Postotak baterije na HTC-u u onom bar-u gore, zaboravih mu ime, dobijes jednostavno instaliranjem aplikacije 'battery widget' koja nema ni pola megabajta..a sljaka bez beda :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
galaxy s2 za 1300 kn, ak sve radi kak se spada, to je ja mislim najizplativija ponuda koja postoji, još ak uspim malo cjenu spustit pffffff blago menii
galaxy s2 za 1300 kn, ak sve radi kak se spada, to je ja mislim najizplativija ponuda koja postoji, još ak uspim malo cjenu spustit pffffff blago menii
Fejk.
To je druga stvar, i bespotrebno natrpavanje notif. bara. Na UOT Kitchenu dobije sto zeli, samo mora rootat mob.
Nitko pametan neće dati s2 za 1300 kn. Zato pazi ili je prevara ili nešto nije u redu.
Da se malo informiram, vidim da se po njuškalu prodaju Xperia Ray po nekih 1600 kn pa da pitam jel ok taj mob? meni se čini po specifikacijama super a i stane u džep bez frke. Eh čak vidim da je dobio ICS.
Da se malo informiram, vidim da se po njuškalu prodaju Xperia Ray po nekih 1600 kn pa da pitam jel ok taj mob? meni se čini po specifikacijama super a i stane u džep bez frke. Eh čak vidim da je dobio ICS.
Super mob..
http://www.preporucamo.com/recenzija-sony-ericsson-xperia-ray/2012/04/09/
Ove recenzije ti sve govore.
Molim pomoć. Ima li netko Nokiu lumiu 610 da napiše par komentara. Zanima me dali kad se pišu poruke postoji samo qwerty tipkovnica ili ima i ona obična.Hvala.
Može li preporuka SMARTPHONEA do 1500KN.
Mora biti na bonove i nesmije biti polovni!
Za mrežu mi je svejedno dali je TELE2, Vip....
HVALA.
bolji mu je live with walkman u bonbonu za 1200 kn
ma to su low end mobiteli...reko je do 1500 kn i za to mora dobit nekakav mid range kakav sam mu preporucio
live with walkman je najbolji izbor ako neces polovan
Da gledao sam taj Sony Ericsson LWW ali čitam da mu kratko traje baterija.
Možda bi mi dobro došao Samsung Galaxy Mini 2 (znam da je hardverski 15% slabiji od LWW,
ali bar mu baterija traje duže bar ja mislim).
Kakvi vam se čine Samsung galaxy fit ili sony experia mini?
ILI čak TELE2FON.
gle meni jedan dan traje baterija na tom mobitelu...neces se proslavit s baterijom ni na jednom androidu...frend ima galaxy mini 2 ujutro ga skine s punjaca navecer ga opet stavlja i to je to...
gle meni jedan dan traje baterija na tom mobitelu...neces se proslavit s baterijom ni na jednom androidu...frend ima galaxy mini 2 ujutro ga skine s punjaca navecer ga opet stavlja i to je to...
A jel znaš di bi mogao nabaviti LWW a da nije bon bon?
I ako npr. naručim ovaj LWW preko web shopa od bon bon kako ide garancija i servis?
Ljudi sta bi vi odabrali? HTC Wildfire ili Samsung Galaxy Fit S5670? Mob bi sluzio za surfanje i igre
| 9 | HTC WILDFIRE |
|---|---|
| 1 | Galaxy Fit S5670 |
A jel znaš di bi mogao nabaviti LWW a da nije bon bon?
I ako npr. naručim ovaj LWW preko web shopa od bon bon kako ide garancija i servis?
vidio sam ga samo u bonbonu...ak ti se ne svida mreza ubacis t mobile karticu i radit ce...sto se garancije tice javis im na e mail i oni ti posalju nest za ispunit adresa, tvoje ime i tak to i u roku 1 dan dolaze momci iz overseasa po mob...isto ga tak i vracaju...naravno nista nemoras placat overseasu bonbon podmiruje troskove
Hvala ti ovime sa servisom si mi jako pomogo to da je besplatno sve na račun bon bona definitivno kupujem Sony Ericsson LWW iz bon bona.
Znači 100 posto radi T-Mobile kartica.
I još jedno pitanje koju memorijsku micro sd karticu da stavim u LWW od 16 ili 32 Gb (A-data, Kingson..)?
pa ja ti imam od 8 gb i dosta mi je to...jedino ak volis filmove gledat na mobu onda bi valjala veca....gledaj samo na to da ti kartica bude sto veci class...to ti pise na njoj....najbolje class 10 a ja koristim staru malo sporiju class 4
pa ja ti imam od 8 gb i dosta mi je to...jedino ak volis filmove gledat na mobu onda bi valjala veca....gledaj samo na to da ti kartica bude sto veci class...to ti pise na njoj....najbolje class 10 a ja koristim staru malo sporiju class 4
Ne treba ti veća za filmove, jer je 4GB max veličina filea za FAT32.
Class 6 je sasvim dovoljan za FullHD videozapise.
Imam još jedno pitanje vezano za Sony Ericsson LWW.
Dali se baterija nakon prvoga pokretanja mobitela treba isprazniti (tvornička baterija na 55 ili 60 posto) ili je treba odmah napuniti?
ja sam je ispraznio do kraja i onda stavio na punjac i napunio na 100%...
Ljudi sta bi vi odabrali? HTC Wildfire ili Samsung Galaxy Fit S5670? Mob bi sluzio za surfanje i igre
Wildfire.
Znači 100 posto radi T-Mobile kartica.
Radi.
Prije nego ga po prvi puta uključiš , napuni ga do kraja (ostavi ga preko noći )
Preporuka je nakon toga da ga isprazniš do kraja ( da se sam zgasi )
Onda opet punjenje do plafona i to je to...dalje kako želiš!
Tako sam ja napravio i sa tim načinom se nova baterija u potpunosti iskorištava ( mada će neki reć da to nije potrebno )!
Samo ti tak napravi i miran si 
Baterija se štedi uključujući neke posebne opcije za štednju u postavkama i isključivanjem GPS-a pa gašenje Wireless Network Positioning opcije koju uređaj koristi za određivanje lokacije, Auto ažuriranje, Wi-Fi, Bluetoth, animacije izbornika, vibracije uz pozive osim u "Tihom načinu", multimedija preko Interneta također crpi mnogo energije ...
sve to možeš manualno uključiti kada ti zatreba!
Namjesti također tamne pozadine da ekran troši što manje energije za isijavanje svijetla!
Prije nego ga po prvi puta uključiš , napuni ga do kraja (ostavi ga preko noći )
Preporuka je nakon toga da ga isprazniš do kraja ( da se sam zgasi )
Onda opet punjenje do plafona i to je to...dalje kako želiš!
Kod Li-Polymer baterija ovo je potpuno nepotrebno.
Dakle, upališ mob, koristiš koliko hoćeš, puniš kada hoćeš, bez potpunih pražnjenja/punjenja i slično.
Namjesti također tamne pozadine da ekran troši što manje energije za isijavanje svijetla!
Ovo samo vrijedi za Amoled ekrane, a takav nije kod SE LwW-a.
moze preporuka android dual core na ebayu 200$