- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Reklame riješiš tako da instalirašadaway. Mob mora biti rootan, al bar to nije problem pošto flyme 4.x ima jednostavan način za rootanje, a na 5.x beti kingroot radi provjreno na m2 (pretpostavljam da će radit i na m2 note)
Za "micanje" tih kineskih aplikacija prvo preporučam app quarantine (također potreban root) pa ih samo freezaš. Ovo pišem zato jer se deinstaliravanjem nekih sistemskih china aplikacija može shebat sustav, recimo meni alarm nije radio kad sam neke od njih maknuo odnosno freezao. Pa onda ako nešto počne po zlu lako vratiš app u rad, na kraju ako sve štima deinstaliraš app. Tako najlakše testiraš koji app radi problem i sl. Naravno možeš napravit i backup.

Da u pravu si za Note ne treba, stavili su pod settings/security. Kod m2 izgleda da nisu još ubacili tu opciju (zadnji beta fw)
Evo da se i ja upisem u vlasnike M2 Note. Dobio sam ga u zamjenu za Lenovo S60, i mislim da sam jaaaaaaaaaaaaaako sretan s tim.
Za sad nemam nikakve primjedbe u vezi user experience, ali jos nisam ni objektivan pa cemo pricekat.
Stavio sam 4.5.4.2.I ROM, zadnji official. U vezi Bete se jos uvijek dvoumim, neda mi se rootat mob. Na official nemam nijedne kineske aplikacije, tak da sam za sada zadovoljan.
kako je situacija sa kineskim aplikacijama/bloatwareom?
meni nisu ostale, tj sve sve brisalo osim slika i takvih stvari
bloatweara nisam imao, samo sam moralo skinut google installer sa appstora
inace sad za betu instalirat (neznam jel se pricalo o tome) je dovoljno skinut za meizu stranice, jer je to sluzbena beta, i samo je pokrenut sa moba, znaci kao normalan update se moze stavit, bez roota i ikakvih kemijanja
znaci LINK, stavit na mobitel i pokrenut sa mobitela direktno
EDIT : link zeza, ugl na stranicu http://www.flyme.cn/firmwarelist-10.html, pa ima da 2 taba, kliknes na desni i onda skidanje (Flyme OS 5.6.3.1 beta)
Neusporedivo u kojem smislu?
Na 4.5.4.2 5.1 LL leti kad ga rootaš i makneš sve bloat app.
Baterija super, sve super.
inace sad za betu instalirat (neznam jel se pricalo o tome) je dovoljno skinut za meizu stranice, jer je to sluzbena beta, i samo je pokrenut sa moba, znaci kao normalan update se moze stavit, bez roota i ikakvih kemijanja
EDIT : link zeza, ugl na stranicu http://www.flyme.cn/firmwarelist-10.html, pa ima da 2 taba, kliknes na desni i onda skidanje (Flyme OS 5.6.3.1 beta)
Znači, i na M2 Mini (A verzija) bi trebala biti ista stvar budući da je i za njega izašla službena 5.6.3.1 beta verzija, samo se "update" obavi? No, izgube se sve aplikacije, koliko sam shvatio?
ista stvar onda, nisam provjeravao ali ako ima onda ima
ja sam aplikacije izgubio, al mislim da te pita zelis li full wipe napravit, al po meni i nema smisla ne napravit wipe, neki su imali problema
Imao na 4.2.4.7 I, nakon njega imao S4, S6, Z1, Z2 i sada M2 Note.
To u mene ne potraje baš.
Mada je MX5 bio super, zakon mob.

Instaliralo mi je pun k kineskog smeca taj 5.6.3.1 beta.
Usput da pitam dali ima tko link sa youtuba za instalaciju Kodi tv, da je radio korak po korak i da mu radi, bio bih zahvalan da podijeli.
Pozdrav meizu fanovima :D
Rapa, meni je radilo sve za deset i isao stavljat betu i sve zeznuo. Mislim, moje neznanje me satralo. Na kraju mi u servisu stavili internacionalnu verziju. Sad ne cackam ništa hehe. Pa skini kodi i instaliraj i onda skini ovaj fajl za neokino i filmovitu2...https://www.dropbox.com/s/nm86i9iq1dw0gch/repository.saidkasim.zip?dl=0
Instaliralo mi je pun k kineskog smeca taj 5.6.3.1 beta.
Mozda ima veze s kojeg si firmwarea isao.. jer ono meni nema nista bloatwearea
Kao da je S6 TV u boji za M2 Note...
Po meni je realno M2 Note a posebno M1 Note pravi bang for bucks danas.
Osobno mi je jako bitna baterija te dobar i velik ekran.
Igre ne igram, eventualno serije ili YT.
Tako da sam prezadovoljan.