Mobitel sprema slike i na mobitel i na SD card

poruka: 4
|
čitano: 5.110
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Dakle ovako, na mobitelu (Galaxy s3 Mini) sam stavio da mi slike sprema na SD card jer tamo logično imam više prostora, ali mi mobitel sprema slike i na mobitel i na SD card, pa mi to zauzima previše prostora, sad je moje pitanje zašto i može li se to kako riješiti?

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Slike kamere ili? Jer samo njih se može (u settingsima kamere) postavit da sprema na SD card. Ili ti slike kamere sprema na 2 mjesta?

Slike whatsappa, vibera, facebooka, downloada i svega ostalog (čak i ako su uslikane kroz app) će se spremati na internu memoriju

Galaxy SIII Mini / Bonbon

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Mobitel sprema slike i na mobitel i na SD card
Zoran kaže...

Slike kamere ili? Jer samo njih se može (u settingsima kamere) postavit da sprema na SD card. Ili ti slike kamere sprema na 2 mjesta?

Slike whatsappa, vibera, facebooka, downloada i svega ostalog (čak i ako su uslikane kroz app) će se spremati na internu memoriju

da da slike kamere sam stavio da mi se spremaju na SD pa se spremaju i na mobitel i na SD karticu, slike sa svega toga su u redu

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
17 godina
neaktivan

Probaj clear data na camera app, pa opet postavit

Galaxy SIII Mini / Bonbon

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice