Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.023
|
čitano: 12.506.851
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
GeneralPag1997 kaže...
Moze preporuka mobitela do 1000kn, po mogućnosti da može tmobile sim unutra.

Evo ga sa garancijom. Vjerojatno radi na t-mobile, ako nije lako se unlocka: optimus 2X

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.3.2013 11:28 (cecenac).
14 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Pozdrav!

Kupujem mob do 500kn

sad ih imam par na repertoaru al ako se može što bolje nabavit onda bi bilo super.

Samsung Galaxy Ace GT-5830

Samsung I5800 Galaxy 3

Huawei U8650

Samsung I8500 Wave

Samsung S8000 Jet

Maurer
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.3.2013 12:04 (David87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

isplati li mi se kupovat iphone 4 za 1900kn,znam da nije na papiru među najboljima ali fluidnost iosa jos niko nije nadmasio...

5 DA
12 NE

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
David87 kaže...

Pozdrav!

Kupujem mob do 500kn

sad ih imam par na repertoaru al ako se može što bolje nabavit onda bi bilo super.

Samsung I5800 Galaxy 3

Huawei U8650

Samsung I8500 Wave

Samsung S8000 Jet

po specifikacijama je wave dobar mob ali ima BADA os.....to mu je jedina zamjerka

16 godina
Zasto bi iphone 4 platio 1900 kn? Pa ja prodajem ip4s za 2000 kn i nikako da ode, a ima i garanciju i sve.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zanimatelj kaže...

isplati li mi se kupovat iphone 4 za 1900kn,znam da nije na papiru među najboljima ali fluidnost iosa jos niko nije nadmasio...

Nema sanse, kupi rađe onda 4s ako mislis preci na iOS. Ja sam prije tjedan dana prodao 4s, bez i jedne crtice, otkljucan na sve mreze za 2000kn. Ako mislis kupiti 4, nemoj dati vise od 1500-1600kn nikako!

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
12 godina
neaktivan

koji bi onda mob mogao nac najvise do 1900kn?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pa kakav bih htjeo ? iOS, Android, WP8...? Velicina ekrana...?

0 0 hvala 0
14 godina

Mislim da mi je najbolji izbor do 500kn Samsung Galaxy Ace S5830

Maurer
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ios ili dobar android da mi ne steka i ne izbaciva,veličina ekrana od 3,5" do 4,8"

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zanimatelj kaže...

Ios ili dobar android da mi ne steka i ne izbaciva,veličina ekrana od 3,5" do 4,8"

iOS- 4s definitivno, a mozda i 4 ali do 1500kn

Android-HTC One X- ima ih sada od 1900kn na njuskalu, Samsung galaxy s2, Xperia S

12 godina
neaktivan

na one x sam i ja razmisljao ali strah me da mu cijena ne padne jako

0 0 hvala 0
17 godina

svim starim mobitelima će pasti cijena, a onda će nestati s tržišta. To je elementarno kod svakog proizvoda.

A ne možeš čekati i čekati jer će uvijek dolaziti nešto bolje.

magistar prava
14 godina
neaktivan
zanimatelj kaže...

na one x sam i ja razmisljao ali strah me da mu cijena ne padne jako

Ma ne moze pasti vise nego sta je.. I ovo je previse, koliko je pala. Tako dobar mobitel u rangu sa S3 a kosta kao neki solidan dual core mobitel. A i ostavi si ga, imat ces zvijer u rukama za male novce.

14 godina
neaktivan
David87 kaže...

Samsung Galaxy Ace GT-5830

Samsung I8500 Wave

Jedan od gornja dva. Ili Sony-ev live with walkman on ti je 600 kn. Wawe je najkvalitetnije aluminijske izrade i najfluidniji je, al se lww sa androidom je najbolji izbor.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
12 godina
neaktivan

jer je puno da da za htc sensation 1800kn s tim da mi covjek stavi novu masku i novu bateriju? i mob ima android 4.2.2

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
zanimatelj kaže...

jer je puno da da za htc sensation 1800kn s tim da mi covjek stavi novu masku i novu bateriju? i mob ima android 4.2.2

Puno je, nađe se HOX za 2000 sa garancijom. Sensation vrijedi 1500 eventualno.

13 godina
neaktivan

Pozz,

ovako krajem 6. mjeseca cu kupi mobitel i mislim uzeti Samsung Galaxy S2... Gledao sam preko njuskala, vidio sam da se cijena tog mobitela s garancijom krece oko 2500kn, zanima me mislite li da bi cijena to tada trebala pasti i koliko, s obzirom da ce s4 uskoro biti u prodaji? Osim toga, mozete li mi preporucit nesto slicnog kalibra do 2000kn?

Hvala

13 godina
neaktivan
acmHR kaže...

Pozz,

ovako krajem 6. mjeseca cu kupi mobitel i mislim uzeti Samsung Galaxy S2... Gledao sam preko njuskala, vidio sam da se cijena tog mobitela s garancijom krece oko 2500kn, zanima me mislite li da bi cijena to tada trebala pasti i koliko, s obzirom da ce s4 uskoro biti u prodaji? Osim toga, mozete li mi preporucit nesto slicnog kalibra do 2000kn?

Hvala

mora da se salis da bi dao za s2 2500kn danas :)

za te novce ako se potrudis nades s3 a ne s2..

ja bih ti preporucio da uzmes htc one x, imas ih vec za 2200 zapakiranih na njuski

17 godina

nekima je HTC one X prevelik. To je ono što se često zaboravi pri prijedlozima. 

magistar prava
13 godina
neaktivan
Sumpor kaže...
acmHR kaže...

Pozz,

Hvala

mora da se salis da bi dao za s2 2500kn danas :)

za te novce ako se potrudis nades s3 a ne s2..

ja bih ti preporucio da uzmes htc one x, imas ih vec za 2200 zapakiranih na njuski

zato i jeste tu da mi predlozite... volio bi uzet nov mobitel (zapakiran s punom garancijom), zato gledam sve opcije...  Korny je u pravu, ne bih volio neki prevelik mobitel, recimo da je s2 maximalne velicine... Sta mislite za cijene? Koliko bi trebale pasti cijena s3 i s2 dotad?

17 godina
neaktivan

Imam pitanje - Može li se u BonBonu kupiti mobitel i koristiti isti sa Tmobile karticom?

Odnosno može li se kupiti mobitel bez obaveza prema BonBonu? Recimo LG optimus L7 je sasvim prihvatljivih 1250kn...

Kupio bi supruzi koja je već ugovorno vezana za Tmobile...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ghostara kaže...

Imam pitanje - Može li se u BonBonu kupiti mobitel i koristiti isti sa Tmobile karticom?

Odnosno može li se kupiti mobitel bez obaveza prema BonBonu? Recimo LG optimus L7 je sasvim prihvatljivih 1250kn...

Kupio bi supruzi koja je već ugovorno vezana za Tmobile...

naravno da mozes {#}

17 godina
neaktivan

Nije mi jasno zašto je taj isti LG Optimus L7 na njuškalu od 1600-2500kn...{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ghostara kaže...

Nije mi jasno zašto je taj isti LG Optimus L7 na njuškalu od 1600-2500kn...{#}

ma vjerojatno ga je tek nedavno bonbon stavio u ponudu pa se cijenu na njuski jos nisu prilagodile..te novce novi mob vrijedi, te za te pare je jedan od bestbuya novi iz ducana 

14 godina

što mislite trenutno imam 2100 kn i imam priliku sutra uzet LG 4x HD za 1900, dal da još malkice stedim pa uzmem HOX ili nesto bolje od toga ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ljudi koji je trenutno best buy mob od 1500 do 2000 kn? 

NOvi

Neznam se potpisat..xDD Ako sam ti pomogao pritisni Hvala !
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.3.2013 23:02 (IMVK).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Evo sad izbor se suzio na ove

Meni iskreno najvise vuce na xperiu al ajde daj te svoj prijedlog i ako nije problem zasto bas taj model

9 Htc One x
3 Samsung Galaxy s3
0 LG Nexus 4
17 Sony Xperia Z
[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

evo danas sam mijenjao iphone 4 za htc sensationi mogu reci da je razlika dosta velika....htc ima veci i ljepsi ekran a i brzi e tako da mislim da sam dobro postupio?

3 0 hvala 0
13 godina

KOji je mob bolji?
za 2500 kn mogu nabaviti xperiu z , ili sgs3 lte sa 2gb rama, 2800 kn... znam da je kod xperie zvucnik slabiji i ekran joj nije bas najaci adut, a kod samsunga zato jer je vec "star",posto je dosao sgs4
koji bi vi uzeli i zasto? ili cekati htc one?

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.3.2013 15:36 (mazy651).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice