Nokia 5800 XM v.60

poruka: 51
|
čitano: 10.754
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Nokia 5800 XM v.60

Evo moja Nokia 5230 s Custom FWom.

łłłłłłłł
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nokia 5800 XM v.60

vi kojima  nece stavit softwer,namjestite jezik uredaja na engleski...ja jesam i tek onda mi je htjelo..

takoder ako imate i hakirani fw vratite original

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Nokia 5800 XM v.60
mbaksa kaže...

Nekako si mislim da bi većina vlasnika radije bila ponosnim vlasnikom nekog novijeg moćnijeg mobitela s Androidom. {#} 

nisam se nadao da će Nokia izbacit novi update, tako da ću još malo pričekat s Androidom (al još samo malo)

13 godina
odjavljen
Nokia 5800 XM v.60

Moja je Vodafone, tj. VIP i ne nudi mi nikakav update iako imam v52. Probao sam i preko Wlana i preko kompa. Očito VIP nije izbacio brandirani v57.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mbaksa kaže...

E, što me nervira Nokija sa svojim se*uckanjem s količinom memorije na samom mobitelu... Ostalo mi slobodno 6,2 MB i takoreći ne mogu instalirati ni jednu aplikaciju preko Ovi Storea. A još sam pazio da sve aplikacije koje instaliram, instaliram na mem. karticu. Jel zna tko možda kako najbezbolnije osloboditi prostor na C:?

Edit: Vidim da mi ne preostaje ništa drugo doli hard reset, ako želim pošteno očistiti mobitel. Softveraši u Nokiji su tako nesposobni...

Jel ti se poruke spremaju na memoriju telefona ili na m. karticu?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 14:36 (passat).
17 godina
moderator
passat kaže...
mbaksa kaže...

E, što me nervira Nokija sa svojim se*uckanjem s količinom memorije na samom mobitelu... Ostalo mi slobodno 6,2 MB i takoreći ne mogu instalirati ni jednu aplikaciju preko Ovi Storea. A još sam pazio da sve aplikacije koje instaliram, instaliram na mem. karticu. Jel zna tko možda kako najbezbolnije osloboditi prostor na C:?

Edit: Vidim da mi ne preostaje ništa drugo doli hard reset, ako želim pošteno očistiti mobitel. Softveraši u Nokiji su tako nesposobni...

Jel ti se poruke spremaju na memoriju telefona ili na m. karticu?

Na telefon, ali sam ih obrisao, tako da to nije razlog. Razlog je vjerojatno u raznim cacheovima i privremenim datotekama - nešto čemu ne možeš pristupiti preko funkcija ugrađenih u mobitel. Debilno. Trebalo bi eventualno probati s Y-Browserom ili kako se već zove.

16 godina
Nokia 5800 XM v.60

Obrisi povijest browsera...

Moguce je i da imas previse instaliranih karti, tj. drzava na ovi kartama (spremaju se na mob bez obzira na memorijsku)

I ja imam slobodno samo 30MB..., za nekih 20ak dana to brzo spadne sa zadanih 80 koliko imam (nokia 5230). Reset ce ti samo privremeno rijesiti situaciju

Kao sto si i sam naveo, to sa memorijom su uzasno "rijesili"

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 14:51 (passat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Nokia 5800 XM v.60

Hm, imam balkans code, ali mi updater ne nalazi novi fw, a službena stranica mi pokazuje da je v52 zadnji. Da ga nisu povukli ili šta (da mi ne očitava IP pa mi pokazuje za balkans?)?

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.10.2011 18:19 (DrNasty).

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
passat kaže...

Obrisi povijest browsera...

Obrisao, nakon toga sam imao slobodnih 20 MB, no evo nakon malo korištenja Ovi Storea i Opere, evo me na record low 5,4 MB. Inteligentna rješenja iz Finske.

DrNasty kaže...

Hm, imam balkans code, ali mi updater ne nalazi novi fw, a službena stranica mi pokazuje da je v52 zadnji. Da ga nisu povukli ili šta (da mi ne očitava IP pa mi pokazuje za balkans?)?

Jesi probao update preko mobitela? Baš "balkans"? Ja imam 0559299: Balkans RED - možda da probaš s tim? Ako ne funkcionira, onda... Onda je vjerojatno Nokia povukla update. Jer baš je riječ o 7-megabajtnom updateu, a ne o kompletnom firmwareu. Probaj preko onog izbornika u *#0000#.

17 godina
moderator

Jedino mob pokazuje, evo probao sam. Nisam skinuo jer nemam wifi, a tarifa je preskupa. Sačekaću, možda objave preko updatera. Probao sam promijeniti code na euro1, isto.

17 godina
moderator
DrNasty kaže...

Jedino mob pokazuje, evo probao sam. Nisam skinuo jer nemam wifi, a tarifa je preskupa. Sačekaću, možda objave preko updatera. Probao sam promijeniti code na euro1, isto.

Nekako sumnjam da će to biti u updateru, ako nisu već do sada. Koliko sam dosad vidio, preko Ovi Suitea ili skidaš cijeli firmware ili skidašupdateove aplikacija. Odi kod nekog frenda ili možda sjedni u neki kafić koji ima WiFi za klijente ili dođi u Varaždin na trg {#}.

17 godina
moderator

Probaću u centru, bila je neka wifi mreža koju je općina finansirala, nemam pojma jel još u fonkciji. Ako ne, šlepam se frendovima.

Meni se isto opera mobile znala rušiti ili telefon zablokira. Jesi li koristio duže operu na v60, jel bilo sličnih dešavanja nakon updatea?

17 godina
moderator
DrNasty kaže...

Meni se isto opera mobile znala rušiti ili telefon zablokira. Jesi li koristio duže operu na v60, jel bilo sličnih dešavanja nakon updatea?

Nisam je puno koristio, ali za toliko koliko sam je koristio, mogu reći da je daleko manje osjetljiva na rotiranje (prije se često znala srušiti nakon rotiranja mobitela, sad moram otvoriti više stranica i na silu rotirati i još ju je jako teško srušiti) i još mi nije nijednom zablokirala mobitel. Naravno, treba proći još neko vrijeme pa da vidim hoće li nakon dugotrajnog korištenja zablokirati/restartati mobitel.

17 godina
moderator

Ništa, naručujem majicu sa detektorom wifi signala i idem u grad. :D

15 godina
Nokia 5800 XM v.60

Evo na Navifirmu se pojavila nova verzija SW 60.0.03.Jel se može flashati kao kad flashamo sa CFW?

They got money for wars, but can’t feed the poor

0 0 hvala 0
15 godina
ja,vrba kaže...

Evo na Navifirmu se pojavila nova verzija SW 60.0.03.Jel se može flashati kao kad flashamo sa CFW?

naravno...hvala sto si reko idem bas sad flashat

15 godina
Nokia 5800 XM v.60

stavio sam...odaziv ekrana mi je bolji,brzina otvaranja aplikacija je brza i novi web browser je 10 puta bolji neg stari...ali bugova ima pun k***c..

ne radi QT-znaci ne mozete instalirati sisx epoc aplikacije(one koje se skidaju u dijelovima i instaliraju)...probajte vi stavit puppy talk ili moj tv aplikacije pa javite jel vam oce instalirat...

nakon nekog vremena ona tipka na vrhu ekrana ne radi pa moram restartat mob...

i tak javim ako naidem na jos

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Nokia 5800 XM v.60

Još uvijek nema updatea za VIP 5800 XM.

SK crew
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Pranja kaže...

Još uvijek nema updatea za VIP 5800 XM.

Promijeni product code na neki balkanski, updateaj i vrati code. {#} Ili čekaj na update - možda ga dočekašnikad.

13 godina
Nokia 5800 XM v.60

Znam da je stara tema ,kolega me zamolio , ima tmobile zakljucan i i trenutno v51. kad skenira , kaze da nema update,  a na netu sam naiso da postoji v60, pa ako netko moze nek objasni ! Hvala

0 0 hvala 0
13 godina
Nokia 5800 XM v.60

RM-356 je  hvala ti , ali sam nasao.

1.skinuo nemesis service suite , promjenio product code

2.skinuo phoneix

3.nokia firm downloader 1.00 beta , tamo skinuo v60,

4. preko phoneixa flashao v60

(ako itko ikad bude imao problem ) :D

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail: