Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.023
|
čitano: 12.507.083
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Pomoć pri odabiru mobitela
galaxy s2... ovaj S3 mini ne vrijedi te pare... slican chipset kao xperia P, ista velicina ekrana, stvarno ne vidim po cemu je taj samsung tolko skuplji od xperie P koja je 1500 kn
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Koja je jača grafika?

Sretna nova i sve najbolje! :)

12 PowerVR SGX540
2 Adreno 200
A.X.E. The AwEsoMenESs
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

pa u jednu ruku ne vrijedi te pare, ali mislim da je mozda bolje uzeti njega nego recimo S2 jer je mobitel novi, dolazi s Jelly bean i vec ima novi update, a vjerojatno ce dobiti update i sljedece verzije.

posto kupujem moz za sljedece dvije godine vjerujem da je on bolji izbor zbog boljeg supporta.

Ovaj mob ne mora biti pila po specifikacijama, imam galaxy nexus koji je jos uvijek odlican mob

15 godina
pa sgs 2 je stvoren za silovanje romovima... bez obzira na sluzbenu podrsku dosta dugo ce bit za njega najnovijih androida... da ne govorim jos o tome da SGS3M ima slabiji ST Ericsson chipset koji bas nije omiljen developerima
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
AxeAwesome kaže...

Koja je jača grafika?

Sretna nova i sve najbolje! :)

SGX540 je jača, Adreno 200 je star i ne vrti nove igre baš najbolje.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.1.2013 17:45 (antimadridista).
12 godina
neaktivan

Namjeravam kupiti novi mobitel, do nekih 2000 kn.

Mobitel mi najviše treba za surfanje po internetu (portali s vjestima, facebook itd.) znači želim da je brz, želim da ima dobar fotić i da ima dobru memoriju jer mi je potreban i za slušanje muzike, te lijep dizajn.

Mislio sam uzeti iPhone 4, ali još uvijek mi je preskup. Pa me zanima dali netko ima kakvu preporuku za neki drugi mobitel sa ovim gore svim što sam nabrojao?

0 0 hvala 0
16 godina

Koji je trenutno najbolji Android mobitel dobavljiv kod nas? Bitno mi je da ima sigurnu nadogradnju Andoida malo duže vrijeme, nebitno službenu ili neslužbenu(u biti da ima veliki izbor ROMova, ne kao npr. LG Optimus 2x koji još uvijek nema prave ICS ROMove) i da ima dobar ekran(znači SGS3 odmah odpada). Da mogu birati ne bih ni razbišljao nego bih uzeo Nexusa 4, ali njega nikako ne mogu nabaviti.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.1.2013 18:38 (power_user).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
power_user kaže...

Koji je trenutno najbolji Android mobitel dobavljiv kod nas? Bitno mi je da ima sigurnu nadogradnju Andoida malo duže vrijeme, nebitno službenu ili neslužbenu(u biti da ima veliki izbor ROMova, ne kao npr. LG Optimus 2x koji još uvijek nema prave ICS ROMove) i da ima dobar ekran(znači SGS3 odmah odpada). Da mogu birati ne bih ni razbišljao nego bih uzeo Nexusa 4, ali njega nikako ne mogu nabaviti.

Nexus 4 ako nekako uspiješ nabaviti ;)

Ako ne onda možda One X+ ili tako nešto

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
16 godina
Intelovac123 kaže...
power_user kaže...

Već sam napisao da ga ne mogu nabaviti, već sam ga probao naručiti, na njemačku adresu od prijatelja, ali ne prihvaća naše kartice, a kad dođe do nas će biti tako skup da neću moći zažmiriti na sve mane(samo 16GB)

A što se tiče One Xa, Tegra mi je nekako odbojna, tata ima LG Optimus 2X i zbog zatvorenih nVidia drivera nema šanse da nađeš neki ROM koji je baziran na novijem Androidu, a da sve radi.

A ima li ikakvih naznaka kada kod nas dolazi HTC Droid DNA? On mi se čini OK, lijepi ekran, quad-core Krait, samo isto ima samo 16GB. Nije ni Note 2 loš, ali malo me strah ići na takav ekran

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina

Dobro di ste vi našli xperiu P za 1500kn?

hakunamadafaka

1 0 hvala 0
15 godina
njuskalo>mobiteli>sony ericsson>ostali>xperia P>sortiraj>prvo s nizom cijenom
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
power_user kaže...
Intelovac123 kaže...
power_user kaže...

Već sam napisao da ga ne mogu nabaviti, već sam ga probao naručiti, na njemačku adresu od prijatelja, ali ne prihvaća naše kartice, a kad dođe do nas će biti tako skup da neću moći zažmiriti na sve mane(samo 16GB)

A što se tiče One Xa, Tegra mi je nekako odbojna, tata ima LG Optimus 2X i zbog zatvorenih nVidia drivera nema šanse da nađeš neki ROM koji je baziran na novijem Androidu, a da sve radi.

A ima li ikakvih naznaka kada kod nas dolazi HTC Droid DNA? On mi se čini OK, lijepi ekran, quad-core Krait, samo isto ima samo 16GB. Nije ni Note 2 loš, ali malo me strah ići na takav ekran

http://m.gsmarena.com/xiaomi_mi_2-4928.php

13 godina
neaktivan
nasty007 kaže...

pa u jednu ruku ne vrijedi te pare, ali mislim da je mozda bolje uzeti njega nego recimo S2 jer je mobitel novi, dolazi s Jelly bean i vec ima novi update, a vjerojatno ce dobiti update i sljedece verzije.

posto kupujem moz za sljedece dvije godine vjerujem da je on bolji izbor zbog boljeg supporta.

Ovaj mob ne mora biti pila po specifikacijama, imam galaxy nexus koji je jos uvijek odlican mob

Vec imam jb na svom galaxy-u s2 i to official. Mobitel je zvijer! Nemoj misliti da je slucajno proglasen mobitelom 2011 godine. Neces pogrijesit ako se odlucis za njega!

13 godina
neaktivan
power_user kaže...

Ako možeš, nabavi Xiaomi Mi-Two. Netko je već postao link sa specifikacijama. Update dobiva redovno svaki petak i na njemu je jedan od najboljih "okusa" Androida, MIUI.

http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/xiaomi-kineski-apple/173079.aspx

Link na ebay: http://tiny.cc/fy48pw

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
12 godina
neaktivan

Koji od ova dva izabrati?

14 Huawei g300
4 ZTE Blade III
15 godina
power_user kaže...
Intelovac123 kaže...
power_user kaže...

ma stavis na One x Android HD revolution ROM i sve radi ko perfektno, mada ima jos pun k odlicnih rom-ova, tako da nemozes uopce usporedivat optimus 2x koji naspram htc-a nema nikakvu podrsku na xda.

Note predobar mob, nevjerovatno dobar ekran samo prevelik definitivno

12 godina
neaktivan
alpe1 kaže...

Mobitel mi najviše treba za surfanje po internetu (portali s vjestima, facebook itd.) znači želim da je brz, želim da ima dobar fotić i da ima dobru memoriju jer mi je potreban i za slušanje muzike, te lijep dizajn.

Mislio sam uzeti iPhone 4, ali još uvijek mi je preskup. Pa me zanima dali netko ima kakvu preporuku za neki drugi mobitel sa ovim gore svim što sam nabrojao?

Ponavljam pitanje još jednom, nadam se da će se naći netko tko je voljan pomoći...

16 godina
marxone kaže...
power_user kaže...
Intelovac123 kaže...
power_user kaže...

ma stavis na One x Android HD revolution ROM i sve radi ko perfektno, mada ima jos pun k odlicnih rom-ova, tako da nemozes uopce usporedivat optimus 2x koji naspram htc-a nema nikakvu podrsku na xda.

Nije ni O2x bio loš u početku, na gingerbreadu, ali kada je izažao ICS onda je tek došao do izražaja problem drivera, strah me što će biti kad izađe Android 5.0?

Ovaj Xiaomi nije loš, ali ipak bih htio malo veći ekran, a i nije mi svejedno dat 500$ na ebayu pa da me još zafrkavaju za porez, HAKOM i sl.

Za sada mi se čini da ću ići na Note 2, napravio sam 1:1 model od kartona i nije tako strašan kako sam zamišljao, ali još ću malo pričekati jer mi se sviđa i Sony Yuga

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.1.2013 21:30 (power_user).
14 godina

Meni bi trebao neki mobitel na androidu do 2000kn (+-200kn) na njuškalu, potpuno nov , s što boljim grafičkim podsustavom i najbitnije s jako dobrom podrškom na xda i sličnim stranicama, što predlažete?

hakunamadafaka
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.1.2013 21:38 (KKristijan).

0 0 hvala 0
14 godina
alpe1 kaže...
alpe1 kaže...

Ponavljam pitanje još jednom, nadam se da će se naći netko tko je voljan pomoći...

Evo da ti ja nešto odgovorim {#} !!

Makar nisi rekao koji OS preferiraš, dočim pak sa onim "mislio sam" očigledno pomalo je ipak tvoj favorit IPhone, po meni u uži izbor bi moglo ući preko nekoliko kandidata!

Još samo da si naveo da li želiš ući u pretplatnički odnos, p ada ga kupiš po povlaštenijoj cijeni uz neku tarifu, ili sa njuškala ili da ga netko kupi za tebe na svoje produženje ugovora a ti mu daješ neku cifru uvećenu za neki pristojan iznos, minimalno 10% veći!!

Ja osobno preferiram Android iz meni osobnih zadovoljstava i ukusa, isključivo mojeg, a u T Com-u u EXTRA total+ M tarifi za 175.00 kuna mjesečno, HTC OneS košta te 1098.00 kuna na WEB-u, u dućanu 200.00 kuna više. Ako imaš već račun u T Com-u i najmanje 6000 bodova, iskorištavanjem bodova mob je 200 kuna jeftiniji, pa ga možeš dobiti za nekih 898.00 kuna čak!!!!

Ili možda Samsung Galaxy S III, u tarifi EXTRA total+ L za 300.00 kuna mjesečno, a mob preko WEB-a za 1398.00 kuna, odnosno u dućanu 1598.00 kuna, što znači uz eventualne bodove imaš mrcinu {#} od moba za nekih 1198.00 kuna, AKO TI NEŠTO TAKVO ODGOVARA!!!!

Ovo je ono što bih ja odabrao, makar u L tarifi možeš dobiti i IPhone 4S 32GB za "samo" 1598.00 via WEB odnosno 1798.00 u dućanu, pa ti odluči!

Za VIP i/ili TELE2, potrudi se ipak malo i sam potražiti cijene, mobiteli su uglavnom isti, ali cijene i ne, recimo moj samsung Galaxy Note II je u T Com-u 4898.00 kuna dočim je u VIP-a 5599.00 kuna, što smatram čistom krađom i brezobrazlukom, obzirom u Europa Trade-u koštao je kada sam ja kupovao 5099.00 kuna a u Svijetu Medija 5499.00 kuna, SIGURNO NEBRANDIRAN {#}!!!! Ako bi preferirao morti slučajno više W8 mobitele, samo da znaš, imao sam u ruci Lime Green 8X, i PO BOJI je amazing ćoook lijep, e sada widovs je ono što mene NE PERE, ali tko zna, možda se ti pronađeš U njemu, uglavnom moja preporuka, makar i barem samo po dizajnu, čak je bolji i od IPhone-a5, biti ćeš primjećen čak i sa onog satelita {#} {#} {#} !!!!

ATJ Lučko
14 godina
power_user kaže...
marxone kaže...
power_user kaže...
Intelovac123 kaže...
power_user kaže...

Koji je trenutno najbolji Android mobitel dobavljiv kod nas? Bitno mi je da ima sigurnu nadogradnju Andoida malo duže vrijeme, 

a da sve radi.

A ima li ikakvih naznaka kada kod nas dolazi HTC Droid DNA? 

Nije ni O2x bio loš u početku, na gingerbreadu, ali kada je izažao ICS onda je tek došao do izražaja problem drivera, strah me što će biti kad izađe Android 5.0?

Ovaj Xiaomi nije loš, ali ipak bih htio malo veći ekran, a i nije mi svejedno dat 500$ na ebayu pa da me još zafrkavaju za porez, HAKOM i sl.

Za sada mi se čini da ću ići na Note 2, napravio sam 1:1 model od kartona i nije tako strašan kako sam zamišljao, ali još ću malo pričekati jer mi se sviđa i Sony Yuga

Makar generalno komentiram ostatak posta u cjelini, osnovno se elaboriram na zadnju boldanu rečenicu, sa samo jednim konkretnim komentarom i danim savjetom;

KUPI ODMAH SGN II, JER DOK DOČEKAŠ SONY YUGU, DOĆI ĆE I SAMSUNG GALAXY S IV, PA ŠTO ĆEŠ ONDA REĆI, NAPRAVITI, JOŠ ČEKATI SAMSUNG GALAXY NOTE III ILI XYZ MOB {#} ?!?! 

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan

Zanima me da li Xperia Miro u tele2 start paketu na bonove dolazi zakljucana na tele2 ili otkljucana na sve mreze ?

Pitam jer mi je na njihovoj stranici na fbu jedna cura odgovorila da dolazi otkljucana, no tele2 to ne zeli otkriti dok su mi u tele2 sluzbi za korisnike rekli da je zakljucana na tele2 ....

Hmmmmmm ....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bile su serije koje su dolazile otključane. (naravno oni ti to neće reći) Kakvo je stanje sad ne znam, mislim da ih na nekim prodajnim mjestima ni nema. Čeka se nova "pošiljka" 

De gustibus non est disputandum.
13 godina
neaktivan

Pozdrav,sestra mi kupuje mob do 1000kn NOV!Zeljela je iz tele2 xperiu miro ali ga nemaju ni u Đakovu ni u Osijeku,isto tako i sa ZTE Blade III.Sada gleda tele2fon v1 ali nije jos nazvala za dostupnost....neki prijedlozi??

A.X.E. The AwEsoMenESs
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

zasto jednostavno ne naruci preko tele 2 web shopa?

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 11:26 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
domac5 kaže...

zasto jednostavno ne naruci preko tele 2 web shopa?

nemaju ni tamo...pitao sam ja vec....

A.X.E. The AwEsoMenESs
14 godina
neaktivan

Jooj !

Kaj onda uzeti rabljeno za 1000-1200kn max kad su se Miro i Blade rasprodali u tele2 ? 

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav. Kupio bi neki mobitel do 1500 kn. Mobitel bi mi služio za igranje igrica, slušanje glazbe, tu i tamo društvene mreže te fotografiranje i snimanje videa. Za oko su mi zapali HTC EVO 3D, HTC 8S , Sony Xperia P.  Pa preporučite nešto (ako znate jos koje slobodno napišete). Napomenuo bih još da nisam još nikad imao android ili WP8 imao sam jedino symbian(Nokia X6).

0 0 hvala 0
15 godina
da...stvarno sve ostalo do 1000 kn je katastrofa... jedino s njuskala kupit zapakirano i nekorišteno
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo kupila je tele2fon v1.Nije loš,samo mi se čini nekvalitetno izrađen,cijeli je plastično-gumen i ne daje dojam dugotrajnosti i kvalitete izrade.Ekran je solidan,kameru nisam isprobao.Nego zanima me kako da se sve premjesti na micro-SD karticu sa memorije u telefonu (integriranu)???

A.X.E. The AwEsoMenESs
Moj PC  
0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice