OnePlus 3

poruka: 1.964
|
čitano: 404.164
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: OnePlus 3

Jel ovo neka sprdačina što se tiče cijene?

Pa na taj način i moja baka od 80 god može biti zastupnik u HR za OP....nabiješ cijenu i to je to.....

DI je problem kupit 20 komada i stavit ih po 700€ :D

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
15 godina
neaktivan
OnePlus 3

ali servis je u HR

0 1 hvala 0
14 godina
Cijena OP3T u Vipu bez ugovorne obaveze= 5699kn. Kakvi majstori!

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
orke kaže...

ali servis je u HR

Pa što onda? Već planiraš da ti krepa?

Kad i ako moj krepucne bit će poslan na popravak gdje treba i čekat će se koliko treba. Samo znam da luksuz predaje servisu u HR (tko zna tko će ga i i koliko dugo držati i tim kupcima) ne vrijedi ovolike razlike u cijeni. Po tebi u Hrvatskoj nitko ne bi vozio Ferrari jer nema servisa???

Shvaćam da je servis bitan, al zbog toga svjesno dvjesto eura preplatiti uređaj? Ako želiš daj mi vremena, ja ću ga kupiti kod Oneplusa, tebi naplatiti razliku do 5 somova te ti ga šaljem,  ako krepa ja ti donosim novi uređaj bez pitanja. A ovaj pokvareni ću popraviti redovnim putem i prodati ga nekom poput tebe opet za 5 somova? Zainteresiran? 

jaska jaska jaskaja
15 godina
OnePlus 3

ova cijena koju su oni stavili za njegovu prodaju graniči sa ludosti i glupostima 

neznam koliko budala moraš bit da kupiš kod njih uređaj i platiš skoro 200€ više, a sa službene stranice prođeš jeftinije i za par dana je dostavljen

ajde, nemaš tu sigurnost garancije i servisa u hr, nego se moraš zahebavat sa slanjem van, ali brate mili sa tom cijenom garancija i servis u hr su neopravdani, a i realno sumnjam da će ti se nešto pokvarit u garantnom roku, barem ja nisam nikad imao mobitel koji sam slao na garanciju 

hbg živimo u hrvatistanu, tako da sam nekako i očekivao takvu cijenu

battlelog: dev0lver - war thunder: dev0lver
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
OnePlus 3

ista stvar je i u Svedskoj, ako ces kupiti mobitel preko operatera, dosta skuplje, njih ne zanima sto se moze naci jeftinije, oni ga nude u ponudi, na kupcima je hoce li ga kupiti ili ne. 
Prosjecni korisnik ce otici na stranicu, izabrati koji mob hoce izmedju par opcija kod svog operatera i zivio, nece gledati hoce li ustediti ako ga kupi direkt od proizvodjaca.
Ali samim tim da neko hoce da kupi "tamo neki kinez OnePlus" znas da je upoznat sa uredjajem i da nije levat, tako da oni svakako nece kupiti od operatera, znate kako danas ljudi razmisljaju, 
ako nije jabuka il brat samsung, nema nista od njega. 

1 0 hvala 0
8 godina
protjeran
R36 kaže...
nanbudim kaže...

A da se osvrnem i na ove spammere, r36 i blackeagle, dakle tu ste natipkali 2 stranice od kojih apsolutno nitko nema koristi. Ovdje se ne traže"stručna" mišljenja, već iskustva i savjeti za ljude kojima treba pomoć.
Osjećam se glupo, a vjerojatno i ostali, da trebamo glumiti roditelje i špotati takve kao što ste vi...razmijenite brojeve pa odite na kavu i raspravljajte :*

Šta nije bila pomoć : Napisao da OP3 dolazi u Tomato i da će ima HR support. To što neki nemaju HR ili BIH support pa oće slanje mobitela u EU ili Kinu prestavit kao da ideš u dučan kupit 2l mlijeka...to je njihov problem.

Nastavno na OP3 - tko neće dat puno love za mob., a oće mob dostojan S7, M10, G5 i sl... - preporuka OP3.

Meni to je kao kupovina mlijeka, kad mobitel posaljem u hr servis osjecam se nelagodno. Radije cu platiti vise cijenu od vani samo da nema Hr support.

14 godina
neaktivan
OnePlus 3

moram priznat da opcenito to sa servisom mobitela mi ne sljaka bas ako se uzme u obzir da po iskustvima drugih se ceka 2-4tjedna..

znaci u ta 2-4 tjedna:

a) si bez mobitela

b) koristis neki stari non-smartfon koji imas otprije, znaci 2-4 tjedna si bez smartfona

c) kupujes neki smartfon koji ces onda probat prodat nakon sto ti se mob vrati sa servisa

d) kupujes novi smartfon a ovaj sa servisa ces probat prodat nakon popravka

nijedna od tih solucija mi nije bas privlacna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
brada09 kaže...

moram priznat da opcenito to sa servisom mobitela mi ne sljaka bas ako se uzme u obzir da po iskustvima drugih se ceka 2-4tjedna..

znaci u ta 2-4 tjedna:

a) si bez mobitela

b) koristis neki stari non-smartfon koji imas otprije, znaci 2-4 tjedna si bez smartfona

c) kupujes neki smartfon koji ces onda probat prodat nakon sto ti se mob vrati sa servisa

konkretno kad gledaš hrvatski servis, ako ideš regularnim putem mobitel ces cekat 45-60 dana (jako rijetko se zapravo popravi u kracem roku osim ako se plaća, odnosno ne ide preko garancije)..

a i ne vjerujem da netko u kući nema stari smartphone.. (ja imam s4 i g3 koje mi se ne isplati prodavat)..

kupnja novog i prodavanje popravljenog bi se isplatilo samo u slučaju da popravljeni ne vrijedi nikakve pare, ili da se umjesto popravljenog dobije novi mobitel.. (ne vidim razlog sad da idem iskesirat 3k kn da bi uzeo s7 dok mi je s6 na popravku pa bi prodo s6)..

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
15 godina
neaktivan
OnePlus 3

A šta ste se raspisali o servisu. Već nekoliko godina sve šaljem vani na servis i dođe mi nazad prije nego u hrvatskoj. Prije mjesec i pol sam posalo usb stick od SunDiska koji sam kupio u Linksu dobio novi za maje od dva tjedna računajući vikend između. Uglavnom ispuniš onaj obrazac na netu, pošto sam odmah napisao što sam sve pokušao odobrili mi u roku od sat vremena i poslali ono što sam trebao isprintati i nalijepiti na kuvertu (to je sav trošak koji sam imao kuverta+printanje na jednom A4 papiru). Sutra došao kombi od overseasa ispred kuće dalje samo pratiš pošiljku isto tako za nazad.

Ma da mi je servis preko puta opet bih slao vani. Iz Češke, Poljske i ne znam ni sam di više nisam slao uvijek bez ikakvog natezanja i dođe prije nego iz lokalnih servisa sa kojima sam prije imao posla.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ja znam da mi je galaxy S2 u mobisu bio vise od mjesec dana.
Te su na kraju mene optuzili da mi je mobitel pao i da zato je pokvaren.
Trazio da mi vrate nazad.
Poslo ga u EuropaTrade, bio tamo nesto vise od 2 tjedna, priznali sve pod garanciju vratili mob donekle ispravan.
Imo je na kraju ruzicastu fleku kad slikas bijeli zid.
Vratio nazad u servis, zamijenili kameru (stim da nikad nisu dali novi mob, a mjenjali su maticu, cijeli ekran i kuciste i na kraju kameru. Prakticki je od moba ostalo samo zvucnici i utor za punjene +baterija).
I onda sam ga nakon 2 mj natezanja prodo.
3 kinez kod mene, svi kasnije dani sestri, mami itd i dan danas nakon 2 g najstariji rade ispravno i nikada na servisu.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
14 godina
neaktivan
LUNAT1C kaže...
brada09 kaže...

znaci u ta 2-4 tjedna:

a) si bez mobitela

konkretno kad gledaš hrvatski servis, ako ideš regularnim putem mobitel ces cekat 45-60 dana (jako rijetko se zapravo popravi u kracem roku osim ako se plaća, odnosno ne ide preko garancije)..

a i ne vjerujem da netko u kući nema stari smartphone.. (ja imam s4 i g3 koje mi se ne isplati prodavat)..

kupnja novog i prodavanje popravljenog bi se isplatilo samo u slučaju da popravljeni ne vrijedi nikakve pare, ili da se umjesto popravljenog dobije novi mobitel.. (ne vidim razlog sad da idem iskesirat 3k kn da bi uzeo s7 dok mi je s6 na popravku pa bi prodo s6)..

govorim  generalno za servis, bio on u HR ili vani ispod 2-3 tjedna mi se cini da ne moze ispast.

e pa vidis ja nemam nikakav rezervni smartfon (dao familiji jer je bedasto da stoji u ladici do trenutka kad vise nece biti upotrebljiv, i nekako mislim da vecina tako napravi), znaci u tom slucaju postoje samo one 4 solucije sto sam naveo. 

moram priznat da mi se to jos nije desilo (osim izvan garancije di je servis trajao pol sata) ali samo sam zamislio situaciju gdje se dogodi pa me zanima sta ljudi onda rade..

15 godina
neaktivan
KRISTIJANJE kaže...
orke kaže...

ali servis je u HR

Kad i ako moj krepucne bit će poslan na popravak gdje treba i čekat će se koliko treba. Samo znam da luksuz predaje servisu u HR (tko zna tko će ga i i koliko dugo držati i tim kupcima) ne vrijedi ovolike razlike u cijeni. Po tebi u Hrvatskoj nitko ne bi vozio Ferrari jer nema servisa???

Shvaćam da je servis bitan, al zbog toga svjesno dvjesto eura preplatiti uređaj? Ako želiš daj mi vremena, ja ću ga kupiti kod Oneplusa, tebi naplatiti razliku do 5 somova te ti ga šaljem,  ako krepa ja ti donosim novi uređaj bez pitanja. A ovaj pokvareni ću popraviti redovnim putem i prodati ga nekom poput tebe opet za 5 somova? Zainteresiran? 

Ko te uopce pitao kaj, kazem da je servis u HR, a OP3 sam uzeo na njihovoj stranici i nije mi problem cekati ako ce ikada ici na servis tako da ne razumijem tvoje cudenje i glupiranje...

12 godina
neaktivan
orke kaže...
KRISTIJANJE kaže...
orke kaže...

ali servis je u HR

Ko te uopce pitao kaj, kazem da je servis u HR, a OP3 sam uzeo na njihovoj stranici i nije mi problem cekati ako ce ikada ici na servis tako da ne razumijem tvoje cudenje i glupiranje...

Onda se ne znaš izražavati, "ali servis je u HR", moj komentar se savršeno nadovezuje na tvoj post. Tvoj odgovor doslovce pravda 200 eura više zbog HR servisa, hence the question????

jaska jaska jaskaja
14 godina
neaktivan
OnePlus 3

Moje prošlogodišnje iskustvo servisa sa OnePlus One koji mi je pao na pod (nije se razbio), ali se počeo "blesirati":

24.8. - kontaktirao sam support i prijavio problem

25.8. - kontaktirali su me iz servisa Arvato iz Njemačke, poslali mi naljepnice za kutiju i sve podatke i informacije za slanje

1.9. - ga je pokupio Overseas (pokupili bi ga i ranije, ali nisam znao da ih ja moram zvati da ga pokupe)
9.9. - stigao uređaj na kućnu adresu. Zamijenjena matična ploča i sve radi super.

Znači, 7 radnih dana od odlaska na servis do povratka ispravnog uređaja mi je i više nego prihvatljivo. Imam iskustva i s Agramom i sa Mobisom i moram priznati da su većinom razočaravajuća.

8 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
OnePlus 3

Pozz ekipa u planu mi je uzet nekog kineza pa dam vidio da sam i kod nas vip I tele 2 cini mi se ina za uzet one plus 3t al mi je previse davat 4-5 tisuca kn.Pa bih vas zamolio akoi mozete rec par rijeci o mobitelu,prednosti I mane te dal ste zadovoljni njime.I ono najbitnije,s koje atranice ste ga kupili,koju cijwnu mogu ocekivati,te kako ide to s dostavom ako cu ga kupovat ko zna od gdje,kkao bit siguran da ce doc citav 

0 0 hvala 0
15 godina
croGOREatia kaže...

Pozz ekipa u planu mi je uzet nekog kineza pa dam vidio da sam i kod nas vip I tele 2 cini mi se ina za uzet one plus 3t al mi je previse davat 4-5 tisuca kn.Pa bih vas zamolio akoi mozete rec par rijeci o mobitelu,prednosti I mane te dal ste zadovoljni njime.I ono najbitnije,s koje atranice ste ga kupili,koju cijwnu mogu ocekivati,te kako ide to s dostavom ako cu ga kupovat ko zna od gdje,kkao bit siguran da ce doc citav 

mobitelom su zadovoljni svi koji ga ovdje imaju, jer je jedan od boljih koji je došao prošle godine, pogtoovo nakon što su izbacili 3t i sa njim veću bateriju

prednosti - skoro pa stock android bez ikakvog skina, odličan fp reader, amoled ekran, dobre specifikacije, lijepo napravljen, android 7.1.1. trenutno, bolja podrška za software nego li nekim drugim kinezima koji su skoro pa u istioj poziciji kao i 1+ (možda čak i boljoj), velika podrška sa strane xda strane i developera (osobno mi je to velika prednost jer može jako utjecati na performanse i životni span samog uređaja

mane - ako što neće bit uredu, moraš ga slati u skladište od kud je došao, jer ako kupiš sa službene stranice servis nemaš u hr, ali osobno to ne vidim kao neki problem, kamera je možda malo lošija od konkurencije istog cijenovnog ranga u slabijoj svjetlosti (po danu radi odlično), drugog se ne mogu sjetit jer ne posjedujem uređaj pa će ti neke detalje o tome morati dati netko drugi što ih još muči sa uređajem

najbolje bi ti bilo da ga kupiš sa službene 1+ stranice, jer ćeš proć jeftinije nego u hrvatistanu, a i dobit ćeš ga za par dana

uređaje dobro zapakiraju prilikom transporta, tako da nebi trebalo bit problema oko štete prilikom dostave, ali to nikad neznaš jer ljudi su gamad

ja sam kupio 3 uređaja od njih u vrijeme dok je još bila zahebancija sa pozivnicama i prosljeđivanjem pošte u hr dok hr nije bila službena zemlja za prodaju, niti sa jednim nisam imao problema da je pošiljka bila oštečena ili da sam morao uređaj vračati njima na servisi ili slično (da pokucam u drvo)

battlelog: dev0lver - war thunder: dev0lver
10 godina
neaktivan

478 eura s punjacem......uf uf mislio sam da je nesto jeftiniji 
Al hvala na korisnim savjetima 

17 godina
neaktivan

Punjac dolazi uz njega kao standardna oprema, nema potrebe uzimati ga zasebno.

15 godina
neaktivan
summus kaže...

A šta ste se raspisali o servisu. Već nekoliko godina sve šaljem vani na servis i dođe mi nazad prije nego u hrvatskoj. Prije mjesec i pol sam posalo usb stick od SunDiska koji sam kupio u Linksu dobio novi za maje od dva tjedna računajući vikend između. Uglavnom ispuniš onaj obrazac na netu, pošto sam odmah napisao što sam sve pokušao odobrili mi u roku od sat vremena i poslali ono što sam trebao isprintati i nalijepiti na kuvertu (to je sav trošak koji sam imao kuverta+printanje na jednom A4 papiru). Sutra došao kombi od overseasa ispred kuće dalje samo pratiš pošiljku isto tako za nazad.

Ma da mi je servis preko puta opet bih slao vani. Iz Češke, Poljske i ne znam ni sam di više nisam slao uvijek bez ikakvog natezanja i dođe prije nego iz lokalnih servisa sa kojima sam prije imao posla.

bolta kaže...

Moje prošlogodišnje iskustvo servisa sa OnePlus One koji mi je pao na pod (nije se razbio), ali se počeo "blesirati":

24.8. - kontaktirao sam support i prijavio problem

25.8. - kontaktirali su me iz servisa Arvato iz Njemačke, poslali mi naljepnice za kutiju i sve podatke i informacije za slanje

1.9. - ga je pokupio Overseas (pokupili bi ga i ranije, ali nisam znao da ih ja moram zvati da ga pokupe)
9.9. - stigao uređaj na kućnu adresu. Zamijenjena matična ploča i sve radi super.

Znači, 7 radnih dana od odlaska na servis do povratka ispravnog uređaja mi je i više nego prihvatljivo. Imam iskustva i s Agramom i sa Mobisom i moram priznati da su većinom razočaravajuća.

Može ovakvih iskustava biti koliko hoćeš na ovom foruma ali pojedinci će i dalje pisati o servisu u hrvatskoj kao prednosti.

8 godina
neaktivan
Da podelim danasnje iskustvo, nocas stavim telefon da se puni sve je bilo ok, jutros odem do grada i da posaljem poruku za parking telefon ne reaguje nece da se otkljuca, odem na opciju pokreni ponovo, kad ono sejf mod, sve ikone sive sem par koje nisu, odradim ponovo opciju pokreni ponovo opet isto, onda sam iskljucio telefon i ponovo upalio tada je izasao iz sejf moda i normalno radi. Zna li neko razlog sta bi moglo dovesti do toga. Od letos kad sam kupio telefon ovo je prvi put da se desilo ovako nesto

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Vlaves2000 kaže...
Da podelim danasnje iskustvo, nocas stavim telefon da se puni sve je bilo ok, jutros odem do grada i da posaljem poruku za parking telefon ne reaguje nece da se otkljuca, odem na opciju pokreni ponovo, kad ono sejf mod, sve ikone sive sem par koje nisu, odradim ponovo opciju pokreni ponovo opet isto, onda sam iskljucio telefon i ponovo upalio tada je izasao iz sejf moda i normalno radi. Zna li neko razlog sta bi moglo dovesti do toga. Od letos kad sam kupio telefon ovo je prvi put da se desilo ovako nesto

Nisam čuo nigdje za takvo što. Možda je samo "štucnuo" na trenutak.

jaska jaska jaskaja
13 godina
neaktivan
OnePlus 3

Pozdrav,

isplatili se uzeti ovu maskicu (LINK) ili je bolje ici na onu verziju sa OP3T stranice. Jel netko možda uzimao nešto od Nillkina?

0 0 hvala 0
16 godina
Ako trazis takav tip maske, od nillkina imas frosted shield, meni odlicna :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Stux kaže...

Pozdrav,

isplatili se uzeti ovu maskicu (LINK) ili je bolje ici na onu verziju sa OP3T stranice. Jel netko možda uzimao nešto od Nillkina?

Ova maskica u linku izgleda višestruko lošije od originalne s carbon uzorkom. Originalna je ruku na srce skupa, al je toliko tanka da izgleda kao da je dio telefona a svejedno super štiti. Imao sam dva jača pada i sve je prošlo bez oštećenja.

jaska jaska jaskaja
16 godina
neaktivan
OnePlus 3

izgleda da ce i crna verzija OP3T uskoro izaci

0 0 hvala 0
16 godina
Stux kaže...

Pozdrav,

imam ja tu masku, nosio ju mjesec dana dok sam bio na putu, sad stoji u ladici i cekam da dođe clear sa ebay-a (ta maska je i ruzna i glomazna, i nespretna pošto je skliska skoro kao i mobitel sam)

13 godina
neaktivan
KRISTIJANJE kaže...

Ova maskica u linku izgleda višestruko lošije od originalne s carbon uzorkom. Originalna je ruku na srce skupa, al je toliko tanka da izgleda kao da je dio telefona a svejedno super štiti. Imao sam dva jača pada i sve je prošlo bez oštećenja.

Da odmah sam i razmišljao o toj (ona je oko 25€). Znači ipak dobro štiti?
Jedino što mi je loše kako su odradili onaj dio oko kamere, dosta nespretno.

LUNAT1C kaže...

imam ja tu masku, nosio ju mjesec dana dok sam bio na putu, sad stoji u ladici i cekam da dođe clear sa ebay-a (ta maska je i ruzna i glomazna, i nespretna pošto je skliska skoro kao i mobitel sam)

Kad kažeš clear misliš na ovu verziju LINK

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.3.2017 15:58 (Stux).
16 godina
Stux kaže...
KRISTIJANJE kaže...

Da odmah sam i razmišljao o toj (ona je oko 25€). Znači ipak dobro štiti?
Jedino što mi je loše kako su odradili onaj dio oko kamere, dosta nespretno.

LUNAT1C kaže...

Kad kažeš clear misliš na ovu verziju LINK

ne, nego na običnu prozirnu silikonsku (tanku).. preporučam ti ili to, ili official imitaciju drva (karbonska dosadi, frend ju ima pa ju je prodo nakon kojih 2 mjeseca)...

16 godina
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.3.2017 19:49 (PiXeLsss).
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice