OnePlus 3

poruka: 1.964
|
čitano: 402.561
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
OnePlus 3

"1+3T" ukratko:

malo jači SOC koji će trošiti taman tih 400mAh više (navodno baterija na 4.4V, ista kao i na pokojnom "Note7" hm-hm)
prednja kamera od 16MP i nije neka hvale vrijedna nadogradnja
poboljšano zaštitno staklo protiv ogrebotina stražnje kamere (ajd ok)
kvalitetnije slike u slabije osvjetljenom prostoru (pa ovo šta su ljudi tu po forumu stavljali je samo po sebi super)
interna memorija od 128GB koja košta dodatnih 40€ (kao da sadašnjih 64GB i nije dosta)
USB Type C V2.0 (nznm kakvo će to primjetno poboljšanje za nas korisnike biti)
Andorid V7.0 (jel to znači da će onda namjerno odugovlačit sa nadogradnjom na trenutnom modelu kako bi ljudi kupovali ovaj "T"?)
druga boja (vauuu -.-)
I to sve za 40/80€ više - pametnom dosta

Umjesto da ponude IPS ekran (ok, ne mora to biti nužna nadogradnja), stave IP68, bolji senzor primarne kamere (ne kažem da je trenutni loš), podebljaju ga malo pa stave tih 4000mAh, IR port, utor za microsd pa makar i izbacili podršku za Dual SIM, te možda drugi materijal da bude manje sklizav.

Ovo mi liči na jednu veliku pljusku svima nama, jer ovako nešto su trebali sačuvati za "1+4" te dodati neke od gore navedenih stvari. Da su snizili cijenu "1+3" za kojih 50€, a ovom "1+3T" ostavili tu cijenu od 400€ napravili bi puno bolji pogodak. Ovako se sve ovo čini kao "pripremanje" korisnika na povećanje cijena na sljedećim modelima, gdje će "standard" biti 500€, pa tako u nedogled. Sve dok ne budemo trebali dić kredit da bi kupili j*bni mob. A i pćenito nisam pobornik forsiranja sa opterećivanjem hardware-a, jer nemojmo zaboraviti šta se dogodilo sa "Note7".

Nadam se da za sve nas koji nismo još uspjeli nabaviti 1+3, crni petak neće biti tako crn :)

Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari
    Moj PC  
    5 0 hvala 0
    8 godina
    neaktivan
    OnePlus 3

Pozdrav ljudi, moj op3 stiže za koji dan, naručen je 28.10.

Prvo me zanima mislite li da je greška naručivanje op3 prije izbacivanja op3T ?

Moram li raditi upgrade pa factory reset kao što sam tu negdje pročitao (i što dobijem time, nisam skroz upoznat s ovim, pa se ispričavam ako je pitanje glupo)

Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2016 23:56 (viconius).

0 0 hvala 0
    11 godina
    Re: OnePlus 3
    viconius kaže...

Prvo me zanima mislite li da je greška naručivanje op3 prije izbacivanja op3T ?

Naravno da ne, dobio si za 40E jeftinije mob od ovoga sto sada imamo (OP3T) koji je ionako "zvijer" i po nicemu bitno losiji od novijeg modela...i dalje je tu 6GB rama, isti procesor (tamo je samo takt povecan), ista odlicna kamera, dizajn i sasvim dovoljnih 64GB.

16 godina
    neaktivan
    Malo ga pretjeruješ. Najprije navodis da je 64GB dosta, a onda hoćeš ukinuti Dual Sim Zbog SD utora.
    Po meni su napravili ok posao, bolji nego Xiaomi s Mi5/Mi5s, jer je svaka promjena na bolje.
    Aj da su dodali taj IR blaster kojime osobno odbio od kupnje, mozda malo bolju glavnu kameru, 3d touch mozda, za ovo povećanje cijene bi bilo odlicno. Ovak je samo ok.
    Mijenjati ovaj ekran IPSom po meni nema smisla
    16 godina
    OnePlus 3

jel iko isprobo kombinaciju original curved tempered glassa i nillkin carboned maske?
    i jel iko narucivo iz kine ili takvih zemalja, dali ga je carina zezala? 

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
    Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2016 14:30 (LUNAT1C).

0 0 hvala 0
    16 godina
    neaktivan
    OnePlus 3

Naručio sam OP 3 26.11. a predviđeni datum isporuke je bio 14.11. i još uvijek nije poslan, a ni predviđeni datum isporuke se nije promijenio. Kontaktirao sam ih preko live chata, ali nikakav konretan odgovor nisam dobio, samo da se nadaju da bude uskoro. Ne znam jel i drugima kasne s isporukom, ali mi se baš ne sviđa da  drugoj zemlji isporuče drugi treći-dan od narudžbe, a nama koji smo puno prije naručili još nisu ni poslali iako se šalje iz istog skladišta???

0 0 hvala 0
    10 godina
    protjeran
    Sickness kaže...

"1+3T" ukratko:

malo jači SOC koji će trošiti taman tih 400mAh više (navodno baterija na 4.4V, ista kao i na pokojnom "Note7" hm-hm)
    prednja kamera od 16MP i nije neka hvale vrijedna nadogradnja
    poboljšano zaštitno staklo protiv ogrebotina stražnje kamere (ajd ok)
    kvalitetnije slike u slabije osvjetljenom prostoru (pa ovo šta su ljudi tu po forumu stavljali je samo po sebi super)
    interna memorija od 128GB koja košta dodatnih 40€ (kao da sadašnjih 64GB i nije dosta)
    USB Type C V2.0 (nznm kakvo će to primjetno poboljšanje za nas korisnike biti)
    Andorid V7.0 (jel to znači da će onda namjerno odugovlačit sa nadogradnjom na trenutnom modelu kako bi ljudi kupovali ovaj "T"?)
    druga boja (vauuu -.-)
    I to sve za 40/80€ više - pametnom dosta

Umjesto da ponude IPS ekran (ok, ne mora to biti nužna nadogradnja), stave IP68, bolji senzor primarne kamere (ne kažem da je trenutni loš), podebljaju ga malo pa stave tih 4000mAh, IR port, utor za microsd pa makar i izbacili podršku za Dual SIM, te možda drugi materijal da bude manje sklizav.

Ovo mi liči na jednu veliku pljusku svima nama, jer ovako nešto su trebali sačuvati za "1+4" te dodati neke od gore navedenih stvari. Da su snizili cijenu "1+3" za kojih 50€, a ovom "1+3T" ostavili tu cijenu od 400€ napravili bi puno bolji pogodak. Ovako se sve ovo čini kao "pripremanje" korisnika na povećanje cijena na sljedećim modelima, gdje će "standard" biti 500€, pa tako u nedogled. Sve dok ne budemo trebali dić kredit da bi kupili j*bni mob. A i pćenito nisam pobornik forsiranja sa opterećivanjem hardware-a, jer nemojmo zaboraviti šta se dogodilo sa "Note7".

Nadam se da za sve nas koji nismo još uspjeli nabaviti 1+3, crni petak neće biti tako crn :)

Ne znam zasto bi stavljali IPS, jedan od razloga sto sam se odlucio za OP3 je Amoled ekran. 821 proc bi trebao biti energetski ucinkovitiji tako da bi baterija trebala malo vise trajati. Uglavnom ova verzija bi po izjavama OP trebala da prati obicni OP3 sto se tice updejta pa ce u isto vrijeme dobiti nougat.

14 godina
    Magnolia_fan kaže...

Ne znam zasto bi stavljali IPS, jedan od razloga sto sam se odlucio za OP3 je Amoled ekran. 821 proc bi trebao biti energetski ucinkovitiji tako da bi baterija trebala malo vise trajati. Uglavnom ova verzija bi po izjavama OP trebala da prati obicni OP3 sto se tice updejta pa ce u isto vrijeme dobiti nougat.

Zato sam i rekao da to nije nužna nadogradnja jer i ovako sam po sebi je odličan. Sve je stvar ukusa, al ovo da je energetski ucinkovitiji cemo tek vidit. Daj boze da sam u krivu.

13 godina
    neaktivan

Koja bi bila najbolja (i ne preskupa) TPU maska za OP3 a da nije prozirna?

Moja dosadašnja iskustva:

1.OZRY prozirna nije loša, ali prašina se dosta skuplja ispod nje i vidi se dosta nakon nekog vremena 

2.Nillkin frosted shild - super maska dok nije pukla sama od sebe

3.Nillkin tpu- poprozirna ine skuplja se prasina ispod nje ali ne štiti ekran ništa

16 godina
    neaktivan
    OnePlus 3

Pozdrav od još jednog ponosnog vlasnika OnePlus3 

Već nakon 2h korištenja mogu reći da je uređaj B R U T A L A N!!!

4 0 hvala 0
    16 godina
    neaktivan
    OnePlus 3

Jel zna netko gdje kupiti dobro kaljeno staklo? Da li ima u Zagrebu nešto kvalitetno?

Na njemu je sad tvornička folija i dobio sam na poklon nillkin case, no htio bi stavit što prije kaljeno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2016 21:47 (NoOne1).

0 0 hvala 0
    15 godina
    NoOne1 kaže...

Jel zna netko gdje kupiti dobro kaljeno staklo? Da li ima u Zagrebu nešto kvalitetno?

Na njemu je sad tvornička folija i dobio sam na poklon nillkin case, no htio bi stavit što prije kaljeno.

teško da ćeš to nać kod nas negdje za kupit

amazon ti je najbolja opcija jer brzo dobiješ - tjedan dana i kod tebe je

dalje imaš ebay i slične

battlelog: dev0lver - war thunder: dev0lver
    13 godina
    neaktivan
    Meni je mob doso i skoro tjdan dana prije planirano.
    I sad mogu sa sigurnoscu rec da mi je OP3 najbolji i najkompletniji mobitel do sad, a bilo je tu i S2 kad je izaso, nexus4, lg G3, Redmi note2, Mi4C i tako svasta.
    Na svakom me nesto smetalo.
    Dok vamo ne vidim nista sto nije odrađeno kako spada.
    Jedino mi bas ko kompanija nisu jasni.
    Izdali OP3T koji nije nikakav tehnoloski napredak, osim eto da mogu rec imamo mob s trenutno najnovijim cipom i ak je imx398 senzor kamere, najnobiji sony kamera cip.
    I to je to.
    Neznam zasto nisu istalu na jednom mobitelu kodisnje.
    Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
    14 godina
    OnePlus 3
    Ja bi dao 80€ više samo za 128GB. 4k jede zaista mnogo memorije. Mrvu jači SoC i baterija nije neki upgrade, a o novoj kameri treba vidjeti recenzije
    Moj PC  
    0 0 hvala 0
    17 godina
    OnePlus 3

OT: OP3T bi trebal koštat 3300kn ak se ne varam?

439€

Uglavnom mnogo dobra cijena..

Moj PC  
    0 0 hvala 0
    14 godina
    OnePlus 3

[BREAKING NEWS] OnePlus3 se nakon nepunih pola godine povlači iz prodaje u SAD-u i Europi, te na njegovo mjesto dolazi OnePlus 3T. Naravno, sa cijenama od 440€ i 480€ 

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2016 12:53 (Sickness).
    Moj PC  
    0 0 hvala 0
    9 godina
    Meni ovo izgleda ko da ce kroz koju godinu bit gori nego apple po pitanju cijena, prestali prodavat mob da bi mogli ovaj mrvicu jaci bolje prodat, il kaj vec..

0 0 hvala 0
    13 godina
    Tako su dobro počeli , imao sam opo (mobitel stvarno stroj), sviđao mi se jedan flagship godisnje. Zatim je počelo brljanje sa opx ,pa su opo zanemarili (op2 su dobro i podržavali ) op3 krenuo super i sad ga nakon pola godine mijenjaju i povlače , kakva šamar za sve kupce .
    14 godina
    OnePlus 3

A šta sam reko prije nepuna 2 dana :D ? Pljuska samo takva. Sad ću si malo razmislit i pričekat da vidim kako će se stvari odvijati. SRAMOTA !!!

Moj PC  
    0 0 hvala 0
    14 godina
    blackeagle29 kaže...
    Meni ovo izgleda ko da ce kroz koju godinu bit gori nego apple po pitanju cijena, prestali prodavat mob da bi mogli ovaj mrvicu jaci bolje prodat, il kaj vec..

I svaki puta dignu cijenu. Brzo ćemo doć do onih 500€šta sam reko prije samo 2 dana. Bome im nije dugo trebalo ....

15 godina
    neaktivan
    blackeagle29 kaže...

zar tako svi ne krenu te završe?

11 godina
    OnePlus 3

Oko cega vi pravite problem, kakva pljuska...kupili ste vrhunski mob po diskontnoj cijeni, mob je realno bolji od Galaxy S7 (ne zezam se) i sve to za gotovo 2X manju cijenu i sada je problem sto ga OP i dalje prodaje samo sa jacim specifikacijama i neznatno vecom cijenom...pa to je i dalje OP3, nije potpuno novi mob, nema cak ni redizajna (kao kod automobila) vec su samo uveli neka poboljsanja i to sve skupa naplatili 280 Kn vise...280!!!...pa ja sam jutros nasuo u auto 500 Kn goriva koje cu spaliti za 2 tjedna voznje i zaboraviti na njih.

Za 280 Kn dobijete jos brzi procesor, navodno jos nesto malo bolju kameru i ono najbitnije...jos vecu bateriju i mogucnost kupnje 128GB modela.

439$ je i dalje odlicna cijena za ono sto nudi.

Inace ja sam jucer svoj OP3 prodao.

4 1 hvala 0
    14 godina
    ocean77 kaže...

Oko cega vi pravite problem, kakva pljuska...kupili ste vrhunski mob po diskontnoj cijeni, mob je realno bolji od Galaxy S7 (ne zezam se) i sve to za gotovo 2X manju cijenu i sada je problem sto ga OP i dalje prodaje samo sa jacim specifikacijama i neznatno vecom cijenom..

Ako ti nakon svega treba još posebno objašnjavati onda očito ne vidiš šumu od drveća.

10 godina
    neaktivan
    ocean77 kaže...

Oko cega vi pravite problem, kakva pljuska...kupili ste vrhunski mob po diskontnoj cijeni, mob je realno bolji od Galaxy S7 (ne zezam se) i sve to za gotovo 2X manju cijenu i sada je problem sto ga OP i dalje prodaje samo sa jacim specifikacijama i neznatno vecom cijenom...pa to je i dalje OP3, nije potpuno novi mob, nema cak ni redizajna (kao kod automobila) vec su samo uveli neka poboljsanja i to sve skupa naplatili 280 Kn vise...280!!!...pa ja sam jutros nasuo u auto 500 Kn goriva koje cu spaliti za 2 tjedna voznje i zaboraviti na njih.

Za 280 Kn dobijete jos brzi procesor, navodno jos nesto malo bolju kameru i ono najbitnije...jos vecu bateriju i mogucnost kupnje 128GB modela.

Kako 2x jeftiniji kada je S7 novi u oglasu 3200 (ja jedan prodajem). Mislim da je realnije gledati cijene u oglasima kod nas posto i OP3 kupujes za gotovinu :)

Zasto si ga prodao kada je tako super?

11 godina
    robee1 kaže...
    ocean77 kaže...

Kako 2x jeftiniji kada je S7 novi u oglasu 3200 (ja jedan prodajem). Mislim da je realnije gledati cijene u oglasima kod nas posto i OP3 kupujes za gotovinu :)

Zasto si ga prodao kada je tako super?

Ja pisem o sluzbenoj cijeni, a druga je stvar sto Samsung tako lose drzi cijenu.

Jadan onaj tko ga kupi po punoj cijeni u trgovini pa ga za 3 mjeseca mora prodati po ovoj cijeni koja je na njuskalu.

To je isto jedan od razloga zasto mi se vise svidja OP, drze cijenu vrhunski, nema ih puno pa se uvijek lako prodaju jer su trazeni.

Ja sam svoj prije 3 mjeseca kupio za oko 3000 Kn, koristio ga 3 mjeseca i prodao ga za 3400...doduse u stanju kao novi, bez i jedne crtice.

Sa Samsungom je tako nesto nemoguca misija.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2016 14:22 (ocean77).
    17 godina
    ocean77 kaže...

Pa pobogu ocean, zasto, o zasto si ga prodao:D

Nego, kaj kupujes sad?

11 godina
    zvonac kaže...
    ocean77 kaže...

Pa pobogu ocean, zasto, o zasto si ga prodao:D

Nego, kaj kupujes sad?

Zato sto je sada bio najbolji moment za prodaju. 

Sada je u zenitu popularnosti, nedobavljiv i dosao je novi model koji je jos skuplji.

Stavio sam ga na njuskalo i u 24 sata me kontaktiralo 5-6 ljudi...nitko se nije cak ni cjenkao.

Fascinira me kako se OP mobiteli mogu brzo prodati...ista stvar je bila i sa OP1 koji sam imao prije 2 godine...otisao u roku 48 sati.

Sta cu kupiti...ne znam jos.

Kada cesto mjenjas mobitel imas problem ako nemas zamjenski pa sam sada i to rijesio i uzeo sam Xiaomi Redmi Note 4 (ovaj najnoviji) tako da sada imam njega pa mi se ne zuri...mozda i "prezimim" s njim.

Njega cu osaviti za ove situacije kada ostanem bez moba...smijesno jeftin mob, a iznenadjujuce dobar...5.5 FHD ekran, 3GB ram, 64GB memorije dodatno prosirivo i sve u kvalitetnom alu kucistu.

Kada budem uzimao ponovo OP ce opet biti visoko na listi prioriteta.

16 godina
    OnePlus 3

meni malo fali da narucim op3t, ali posto je danas najavljen snapdragon 835 i quick charge 4, znam da ce uskoro biti izbaceni mobiteli sa tim procesorima, tako da definitivno necu naruciti op3t, op4 ce izaci kroz par mjeseci a i xiaomi i jos puno kompanija ce izbacivati mobitele s novim procesorom, tako da cu ipak pricekati, bez obzira koliko mi se ovaj op3t cini kao super mobitel. 

0 0 hvala 0
    11 godina
    Furymaker kaže...

meni malo fali da narucim op3t, ali posto je danas najavljen snapdragon 835 i quick charge 4, znam da ce uskoro biti izbaceni mobiteli sa tim procesorima, tako da definitivno necu naruciti op3t, op4 ce izaci kroz par mjeseci a i xiaomi i jos puno kompanija ce izbacivati mobitele s novim procesorom, tako da cu ipak pricekati, bez obzira koliko mi se ovaj op3t cini kao super mobitel. 

Zasto cekati, kupis OP3T, koristis malo, prodas i mozda i zaradis nesto...u najgorem slucaju ces vratiti sve novce koje das za njega.

16 godina
    ocean77 kaže...
    Furymaker kaže...

Zasto cekati, kupis OP3T, koristis malo, prodas i mozda i zaradis nesto...u najgorem slucaju ces vratiti sve novce koje das za njega.

ako uhvatim priliku da testiram op3 il op3t i dimenzijama mi bude odgovarao, vjerovatno cu ga i uzeti, ali ovako nisam bas siguran da cu se zaletit bez testiranja.

Nova poruka
    E-mail:
    Lozinka:

vrh stranice