, a LTE je takodjer jedan plus...

SonyEricssonT200-SiemensC45-Nokia3200-LGU8180-LGU880-Nokia6120c-Nokia3120c-NokiaC3-01-SamsungGalaxyFit-SonyXperiaU-SonyXperiaSL-SamsungGalaxyS3LTE-SonyXperiaZ-HTCOne-iPhone5-NokiaE72-NokiaLumia925
15 godina
odjavljen

Kad bih birao izmedju GS3 LTE i Note 2 odabrao bi S3, zato jer je ekran na Note 2 jednostavno prevelik. 

A kad bi birao izmedju GS3 običnog i Note 2 izabrao bih Note 2, ipak 2GB Ram-a na androidu znači puno 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Za tu cijenu imaš xperia SP koja ima sve kao i galaxy s3 plus brutalno dobra baterija.
13 godina
neaktivan
Za oko 2000 kN imaš polovnu xperiu z.
12 godina
neaktivan

Sta misliste da li LG II serije mogu dobiti andorid update..

Citam da ce se nadograditi softver za sve LGII serije za opciju Knoock., pa zna li neko da li bi mogao doci i do andorid updatea.

Vec su dobili nadogradnju:L5,L7 i jos neki...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ERROR1911 kaže...

Pozz 

Kao korisnik oba, Note 2 je bez razmišljanja dosta bolji uređaj. Jednostavno se osjeti velika razlika. Potvrđuju i 2 prijatelja koji su prešli kao i ja sa S3 na Note2.

Naravno, ako ti je prevelik, ništa od toga ;)

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
13 godina
Koji mobitel

ovako ekipo pruza mi se prilika birati mobitel koji je bolji L9 ili xperia SP !

Mobitel bi mi sluzio za slusanje muzike i tu i tamo koju fotkicu bacit! Imao sam arc s i fotic na njoj je super!

Kresimir
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Koji mobitel
Definitivno xperia SP bez razmišljanja
13 godina
neaktivan
Re: Koji mobitel
Lg l9 je za klasu lošiji uređaj. Uzmi xperiu SP i imaš sa njim vrhunski uređaj.
14 godina
neaktivan

Imam dilemu, produžujem ugovor u t-comu i suzio sam izbor između dva moba: nokia lumia 900 koji bi me došao 100 kuna ili htc desire 500 koji bi koštao 200 kuna u L tarifi. Pošto imam note2 na kojem bih ostao htc ili nokiu  bih volio utopiti na njuškalu. Što uzeti i koji je lakše utopljiv?Molim mišljenja.....Možda i ovdje ima zainteresiranih za neki od ova dva moba.

0 0 hvala 0
14 godina
riverside kaže...

Imam dilemu, produžujem ugovor u t-comu i suzio sam izbor između dva moba: nokia lumia 900 koji bi me došao 100 kuna ili htc desire 500 koji bi koštao 200 kuna u L tarifi. Pošto imam note2 na kojem bih ostao htc ili nokiu  bih volio utopiti na njuškalu. Što uzeti i koji je lakše utopljiv?Molim mišljenja.....Možda i ovdje ima zainteresiranih za neki od ova dva moba.

HTC ces lakse prodat i dobit vise. Noviji mob i svida se siroj skupini kupaca.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.1.2014 11:44 (gamer34).
12 godina
Lumia 900 je star uredjaj, baziran na WP7, koji vise nece dobiti nadogradnje niti biti podrzan od strane Microsofta. Okrenuli su se potpuno na WP8. Lumia 900 je sama po sebi odlican mob, ali ga je vrijeme pregazilo. Desire 500 je prilicno mlad, zgodnog izgleda i pristupacne cijene. Po mojem misljenju, Desire bi lakse prodao. Ja koji koristim Lumiu 925, i ovozavam WP8, bih prije uzeo sebi Desire nego tu staru Lumiu. Sada, ne znam koliko su ljudi upuceni u to da je ta Lumia "mrtva", ali Android se poprilicno puno lakse prodaje. Za kraj, Lumia je daleko jaci uredjaj, ali kao sto sam rekao, Microsoft je napustio te stare uredjaje.
SonyEricssonT200-SiemensC45-Nokia3200-LGU8180-LGU880-Nokia6120c-Nokia3120c-NokiaC3-01-SamsungGalaxyFit-SonyXperiaU-SonyXperiaSL-SamsungGalaxyS3LTE-SonyXperiaZ-HTCOne-iPhone5-NokiaE72-NokiaLumia925
14 godina
neaktivan

To je i moje mišljenje...hvala.....sad više nemam dilemu.

14 godina
neaktivan
MatijaZG kaže...
Lumia 900 je star uredjaj, baziran na WP7, koji vise nece dobiti nadogradnje niti biti podrzan od strane Microsofta. Okrenuli su se potpuno na WP8. Lumia 900 je sama po sebi odlican mob, ali ga je vrijeme pregazilo. Desire 500 je prilicno mlad, zgodnog izgleda i pristupacne cijene. Po mojem misljenju, Desire bi lakse prodao. Ja koji koristim Lumiu 925, i ovozavam WP8, bih prije uzeo sebi Desire nego tu staru Lumiu. Sada, ne znam koliko su ljudi upuceni u to da je ta Lumia "mrtva", ali Android se poprilicno puno lakse prodaje. Za kraj, Lumia je daleko jaci uredjaj, ali kao sto sam rekao, Microsoft je napustio te stare uredjaje.

Lumia daleko jaci uredjaj? Na cemu si ti?

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice