OnePlus One

poruka: 1.019
|
čitano: 208.958
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: OnePlus One
deno100 kaže...
EchoOne kaže...

Prodajem svoj OnePlus 64 GB verzija, ko nov, star 2 mjeseca za 2400. Jel to oke cijena?

Nisam jos poziva primio, malo me cudi pa zato pitam, jel bi ga vi kupili za te novce?

Svaki savjet dobrodoso...

Ne, kada je novi 2500

A gdje je novi 2500, na njuski jel?

Mislim svejedno mi, taman se javi kupac oce da kupi..

15 godina
EchoOne kaže...

Mislim da je preko pozivnice između 2500 i 2600kn.

Na njušci su ako se ne varam i skuplji.

16 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
EchoOne kaže...

Tako je !

13 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
EchoOne kaže...

Sa postarinom i svime jel?

Nema carine na to?

15 godina
EchoOne kaže...

Sa postarinom i svime jel?

Nema carine na to?

To je preko mailbox. de.

Registriraš se kod njih, napraviš sve kako treba (HR adresa i to) i onda pod adresu kod narudžbe staviš njihovu.

Kad kod njih dođe mobitel, oni šalju tebi u HR.

Uglavnom, sa svime te ispadne tako negdje, između 2500 i 2600kn.

10 godina
neaktivan
OnePlus One

http://www.hangar18.hr/hr/proizvodi/20056/4587/one-plus-one-64gb

Da li je tko kupio mobitel u h18? Hrvatska nije navedena na listi dostupnosti onepluse one mobitela.. Pa mi nista nije jasno... Da li se prodaju fakeovi.. Ima li tko kakvih iskustava?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Preko oneplusone.eu, 64GB 359 eura,plus ako kupis jos slusalice i zastitnu masku naraste cijena do 380eura.

13 godina
neaktivan
ninny kaže...

http://www.hangar18.hr/hr/proizvodi/20056/4587/one-plus-one-64gb

Da li je tko kupio mobitel u h18? Hrvatska nije navedena na listi dostupnosti onepluse one mobitela.. Pa mi nista nije jasno... Da li se prodaju fakeovi.. Ima li tko kakvih iskustava?

Nije nikakav fake, H18 je pouzdana firma koliko cujem i imam iskustva. Samo sto je skuplji nego kad ga narucujes izvana, al imas bar servis osiguran. Sad moras sam zakljucit sto se tebi isplati vise ;)

10 godina
neaktivan

Baš ti hvala na odgovoru... Ma ja sam ga već kupila.. I oduševljena sam...bila je to ljubav na prvi touch..{#}.. Ali sam vidila online slike i na mome ne piše iza cyanogenmod..pa mi je bilo malo {#}

14 godina
neaktivan
ninny kaže...

Baš ti hvala na odgovoru... Ma ja sam ga već kupila.. I oduševljena sam...bila je to ljubav na prvi touch..{#}.. Ali sam vidila online slike i na mome ne piše iza cyanogenmod..pa mi je bilo malo {#}

To bi mogla bit onda "kineska verzija".. Nije Fake, vec je za Azijsko trziste i moze se uzet iz kine bez pozivnice, dok se Cyanogen verzija prodaje sa pozivnicom i u pravilu je jeftiniji tako. Ja sam uzeo sa pozivnicom i imam garanciju, samo ga moram slat u njihovo sjediste u EU ako je zelim ostvarit, sto i nije problem sa obzirom na dosta manju cijenu.

10 godina
neaktivan
Cobralion kaže...
ninny kaže...

To bi mogla bit onda "kineska verzija".. Nije Fake, vec je za Azijsko trziste i moze se uzet iz kine bez pozivnice, dok se Cyanogen verzija prodaje sa pozivnicom i u pravilu je jeftiniji tako. Ja sam uzeo sa pozivnicom i imam garanciju, samo ga moram slat u njihovo sjediste u EU ako je zelim ostvarit, sto i nije problem sa obzirom na dosta manju cijenu.

Postoji li još kakva razlika izmedu ta dva uredaja osim po cijeni?

14 godina
neaktivan
ninny kaže...
Cobralion kaže...
ninny kaže...

Nisam u potpunosti upucen, ali mislim da razlike postoji mozda u mrezama nekim i u tome sto neki "kinezi" dolaze sa Color OS... Ostalo bi trebalo bit isto..

10 godina
neaktivan
Cobralion kaže...
ninny kaže...
Cobralion kaže...
ninny kaže...

Nisam u potpunosti upucen, ali mislim da razlike postoji mozda u mrezama nekim i u tome sto neki "kinezi" dolaze sa Color OS... Ostalo bi trebalo bit isto..

Kod mene je cyanogenmod 11.0-xnph44s.. Hehe sve sam zbunjenija {#}...

14 godina
odjavljen
OnePlus One

Vjerovato imaš ColorOS verziju pa su u H18 flashali Cyanogenmod.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

Sad mi je zao eto sto nisam malo bolje probrljala forume i uzela mobitel online...neg eto... Trebao mi novi mobitel.. Mislila sam uzeti oppo find7... Ali slučajno naišla na oneplus da ima kupiti u h18 i odletila tamo i uzela...nisam se dovoljno informirala....tj nije mi palo ni na pamet da se prodaje kod nas mobitel koji nije za EU trziste... Da li bi na to trebalo uložiti kakvu reklamaciju.. Sto mislite? E da.. Ako ga vratim na tvornicke postavke hoce li opet biti na njemu colorOs..zar oni opce smiju tako flashati mob u ducanu tj.  servisu pa ga dati u prodaju??? Haha.. Ka malo dite sam .. Tisucu i jedno pitanje...

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2014 8:08 (ninny).
13 godina
neaktivan
ninny kaže...

Sad mi je zao eto sto nisam malo bolje probrljala forume i uzela mobitel online...neg eto... Trebao mi novi mobitel.. Mislila sam uzeti oppo find7... Ali slučajno naišla na oneplus da ima kupiti u h18 i odletila tamo i uzela...nisam se dovoljno informirala....tj nije mi palo ni na pamet da se prodaje kod nas mobitel koji nije za EU trziste... Da li bi na to trebalo uložiti kakvu reklamaciju.. Sto mislite? E da.. Ako ga vratim na tvornicke postavke hoce li opet biti na njemu colorOs..zar oni opce smiju tako flashati mob u ducanu tj.  servisu pa ga dati u prodaju??? Haha.. Ka malo dite sam .. Tisucu i jedno pitanje...

Aj da se ne sekiras, odi u settings, about phone i vidi koju inacicu softvera imas uopce :)

Sve se da lako prebacit na cyanogenmod ako ga vec nemas jer to su hardverski isti uredjaji prakticki.

Na mom ne pise cyanogenmod odozada a kupljen je u EU i ima CM11S i radi LTE i sve :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2014 8:15 (EchoOne).
10 godina
neaktivan

Je.. Kod mene je cyanogenmod 11.0-xnph44s, android verzija 4.4.4... Hmm.. A za LTE.. Provjeriti.. Treba naci gdje je pokrivenost i viditi jel radi..? Ili ima još kakav drugi način..neka aplikacija za napraviti test?

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2014 8:40 (ninny).
13 godina
neaktivan
ninny kaže...

Je.. Kod mene je cyanogenmod 11.0-xnph44s, android verzija 4.4.4... Hmm.. A za LTE.. Provjeriti.. Treba naci gdje je pokrivenost i viditi jel radi..? Ili ima još kakav drugi način..neka aplikacija za napraviti test?

Eto tjt :)

Ma ima i aplikacija al najbolji nacin ti je da ukljucis LTE ako vec nije u postavkama mreze i sama vidis jel hvata u odnosu na ostale uredjaje ;)

10 godina
neaktivan

Malo sam upilala...{#} Hvala svima na odgovorima i strpljenju..{#}

11 godina
OnePlus One

ma nemas se sta sekirat,ako ti je cyanogenmod na njemu,vjerovatno je rootan i mozes ti vratit ako zelis stock room na njega bez problema,ali ja ne bi,jer je cyanogenmod obicno poboljsa performance mobitela.Nema potrebe za sekiranciju uopce,radit ce ti i lte i ostale stvari,to je samo modificiran sustav,ne znam kako da ti lakse opisem...Ja koji sam god android ima kad mi dosadi ovaj stock room stavim neku verziju cyanogenmoda.No sikiriki...

LoL: SirHectorDeMaris , Origin: cohr23
Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
hrka11 kaže...

ma nemas se sta sekirat,ako ti je cyanogenmod na njemu,vjerovatno je rootan i mozes ti vratit ako zelis stock room na njega bez problema,ali ja ne bi,jer je cyanogenmod obicno poboljsa performance mobitela.Nema potrebe za sekiranciju uopce,radit ce ti i lte i ostale stvari,to je samo modificiran sustav,ne znam kako da ti lakse opisem...Ja koji sam god android ima kad mi dosadi ovaj stock room stavim neku verziju cyanogenmoda.No sikiriki...

Super... Jer kad sam ga uzela stvarno sam bila odusevljena... I onda crv sumnje.. Ne izgleda isto kao sto je na slikama na netu... Pa sto sam onda kupila.. A poprilično sam ga i platila.. Mislim nije neka ni cijena s obzirom na dobiveno i s obzirom na razvikane brandove... 

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2014 9:47 (ninny).
15 godina
ninny kaže...

ninny kaže...

ninny kaže...

Super... Jer kad sam ga uzela stvarno sam bila odusevljena... I onda crv sumnje.. Ne izgleda isto kao sto je na slikama na netu... Pa sto sam onda kupila.. A poprilično sam ga i platila.. Mislim nije neka ni cijena s obzirom na dobiveno i s obzirom na razvikane brandove... 

tvoj uređaj je uređaj namijenjen za kinesko i azijsko tržište

razlike između globalne i njihove verzije, vizualno je samo u cyanogen logu na poleđini uređaja, stražnjem poklopcu ako se uzme 64gb verzija, i u color os-u ili cm-u koji je instaliran

operativno, oba uređaja kod nas rade sasvim uredu, kineska verzija ima neke frekvencije za 4g drugačije od globalne verzije, ali one kod nas ne igraju ulogu, već nedostaju za tržište SAD-a, ako se dobro sjećam

ovo što si uzela preko h18, u jednu ruku po meni ti je i dobra stvar, jer preko njih možeš lakše ostvarit garanciju, i ako ti se nešto pomrda šalješ ga firmi u hrv, dok mi sa globalnom verzijom moramo slati u skladište u UK ili gdje već je, pa si računaj koliko tu dođe slanje i slično, čekat odobrenje RMA od tvrtke da ga možeš poslat, a to može bit i do mjesec dana i više , sve ovisi kak imaš sreće 

još ti je i prednost to što si ti tamo naručila mob, i nisi se morala brigati kako ćeš ga dobit i dal ćeš morat koristit mail forward sisteme, tj mailbox-de koji smo koristili mi da nam proslijede

gotovo sve online stranice za kupnju koje prodaju kinesku verziju nude biranje kojeg os-a želiš, stoga to što imaš gore cm umjesto color os ti nema nikakve veze, jer ti garanciju nisi izgubila, te je po meni to jedna od prednosti jer tako dobiješ skroz otključan mobitel, jedino neznam dal imaš revocery gore na njemu, tipa twrp 

ovo je uređaj koji ne gubi garanciju otključavanjem, i to mu je po meni velika prednost, jer tako postaje vrlo poželljan kod osoba koje borave na xda forumima 

reklamaciju ne moraš davati, jer će ti reć isto kao i mi ovdje

vračanje na tvorničke postavke ne mijenja rom koji je gore instaliran na njemu, već ono briše samo podatke koje si ti od prvog paljenja moba stavila a njega, dakle da napraviš reset, rom ti ostaje isti, samo bi izgubila sve postavke i moraš mob ponovno podesiti

tl;dr

imaš dvije verzije moba, kineski (color os) i globalni (cm)

razlike za nas nema, oba rade jednako, i najveća razlika kod iskustva korištenja dolazi od os-a koji je na mobu

battlelog: dev0lver
10 godina
neaktivan

Hvala na podrobnom pojašnjenju! Bez natpisa na poledini moba cu ipak nekako preživjeti... :D

16 godina
ninny kaže...

Hvala na podrobnom pojašnjenju! Bez natpisa na poledini moba cu ipak nekako preživjeti... :D

Ja imam taj za kinesko trziste vec 4-5 mjeseci i sve super :)

10 godina
neaktivan
Huurux kaže...
ninny kaže...

Ja imam taj za kinesko trziste vec 4-5 mjeseci i sve super :)

{#}{#} ja evo cilih 6 dana.. I bas smo se nekako našli :)

15 godina
ninny kaže...

iskreno, meni je cover od kineskih verzija puno ljepši nego ovaj od globalnih

ima manje teksta na njemu te time imaš "čišći" panel, koji meni osobno je ugodniji oku

battlelog: dev0lver
10 godina
neaktivan

Nije bitan cover neg undercover... {#}

10 godina
neaktivan

Haa.. Imam ja još jedno pitanje..ovaj forum otvarate u browseru.. Ili? U tapatalku nemoze...

13 godina
neaktivan
ninny kaže...

Haa.. Imam ja još jedno pitanje..ovaj forum otvarate u browseru.. Ili? U tapatalku nemoze...

Nemere taptalk, ovo je special forum  :D

15 godina
neaktivan
OnePlus One

i ekipa, kako ste zadovoljni sa mobitelom, jel se poboljsalo sta ono zutilo na dnu ekrana, i opcenito vasi dojmovi

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice