Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.513
|
čitano: 13.033.404
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Intelovac123 kaže...

Ima li neko mozda neki od ovih telefona..

Prestigio 4500 ili Prestigio 5000..

Kakvi su?

Ima tata 4500, odličan je, bez ikakavih primjedbi(brz je, dugo traje baterija...) 5000 je druga priča, nisam ga vidio, ali ima 5" na jako malu rezoluciju, pa je to katastrofa što se gustoće tiče.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
neaktivan

Zavisi kako je kupio. Preko njuskala, u tele2 ako je postojeci korisnik onda ga moze dobiti jeftinije ili na pretplatu...

Gledao ona tarifa 150 i ispadne mi 1100 kn .

Koji je najbolji od ova 3?
Optimus L7, Prestigio 4040 DUO, Gigabyte rio

L7 mi se sviđa što ima taj veliki ekran i ima okej kameru. Imali on prednju kameru?

Prestigo mi se također svidjeo za tu cijenu super.

Gygabyte još nikada uživo nisa vidjeo,a koliko sav vidio po recenzijama jako je dobar.

Neznam se potpisat..xDD Ako sam ti pomogao pritisni Hvala !
13 godina
neaktivan
Switch kaže...
domac5 kaže...
ovo ce ti rec da je mobitel zakljucan na t-mobile/bonbon a 80% uredaja je otkljucano na sve mreze.... s tim da ako i dobijes zakljucani primjerak cim ga nadogradis na ics on se sam otkljuca... to je huawei tako napravio

Jel ovo boldano sigurno? Jer cura mi je na Tele2 pa bi ovo bilo od velike koristi. Sad je i ona zagrizla za taj mob. :)

100% radi na sve mreže, kupio sam jučer u algoritmu.

13 godina
protjeran
Pomoć pri odabiru mobitela

Cura zabranila kupnju novog mobitela, i pao je dogovor...ako ovaj semestar polozim u roku, mogu nabaviti Xperiu Z, znaci kraj 6. mj, ravno u Sony Centar na rivi po novog ljepotana. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Polagao sam na pravnom faksu sve uvijek do rujna, ali nisam nikad dobio mobitel {#}

magistar prava
14 godina
neaktivan

Sada gledam i najbolje mi se čini lg l7.

Što kažete?

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Korny1603987 kaže...

Polagao sam na pravnom faksu sve uvijek do rujna, ali nisam nikad dobio mobitel {#}

ja sam na strojarstvu, ali to je nebitno. Fora je u tome sto ga necu bas dobiti heheh...dobit cu dopustenje da ga kupim jer trenutno u 10 mj sam promjenio 4 mobitela...Z bi bio 5. u 12 mj...prije 10 mj nabavio nokiu C3-01, pa za mj dana Galaxy Fit, onda u 10. mj Xperia U i prije mj dana Xperiu SL...

13 godina
neaktivan
IMVK kaže...

Što kažete?

I ja sam također razmišljao izmedju ta 4 i odlučio se za hjuvi, fon je super i vrijedi svake kune... l7 mi je pre pre plastik, 4040 ima frend i nije bas sretan... Rio čitam na forumu katastrofa.

U biti najmanje para sam dal a dobio račun, garanciju 2 god i odličan uređaj kako hardverski tako i softverski, eto toliko od mene :)

13 godina
neaktivan

Moze li mi netko ovo objsasniti "Apple iPhone 5 neotpakiran,32gb,kupljen u vipu i otkljucan"

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

znaci nije vaden van iz kutije i otkljucan je na sve mreze...ko da si ga kupio novog iz ducana...

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 20:34 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pa to razumijem ali ak je kuprljen u vip kaj nije onda samo na vip zakljucan

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ja111 kaže...

pa to razumijem ali ak je kuprljen u vip kaj nije onda samo na vip zakljucan

to ovisi jel kupis zaljucan ili das koju kunu vise pa ti daju otkljucan...

13 godina
neaktivan

3500kn iphone 5 32gb zapakiran jel to povoljno?

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
ja111 kaže...

Nikako ima puno boljih telefona za manje novce. Osim ako si baš zagrizao za iphone 5.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
12 godina
neaktivan

mislim si uzet iphone 3 ... jer to sta valja ??

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

pitanje jedno. Da li mobitel koje je kupljen recimo u njemačkoj ima možda hrvatski jezik u sebi? Ili se to mora ubacivati u našem servisu?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
cecenac kaže...
ja111 kaže...

Nikako ima puno boljih telefona za manje novce. Osim ako si baš zagrizao za iphone 5.

Trazim najkvalitetniji trenutno, neznam koji je bi to bio mobitel jer nisam nikakav mobitel trazio ima vec 5 godina...

15 godina

uzmi si onda iphone 5 posto si lik koji ne mjenja mobitele cesto...apple daje softwersku podrsku najduze od svih ostalih, puno manje se kvari itd.

Moj PC  
4 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
kitsat kaže...
IMVK kaže...

Što kažete?

I ja sam također razmišljao izmedju ta 4 i odlučio se za hjuvi, fon je super i vrijedi svake kune... l7 mi je pre pre plastik, 4040 ima frend i nije bas sretan... Rio čitam na forumu katastrofa.

U biti najmanje para sam dal a dobio račun, garanciju 2 god i odličan uređaj kako hardverski tako i softverski, eto toliko od mene :)

Nisam nikada imao doticaj sa njim.

Ima li hjuvi dobru kameru? Jel ima prednju?

Valjal  android 2.3? 

Napiši iskustva :))

13 godina
neaktivan

Izrada je odlicna, imas osjecaj da je metalan, display ips 4" super boje. Dolazi s GB i mob s njim doslovce leti, updateao sam ga isti dan na ICS jer je ipak ljepsi :) i mogu ti reci da nisam pozalio, ni traga lagu iako vidim da je uz klasicnu upotrebu aplikacija (fb, gtalk, viber, whatsup...) ram mi je cca 150 mb (na GB je bilo oko 230 mb) ali ne osjeti se nikakovo stucanje i sl. Istina igrice ne igram pa ne znam kako se tu ponasa. Baterija je cisto ok. Prednju kameru nema ali ruku na srce tko je koristi?? Vise je to po meni psiholoski...prednja kamera... zadnja kamera radi vrlodobre slikei moze dobro posluziti. Za 1000 kn u ducanu mislim da ne postoji bolja kupnja (posebno jer je aparat slobodan na sve mreze). Ispravite me ako sam u krivu. I da kad sam kupovao molio sam prodavacicu da mi u zivo da u ruke i g300 i l7 (probaj i ti ako se odlucis) pa bus vidio o cemu pricam sto se tice kvalitete izrade

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 23:17 (kitsat).

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
kitsat kaže...

Izrada je odlicna, imas osjecaj da je metalan, display ips 4" super boje. Dolazi s GB i mob s njim doslovce leti, updateao sam ga isti dan na ICS jer je ipak ljepsi :) i mogu ti reci da nisam pozalio, ni traga lagu iako vidim da je uz klasicnu upotrebu aplikacija (fb, gtalk, viber, whatsup...) ram mi je cca 150 mb (na GB je bilo oko 230 mb) ali ne osjeti se nikakovo stucanje i sl. Istina igrice ne igram pa ne znam kako se tu ponasa. Baterija je cisto ok. Prednju kameru nema ali ruku na srce tko je koristi?? Vise je to po meni psiholoski...prednja kamera... zadnja kamera radi vrlodobre slikei moze dobro posluziti. Za 1000 kn u ducanu mislim da ne postoji bolja kupnja (posebno jer je aparat slobodan na sve mreze). Ispravite me ako sam u krivu. I da kad sam kupovao molio sam prodavacicu da mi u zivo da u ruke i g300 i l7 (probaj i ti ako se odlucis) pa bus vidio o cemu pricam sto se tice kvalitete izrade

Sada kako sam gledo recenzije jako mi se svidjeo !

A kakva je kamera? 

A nekad je koristim za skajp, ali imam tablet za to.

Izgleda da cu njega uzeti.

JOs mi reci kakva je kamera? 

13 godina
neaktivan

Kako sam napisao kamera je meni vrlodobra, po danu vani cak odlicna, jedino me smeta kaj se ne moze slikati dodirom bilo gdje po ekranu vec samo na mjestu di je kao okidac, ostalo sve 5. Cak je i bljeskalica super jaka :)

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
kitsat kaže...

Kako sam napisao kamera je meni vrlodobra, po danu vani cak odlicna, jedino me smeta kaj se ne moze slikati dodirom bilo gdje po ekranu vec samo na mjestu di je kao okidac, ostalo sve 5. Cak je i bljeskalica super jaka :)

HVala !!

14 godina
neaktivan
Karlovac_047 kaže...

Ajde forumasi..Sada treba preporuka za oca.

Hoce samo iPhone 4, novi i zapakirani 8gb. preko njuskala ili Galaxy s3 mini, također, novo i zapakirano..

Gledao sam po youtubu taj mini i cini se jako solidan i dosta je brz...

Ne zeli ni jedan drugi. Samo su ta dva u pitanju.

Pisite: kritike, mane, preporuke...

Bilo tko..Znam da iPhone 4 radi jako dobro, makar je s3 mini jaci nesto od njega. Ali vidio sam na youtubu da je s3 mini dosta brz za razliku od nekih jacih mobitela. Radi bez zastajkivanja. Sta vi kazete ?

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
16 godina

ja bi uzeo iphone 4, bolja kamera, brz je jos i sad, jeftiniji, meni osobno ljepsi, i duze ce bit podrzan softveski(npr 3gs jos uvijek ima najnoviji softver tako da ce cetvorka imat jos jako dugo za razliku od sgs3 mini.)

Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
protjeran

moze pomoc,frend trazi nes dvojezgreno,4+ inca,512 mb 1 gb bi bilo super,i bar 5mpx kamera polovan za nekih 1000 kn

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

ja bi uzeo iphone 4, bolja kamera, brz je jos i sad, jeftiniji, meni osobno ljepsi, i duze ce bit podrzan softveski(npr 3gs jos uvijek ima najnoviji softver tako da ce cetvorka imat jos jako dugo za razliku od sgs3 mini.)

A i to sta kazes, da...A i jednostavniji je puno od androida, a otac je u 50-tim godinama pa ce onda to biti idealna stvar za njega. Tnx jos jednom

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
14 godina
neaktivan
Prelose kaže...

moze pomoc,frend trazi nes dvojezgreno,4+ inca,512 mb 1 gb bi bilo super,i bar 5mpx kamera polovan za nekih 1000 kn

Neka uzme sto cu i ja.

Huawei Ascend G300

Imas ga u bonbonu 1000 kn

13 godina

Vidio jucer xperiu z i drzao u rukama. Onako, pa i nije prevelika, ok je. Ekran mi se svidja. Brza je iako nije najjaci snapdragon. Ipak ciljam na htc one :)

ja

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Prelose kaže...

Iako cisto sumnjam da iko išta traži pošto ti to postaš. Evo potrošit ću još 45 sekundi svog života na tipkanje tebi: njuškalo - optimus 2X.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice