Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.517
|
čitano: 13.042.140
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
strbi kaže...
strbi kaže...

Evo jedan anketa, odlucujem se kupiti novi mobitel pa sam sveo na ova dva..ako imate kakve bolje prijedloge predložite

znači mislite da je nexus 4 bolji od htc one x? ali to je LG, kakva je podrša i community?

to je nexus covjece, nijedan mobitel nema bolju podrsku, lg ga samo proizvodi, nema to veze s onim njihovim ispljuvcima. pa nexus je bolji i od s3.

13 godina
neaktivan
domac5 kaže...
VILLA18900 kaže...
zanimatelj kaže...
mind_challenge kaže...

Koji bi mobitel bilo najbolje uzeti, novi, do 2300 kn? Isključivo trgovine, njuškalu ne vjerujem.

imas u tele 2 samsung galaxy s3 mini ili samsung galaxy note oko 2300

Neisplati ti se za toliko velike pare uzet s3 mini

jbg kad mora bit iz ducana

po meni ja mislim da bi mu bilo najbolje kupit za 2300 i nesto kn na webu samsung galaxy note...slazete li se sa mnom?

14 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Evo momci neloša ponuda iz vipa (da, vipa nemreš bilivit) http://www.vipnet.hr/htc-one-za-79kn

Dakle 25 kuna skuplje od savršene a ista stvar kao i savršena. 25*24 mjeseca što platite skuplje nego savršenu = 600 kuna + 79* 24= 1896 = 2496 kuna za HTC One uz dakle potpuno neograničenu tarifu sa ssd limitom na 1GB po 3G-u. Po meni neloša ponuda, što kažete ?

Live and let live.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
cecenac kaže...

Evo momci neloša ponuda iz vipa (da, vipa nemreš bilivit) http://www.vipnet.hr/htc-one-za-79kn

Dakle 25 kuna skuplje od savršene a ista stvar kao i savršena. 25*24 mjeseca što platite skuplje nego savršenu = 600 kuna + 79* 24= 1896 = 2496 kuna za HTC One uz dakle potpuno neograničenu tarifu sa ssd limitom na 1GB po 3G-u. Po meni neloša ponuda, što kažete ?

Prijatelju uracunaj jos tarifu 150kn svaki mjesec

14 godina
lovvro kaže...
cecenac kaže...

I dalje je to dobra ponuda jer vecina onih koji uzimaju takav mobitel bi uzeli i dobru tarifu uz njega, a bolje od te tarife za 175kn cisto sumnjam da ce naci.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.7.2013 11:13 (gamer34).
14 godina
neaktivan
lovvro kaže...

Pa tih 150 kuna plaćaš operateru za tarifu, a ne za uređaj. Sve flat bez uspostave poziva za 150 kuna uopće nije loše. Zapamti da oni moraju platit ljude, infrastrukturu, struju, službu za korisnike besplatnu, marketing pa naknade sitne državi po pozivu/sms-u, itd. itd..  Mi se ponašamo ko da oni imaju čistog 150 kuna mjesečno profita kad računamo koliko plaćamo uređaj na ugovor.

Live and let live.
14 godina
neaktivan
Trebam malo vasu pomoc :)

Znaci produzujem pretplatu kod vipa i sad moram odluciti koji mob uzeti :)... Glavna stvar kod moba mi je da ga prodam po sto vecoj cijeni a da usto sto manje ulozim jer sam zadovoljan s svojim mobom a ovako cu malo zaraditi..

Znaci uzimam samo neki od top modela koji se lagano proda, jer ja mob niti ne mislim paliti.

Prema meni mislim da mi je najbolje uzeti iphone 5 jer njega mislim ljudi najvise kupuju te takoder zapakiran drzi dobro cijenu. Sad neznam ako uzmem njega koju boju uzeti i po kojoj ga cijeni prodavati

te naravno ukoliko mislite da mogu nekog drugi mob brze i pod visom cijenu prodati naravno moze vasa preporuka :)
Ukoliko zelite podici ratia/upload na trackerima, javite mi se na pp,VEOMA JEFTINO
14 godina
MSN kaže...
Trebam malo vasu pomoc :)

Znaci produzujem pretplatu kod vipa i sad moram odluciti koji mob uzeti :)... Glavna stvar kod moba mi je da ga prodam po sto vecoj cijeni a da usto sto manje ulozim jer sam zadovoljan s svojim mobom a ovako cu malo zaraditi..

Znaci uzimam samo neki od top modela koji se lagano proda, jer ja mob niti ne mislim paliti.

Prema meni mislim da mi je najbolje uzeti iphone 5 jer njega mislim ljudi najvise kupuju te takoder zapakiran drzi dobro cijenu. Sad neznam ako uzmem njega koju boju uzeti i po kojoj ga cijeni prodavati

te naravno ukoliko mislite da mogu nekog drugi mob brze i pod visom cijenu prodati naravno moze vasa preporuka :)

iPhone 5, njabrze ces ga prodat i po najvisoj cijeni.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5
14 godina
neaktivan
tako sam i ja mislio, sad koju je boju bolje uzeti i po kojoj ga cijeni prodavat
Ukoliko zelite podici ratia/upload na trackerima, javite mi se na pp,VEOMA JEFTINO
14 godina
MSN kaže...
tako sam i ja mislio, sad koju je boju bolje uzeti i po kojoj ga cijeni prodavat

Ja mislim da bi ti lakse otisla bijela boja, cijenu stavi zapocetak oko 4000kn, ja sam prije 2 tj nasao novi zapakirani za 3600kn ali je pocetna cijena bila 3800 i najjeftniji je bio.

15 godina
neaktivan

da vas pitam, kako se vama čini lg optimus f7 sa gledišta nekog nezahtjevnog korisnika, znači da se ne igra na mobitelu i neke teške operacije

4,7" true hd ips lcd display 1280 x 720 321 ppi,  2 gige rama, 1,5 dual core procesor, 3g i 4g, 2540 mah baterija, nfc, microsd, 8mp kamera, prednja 1.3, android 4.1.2, mislim da lg daje otključani bootloader pa mi je to isto tako velik plus za modiranje moba i slično

meni se ovo čini kao savršen mobitel za nekoga tko želi dobre specifikacije u mid range segmentu, ja kao osoba koja se ne igra na mobu i napravi pokoju sliku, a najviše vremena provede provodeći na internetu, gdje koji video ili film, pozivima, mailom i porukama mi se čini kao savršen mob

u europi bi se trebao pojaviti u drugo polovici ove godine, mislim da uskoro, ali nisam skroz siguran, nadam se da hoće jer bih ga uzeo samo tako, a i cijena nebi trebala biti nabijena, bar se nadam

zamijenjiva baterija, microsd za proširivanje memorije, odličan ekran, 2 gige rama za prostor potreban za multitasking, veličine malo manji nego SGS3, dual core procesor je po meni sasvim dovoljan za fluidan rad mobitela sa normalnim operacijama bez opterečivanja mobitela

evo i review

battlelog: dev0lver
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.7.2013 12:25 (matija656).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ima tko iskustva sa ovim mobitelom.Otac planira kupiti pa me zanima što mislite,meni se čini jako dobar.
http://goclever.com/hr/hr/goclever_fone_500#description

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
matija656 kaže...

da vas pitam, kako se vama čini lg optimus f7 sa gledišta nekog nezahtjevnog korisnika, znači da se ne igra na mobitelu i neke teške operacije

4,7" true hd ips lcd display 1280 x 720 321 ppi,  2 gige rama, 1,5 dual core procesor, 3g i 4g, 2540 mah baterija, nfc, microsd, 8mp kamera, prednja 1.3, android 4.1.2, mislim da lg daje otključani bootloader pa mi je to isto tako velik plus za modiranje moba i slično

meni se ovo čini kao savršen mobitel za nekoga tko želi dobre specifikacije u mid range segmentu, ja kao osoba koja se ne igra na mobu i napravi pokoju sliku, a najviše vremena provede provodeći na internetu, gdje koji video ili film, pozivima, mailom i porukama mi se čini kao savršen mob

u europi bi se trebao pojaviti u drugo polovici ove godine, mislim da uskoro, ali nisam skroz siguran, nadam se da hoće jer bih ga uzeo samo tako, a i cijena nebi trebala biti nabijena, bar se nadam

zamijenjiva baterija, microsd za proširivanje memorije, odličan ekran, 2 gige rama za prostor potreban za multitasking, veličine malo manji nego SGS3, dual core procesor je po meni sasvim dovoljan za fluidan rad mobitela sa normalnim operacijama bez opterečivanja mobitela

evo i review

Mos se samo nadat al mi ga necemo vidjeti

12 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Ima tko iskustva sa ovim mobitelom.Otac planira kupiti pa me zanima što mislite,meni se čini jako dobar.

Ako je za oca sasvim dobar uredaj za njega ako nije zahtjevniji korisnik

15 godina
neaktivan
VILLA18900 kaže...
matija656 kaže...

evo i review

Mos se samo nadat al mi ga necemo vidjeti

nadam se, ali ćemo vidit kako bude

battlelog: dev0lver
14 godina

Evo u Simpi akcija Samsung Galaxy Fame za 798kn.

Što kažete, jel vrijedi taj novac?

13 Ne vrijedi
2 Vrijedi
3 Ne znam i nije me briga
Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
assassin.st kaže...

Evo u Simpi akcija Samsung Galaxy Fame za 798kn.

Što kažete, jel vrijedi taj novac?

Rastegneš se još 100 kn i evo ti huawei ascend y300.

12 godina
neaktivan

Evo čitam tu i svi preporučuju huawei ascend y300 i kažu da je bolji od prestigio 4055.

Sad me zanima po čemu je bolji ako !!

Y300 : lošiji procesor,manje MP,lošiji BT,

4055 : dobije se čak SD kartica od 16 gb.

Ajd vi sad meni recite po čemu je bolje uzeti huawei od prestigia.

1 0 hvala 0
15 godina
Sleme kaže...

Evo čitam tu i svi preporučuju huawei ascend y300 i kažu da je bolji od prestigio 4055.

kosta 900 kn...kolko kosta prestigio? nisi naveo mane prestigia...los ekran, los zvucnik...huawei je jefitiniji a ima odlican IPS LCD ekran a procesor ce ionako vecina ljudi overclockat tako da...

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
14 godina
domac5 kaže...
Sleme kaže...

kosta 900 kn...kolko kosta prestigio? nisi naveo mane prestigia...los ekran, los zvucnik...huawei je jefitiniji a ima odlican IPS LCD ekran a procesor ce ionako vecina ljudi overclockat tako da...

Koja vecina ljudi? S bug foruma? Normalni korisnik ne zna sto je procesor a kamoli overclock.

12 godina
neaktivan
domac5 kaže...
Sleme kaže...

Košta 1200 kn - 100 kn memoriska = 1000 kn sa memoriskom.

14 godina
Sleme kaže...
domac5 kaže...
Sleme kaže...

Košta 1200 kn - 100 kn memoriska = 1000 kn sa memoriskom.

Kakva je ovo matematika?

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
14 godina
assassin.st kaže...

Kakva je ovo matematika?

Da stvarno

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.7.2013 20:17 (XXX-Man).
17 godina
neaktivan
VILLA18900 kaže...
big_guy kaže...

Ako je za oca sasvim dobar uredaj za njega ako nije zahtjevniji korisnik

Pitam zato jer nije neka marka tipa Samsung,Sony,HTC,itd. da ne bi bilo kakvih problema sa uređajem.Što kažete da li je za te novce best buy(cca 1500 kn) i da li se isplati s obzirom kao što sam već rekao da nije poznata marka uređaja?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
12 godina
neaktivan
lovvro kaže...

Da stvarno

Krivo sam napiso 1100 kn.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.7.2013 20:17 (XXX-Man).
14 godina
neaktivan

Može preporuka nekog mobitela može i e-bay do 300$, android ili wp8 ekran 4,3-5", dobra kamera i da je brz i neoštećen.

13 godina
neaktivan

Ja kao nezahtjevni korisnik mogu samo reć prestigio 4055 je zakon...Samo izuzmi zvučnik jer je loš i bljeskalicu koja je bzvz ali mob za te pare je puuno bolji od razvikanih marki...Hmm bilo koju cifru davat za polovni mobitel je po meni bezveze (ko se dvaput opeče i na hladno puše) jer nikad ali baš nikad nebi uze neki polovnjak sa njuškala ako za istu cifru mogu nać neki novi ok mob..Tako da ako će netko kupovat prestigio 4055 mob za te pare nema boljeg na tržištu, a sad vi hejtali ili ne meni je drago da su dosli kinezi jer iskreno uz prestigio i ove druge marke na tržistu da bi dao za ime sony htc ili samsung ogromnu lovu jer iskreno svi mobiteli tih renomiranih proizvođača su debelo predplaćeni a bome mob nije auto da ti mora trajat 10-15 godina nego ja osobno svake 2-3 godine kupujem novi ovisno o crkavanju ili ispadanju ili gubitku tako dat 5 ili 6k kuna za mobitel mi je previše.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
77ari kaže...

Može preporuka nekog mobitela može i e-bay do 300$, android ili wp8 ekran 4,3-5", dobra kamera i da je brz i neoštećen.

lg optimus 4x 

13 godina
neaktivan

Znam da je malo off topic, ali me zanima dali će Iphone 5 koštati oko 2500 kn početkom 2014. godine?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice