Mobitel do 4000kn

poruka: 68
|
čitano: 13.053
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Mobitel do 4000kn
ansha kaže...
Dkc kaže...

Sve je generacija ispod galaxya II, i sve je manje više isto. Ali, ako baš hoćeš u detalje onda okej. iPhone 4 nema baš najbolji zaslon, tu prednost ide Galaxyima koji koriste Super AMOLED ekrane, prednosti tih ekrana su nad ostalima su: savršena crna boja (ne neke isprane sive, već čista crna), kut gledanja najbolji i boje su daleko najživlje. Ako te baš zanima googlaj. To ti je najveća prednost galaxy jedinice nasuprot konkurenciji.

Samo novom galaxyu, stari ima pentile matricu koja je katastrofa.

Nije savršena ali i dalje bolja od konkurencije.

14 godina
neaktivan
ansha kaže...

Daj nemojte curi preporucivat mobove sa 4.3" ekranima ccc..

zas ne? ja se ne bunim :D

monikicaa
16 godina
protjeran
Mobitel do 4000kn

Uzmi ovaj dvojezgreni...Mislim da bi taj trebao imati trenutno najbolji omjer performansi i cijene...Mozda se varam.

WP

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mobitel do 4000kn
A baterija?
Čist račun duga ljubav!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Dkc kaže...

Tebi je mozda bolja, ja imam u kucanstvu i galaxya i iphone pa mi je retina puno bolja za sve osim gledanje tamnijih filmova u mraku. Citanje crnog teksta na bijeloj podlozi (a to najcesce radim na mobu) je katastrofa na pentile matrici (uzasna ostrina i rozkasta bijela boja), boje su isto prezasicene, jedino je crna bas crna i tu je bolji.

14 godina
ansha kaže...

A ti prijatelju nemoj toliko tlačiti s Iphone-om {#}, cura je već napisala kako joj je HTC DHD malo too much {#}, a i nije Iphon-e jedini mob s 3,5, 3,7 ili 4,0 dijagonalom na svijetu, pa to je bar kristalno jasno {#}, a o ostalom neka mlada {#} djevojka sama odluči i odabere {#}.   

ATJ Lučko
17 godina
neaktivan
ansha kaže...
Dkc kaže...

Tebi je mozda bolja, ja imam u kucanstvu i galaxya i iphone pa mi je retina puno bolja za sve osim gledanje tamnijih filmova u mraku. Citanje crnog teksta na bijeloj podlozi (a to najcesce radim na mobu) je katastrofa na pentile matrici (uzasna ostrina i rozkasta bijela boja), boje su isto prezasicene, jedino je crna bas crna i tu je bolji.

Je, to je istina za slova. Boje prezasićene? To ne znam baš.

17 godina
neaktivan

...

Y'know Fry, of all the friends I've had, you're the first!
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2011 23:27 (vjeko).
15 godina
protjeran
ATJLučko kaže...
ansha kaže...

A ti prijatelju nemoj toliko tlačiti s Iphone-om {#}, cura je već napisala kako joj je HTC DHD malo too much {#}, a i nije Iphon-e jedini mob s 3,5, 3,7 ili 4,0 dijagonalom na svijetu, pa to je bar kristalno jasno {#}, a o ostalom neka mlada {#} djevojka sama odluči i odabere {#}.   

Kakav vrazji iphone, gdje joj to ja sugeriram iphone? Citaj sta pise i ne izmisljaj.

17 godina
neaktivan
Mobitel do 4000kn

Da skratimo na kraju.

Najbolje što moš uzet za tu lovu je Galaxy S II jer je ovogodišnji model tj. aktualna generacija.

Ostalo predloženo je prošlogodišnja generacija. Pa sad kako hoćeš, ovi prošlogodišnji su svi manje više isti, ako ćeš jednog od njih odi u neki od centara i probaj jednog po jednog pa odluči.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pitanje je, jeli joj zaista treba dvojezgreni procesor

ni meni ne treba auto od 500konja, zaboga

ili 4.3 ekran za osnovnoskolca?

lipo preporucite curi mob od par iljada kuna

a ne da spiska svu lovu na mob.

kakva su to vremena dosla...

sto biste vi kupili svom djetetu?

ne shvacajte salu ozbiljno
17 godina
neaktivan
skatercro kaže...

kupi iPhone jer ima najbolju podrsku uz macbook,symbian i android nemozes prikljucit na mac os,znam jer imam iMac

Svaki se mobitel može spojit na Mac, ne lupaj bzvz!

Y'know Fry, of all the friends I've had, you're the first!
14 godina
neaktivan
ljudi, djeca danas u osmom razredu nisu toliko balava koliko mislite
monikicaa
14 godina
neaktivan
Mobitel do 4000kn

iphone 4 bro <3

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
apoteka kaže...

pitanje je, jeli joj zaista treba dvojezgreni procesor

ni meni ne treba auto od 500konja, zaboga

ili 4.3 ekran za osnovnoskolca?

lipo preporucite curi mob od par iljada kuna

a ne da spiska svu lovu na mob.

kakva su to vremena dosla...

sto biste vi kupili svom djetetu?

Bravo, da se jednom i s tobom slozim! ;)

14 godina
ansha kaže...
ATJLučko kaže...
ansha kaže...

Kakav vrazji iphone, gdje joj to ja sugeriram iphone? Citaj sta pise i ne izmisljaj.

Isprika ako si se našao povrijeđenim, ali kada napišeš najte uzimati nešto 4,3, skorom mi je jasno na što si aludirao, dočim sam moguće i overreaction, ali, onda si bar trebao ili nastaviti rečenicu ili nastaviti s drugom, gdje dovršavaš svoju misao {#} !!!!

Ovako, ebiga, ti si bio malo nedorečen, ja malo prebrz na komentaru, sve u svemu, i jednom i drugom je želja pomoći mladoj djevojci savjetom, tako da u ovoj temi nema razloga za sukobe, osim u konkretnim činjenicama ALI koje koriste u samom odabiru mobitela do 2k kuna, ajde bok i ne ljuti se bez veze previše, he he he he {#} !!!!

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2011 23:40 (ATJLučko).
14 godina
neaktivan
CutiePie kaže...
ljudi, djeca danas u osmom razredu nisu toliko balava koliko mislite

Jesu, i znam to posebi, sam sam do nedavno bio osmaš, i nemaš pojma kolika je razlika biti osmaš i biti prvaš u srednjoj školi sto se glave tiče, a sad ću ti pokušati rasvijetliti pamet oko mobitela.

http://www.nokia.com.hr/pronadjite-proizvode/proizvodi/nokia-6720-classic

zašto je ovo odličan mobitel za tebe?

Zato jer si žensko, zato jer ovaj mobitel ima super odličnu kameru sa 5.0 megapixela ( koja ti je sasvim dovoljna da se slikaš sa frendicama i objaviš na svoj profil ), ima wifi konekciju, UMTS podršku i to je to.Ništa komplicirano, nikakvi simbijani, androidi, već klasični mobitel kao što mu naziv govori.Wifi i 3G će ti omogućiti komfortno surfanje "inboksom" uz relativno povoljnu cijenu, a ostatak sačuvaj, jer nikad ne znaš što se može desiti, i hoće li ti slijedeće godine roditelji imati kupiti ono što budeš trebala.Zato, oprezno sa novcem i pamet u glavu!

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2011 14:08 (AtomicBomb).
16 godina
protjeran
Mobitel do 4000kn

Ko je rekao da je nece primit neka faza,pa pocne se igrat s mobom, malo programiranja i to...Neznam jel se na taj mob moze stavit ubuntu, ako moze, mozda ce se s time htjeti igrati (2 jezgreni proc, mislim da bi ubuntu trebao solidno radit)...

WP

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mobitel do 4000kn

Zašto se većina vas obraća prema njoj kao da joj mobitel treba samo da bi bila fensi i išla na fejsbuk i te bimbo barbie girl spike??

Evo, jednostavno:

Što joj vi predlažete?

1 LG Optimus 2x
16 Samsung Galaxy S II
3 iPhone 4
2 Sada kupi mob za cca 2000 kn..
0 ...i iduće godine opet.
Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Mobitel do 4000kn

Zapravo, neka radi što želi, ja sam dao svoj sud.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2011 14:43 (AtomicBomb).

1 0 hvala 0
14 godina
AtomicBomb kaže...

Zato što mislimo da pretjeruje, i da joj roditelji ( ako su imalo ok i razumni)  ni neće dozvoliti da to kupuje.Previše je to jednostavno.To njoj ne treba..

Slažem se u potpunosti izrečenim u tvom postu, i dodao bih, ova 3 mobitela su po mojem mišljenju jednostavno too much too over za nju sada u ovom trenutku. {#}

To nisu po meni za curu 1 razred srednje, postoji x na y načina kako i što s novcima, recimo u Eure, kamatariti 4 godine, i kao mlada studentica neka si kupi najtehnološki mob, ili što ćemo tada već koristiiti. {#}

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan
Mobitel do 4000kn

A eto izbrisao sam taj prijašnji post, zato što nisam htio otvarati raspravu koja će odvesti u krivom smjeru.Moje mišljenje je da se ne treba "kurčiti" sa nekim ultraspektakularnim mobitelom, jer jednostavno mi nije jasno što će njoj to, kada znam da neće ništa više na njemu raditi od ponekog logiranja na facebook, pokoje slikice i pismice.Što reći drugo? Ja svom djetetu nikad ne bih dao da kupi mobitel od 4 000 kuna od novaca sa svoje krizme.Vjerujem da ni tvoji roditelji to tebi neće dati...Zapitaj se zašto?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mobitel do 4000kn

nas kaj ti je napametnije!? kupi neki mob do max 2000k ostalo potrosi na alkohol i zabavu :DD

Potpis
Moj PC  
3 3 hvala 0
14 godina
protjeran

odi na htc stranicu pa pogledaj ak pise da htc sync podrzava mac os,negovorim za drag & drop stavljanje na mob

14 godina
protjeran

meni brat u petom osnovne ima iphone4,pa zasto nebi mogla cura u 8 razredu???? ja imam 19 godina i slazem se u potpunosti da djecu treba informaticki opismenjavat

14 godina
neaktivan
skatercro kaže...

meni brat u petom osnovne ima iphone4,pa zasto nebi mogla cura u 8 razredu???? ja imam 19 godina i slazem se u potpunosti da djecu treba informaticki opismenjavat

je, sigurno ne igra igrice ispod stola tijekom nastave...

kupite mu i auto

14 godina
neaktivan
Mobitel do 4000kn

Misliš da nije to malo glupo? Pa kad dođe kući, mama, mama, razibli su mi iphone od 7 000 kuna? Jao sine što ćemo? Morat ćemo prijaviti to profesorici-i dobiješ-Kupus...Jer nikoga neće brigati za tvoj iphone.

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nije to nista, pricala mi sestra da je u vrticu vidila neku malu s ip4

mama joj dala malo, bice da se pohvali dijete. pa joj je neki mulac ukra i donija doma materi

onda mama te male dosla vikat na tetu u vrticu, a ova joj samo hladno stevejobovski rekla: pa ne dajte joj mobitel da nosi u vrtic {#}

14 godina
neaktivan
apoteka kaže...

nije to nista, pricala mi sestra da je u vrticu vidila neku malu s ip4

mama joj dala malo, bice da se pohvali dijete. pa joj je neki mulac ukra i donija doma materi

onda mama te male dosla vikat na tetu u vrticu, a ova joj samo hladno stevejobovski rekla: pa ne dajte joj mobitel da nosi u vrtic {#}

kaj pa teta u vrticu joj nemre pomoc nije ona kriva xD sama si je kriva jos ju je teta ownaaala s tim odgovorom xDD

Potpis
17 godina
odjavljen
Mobitel do 4000kn

Za 4000kn je moguce kupit bilo koji mobitel koji je na nasem trzistu,bio u tcomu ili vipu,u oglasniku ce novi zapakiran vjerovatno bit ispod 4000kn,zato cekaj samsung galaxy II,koji daje bolje rezultate od LG optimusa x2.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice