Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.503
|
čitano: 13.016.821
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
8ax kaže...
apoteka kaže...
sta fali nokiji x2, jak zvucnik, ugradena antena za radio i posebne tipke za glazbu (play ff i rw)
2gb sd u paketu isto ne skodi

Nema touchscreen.

Nema Android.

Ima malo RAM-a.

Ima mali ekran i nekakav čudan premaz zobg kojeg se teško fokusirat.

sta sad gledamo koliko rama ima dummy, zaboga? po meni, touch android do 1000kn je neisplativa kupnja, zbog koristenja jeftinih komponenti. za glazbu je x2 idealan
There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
15 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

oces rec da je za 1000 kn procesor takta 1 ghz,512 mb rama i adreno 205 grafickom srot od dijelova? (govorim od  sony ericsson live with walkman)

frend iz razreda mi ima nokiu x2 i moj SE live se jace cuje

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 22:38 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
domac5 kaže...

oces rec da je za 1000 kn procesor takta 1 ghz,512 mb rama i adreno 205 grafickom srot od dijelova? (govorim od  sony ericsson live with walkman)

frend iz razreda mi ima nokiu x2 i moj SE live se jace cuje

ako je 1000kn slobodan uredaj onda ok

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
13 godina
neaktivan

ja samo mislim da su sve nokie x sranje osim x7,i one ostale nokie touch and type

0 2 hvala 0
15 godina
Tako je... Ona nokia x6 je skoro isti vrag ko i 2 godine stara 5800...sučelje im je doslovno isto jedino malo jaca kamera i lijepsi dizajn
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

koji je najbolji ? SE Live, SE Xperia X8 , samsung galaxy ace S5830 ILI HTC  wildfire S ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam Wildfire S,mogu ti rci dobar telefon za tu cijenu ali bi ipak uzeo da sam na tvom mjestu Ace....

Imao sam i njega u rukama i Wildfire S u isto vrijeme , i Ace se je dosta veci a ekran mu je 0.3 inch veci...

Ja bi isao po ovom redosljedu..

1.Ace

2.Wildfire S

3.Live

4.X8

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
15 godina

ace ima preslab procesor a wildifre s jos slabiji...tu sve mobitele koje si naveo nadmasuje SE live...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
domac5 kaže...

ace ima preslab procesor a wildifre s jos slabiji...tu sve mobitele koje si naveo nadmasuje SE live...

Onda Live je bolji nisam ni pogledao njegove specifikacije.... :O

nisam znao da je tako dobar mob....

Ace nema preslab proc..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
14 godina
neaktivan

ace ima 800 mhz procesor,live 1ghz..Uzmi live neces pozaliti..

0 1 hvala 0
13 godina

Planiram si kupiti mob koji bi preteženo koristio za sms i muziku, web surfanje i možda tu i tamo koju aplikaciju.
Razmisljam sam o HTC Sensation ili iPhone 3Gs. Ipak je razlika vise od 1000kn.

Sto vi predlazete? A samsung galaxy s..jel dosta bolji od iphone-a 3gs?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ma nije ti dosta 800 mhz pogotovo ako volis igre... Laggaju

al jedna stvar mi nije jasna...wildfire s novi dode 1600 kn u tele 2, a ace polovan na njuskalu vecinom 1200 kn..SE live novi u bonbonu dode 1200 kn...kako?!? wildfirea jede za dorucak

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.3.2012 23:56 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
domac5 kaže...

Ma nije ti dosta 800 mhz pogotovo ako volis igre... Laggaju

al jedna stvar mi nije jasna...wildfire s novi dode 1600 kn u tele 2, a ace polovan na njuskalu vecinom 1200 kn..SE live novi u bonbonu dode 1200 kn...kako?!? wildfirea jede za dorucak

Meni nista ne laga na Motoroli Defy...

15 godina
To nije isti procesor nego je samo takt isti... Vjeruj mi frend mi ima galaxy ace cak mu i doodle jump ne ide skroz glatko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ti si reko da na 800Mhz igre laggaju, ja sam ti samo reko da je u mene sve ok
i naravno da takt nije najbitnija stvar... 

15 godina
Pa dobro nisam mislio opcenito nego bas na taj proc u samsungu
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

tražim neki mob na produljenje pretplate u t-comu, da je u tarifi total S, i da je mob do nekih 1500-1600 kn (jbg-a nema baš poslova preko stud servisa u zadnje vrijeme), sa androidom po mogučnosti... razmišljal sam o samsungu s+ (prijedlog jednog kolege s faxa jer i on o tome mobu razmišlja)... nemam baš dovoljno bodova za neke popuste pa slušam prijedloge...

e i da... bitno mi je da se tu i tam može vrtjet neka igrica kad mi je dosadno na faxu, i da se ima čim lakši pristum facebook chetu (za što mislim da je android idealan), jer oko 70% komunikacije koristim preko facea....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3908&idPhone2=3972

Jedan od ova dva..

Galaxy je veci i ima bolji proc,vise memorije..

Xperia ima bolju kameru i ovo sto je meni super dobro kod xperie (480 x 854 pixels, 3.3 inches (~297 ppi pixel density))..

Ti biraj sta ti vise treba..

0 0 hvala 1
16 godina
Bojica kaže...

tražim neki mob na produljenje pretplate u t-comu, da je u tarifi total S, i da je mob do nekih 1500-1600 kn (jbg-a nema baš poslova preko stud servisa u zadnje vrijeme), sa androidom po mogučnosti... razmišljal sam o samsungu s+ (prijedlog jednog kolege s faxa jer i on o tome mobu razmišlja)... nemam baš dovoljno bodova za neke popuste pa slušam prijedloge...

e i da... bitno mi je da se tu i tam može vrtjet neka igrica kad mi je dosadno na faxu, i da se ima čim lakši pristum facebook chetu (za što mislim da je android idealan), jer oko 70% komunikacije koristim preko facea....

imao sam donedavno dilemu oko uredaja do 1500 kn.

Takoder mi je bio vazan fb chat, a posto sam imao android (low end, huawei iz tele2) mislio sam da je idealan za chatanje. Zato sam htio kupiti jaci android (neo v). Medutim uletjela je omnia 7 jako povoljno s wp7. Iskreno, ako trazis mob za fejs ovo je za tebe idealan uredaj. Fb chat ima u sebi intergriran i cak i bez wifi veze mozes za malo podatkovnog prometa na chat jer stvarno malo trosi mb, za razliku od androida koji ako nemas bar 1 gb mjesecno prometa, mozes zaboraviti na fb chat gdje nemas wifi.

Ugl. S omniom d

Sam prezadovoljan, pisem ti ovo s nje - ekran nevjerojatan, kamera za mene predobra(neznam zasto se neki zale na nju, uploadat cu ti sliku pa procjenj), fb intergracija koju niti jedan os osim wp7 nema. Nadalje, mob je fluidan i jednostavno nebi vise nikada prosao na android (neznam kakav ce biti 5,0 ali ...)

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
15 godina

hvala vam na savjetima i preporukama... samo ja imam brutalnu sreču da to nije moguče.... ugl... u vž-u u t-cetru nema niti jednog od navedenih mobitela, i nit neznaju kad bi se neki od njih mogao pojavit ponovo kod njih u dučanu, pa mi nude IP-a(i naravno ne primaju rezervacija)..... a to neču jer mi ružan, a i duplo skuplji mob... da imam pare mislim da bi kupil SGS2 :D

btw, neče mi bit problem sa podatkovnim prometom, jer ta tarifa ima flet internet na mobu pa..... istian da je nakon 512mb malo smanjena brzina (kolko sam čuo za 1/4) al šta sad.... neka bude...

ugl.... ima neko neki priejdlog za neki mob koji imaju u ponudama... :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi, imam iPhone 3gs oko 2 godine i sad razmišljam o novome uređaju, šta preporučate, bitna mi je malo jača baterija, dobar hardware, kamera ne, po mogućnosti da moze dobiti icecreamsendvich i windows 8 (znaci, ne appleov uređaj)..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ako si za simbian,nokia 701 ti je premocan uredjaj,3.5",1.3 GHz proc.,512 RAM,dobra baterija,ili neki od sony-evi uredjaja kao sto su neo V arc S  ray ...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dobar dan! 
Zanima me koji bi android uređaj bilo najbolje uzeti

za mnoštvo aplikacija, GPS, surfanje... 

Važne stvari koje mora imati su:

• ekran ne manji od 3,7"
  • multitouch
  • 4gb memorije ili utor za memorijsku karticu
  • procesor ne manje od 800Hz, iako bi bilo najbolje odma 1GHz

Mobitel može biti i polovni (otkljucan na T-mobile,u izvanrednom stanju, znači 10/10) i novi...
Pa molim da kad stavljate prijedlog mobitela da napišete puno ime (sve brojeve i sve)!

Nešto što NE želim: Huawei, motorola defy (+) 

Pozdrav... 

EDIT: do max. 1400kn!

School for money!
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 16:51 (1995matej).

0 0 hvala 0
15 godina

xperia neo v,xperia neo(obicna),arc s, galaxy s+...zasto ne zelis motorolu defy + ako smijem znat?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

arc s sumnjam da ću naći za te pare, neo (v) nigdje niko ne prodaje, a defy neću jer mi je gadna...

School for money!
16 godina
@bojica brzina se spusta za 99/100 brzine.
Tj. sa teoretskih 7.20 (obicno 4.5-5) na 0.06 mbps.
You can either try to destroy it... Run from it... Or concede to it. Aren't you tired of running?
15 godina
1995matej kaže...

arc s sumnjam da ću naći za te pare, neo (v) nigdje niko ne prodaje, a defy neću jer mi je gadna...

koje pare? nisi naveo

16 godina
neaktivan
domac5 kaže...
1995matej kaže...

koje pare? nisi naveo

¨sry, izgubilo se u postanju pošto sam otvorio novu temu, do max. 1400kn

School for money!
15 godina
8ax kaže...
@bojica brzina se spusta za 99/100 brzine.
Tj. sa teoretskih 7.20 (obicno 4.5-5) na 0.06 mbps.

to mi se uopče ne sviđa, buduči da užasno mnogo komuniciram preko facebook-a...

jel zna netko dali je tih 512mb dovoljno za cjeli mjesec za dop preko facea (ne dira mene da gledam slike i ko zna šta na faceu) nego isključivo samo za dopisivanje u inbox-u.....

15 godina

Dali se ovo isplati uzeti te dali je skup popravaka navedenog problema ? 
http://www.njuskalo.hr/iphone-3gs-16-gb/iphone-3gs-oglas-4717304    

:
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice