MEIZU M2 Note

poruka: 1.882
|
čitano: 364.451
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Re: MEIZU M2 Note
Koji firmware ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
dali itko zna koja aplikacija stalno salje te reklame? uzeo sam curi meizu m2 note ali ne kod nas nego sam narucio na amazonu, dosao m je iz hong konga i svaki dan 5 puta joj izlete neke reklame preko cijelog ekrana, pobrisao sam ili force stop-ao sam sve sta sam mogao od default aplikacija...

Reklame riješiš tako da instalirašadaway. Mob mora biti rootan, al bar to nije problem pošto flyme 4.x ima jednostavan način za rootanje, a na 5.x beti kingroot radi provjreno na m2 (pretpostavljam da će radit i na m2 note)

Za "micanje" tih kineskih aplikacija prvo preporučam app quarantine (također potreban root) pa ih samo freezaš. Ovo pišem zato jer se deinstaliravanjem nekih sistemskih china aplikacija može shebat sustav, recimo meni alarm nije radio kad sam neke od njih maknuo odnosno freezao. Pa onda ako nešto počne po zlu lako vratiš app u rad, na kraju ako sve štima deinstaliraš app. Tako najlakše testiraš koji app radi problem i sl. Naravno možeš napravit i backup.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2016 14:57 (sale3).
14 godina
Može se izbrisati recent calls. Treba malo više klikova. :)
PROTIV

0 0 hvala 0
9 godina
Misliš jedan po jedan :) pa to je glupo.

0 0 hvala 0
9 godina
Aaaaa sad sam našao cool :) hvala puno.

0 0 hvala 0
9 godina
Ne treba ti Kingroot u 5 beta

0 0 hvala 0
9 godina
Misliš jedan po jedan :) pa to je glupo.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gogo222 kaže...
Ne treba ti Kingroot u 5 beta

Da u pravu si za Note ne treba, stavili su pod settings/security. Kod m2 izgleda da nisu još ubacili tu opciju (zadnji beta fw)

13 godina
Pozdrav kolege!

Evo da se i ja upisem u vlasnike M2 Note. Dobio sam ga u zamjenu za Lenovo S60, i mislim da sam jaaaaaaaaaaaaaako sretan s tim.
Za sad nemam nikakve primjedbe u vezi user experience, ali jos nisam ni objektivan pa cemo pricekat.

Stavio sam 4.5.4.2.I ROM, zadnji official. U vezi Bete se jos uvijek dvoumim, neda mi se rootat mob. Na official nemam nijedne kineske aplikacije, tak da sam za sada zadovoljan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Vjeruj mi, ne znaš šta imaš ako ne probaš najnoviji beta soft, neusporedivo.

0 0 hvala 0
13 godina
ako instaliram betu, da li cu morati reinstalirati sve aplikacije ili ce mi ostati sadasnje?

kako je situacija sa kineskim aplikacijama/bloatwareom?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

meni nisu ostale, tj sve sve brisalo osim slika i takvih stvari

bloatweara nisam imao, samo sam moralo skinut google installer sa appstora

inace sad za betu instalirat (neznam jel se pricalo o tome) je dovoljno skinut za meizu stranice, jer je to sluzbena beta, i samo je pokrenut sa moba, znaci kao normalan update se moze stavit, bez roota i ikakvih kemijanja

znaci LINK, stavit na mobitel i pokrenut sa mobitela direktno

EDIT : link zeza, ugl na stranicu http://www.flyme.cn/firmwarelist-10.html, pa ima da 2 taba, kliknes na desni i onda skidanje (Flyme OS 5.6.3.1 beta)

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2016 22:07 (badboycro).
9 godina
Odi na Meizufans.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Koje jezike podržava beta verzija?

0 0 hvala 0
14 godina
Gogo222 kaže...
Vjeruj mi, ne znaš šta imaš ako ne probaš najnoviji beta soft, neusporedivo.

Neusporedivo u kojem smislu?

Na 4.5.4.2 5.1 LL leti kad ga rootaš i makneš sve bloat app.

Baterija super, sve super.

root
9 godina
Nisam pričao o brzini :)

0 0 hvala 0
9 godina
Neudporedivo u bilo kojem smislu, a podržava samo engleski.

0 0 hvala 0
9 godina
Pa kaj nisi ti imal mx5 pa znaš o čemu pričam ?
14 godina
neaktivan
badboycro kaže...

inace sad za betu instalirat (neznam jel se pricalo o tome) je dovoljno skinut za meizu stranice, jer je to sluzbena beta, i samo je pokrenut sa moba, znaci kao normalan update se moze stavit, bez roota i ikakvih kemijanja

EDIT : link zeza, ugl na stranicu http://www.flyme.cn/firmwarelist-10.html, pa ima da 2 taba, kliknes na desni i onda skidanje (Flyme OS 5.6.3.1 beta)

Znači, i na M2 Mini (A verzija) bi trebala biti ista stvar budući da je i za njega izašla službena 5.6.3.1 beta verzija, samo se "update" obavi? No, izgube se sve aplikacije, koliko sam shvatio?  

15 godina

ista stvar onda, nisam provjeravao ali ako ima onda ima
ja sam aplikacije izgubio, al mislim da te pita zelis li full wipe napravit, al po meni i nema smisla ne napravit wipe, neki su imali problema 

9 godina
Ako ideš sa 4 na 5- full wipe, ako ideš sa 5 na zadnji 5 onda ne treba.

0 0 hvala 0
14 godina
Gogo222 kaže...
Pa kaj nisi ti imal mx5 pa znaš o čemu pričam ?

Imao na 4.2.4.7 I, nakon njega imao S4, S6, Z1, Z2 i sada M2 Note.

To u mene ne potraje baš.

Mada je MX5 bio super, zakon mob.

root
9 godina
Poslije S6 imaš M2 note ?

0 0 hvala 0
13 godina
Ja sam svoj meizu m2 note dao u lokalni servis i ubacili su mi internacionalnu verziju. Sad imam na nas jezik sve i sve radi OK. Baš me zanima da li će biti sve OK kad bude taj službeni upgrade. Ja sam probao tu betu najnoviju i izgleda mi fenomenalnom, ali sam nešto zabrljao i morao odnjeti u servis. Sad sam na miru. Prezadovoljan sam ovim mobitelom. Ja sam sa app quarantine blokirao mob jer sam flyme početni zaslon stavio u quarantine i nisam ga više mogao pokrenuti:) Turista tebi veliko hvala što si mi bio pomagao.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Opet novi update. Samo sad neznam kakobrootati. Ne nudi mogućnost. Ili mi je nešto krenulo krivo.
PROTIV

0 0 hvala 0
12 godina
badboycro kaže...

Instaliralo mi je pun k kineskog smeca taj 5.6.3.1 beta.

9 godina
neaktivan
Imam verziju OS-a 4.5.4.2A eng jezik, sve odlično radi, baterija fantazija, mob leti doslovno :) moja deviza je, narani kera i ništa ne diraj ako sve radi. Kineske apk stavio u jedan folder, neke notifikacije na kineskom koje su iskakale pogasio i sad baš guštam u telefonu.
Usput da pitam dali ima tko link sa youtuba za instalaciju Kodi tv, da je radio korak po korak i da mu radi, bio bih zahvalan da podijeli.
Pozdrav meizu fanovima :D

0 0 hvala 0
13 godina

Rapa, meni je radilo sve za deset i isao stavljat betu i sve zeznuo. Mislim, moje neznanje me satralo. Na kraju mi u servisu stavili internacionalnu verziju. Sad ne cackam ništa hehe. Pa skini kodi i instaliraj i onda skini ovaj fajl za neokino i filmovitu2...https://www.dropbox.com/s/nm86i9iq1dw0gch/repository.saidkasim.zip?dl=0 

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.3.2016 20:33 (mariclius).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
steelman kaže...
badboycro kaže...

Instaliralo mi je pun k kineskog smeca taj 5.6.3.1 beta.

Mozda ima veze s kojeg si firmwarea isao.. jer ono meni nema nista bloatwearea

14 godina
Gogo222 kaže...
Poslije S6 imaš M2 note ?

Kao da je S6 TV u boji za M2 Note...

Po meni je realno M2 Note a posebno M1 Note pravi bang for bucks danas.

Osobno mi je jako bitna baterija te dobar i velik ekran.

Igre ne igram, eventualno serije ili YT.

Tako da sam prezadovoljan.

root
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice