Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.514
|
čitano: 13.034.510
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
cecenac kaže...
Prelose kaže...

moze pomoc,frend trazi nes dvojezgreno,4+ inca,512 mb 1 gb bi bilo super,i bar 5mpx kamera polovan za nekih 1000 kn

Iako cisto sumnjam da iko išta traži pošto ti to postaš. Evo potrošit ću još 45 sekundi svog života na tipkanje tebi: njuškalo - optimus 2X.

haha kumce i najbolji frend trazi,ja imam s2 zasto bih bezveze pitao? {#}

edit:predlozio sam taj g300 sad cemo vidjet sto kaze

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 16:43 (Prelose).
17 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Pozdrav ljudi!

Kupujem Samsung Galaxy S3 i već u ponedjeljak ću ga imati u svojim rukama. Ali kupujem novi uređaj putem dostave. Firma od koje kupujem ima dosta dobre dojmove od kupaca i dobre uređaje ali mana im je to što naručeni mobitel treba čekati po par dana da ga pošalju. Ja sam čekao točno 7 dana i danas su mi ga tek poslali.  Neznam zašto im toliko treba i odakle im dolaze telefoni ali daju dobre garancije.

Naime pošto do sada nisam uzimao ništa putem brze pošte zanima me dali vozač smije dozvoliti da ja pogledam mobitel prije nego platim i potpišem ili to ne smije učiniti?

Radi se o BiH ;)

http://deridownload.comze.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

zato što ne koriste skladište nego "naruče" koliko im treba.

magistar prava
13 godina
neaktivan

Koji mobitel bi danas najdulje trajao jer sam tip koji ne mijenja cesto mobitele, vec sam par puta pitao ali nisam dobio konkretan odgovor

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ako zelis smartphone onda bi to bio iPhone, ima najduzu podrsku a i kvaliteta je na razini.
13 godina
neaktivan

a ono kad napisu garancija u cijelom svijetu to je prevara...

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

Pozdrav ljudi!

Kupujem Samsung Galaxy S3 i već u ponedjeljak ću ga imati u svojim rukama. Ali kupujem novi uređaj putem dostave. Firma od koje kupujem ima dosta dobre dojmove od kupaca i dobre uređaje ali mana im je to što naručeni mobitel treba čekati po par dana da ga pošalju. Ja sam čekao točno 7 dana i danas su mi ga tek poslali.  Neznam zašto im toliko treba i odakle im dolaze telefoni ali daju dobre garancije.

Naime pošto do sada nisam uzimao ništa putem brze pošte zanima me dali vozač smije dozvoliti da ja pogledam mobitel prije nego platim i potpišem ili to ne smije učiniti?

Radi se o BiH ;)

Znam da u Hrvatskoj smiješ (po zakonu), za BIH ne znam.. Jedino onda sto mozes je pokusati pronaci kako ide to po zakonu u BIH, da li imas pravo na to.. ako nitko sa foruma ne da konkretan odgovor

14 godina
protjeran
Bellatrix kaže...

Pozdrav ljudi!

Radi se o BiH ;)

Neko od forumasa je reko da Overseas daje da se pogleda paket prije preuzimanja. Kojom firmom oni tebi salju paket, tam moras pitati.

daniel
17 godina
neaktivan
NeoOS kaže...
Bellatrix kaže...

Znam da u Hrvatskoj smiješ (po zakonu), za BIH ne znam.. Jedino onda sto mozes je pokusati pronaci kako ide to po zakonu u BIH, da li imas pravo na to.. ako nitko sa foruma ne da konkretan odgovor

Pročitao sam na oglasima kako malo koja dostava dozvoljava otvaranje. Ali svakako da ću tražiti da pogledam. Dostava se vrši putem euroexpress-a. Valjda bi tako i trebalo po zakonu da primatelj smije otvoriti pošiljku,  pregledati i u slučaju reklamacije potpisati papir da ne uzima pošiljku i riješeno.

http://deridownload.comze.com/
16 godina

Našao sam ponudu za Galaxy s3 mini. Ako ima još kakav uređaj sličnih specifikacija i barem sa malo većim ekranom(4,2">) nek podijeli link.

Do not feed the trolls!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DragonWarrior kaže...

Našao sam ponudu za Galaxy s3 mini. Ako ima još kakav uređaj sličnih specifikacija i barem sa malo većim ekranom(4,2">) nek podijeli link.

Nađe se na njušu galaxy s2 ili xperia s, lg optimus 4X, one s, sve puno bolji uređaji od gs3 mini. Zna se naći i htc one x za 2000.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
15 godina
neaktivan

Odlucio sam se na kupovinu novog mobitela.Cijena mobitela moze ici do 1900kuna.Ako ima dobrih mobitela za ove novce preporucite ih. {#}

EU West:MandicH Yasha1337 EUNE:Korleone035
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

LG 4x HD, Optimus 3D... samo neki koji su mi sad pali na pamet, upisi u njuskalo i pogledja sta mozes upiknut.

Ima netko mozda LG L7 da mi kaze svoje komentare na performanse?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne mogu da se odlucim... ovaj G300 je povoljan (120 Eura) i po specifikacijama je ok a da li je to stvarno tel. koji nudi isto sto i konkurencije za manje love.

Sto kupiti u srednjoj klasi da nije preskupo???

8 xperia u
0 xperia j
8 huawei g300
2 Samsung Ace 2
0 Sola
Džedaj
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.4.2013 23:07 (marsovac).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

po meni, radije uzmi htc desire s za 800kn i stavi andromadus na njega (android 4.2.2) i drzat ce ti sve tvoje zahtjeve za sljedecih par godina, ili htc trophy 7 - fantastican, a polovno dodje takodjer oko 800kn

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Prestigio 4040 DUO vs. Huawei ascend g300

4 Prestigio
7 Huawei
Neznam se potpisat..xDD Ako sam ti pomogao pritisni Hvala !
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.4.2013 16:47 (IMVK).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina

Vise sam lud od mobitela.

Imam ponudu da uzmem HTC EVO 3D za 1450kn. Koliko je to pouzdan i kvalitetan mobitel? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

za te pare neces nac bolji mobitel...cvrst, tezak, roknuo mi je sa police 1,5 m visine, sletio na rebro od radijatora i onda pao na pod...ni ogrebotine

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ja imam sensation a on i evo 3d su u istom rangu,i svakako ga kupi

1 0 hvala 0
13 godina

Cito sam da je robusan i da odlicno se odbija od poda :D 

Cim legnu novci onda cu ga uzet, posto je po slikama ovaj odlicno ocuvan i jos ima 3-4 gel maskice uz njega i foliju na ekranu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

moze brzinska procjena moba,samsung galaxy ace u super stanju neka ogrebotinica u kutu,memorijska,garancija star 5 mjeseci

0 0 hvala 0
15 godina

oko 100 eura

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
IMVK kaže...

3:3 što sad?

Neznam se potpisat..xDD Ako sam ti pomogao pritisni Hvala !
13 godina
protjeran
IMVK kaže...
IMVK kaže...

Moras izabrati izmedju jedne od kvalitetnijih kineskih firmi (Huawei), ili ciparskom poluproizvodu...

14 godina
neaktivan
IMVK kaže...
IMVK kaže...

Susjed mi ima Prestigio 4040..Pa ti mogu reci par stvari..

kada ga je kupio novoga u trgovini, radio je odlicno, nisam vjerovao da moze tako dobro raditi..Ali pa su problemi poceli nakon 3 tjedna..

1. Poceo je jako, jako stekati..Resetirao ga je na tvornicke postavke, ali uzalud

2. Pocelo mu je probijati pozadinsko osvjetljenje pored tipki za touch, pa onda na ekranu...

3. Odjednom mu je prestao raditi 3g na mobitelu, a to mu je najvaznija stvar jer cesto putuje i treba mu mobitel

4. Znam samo da ga je dao svom sinu od 13 godina neka se zabavlja sa njime..

Ja ti savjetujem da uzmes nesto sa normalnim imenom Sony, Htc, Samsung, iPhone...Jer za tu cijenu se nađu i to jako dobri mobiteli...

To ti je moj savjet, jer ja nikada nebih kupio te prestigio mobitele, pa te huawei, pa onda one kineske dual core (kopije iphonea, htc-a i slicne)

Kako god zelis...

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
13 godina
neaktivan

3:4 hehehehe, malo šale ali ozbiljno g300 je bolji aparat (ips, gorilla, kamera, podrška....)

@Karlovac_047 taj "Huawei" šije sve i jednu marku koju si naveo pod nazovimo to "brend" 

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.4.2013 18:48 (kitsat).

0 1 hvala 0
15 godina

uzmi huawei definitivno

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kitsat kaže...

3:4 hehehehe, malo šale ali ozbiljno g300 je bolji aparat (ips, gorilla, kamera, podrška....)

@Karlovac_047 taj "Huawei" šije sve i jednu marku koju si naveo pod nazovimo to "brend" 

A mozda i "sije" sve i jednu marku, ali bez obzira, ja bih definitivno nebih uzeo Huawei ili Prestigio, da ga dobijem besplatno. Nije da vrijeđam naziv tih mobitela, ali nikako mi se ne uklapaju u mobitele. Kao ni vivax, quadro, telefunken i slicni nazivi u lcd, i led tv. 

Sve je od ukusa do ukusa. {#}

13 godina
neaktivan

Prijatelju ti uspoređuješ kruške i jabuke... kako možeš uspoređivati vivax s huaweiom?? To veze s vezom nema, Huawei je jedan od največih proizvodjača elektronike u svijetu. Druga je stvar to kaj ti nisi nikad čuo za njih jer nisu bili toliko eksponirani u ovim krajevima... "zguglaj" malo pa ce ti biti sve jasno :)

8 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
kitsat kaže...

Prijatelju ti uspoređuješ kruške i jabuke... kako možeš uspoređivati vivax s huaweiom?? To veze s vezom nema, Huawei je jedan od največih proizvodjača elektronike u svijetu. Druga je stvar to kaj ti nisi nikad čuo za njih jer nisu bili toliko eksponirani u ovim krajevima... "zguglaj" malo pa ce ti biti sve jasno :)

Ja sam lijepo napisao za televozire, vivax, quadro, telefunken..Jer mi oni ne ulaze u televizore, samo samsung i lg...

Tako i za mobitele, huawei i prestigio ne ulaze po meni u skupinu mobitela. To je moje misljenje, osobno ih nikada nebih imao,a tek kupio.

Ja imam pravo reci njemu svoje misljenje, pa neka si on sam odabere.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice