Mob s jakom zvučnicima.

poruka: 27
|
čitano: 6.274
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Mob s jakom zvučnicima.

Treba mi mob s jakim zvučnicima. Na raspolaganju mi je 1300kn i vjerojatno bih kupovao preko oglasnika. Htio bih da bude neki iz nokia xpressmusic serije ili iz SE Walkman serije.

Hvala na prijedlozima... 

0 0 hvala 0
15 godina
Mob s jakom zvučnicima.

probaj stisnut 5800 xm ili 5230 ili je 6230 nezz

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mob s jakom zvučnicima.

Zvučnik će ti bit dobar na bilo kojoj XpressMusic Nokiji.Uzmi 5800(nisam siguran za cijenu) ako želiš na touch ili 5310 ako želiš običnu tipkovnicu

Fućkaj ga!
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2010 17:09 (Tomislav95).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mob s jakom zvučnicima.

Ode imaš testove jačine zvučnika pa pogledaj koji ti odgovara

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 1 hvala 1
16 godina
Mob s jakom zvučnicima.

Ja ti preporučajem ovaj mobitel, dobiješ novog za te novce.

Frend mi ga ima, dosta je glasan, kvaliteta zvuka vrhunska, a ni ostale karakteristike nisu mu loše (kamera 3.2 megapixela i ostale stvari).

Nokia expressmusic telefoni su po zvuku tek prosjek (iz iskustva), tu ćeš više platit ime nego kvalitetu zvuka, čak moj C902 ima čišći zvuk od ovih telefona.

I da preporučujem ti da uzmeš nov telefon zbog garancije, ispravnosti i svega ostaloga u oglasnicima možeš platit poluispravni telefon koji će radit idućih 10 dana i crknut (nažalost ovo je isto iz iskustva.)

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mob s jakom zvučnicima.
Od svih mobitela najveću pozornost privukla mi je nokia 5800, no neki kažu da ima dosta loš touchscreen, da je potrebno jako pritisnuti da bi reagirao. Ako netko vas ima 5800 molio bih vas za pomoć.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mob s jakom zvučnicima.

Možda samsung s5230 ili lg cookie kp500??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mob s jakom zvučnicima.

Najglasniji zvucnici su na nokiji 6233(jos kad se equalizer pojaca do kraja sve se trese), a najkvalitetniji na nokiji 5800 xm.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Mob s jakom zvučnicima.
vebby65 kaže...
Od svih mobitela najveću pozornost privukla mi je nokia 5800, no neki kažu da ima dosta loš touchscreen, da je potrebno jako pritisnuti da bi reagirao. Ako netko vas ima 5800 molio bih vas za pomoć.

Nema los TS, upravo suprotno.

Ima odlican TS.

- Psiho246
15 godina
neaktivan
Mob s jakom zvučnicima.

Evo suzio sam izbor na 5800xm, samsung s5230, w595 i lg kp500 cookie.

0 0 hvala 0
17 godina
vebby65 kaže...

Evo suzio sam izbor na 5800xm, samsung s5230, w595 i lg kp500 cookie.

Imam 5800 i mogu ti reci da je best buy i da je odlican i vrhunski mobitel.

Za ovog Samsunga i SE-a neznam ali ovaj LG nije uopce u konkurenciji sa 5800. To nisu ista klasa mobitela.

- Psiho246
17 godina
neaktivan
Mob s jakom zvučnicima.

sony ericsson F305. Mobitel je sranje ali se dere ko lud, ima dva zvučnika

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mob s jakom zvučnicima.

na forumu ima  i previse tema o nokiji 5800xm tako da u njima mozes naci sve odgovore na svoja pitanja...

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nisu važni samo jaki zvučnici. Evo gledao sam malo cijene i karakteristike i vidim da su najbolji izbor 5800xm, s5230 i w595. Ali koji od tih trojce uzeti???Mršti se

17 godina
vebby65 kaže...

Nisu važni samo jaki zvučnici. Evo gledao sam malo cijene i karakteristike i vidim da su najbolji izbor 5800xm, s5230 i w595. Ali koji od tih trojce uzeti???Mršti se

Izbaci s5230.

Upravo sam pogledao specifikacije i to nema veze sa 5800. Takodjer van konkurencije.

Nema 3G, nema WiFi i nema GPS. Takodjer sporiji je, ima manji ekran i manje memorije od 5800.

Edit: SAd sam pogledao i w595.

Nema WiFi, nema GPS, sporiji je, manji ekran i nije TS, manje memorije, nema Smartphone OS i nema bljeskalicu na kameri.

Zakljucak se namece sam po sebi.

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2010 15:51 (Psiho246).
16 godina
neaktivan
Mob s jakom zvučnicima.

Od ta tri je ubjedljivo najbolji 5800xm,gotovo da se ne mogu ni usporediti jer ovi nemaju ni OS...

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Mob s jakom zvučnicima.

Da ta nokia mi se čini najbolja, uzimaj nju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
vebby65 kaže...

Ja sam vlasnik Nokie 5800 i super je mob. Ja bih njega opet uzeo!

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
15 godina
neaktivan
Mob s jakom zvučnicima.

Evo, vidim da ste svi za 5800xm, pa ću naći neku u oglasniku koja ne prelazi preko 1300kn. Puno hvala!!

1 0 hvala 0
17 godina
vebby65 kaže...

Evo, vidim da ste svi za 5800xm, pa ću naći neku u oglasniku koja ne prelazi preko 1300kn. Puno hvala!!

Nema na cemu. ;)

Nadam se da ce te dobro sluziti kao sto sluzi i mene. :)

Btw. za hvala imas poseban gumb kojeg dodijelis svakom postu koji ti je pomogao i kojem si "zahvalan". :)

- Psiho246
16 godina
neaktivan
Mob s jakom zvučnicima.

psiho eto ti hvala da ne kukas...hahah

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mob s jakom zvučnicima.

http://www.bug.hr/digitalije/mobiteli/nokia/5130-musicxpress/432.aspx jeftin mobitel ak mozes to uzeti eto nemas boljeg odabira.zvucnici glasni a i baterija fino traje tanak dobar i ima memorije moja preporuka i neznam ko rece al moze i w595 i taj je dobar ak ne i bolji mada sam ja za nokiu

Crno oko

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
vebby65 kaže...

Nema na cemu. ;)

Nadam se da ce te dobro sluziti kao sto sluzi i mene. :)

Btw. za hvala imas poseban gumb kojeg dodijelis svakom postu koji ti je pomogao i kojem si "zahvalan". :)

Jesi placko ;)

Imam pola zvjezdice vise od tebe :)

16 godina
neaktivan
Mob s jakom zvučnicima.

ja imam nokiju 5800 ali da sam imao para i da sam znao uzeo bi rade omniu 2 jer je to pravi muski mobitel Belji se

btw.idemo previse offtopic

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sta je to muski mobitel?

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Sta je to muski mobitel?

haha,ova ti je dobra!Namigiva

17 godina
neaktivan

Pa pitam. Gledam njegov avatar i bas mi lici na lika koji zna sta je to muski mobitel. Vise mi lici na nekoga ko mijenja slicice na odmoru ;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice