Mobitel do 1400 kn

poruka: 16
|
čitano: 3.723
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Mobitel do 1400 kn

Trenutno imam Nokiu X6 i mobitel je onako srednja žalost  , jedino što imam odlične zvučnike. Dakle kao što naslov kaže kupio bi mobitel do 1400 kn (može i polovan sa njuškala). Od mobitela bi htio da ima dobar zvučnik za reproduciranje glazbe (kao X6) te  da je fluidan u radi. Ja bi neki HTC, Samsung, Sony ericsson sa većim ekranom (3,5" najmanje) i sa dobrom podrškom aplikacija (igre , programi) , te dobrom kamerom  eto pa sad dajte svoje prijedloge. Hvala unaprijed :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mobitel do 1400 kn

Još koji prijedlog? Ovaj samsung mi se sviđa, ali se nebi htio zaljetat pa odma kupit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mobitel do 1400 kn
Ima kolega taj mobitel..preodlican je i za tu cijenu iz oglasa ga se debelo isplati uzet..4 incni AMOLED ekran, 1,4GHz procesor,512 Mb RAM-a ..neces pozalit ;)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Mobitel do 1400 kn
achtung kaže...

Još koji prijedlog? Ovaj samsung mi se sviđa, ali se nebi htio zaljetat pa odma kupit.

Uzmi taj samsung ako ga možeš dobit za tu cijenu.

16 godina
neaktivan
achtung kaže...

Trenutno imam Nokiu X6 i mobitel je onako srednja žalost  , jedino što imam odlične zvučnike. Dakle kao što naslov kaže kupio bi mobitel do 1400 kn (može i polovan sa njuškala). Od mobitela bi htio da ima dobar zvučnik za reproduciranje glazbe (kao X6) te  da je fluidan u radi. Ja bi neki HTC, Samsung, Sony ericsson sa većim ekranom (3,5" najmanje) i sa dobrom podrškom aplikacija (igre , programi) , te dobrom kamerom  eto pa sad dajte svoje prijedloge. Hvala unaprijed :)

I dalje tražim mobitel ovakvih karakteristika , htio bi neki android koji ima stereo zvučnike za reproduciranje glazbe  , pa dajte neke svoje prijedloge :)

17 godina
neaktivan
achtung kaže...

I dalje tražim mobitel ovakvih karakteristika , htio bi neki android koji ima stereo zvučnike za reproduciranje glazbe  , pa dajte neke svoje prijedloge :)

SE Live with walkman ti ima stereo zvučnike, 1GHz proc, 512MB ram, nadogradnju na ICS, jedino što mu je manji ekran 3.2"

http://www.njuskalo.hr/index.php?ctl=search2&f_keywords=sony+ericsson+live+with+walkman

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.8.2012 16:25 (Balvan8).
12 godina
neaktivan
Mobitel do 1400 kn

Pozdrav, razmišljao sam o mobitelu huawei ascend w1, šta mislite jeli to dobar izbor?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mobitel do 1400 kn

Ili možda nokia lumia 520, sam je kod nje problem što nema bljeskalicu.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tražiš mobitel isključivo iz dućana ili prolazi nešto polovno sa njuskala? Tipa 2 do 6 mj staro...
12 godina
neaktivan
Mobitel do 1400 kn

samo novo da nemoram razmišljat {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Eh sad... U principu su mobiteli jako slični. U korist nokie imaš navigaciju i nokijine aplikacije plus dobra podrška u servisu ak se kaj dogodi...dok sa druge strane huawei ima dosta jacu bateriju plus bljeskalica...kaj god uzme s ne budeš pogriješio...ja bih zbog baterije uzeo huawei...
12 godina
neaktivan
Mobitel do 1400 kn

I mislio sam da je huawei malo bolji a i hardwer mu je jači, hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mobitel do 1400 kn

za 1700 se nađe sIII mini

za 1000 huawei y300.

Galaxy SIII Mini / Bonbon

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
12 godina
neaktivan