Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.514
|
čitano: 13.034.552
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
R4zOR229 kaže...

Sta mislite o ovakvim mobitelima vecinom su dosta jeftiniji od konkurencije

http://dx.com/p/h7500-android-4-1-quad-core-3g-wcdma-bar-phone-w-5-0-capacitive-screen-wi-fi-and-gps-black-195028

Na papiru izgleda super za tu cijenu, ali kakav je u realnosti je pitanje.

WordPress ❤
14 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Razumijete se u XPERIE U, P i S ?

Frenda zanima XPERIA P i S. Imao je xperiu U i na njoj je svijetlila ona trakica gdje su tri tipke na touch, kada se mjenja slika, tako se mjenja i boja na toj trakici. Sada bi on uzeo P ili S. Ali ga zanima da li na P i S, isto se tako mjenjaju boje, jer na youtube to ne moze pronaci. 

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()

0 0 hvala 0
15 godina
Karlovac_047 kaže...

Frenda zanima XPERIA P i S. Imao je xperiu U i na njoj je svijetlila ona trakica gdje su tri tipke na touch, kada se mjenja slika, tako se mjenja i boja na toj trakici. Sada bi on uzeo P ili S. Ali ga zanima da li na P i S, isto se tako mjenjaju boje, jer na youtube to ne moze pronaci. 

ista stvar , evo i video

14 godina
Karlovac_047 kaže...

Za Xperiu P ti sigurno znam da se ne mijenja ta boja, samo svijetli bijelo svijetlo unutar prozirne trakice. Na videu iznad je prikazana Xperia U, ovo Xperia P ne može raditi, 100% provjereno jer imam oba uređaja kod cure/mame.

Koliko vidim po yt Xperia S može mijenjati boje, ali ipak nije toliko intenzivna svjetlost kao kod Xperie U.

13 godina
protjeran
assassin.st kaže...
Karlovac_047 kaže...

Za Xperiu P ti sigurno znam da se ne mijenja ta boja, samo svijetli bijelo svijetlo unutar prozirne trakice. Na videu iznad je prikazana Xperia U, ovo Xperia P ne može raditi, 100% provjereno jer imam oba uređaja kod cure/mame.

Koliko vidim po yt Xperia S može mijenjati boje, ali ipak nije toliko intenzivna svjetlost kao kod Xperie U.

definitivno, samo U mjenja boje...imao sam ju prije par mj i to nakon nekog vremena dosadi. bas mi je islo na zivce u bilo kojem trenutku da mi mjenja. osjecao sam se kao neki cirkusant. Trenutno imam P i SL (isto kao S osim sto je nesto brzi proc) i mogu kazati da oba imaju samo bijelu traku. SL mi je glavni a P rabim kao drugi mob za putovanja. sta reci. meni je SL stvarno odlican. uskoro dolazi i JB pa bude prava zvjerka. a P je isto supp mob koji također bude dobio JB. ako ce kupovati preko njuske, neka ide na S. cijena nije toliko znatno veca od P ali zato kad ih drzis oba, razlika je odmah uocljiva.

15 godina

moze preporuka moba do 2000 kn +- koja stotka... minimalno 4'' ekran, 1 ghz proc (po mogućnosti dual core), hdmi, dobra kamera i dosta memorije... naravno rabljen, kolega iznad mene je spomenuo xperiu SL i ona mi se dosta sviđa, dal vrijedi 2500 kn? ili mozda xperia P?

the sound of engine is cure for everything!
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.3.2013 12:26 (Genoxxx).

0 0 hvala 0
15 godina
a gle za te pare kupiš hox ili sgs 3 koji su cetverojezgreni
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
Genoxxx kaže...

moze preporuka moba do 2000 kn +- koja stotka... minimalno 4'' ekran, 1 ghz proc (po mogućnosti dual core), hdmi, dobra kamera i dosta memorije... naravno rabljen, kolega iznad mene je spomenuo xperiu SL i ona mi se dosta sviđa, dal vrijedi 2500 kn? ili mozda xperia P?

ma uzmi hoxa daj jos koju stotku i uzmi njega nebudeš požalio... samo pazi da nenasjednes na kakav problem ( wifi i ekran )

15 godina

mislim da cu uzet s3 ako nađem kojeg za 2500 kn a ako ne, onda xperiu P za 1500 i mozda ps3... u svakom slucaju, hvala na odgovoru.

the sound of engine is cure for everything!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Matijasever kaže...
assassin.st kaže...
Karlovac_047 kaže...

definitivno, samo U mjenja boje...imao sam ju prije par mj i to nakon nekog vremena dosadi. bas mi je islo na zivce u bilo kojem trenutku da mi mjenja. osjecao sam se kao neki cirkusant. Trenutno imam P i SL (isto kao S osim sto je nesto brzi proc) i mogu kazati da oba imaju samo bijelu traku. SL mi je glavni a P rabim kao drugi mob za putovanja. sta reci. meni je SL stvarno odlican. uskoro dolazi i JB pa bude prava zvjerka. a P je isto supp mob koji također bude dobio JB. ako ce kupovati preko njuske, neka ide na S. cijena nije toliko znatno veca od P ali zato kad ih drzis oba, razlika je odmah uocljiva.

Hvala Vam. Ma necu ja uzimati, vec frend. Zahvaljuje vam na objasnjenu. Odlucio je onda ipak na model S.

14 godina
Genoxxx kaže...

mislim da cu uzet s3 ako nađem kojeg za 2500 kn a ako ne, onda xperiu P za 1500 i mozda ps3... u svakom slucaju, hvala na odgovoru.

vjeruj mi imam u kuci i hoxa i s3 kažem ti uzmi hoxa nećš pogrijesit ..  :)

evo neke razlike:

ekran - hox

zvuk - hox

kamera - s3

dizajn - hox ( pod dizajn msm na čvrstoću i nekako osjećaj u ruci )

po meni ti je hox svkako bolji telefon od s3 ..

13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Horatio_Hornblower kaže...

Cortex A7 kolko ja znam ne moze snimati video u 4k.

Ako nisu u stanju ispravno napisati specifikacije, ne znam kolko ces se usreciti s tim?!

daniel
14 godina

ma bjez od toga ...

14 godina
neaktivan

Sestri krepao mob pa uzima neki polovni, treba joj za pozive,poruke  i malo otici na internet ( facebook,mail). Ima tu na forumu nekorišteni lg optimus l3 s garancijom za 500kn.

Jel se isplati to uzeti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

a i nije ti neka sreća za te pare..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
galaxy mini 2 nek uzme za te pare
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Cortex A7 kolko ja znam ne moze snimati video u 4k.

Ako nisu u stanju ispravno napisati specifikacije, ne znam kolko ces se usreciti s tim?!

O ne sto ce sad, ne moze snimat 4k {#}

14 godina
protjeran
gamer34 kaže...

O ne sto ce sad, ne moze snimat 4k {#}

Nije stvar u tome dal moze ili ne moze, jer se to od takvog uređaja i ne ocekuje, nego u greskama ili lažima u reklami.

Ako se na taj nacin oglasava, onda moze biti da nema ni IPS matricu i ko zna kaj jos?!

Jel ti je sad malo jasnije?

daniel
17 godina

Ja sam gore isto stavio link na nes slicno,uglavnom stvar je s tim telefonima da nemaju ama bas nikakvu podrsku od strane porizvodaca mozes zaboravit bilo kakav update sustava s njihove strane(makar s ni ostali s tim nisu bas iskazali)a jako malo ljudi ima to tako da je podrska od strane coummunitya losa al mene isto fascinira njihova niska cijena cito sam i po xda gledo malo po yt(za onaj model sta sam ja stavio)I cisto je ok osim naravno podrske koja je nikakava.

You got to lose to know how to win
13 godina
neaktivan

Pa da nađe se jbt mobiteli koji po pitanju koponenti ugrađenih u sebi su bolje od flagshipova. a trostruko su jeftiniji pa nemogu virovat da opet toliko plaćamo ime...Jer opet ovo su sve tvornice koje rade za samsung htc i ostale samo jeli rade i sebi..

Dakako da je kontrola kvalitete upitna ali ja ću čim skupim što naručit ovako jednog od 250 dolara samo da vidim našto to sliči...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo vec skoro dvije godine imam svoj samsung nexus s, super sam zadovoljan njime, ali htio bi kupiti nesto bolje :) evo recite mi svoje preporuke, imao sam do sada sve smartphon mobitele na andorid OS, pa sam cak razmisljao o promjeni OS jer mi je vec android dosadio...nikako nisam mislio ici na iOS :D zanimaju me vasa misljenja za neki Windows Phone 8 smartphone, i koji bi mogao dobiti u zamjenu recimo za svoj nexus s + moja nadoplata...ili okvirno za oko 1500kn

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
strbi kaže...

evo vec skoro dvije godine imam svoj samsung nexus s, super sam zadovoljan njime, ali htio bi kupiti nesto bolje :) evo recite mi svoje preporuke, imao sam do sada sve smartphon mobitele na andorid OS, pa sam cak razmisljao o promjeni OS jer mi je vec android dosadio...nikako nisam mislio ici na iOS :D zanimaju me vasa misljenja za neki Windows Phone 8 smartphone, i koji bi mogao dobiti u zamjenu recimo za svoj nexus s + moja nadoplata...ili okvirno za oko 1500kn

Jedino za te novce HTC 8s. Jako dobar mobitel, i odlicno radi sa wp8 ali ja se nikako nisam mogao prilagoditi na njemu pa sam ga prodao. Ali mobitel je jako lagan, dobro lezi u ruci sa 4.0'' ekranom. Nemam zamjerki osim tog wp8.

14 godina

molim vas preporuku za nekog smartphona za kojih 700kn,rabljeni naravno.

baterija da mu drzi 2 dana s pozivima i porukama.

gledal sam lumiu 710 i sviđa mi se telefon.

kojeg bi se jos isplatilo uzet?

hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Karlovac_047 kaže...
strbi kaže...

Jedino za te novce HTC 8s. Jako dobar mobitel, i odlicno radi sa wp8 ali ja se nikako nisam mogao prilagoditi na njemu pa sam ga prodao. Ali mobitel je jako lagan, dobro lezi u ruci sa 4.0'' ekranom. Nemam zamjerki osim tog wp8.

pa da bas gledam da i nije nesta taj WP8 :) a jel bi se dalo naci neki android dvojezgreni za te novce?

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
14 godina
neaktivan
strbi kaže...
Karlovac_047 kaže...
strbi kaže...

pa da bas gledam da i nije nesta taj WP8 :) a jel bi se dalo naci neki android dvojezgreni za te novce?

Xperia U za 1000kn, jako dobar mobitel, xperia P za te novce sigurno...

Hm...Recimo, malo stariji, ali jako dobar HTC HD2, vrti sve OS-e

Hmm... Mozda, da dodas jos koju kunu iznad pa galaxy s3 mini...

14 godina
Lecram kaže...

molim vas preporuku za nekog smartphona za kojih 700kn,rabljeni naravno.

baterija da mu drzi 2 dana s pozivima i porukama.

gledal sam lumiu 710 i sviđa mi se telefon.

kojeg bi se jos isplatilo uzet?

hvala

Lumia 710 je odličan mob, imam ga već par mjeseci i nemam neke velike zamjerke. Baterija mi drži po tri-četri dana ali ja mobitel skoro pa i ne koristim, možda poziv-dva dnevno i koja poruka.

WordPress ❤
14 godina
strbi kaže...

Nade se s3 mini za te pare, nije losa kupnja ali ne dobiva key lime pie i to je veliki minus ako se mene pita.

Karlovac_047 kaže...

Xperia U za 1000kn, jako dobar mobitel, xperia P za te novce sigurno...

Hm...Recimo, malo stariji, ali jako dobar HTC HD2, vrti sve OS-e

Hmm... Mozda, da dodas jos koju kunu iznad pa galaxy s3 mini...

{#}

13 godina
protjeran
Genoxxx kaže...

Xperia SL je 2500kn na njuski nova sa garancijom. Trebao bi probati uzivo i vidjeti sto se tebi vise svidja. sgs3 je odlican mob kao i hox, ali ja njihove touchwiz i sense ne mogu nikako probaviti. Sucelje sonya mi je presavrseno, kaoi sam design mobitela, pa i performanse. Kamera je skoro odlicna. Software malo previse vrsi kompresiju same slike, ali to ce sa JB biti sve rijeseno. Stavio sam ti par slika.

Riva ST Riva ST
Zidine ST Zidine ST
14 godina

Ljudi znan da san upila al evo desilo mi se to da XZ jos nema u vipa i ako nedode kroz sljedeci tijedan nista od nje moram uzet drugi neki

Pa evo da vas pitam ako nedode koji da uzmem od ovih ako nije problem da kazete i zasto bas taj

EDIT: Slucajno sam ubacio iPhone neznam premal mi je prelazim sa SGS2 i smeta mi to sto nemogu filmove lako stavljat na njega i nema titlova u svakom slucaju prezatvoreno :/

4 Galaxy S3
12 HTC One X
1 LG Nexus 4
[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.3.2013 23:50 (Kelam).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice