Nokia 5230 bluetooth drivers

poruka: 1
|
čitano: 1.517
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Nokia 5230 bluetooth drivers

Dakle, budući sam dotični uređaj kupio kod Tele2 mobilnog operatera, uz njega nije došlo praktički ništa (USB kabel, CD sa softverom, dodatne maske za pozadinu, ništa, nada, zero). Da budem malo zločest, to vjerojatno čuvaju za razmaženija tržišta gdje moraju biti konkurentniji i jeftiniji. U pokušaju da po instalaciji famozne OVI aplikacije izvršim sinkronizaciju putem bluetooth-a naiđoh na krnji uspjeh. Naime, prilikom povezivanja mobitela s računalom (HP Compaq 6830s s Windows 7 Professional OS-om) na računalo se instaliralo desetak novih uređaja, a vezano uz bluetooth, međutoa, tri ostadoše neinstalirana zbog nedostatka upravljačkih programa tj. driver-a. Na sve moje pokušaje pronalaska o kojim se uređajima radi (čak i pomoću iščitavanja PCI-id-a) nisam uspio. Samo sam došao do zaključka da se radi o svojevrenim modemima (iako je prilikom primarnog povezivanja pronašao jedan generički bluetooth modem i za njega uredno instalirao driver). E sada, ukoliko netko ima CD koji dolazi s uređajem, a opet ako se na dotičnom nalaze ti driveri bio bih iznimno zahvalan da mi ih puknete na mail ili nešto tome slično. Osim toga napominjem da je uređaj došao s verzijom firmware-a 11.nešto i pomoću nokia update managera se nije htio unaprijediti na zadnju verziju, dakle 20.nešto. No naravno, pomoću NSS-a sam mu promijenio Product Code na balkans regiju :) i potom je uredno napravio update na zadnju verziju firmware-a. No to opet nema veze s ovim problemom ali eto da se zna i to. Osim toga i na laptopu su instalirani zadnji upravljački programi izdati od HP-a, a vezano uz bluetooth. Hvala unaprijed na svim mogućim dobronamjernim odgovorima i ispričavam se ukoliko s postavljanjem ove teme kršim neko pravilo (ovo je upućeno moderatorima foruma:)).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice