Ja kako sam čitao nema ko nema taj problem.Vidio sam i dosta njemaca se žali da čak izgubi i wifi kad ode u deep sleep.Meni su došla dva komada pa ću malo testirat.
Nope...ni ja nemam problema...a jos uvijek sam na 3.1.3
Ja kako sam čitao nema ko nema taj problem.Vidio sam i dosta njemaca se žali da čak izgubi i wifi kad ode u deep sleep.Meni su došla dva komada pa ću malo testirat.
Nope...ni ja nemam problema...a jos uvijek sam na 3.1.3
E,baš mi je drago,ja sam mislio da je nešto vezano za oxygen,pa da su svi "Zaraženi"
https://forums.oneplus.net/threads/push-notification-issues.451149/
Hehe, ja imam upravo suprotan problem, mobitel ama baš nikada ne ulazi u sleep :D
Pokušao sam rebootati, brisati cache u recoveryu, ali ništa ne pomaže.
Jedino kad se tek reboota onda i zna ići u sleep, ali nakon 15-20 minuta opet je non stop awake.
Jedina preostala mogućnost je da je do nekih aplikacija, a budući da nemam root ne mogu koristiti wakelock detector da vidim u čemu je problem.
btw. unatoč ovome, dobivam 5-6 SOT dnevno, što je dosta dobro
Jel koristi tko od vas sRGB mod? Meni je odličan, boje su mi prejake i previše blještavi na defaultnom modu.
Hehe, ja imam upravo suprotan problem, mobitel ama baš nikada ne ulazi u sleep :D
Pokušao sam rebootati, brisati cache u recoveryu, ali ništa ne pomaže.
Jedino kad se tek reboota onda i zna ići u sleep, ali nakon 15-20 minuta opet je non stop awake.
Jedina preostala mogućnost je da je do nekih aplikacija, a budući da nemam root ne mogu koristiti wakelock detector da vidim u čemu je problem.
btw. unatoč ovome, dobivam 5-6 SOT dnevno, što je dosta dobro
Posto dobivas toliki SOT moguce da je softwarska greska kod citanja podataka vezana uz stanje mobitela.. Probaj instalirat vise razlicitih aplikacija za provjeru potrosnje baterije pa vidi dal sve isto pokazu za deep sleep..
Evo dosao update 3.2.1 bar kodmene
Ukoliko je nekome dosadio OP3 neka mi se javina PM. Za 5 dana idem na more pa ne stignem naruciti...
Imam dva komada OP3 i kod oba NE DOLAZE notifikacije za gmail.Čim ga otključam dođu.
Znači prije toga mobitel mora bit u stanju mirovanja bar 10 minuta i ne smije bit na punjaču, i pošaljem email i on ne dođe dok ga ne otključam.
To ima veze sa Doze-om sigurno, probaj ako OP ima nativni root na Oxygenu, nisam baš upućen, instalirat neku od aplikacija koje tweakaju ponašanje Doze moda.
Aj probaj ovako pa javi da li je pomoglo, root nije potreban:
Settings -> Battery -> Battery optimization -> All apps -> Gmail -> Don't optimise
Aj probaj ovako pa javi da li je pomoglo, root nije potreban:
Settings -> Battery -> Battery optimization -> All apps -> Gmail -> Don't optimise
Ovo ne pomaže,hvala u svakom slučaju.
Ništa ne pomaže osim ovog adb fix-a,samo što se pri svakom resetovanju mora pokrenut i fix iznova.
Uglavnom pročitao sam sve stranice na oficijelnom forumu glede ovih push notifikacija i ovaj adb fix je jedini koji radi.
A navodno radi i push notification fixer ali samo ona verzija za rootovane telefone.
Uglavnom telefon je brutala,osim ove zagonetke sa notifikacijama,a valjda će bit zakrpa i za to nekad.
Pozdrav svima,
svoj naručio prekjučer i jedva čekam da stigne.
Stigao jučer (nakon samo četiri dana od narudžbe). Sretan sam ko prase u blatu Inače uživo ostavlja puno bolji dojam nego na slikama.
V10 je orijentiran na fotovideo, dok OP3 je sve pomalo, s naglaskom na performanse..
To mu niš ne znači, pošto on već ima V10, samo ga je zanimalo zbog čega uzet OP3 pored V10..
zadnje što sam ja imao od lg-a je bio 4xhd
u početku je bio dobar, tj odličan, no brzo je počeo trokirati i kao što kažeš, dosta je bilo aplikacija koje su bile na njemu bloatware i stajale za bezveze na njemu
po današnjim standardima nije nešto mob, ali onda dok sam ga kupio je bio odličan po specsima
lg-ev ui mi nikako ne sjeda, niti je optimiziran kako bi trebao biti, niti nije nešto oku ugodan (barem meni nije bio i još nije)
jednom dok sam otključao mob i stavio na njega cm11, tek onda sam vidio koliko uređaj drugačije radi i kako se ponaša na bolje nego li sa stock romom, jer sam podrobnik i ljubitelj stock androida
iako su slični po cijeni, kako god bih išao na 1+3, najviše zbog podrške od strane developera i toga što su dali otvoreni source kod za prčkanje i modanje, šo je meni osobno ogromna stvar i velika prednost, najviše zbog toga jer ljudi mogu razvijati razne modifikacije i unaprijeđenja za uređaj da radi još bolje, a i sam 1+ je rekao da ako se nađe koja modifikacija koja bi bila odlična, da bi ju ubacili u oxygen ukoliko se developer slaže sa tim
ne pamtim da sam negdje vidio da se ista stvar može napravit sa bilo kojim uređajem od lg-a
neki razlozi zašto bi radije uzeo 1+3 nego lg v10
full hd umjesto qhd - ne vidi potrebe da se ide na više od 1080p na mobu, sasvim dovoljno da sve lijepo izgleda, osim ako nisi neki vr freek pa stalno gledaš u mob na taj način
amoled umjesto lcd - iako imam mob koji je sa lcd ekranom, idući koji kupujem će sigurno biti amoled, jer koliko vidim u zadnje vrijeme su bolji i djelotvorniji što se tiče baterije
veličina ekrana i baterija - oba uređaja imaju 3000 mah bateriju, no lg ima ekran veće rezolucije i većeg gabarita, što nemože nikako imati dobru ulogu na potrošnju baterije, plus lg ima taj dodatni ekran na vrhu uređaja, koji po meni je daleko van normalnog dohvata prsta da bi se mogao ugodno koristit (bolje da su ga stavili ispod ekrana pa da koristi za navigacijske tipke i ostalo sa swypom lijevo desno na njemu)
sama veličina uređaja - lg ima 5.7" ekran i još taj mali iznad, te je dosta veći nego neki sa istom veličinom ekrana, ne vidim potrebu da se ide na nešto veće od 5.5" jer mi je to savršeno veličina, ali razumijem ako netko hoće nešto veće
fingerprint senzor na poleđini ili naprijed - radije naprijed jer je mob puno lakše otključati ili koristiti dok je na standu ili dok je na stolu (jednostavniji pristup fingerprintu bez uzimanja uređaja u ruku)
kamera - možda jedina prednost lg-a je to što ima dosta bolje opcije što se tiče manual kontrola, ove neke boljke koje 1+ ima sa trojkom i kamerom vjerujem da se mogu riješiti putem software-a i bolje optimizacije drivera kamera za rom
prekidač za notifikacije - nisamkoristio ni dvojku ni trojku, ali ovaj prekidač je odlična stvar jer uvelike olakšava stišavanje uređaja u džepu ili slično bez dodatnog otključavanja uređaja
ono glavno - dev svijet i podrška, 1+ daje otvoreni source kod za trojku, dakle puno veća sloboda za modanje i samo unaprijeđenje roma i ostalih opcija
Pozdrav svima,
svoj naručio prekjučer i jedva čekam da stigne.
Stigao jučer (nakon samo četiri dana od narudžbe). Sretan sam ko prase u blatu Inače uživo ostavlja puno bolji dojam nego na slikama.
Ugodno iznenađen s battery life-om. 48 sati umjerenog korištenja, ostalo još 16 %. Preko noći izgubi nekih 2-3%.
Nikad u zivotu nisam bil zadovoljan sa niti jednim telefonom ko sa ovim OP3. Radi bez laga, cisti android sa par fora dodataka i napokon ne nosim dva telefona. Sad kod isteka ugovora smanjujem pretplatu na pola i telefon me bude kostao nula kuna jer budem toliko usparao na pretplati. Cak budem i zasparal osamdesetak eura u sljedece dvije godine.
Ja sam baterijom zadovoljan a mislio sam da neću bit.Ovo je jedan od boljih telefona sa kojima sam imao priliku baratati.Al kamera nije kao u samsunga s7 ni slučajno.Ne treba pretjerivati.