OnePlus One

poruka: 1.019
|
čitano: 208.379
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: OnePlus One
Djozaa kaže...

i ekipa, kako ste zadovoljni sa mobitelom, jel se poboljsalo sta ono zutilo na dnu ekrana, i opcenito vasi dojmovi

ja sam osobno prezadovoljan sa svojim

omjer uloženog i dobivenog je bogovski, i to je bio najveći razlog zašto sam ga išao nabavit, i dobro da jesam

priznajem, ovo mi je treći opo, i imam sreće da imam trenutno onog bez yellow banda, dok sam prijašnja dva imao sa tim...

battlelog: dev0lver
10 godina
neaktivan
gledao sam lika kako je rijesio taj problem sa zutilom na ekranu,preporucio da se ostavi mobitel na suncu,u autu jedno dva sata,ili da se ode u salone ljepote hahahaa,i stavi se dio moba pod UV svjetlo jedno pet minuta.i problem rijesen.
15 godina
neaktivan
sytex kaže...
gledao sam lika kako je rijesio taj problem sa zutilom na ekranu,preporucio da se ostavi mobitel na suncu,u autu jedno dva sata,ili da se ode u salone ljepote hahahaa,i stavi se dio moba pod UV svjetlo jedno pet minuta.i problem rijesen.

situacije u kojima to upali su rijetke

i sam sam sa dva uređaja pokušavao izlaganje uv zrakama (ostavit na prozoru i pod uv lampom, ne u autu), zagrijavanje u nadi da će toplina "osušit" ljepilo, igranje igara na full svjetilini, gledanje hd videa na full svjetlini, ništa nije pomoglo

sa trećim sam imao sreće i u zamjeni uz nadoplatu dobio uređaj koji nema yellow band

ovo što si ti naveo,  znam taj video i o čemu se radi,  jer je bio aktualan na 1+ forumima

uv zrake ispod uv lampe još možeš probati, ali ovo da se ostavi mob u autu na suncu dva tri sata je glupost

kao prvo, vjetrobransko staklo na autu je napravljeno da blokira UV zrake, te tu je već prvi razlog da to neće funkcionirati

kao drugo, ostaviti mob tako u autu je opasno, jer uslijed povećanja temperature u samom autu i samog uređaja, imaš mogućnost da mob trajno oštetiš i da će bit neupotrebljiv

što se tiće yellow banda, to je u gotovo svim slučajevima uzrokovano sa light bleeding-om, tako su rekli barem

tj do toga dolazi jer je izvor svjetla ispod ekrana preblizu njemu, ili nije dobro izoliran od samog ekrana, te zbog toga tolazi do promjene tona boje na donjem dijelu uređaja

16 godina
OnePlus One

imam dvije pozivnice za 64GB ako nekome treba! 

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Kod mene nema yellow banda...ali imam UV lampu {#}
 A zasada za moje skromne potrebe mobitel radi ka urica.. Prezadovoljna..

14 godina
neaktivan
OnePlus One

Imam 3 pozivnice koje treba preuzeti do sutra u 7h. Javite se ako nekome treba. 

{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
OnePlus One

Ja imam yellow band... Al se vremenom smanjilo, pa se skoro ne primjecuje i meni ne smeta ovako, a nisam nista radio da to popravim..

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Sretan i blagoslovljen Božić!

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.12.2014 3:44 (ninny).
16 godina
OnePlus One

Sretan Bozic svima! Ho ho ho ho imam 3 pozivnice(64GB) za dati pa ako nekog zanima nek posalje poruku. 

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
OnePlus One
Imam 3 pozivnice 6 dana vrijede. Nek se javi samo onaj tko misli kupiti mobitel ne želim dati nekom tko će prodavati pozivnice.

2 0 hvala 0
17 godina
OnePlus One

Imam tri pozivnice, vrijede još 2 dana. 

last.fm/user/jolly_bravo
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Sretna vam Nova....

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.1.2015 11:10 (ninny).
15 godina
OnePlus One

imam tri invajta, vrijede do sutra, pa ako tko treba...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
OnePlus One pozivnice

Imam 3 komada i vrijede još 4 dana.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
OnePlus One

Moze jedna pozivnica za ovaj najjeftiniji model (HR stvarnost... :D ), ako moze u inbox, da to odmah narucim. Hvala i LP.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
OnePlus One

Pozdrav svima:)

koristio sam Xiaomi MI3 i mogu reci da sam prezadovoljan. Ali nazalost mjenjao sam mu sistem i otisao u HARDBRICK. I tako zauvjek izgubio moj dobri telefon :/. E sada bih da kupim novi, ali sam u dilemi izmedu Xiaomi MI4 i OnePlus One? Ono sto me interesuje je koji je bolji? Posto sam gledao na internetu OnePlus One ima bolju kameru, ali mu je prednja po noci uzasna. Jel se to popravilo do sad preko novog updatea ili nekog ROM-a? A kad smo kod ROM-a, kolike su sane i da OnePlus One bacim u hard Brick? - Ne dao BOG :) I sad za sad me interesuje da li je moguce nekako snimati slow motion u 240fps, i jel mnogo ogroman za ruku? :)

kiki
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
OnePlus One

Ne znam otkud ti da O+ ima bolju kameru od Mi4.imam ga i slike vani su dobre,ali u zatvorenom i po mraku nista to ne valja.isprobao sam nekoliko aplikacija i sve je to slicno.O+ ima dobar senzor,ali sta vrijedi....

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
vepar kaže...

Ne znam otkud ti da O+ ima bolju kameru od Mi4.imam ga i slike vani su dobre,ali u zatvorenom i po mraku nista to ne valja.isprobao sam nekoliko aplikacija i sve je to slicno.O+ ima dobar senzor,ali sta vrijedi....

Imas 1+? Molim, te napisi kakav je za snimanje i slikanje. I zasto mislis da Mi4 ima bolju kameru? Ja cu postaviti neke klipovo sto sam nasao na YT. Dosao sam dase raspitam i izaberem telefon koji cu kupiti. pa bolje sa vama da poprcam oko toga. 1+ za mene je najveci problem sto je 5.5inca, a ako Mi4 ima bolju kameru od 1+ on bi mi bas dobro dosao.

Na ovom klipu moze da se vidi kako 1+ ima i bolju kameru, ljepsu boju, bolje reaguje na osvetljenja i nema problema sa auto fokusom kao MI4.

Na ovom klipu 1+ ponovo ima bolju boju slike i reaguje bolje naosvetljenje. A naravno prikazuje bolje detalje.

I na ovom zadnjem klipu 1+ ima uzasnu prednju kameru ali samo kad je mrak, dok je po danju ponovo daje bolje rezultate nemgo Mi4. A sto se tice zadnje kamere MI4 ima nekako zamucenu i nije tako dobra kao kod 1+.

Mozda je ovo sve snimano kada je MI4 imao V5 Miui, pa je u V6 Miui popravljeno. Ne znam, ali ja sam dosao Vas da pitam. :)

kiki
15 godina
OnePlus One

Sve je to super,samo znam da sa OnePlus nije lako kad je kamera u pitanju.nekad daje jako dobre slike,ali one slikane vani.cim je manje svjetla situacija se mijenja.mislim da ce to potvrdit vecina vlasnika.Mi4 ima isti senzor,ali s obzirom da imaM Mi3 mogu pretpostavit da Mi4 radi bolje slike...

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina

Trenutno imam i Mi4 kod sebe i Mi3 i side by side, koristeci Camera FV-5 apk, rekao bih da su slike identicne.. Kad ih se prebaci na komp prakticki se i ne kuzi razlika, Mi4 samo daje sjenu u nekim trenucima jasniju, tocnije receno kod Mi3 kao da potepeno blijedi sjena, kod Mi4 kao da je odsjeceno, ne prelazi iz tamnog u osvijetljeno lagano, nego di je kraj sjene kraj je..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.1.2015 16:51 (majdo).
10 godina
OnePlus One

Imam pozivnicu, jos 24 sata traje, ako treba kome neka se javi. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
OnePlus One

Koliko je ovdje gluposti napisano za kameru O+O...po cemu taj mobitel nema dobru kameru ako ima dobar senzor, ima dobru optiku (blenda f/2), a sve ostalo je na vama.

Sada je uz Lolipop omoguceno developerima da razvijaju aplikacije koje nude puno vece mogucnosti korisnicima pa je sada iz O+O moguce izvuci daleko vise, a ono sto sam ja vidio na netu je iznad svih ocekivanja za smartphone, pogotovo po noci.

Znaci problem moze biti samo u vama i vasoj needuciranosti po pitanju fotografije.

Ako ocekujete da ce po noci smartphone i automatika (bazna photo app) odraditi za vas posao, a slike biti kao na Sony A7S onda ste gadno zabrijali...da bi smartphone dao nekakav zadovoljavajuci rezultat po noci ili opcenito u uvjetima sa manje svjetla potrebno je uloziti malo vise truda...naravno ako uopce znate sto je blenda, ekspozicija, brzina zatvaraca, balans bijele boje...bez znanja o tim pojmovima nece vam ni trud biti dovoljan.

http://phandroid.s3.amazonaws.com/wp-content/uploads/2014/04/OnePlus-One-Nugv4Zr.jpg

Jedan primjer nocne fotke sa One Plus One.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.1.2015 17:28 (ocean77).

4 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
OnePlus One

Pozdrav svima,

evo čitam već danima o mobitelima, i svoje teško stečene novce bih potrošila na oneplus one! Koliko sam shvatila, treba mi pozivnica (kupila bih black 64gb) i netko u Njemačkoj budući da ne šalju direktno u Hrvatsku?

Imate li možda bolji prijedlog, budžet mi je tako - 2500kn, a najviše bi mi služio za čitanje - zato sam htjela veći ekran i dobru rezoluciju... Ni dobra kamera nije na odmet, a 1+1 mi se čini baš kao zvijer - koliko sam gledala radi nezamislivo brzo s obzirom na ono kaj sam navikla :D

I hvala svima što komentirate po bugovom forumu i imate znanja o svemu tome :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
marina78 kaže...

Pozdrav svima,

evo čitam već danima o mobitelima, i svoje teško stečene novce bih potrošila na oneplus one! Koliko sam shvatila, treba mi pozivnica (kupila bih black 64gb) i netko u Njemačkoj budući da ne šalju direktno u Hrvatsku?

Imate li možda bolji prijedlog, budžet mi je tako - 2500kn, a najviše bi mi služio za čitanje - zato sam htjela veći ekran i dobru rezoluciju... Ni dobra kamera nije na odmet, a 1+1 mi se čini baš kao zvijer - koliko sam gledala radi nezamislivo brzo s obzirom na ono kaj sam navikla :D

I hvala svima što komentirate po bugovom forumu i imate znanja o svemu tome :)

2500 bi ti trebalo biti dovoljno za narudžbu do njemačke (barem je meni tako bilo prije)

ako imaš neku rodbinu u njemačkoj, to ti je onda idealna sitaucija za naručit, jer se nećeš morati zahebavati sa mail forward sistemima, i znat ćeš da kad mob dođe kod njih da je na sigurnom

a mob ti je kao i svaki high end uređaj, radi odlično, prekrasan, kamera super (po meni), za te novce ne možeš dobit bolje, kako bi se reklo, best bang for the buck, ekran super i prikaz na njemu odličan, malo je veći, ali jednom kad se privikneš na to, nećeš ga htjet mijenjat za nešto manje

13 godina
matija656 kaže...
Djozaa kaže...

i ekipa, kako ste zadovoljni sa mobitelom, jel se poboljsalo sta ono zutilo na dnu ekrana, i opcenito vasi dojmovi

ja sam osobno prezadovoljan sa svojim

omjer uloženog i dobivenog je bogovski, i to je bio najveći razlog zašto sam ga išao nabavit, i dobro da jesam

priznajem, ovo mi je treći opo, i imam sreće da imam trenutno onog bez yellow banda, dok sam prijašnja dva imao sa tim...

Kakva je shema s yellow bandom? Ukoliko stigne uređaj s njime, da li to garancija pokriva ili?

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.1.2015 16:10 (majdo).
15 godina
neaktivan
majdo kaže...

Kakva je shema s yellow bandom? Ukoliko stigne uređaj s njime, da li to garancija pokriva ili?

bilo je dosta razgovora o tome na njihovim forumima, ali na kraju je ispalo da tvrtka to ne uzima za problem koji je značajan za korištenje moba, te sa tim garancija to ne pokriva

iako možeš pokrenut RMA i nadat se da će ti to proć, ali s obzirom da smo u zemlji koja nema službenu dostavu i prodaju, pitanje je kako bi ti išla dostava do njih i tebi nazad

drugo je to kad moraš poslat mob direktno u trgovinu ili servis kod sebe doma, ovdje moraš slati u UK, i onda njima tamo ako će slat nazad dat adresu gdje si ga prvobitno naručio i sa te adrese proslijedio k sebi

u zadnje vrijeme rijetki su uređaji sa yellow bandom, ali može se naći tu i tamo, mogućnost da ćeš trenutno dobit uređaj bez toga je veća nego prije, ali opet to je sve lutrija i nikad neznaš kako može biti

po meni, ako dobiješ uređaj sa yellow bandom, ne vrijedi radit rma i slat ga nazad, jer rma ti može bit prihvačen za par dana, nekad traje i do mjesec dana ili više, ali obično za yellow band rma ne priznaju

puno je lakše prodat ga na njušci i za iste novce uzet novi 1+ također sa njiške, jer ćeš tako najbrže dobit mob i vidit u kakvom je stanju ekran

tl;dr

i da imaš yellow band, nauči živit sa tim, jer s obzirom na dostvu do nas, i da smo non lauch country, pitanje je dal bi prihvatili rma i kako bi išlo slanje

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.1.2015 16:22 (matija656).
10 godina
neaktivan
matija656 kaže...

2500 bi ti trebalo biti dovoljno za narudžbu do njemačke (barem je meni tako bilo prije)

ako imaš neku rodbinu u njemačkoj, to ti je onda idealna sitaucija za naručit, jer se nećeš morati zahebavati sa mail forward sistemima, i znat ćeš da kad mob dođe kod njih da je na sigurnom

a mob ti je kao i svaki high end uređaj, radi odlično, prekrasan, kamera super (po meni), za te novce ne možeš dobit bolje, kako bi se reklo, best bang for the buck, ekran super i prikaz na njemu odličan, malo je veći, ali jednom kad se privikneš na to, nećeš ga htjet mijenjat za nešto manje

Okej, hvala puno na savjetu! Sad mi još samo treba pozivnica... Ima li netko ovdje tko daje pozivnicu za 64gb black? Hvala!

13 godina
neaktivan

Znam dosta ljudi koji su kupili sa ove stranice - http://oneplus.eu/ 
Mobiteli su 100% original, ne treba ti pozivnica. LP

Bene docet, qui bene distinguit.
12 godina
OnePlus One

Ako nekome treba invite neka se javi na pm, ali što prije jer ovaj invite šta sam dobio vrijedi samo jedan dan...sad još samo 23h.

BF3 nick : jabooka_KAOS (singing Derp Derp Derpidy)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
OnePlus One

znači uzmem telefon za 2500kn min i zatim imam žuti ekran dolje?

pa nije 2500kn neki sitniš

i kaže još matija656 : " ...

ali obično za yellow band rma ne priznaju

puno je lakše prodat ga na njušci i za iste novce uzet novi 1+ također sa njiške ... "

ma da mi uvališ sa time mob od 2500 ne pomogne ti niko na svijetu ovome..jedino ako si mi to spomenul kod prodaje..

dobro kaj sam nabasal na ovo sa yellow band .. a skoro ga uzeo maloprije ..

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.1.2015 19:44 (rapajic_st).

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice