LG GT500 vs Nokia 5800

poruka: 24
|
čitano: 8.380
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
LG GT500 vs Nokia 5800

planiram kupiti novi mob i trenutno se dvoumim izmedu ova dva

zanima me ima li netko iskustva s ova dva moba pa da napise nesto vise o njima i malo ih usporedi...može i prijedlog za neki drugi u model u istom cjenovnom rangu(trenutno preferiram TS i bilo bi pozeljno da ima Wifi)

mobitel dosta koristim i za muziku pa pretpostavljam da tu Nokia ima prednost ipak..s time da mi je bitna glasnoca zvucnika

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: LG GT500 vs Nokia 5800

gt500 nisam koristio, 5800 jesam.

za 5800 samo pohvale, osim kamere koja je samo osrednja.

moja preporuka ako ti kamera nije prioritet je 5800 jer je smartphone dok gt500 to nije

16 godina
neaktivan

koliko koristim kameru vjerujem da ce bit dovoljno dobra :D

kakav je zvučnik na 5800?

16 godina
neaktivan

prosječan. nezz, meni su svi zvučnici na mobitelima isti, ako misliš na glazbu. a za telefoniranje je dobar. u kafani uz glazbu se može čut kad pričaš s nekim.

touch screen je precizan dosta, možda malo neprecizniji nego na satiu, al dosta precizniji nego na htc tytn2 i xperia x1. daleko bolji nego na coockie-u.

najbolje da odeš u t-mobile ili vip. ako imaju izložene da probaš oba i odlučiš sam.

al ako mene pitaš, 5800 best buy. da ga ne hebe kamera, ja bi ga sebi davno uzeo.

16 godina
protjeran
LG GT500 vs Nokia 5800

Uzmi 5800 ja bi rado al nemogu zato ču uzet LG GT500

Ako ti je netko pomogao klikni gumb HVALA! i klikni gump THUMB UP! Hvala.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LG GT500 vs Nokia 5800

Ako možeš birati između ova dva uređaja (koliko znam nisu isti cjenovni rang) kupi Rakiju 5800. 5800 je smartphone s dobrom platformom (pogotovo kad QT potpuno zaživi), s nadogradnjama brz i ugodan. LG iz mog iskustva ima na sučelju virtualnu kocku koja ima samo dvije stranice (???) koja se okreće cijelu vijećnost. NO.

Why so serious???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

@ Mato_Ivanovac

ako moze samo zasto bi rade 5800? :D

@ Cika Jova Zmaj

razlika u cijeni mi je 200 kn pa ono..

zanima me u vezi dekodiranja? jel se mogu dekodirati? cijena oprilike

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 19:49 (master.on.wheels).
17 godina
Sir John kaže...

prosječan.

Zvučnik prosječan? LOL

Na gsm areni vele da ima jedne od najboljih zvučnika ugrađene. Na najjačem ništa nekrči, a čuje se dosta jako.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
16 godina
protjeran
master.on.wheels kaže...

@ Mato_Ivanovac

ako moze samo zasto bi rade 5800? :D

@ Cika Jova Zmaj

razlika u cijeni mi je 200 kn pa ono..

zanima me u vezi dekodiranja? jel se mogu dekodirati? cijena oprilike

Prensvteno nokia je kvalitetnija dugo godina koristim nokiu jaća je ima 8gb memorijsku karticu i dosta toga što nema lg gt500 ja sam uvjek za nokiu i smartphone je jedina zamjerka kamera 3.2 a na lg-u 5.0 to mi nije bitno ima više aplikacija bolje radi na netu oba sam imo u rukama sam nokia s frimewarom v31

Ako ti je netko pomogao klikni gumb HVALA! i klikni gump THUMB UP! Hvala.
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Na gsm areni vele da ima jedne od najboljih zvučnika ugrađene. Na najjačem ništa nekrči, a čuje se dosta jako.

a ono, ne pridajem važnost kvaliteti zvuka na mobitelskim zvučnicima. nabodem slušalice ako mi treba :D a ako ću slušat glazbu naglas, imam puno bolja riješenja ;)

16 godina
neaktivan
LG GT500 vs Nokia 5800

ja bi radije uzeo nokiju xm 5800 jer je puno bolja što se tice iskustva projizvođaca ali lg gt500 je telefon u kojem amabaš sve imaš.ako ti je potreban telefon za šminku i muziku izaberi xm5800 al ako želiš sve u jednom izaberi gt 500

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG GT500 vs Nokia 5800

uzimam najvjerojatnije danas Nokiu..nadam se barem :D

citao sam dosta testova i cini mi se ok(dok za LG bas i nema previse)..definitivno mi je prednost sto se dobije 8gb kartica, a i trebao bi biti kvalitetan music player..kolko sam usporedivao jedino po cemu je LG bolji je kamera, a to mi nije tolko bitno da mi ova od Nokie nebi bila dovoljna

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

s nokiom se neš zajebat sigurno. symbian je stabilna platforma. imaju mi ju 2 frenda. oba prezadovoljna s mobitelom.

a što se tiče kamerice. po danu je čisto ok. samo u mraku joj ni led bljeskalica ne pomaže. al ako ti nije bitno, neće ti smetat.

mene je samo ta kamera odvratila od tog mobitela, jer dost slikam kad idem vanka, a ne nosi mi se kompaktni digitalac.

17 godina
odjavljen
LG GT500 vs Nokia 5800

Nokia je smartphone, što je isto jako bitno. Kamera je po danu OK. Fotografije s makrofokusom su me oduševile (čak je bilo malo oblačno), ali ako je loša osvijetljenost, slike su znatno lošije.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG GT500 vs Nokia 5800

e da..to mi je isto plus kod Nokie..iako se jos nisam susretao sa smartphoneima..a i o Nokia-i svi imaju samo rijeci hvale, dok za ovaj LG nisam nasao bas previse podataka

sto se kamere tice..posto mi je bila dobra od 2mpx na SE K610(istina nekad sam pozeli da imam postenu kameru na mobu, al rijetko) cisto sumnjam da ce mi smetat ova od Nokie

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

bolje ti je ne imat poštenu kameru na mobu :D

zapravo, bolje ti je nikad ne imat dobar foto aparat :D

poslje na sve lošije plačeš (priča iz iskustva)

15 godina
neaktivan
LG GT500 vs Nokia 5800

Evo ja imam lg gt 500 i nije loš mob.čisto ok..

jednostavan,pregledan brz i ima sve što ti treba..

nokiu mi ima frend i vjerovatno je bolji mob pošto ima symbian,ali je ruuuužan..

izgleda ko lijes..barem meni..

bolje uzet onu manju ne znam kak se zove..5530..ta ima i navigaciju ugrađenu odmah..

i neusporedivo ljepša..

0 0 hvala 0
16 godina
LG GT500 vs Nokia 5800

Ja imam Nokiu 5800 XM, uzeo sam ju u 10. mjesecu ove godine u T- mobileu na pretplatu za 900 kuna i mogu reći da je mob fenomenalan. Kod kupnje sam se isto dvoumio između 5800 XM i GT500 i dobro sam odabrao, ja sam ipak onaj kojemu je funkcionalnost najbitnija kod mobitela, a to svakako je slučaj kod Nokije 5800 XM. GT 500 je vizualno možda ljepši od nokie 5800 XM i možda ima bolju kameru (ima više megapiksela 5) i tu sve staje, sve ostalo je na strani Nokie 5800 XM. Ima Symbian platformu za koju imaš pretek stvari besplatnih na netu za skinut i stavit na mob od tema, aplikacija, igara, melodija, wallpapera i toga ima u nedogled što za LG nema, i ako ima to je mizeran broj. Drugo navigacija je perfektna imam instaliranog Garmina koji ne treba spajanje na net i sve je besplatno. Treće baterija je fantastična traje mi po 4 - 5 dana, uz 2 sata pričanja, 10-ak poruka, 30 min. igranja igrica i 30 min. gledanja videa dnevno (što mislim da je fantastično). Uz sve to imam stari firmware 11.1 koji radi bezprekorno. Eto to je moje iskustvo uz ovaj mobitel koji imam 2 mjeseca i mogu reći stvarno da me je oduševio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nabavio sam 5800..sad ce pocet problemi :D:D

pokusao sam instalirati power mp3 no nece..javi nesto kao "nije moguca instalacija nezasticenog programa iz nepouzdanog izvora"..pogledao sam na netu i pise da pod postavke instlacija  staviti: instalacija softvera:sve te online provjera potvrde:iskljuceno....meni je tako podeseno no ne zeli :S..jel zna gdje bi mogao bit problem

17 godina
master.on.wheels kaže...

nabavio sam 5800..sad ce pocet problemi :D:D

pokusao sam instalirati power mp3 no nece..javi nesto kao "nije moguca instalacija nezasticenog programa iz nepouzdanog izvora"..pogledao sam na netu i pise da pod postavke instlacija  staviti: instalacija softvera:sve te online provjera potvrde:iskljuceno....meni je tako podeseno no ne zeli :S..jel zna gdje bi mogao bit problem

Program nije dopusten od strane Nokie.

Mobitel moras "hakirat" da bi mogao instalirati "strane" programe.

Postupak je navodno vrlo jednostavan, no meni je nepoznat.

Gugl is your friend. :)

- Psiho246
17 godina

Imas ovdje kako hackirati 5800, jednostavno je, i instaliras sve, bez obzira jel signed, ili nije, uglavnom koju god aplikaciju skines s neta moze se instalirati.

16 godina
neaktivan
LG GT500 vs Nokia 5800

instaliraj hello OX2 i gotovo

Neznam di se ide za to .

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

cekam certifikat sad da to rijesim..

jedno pitanje..kod primanja bluetoothom je li moguce postaviti da sprema podatke na memorisku a ne na telefon?

15 godina
neaktivan
LG GT500 vs Nokia 5800

Imam ja Nokiu 5800 XM. Same pohvale mobitel je super, nikakvih problema s njim sve radi perfektno.

Naravno da mozes stavit da ti se podaci stavljaju na memorijsku a ne na telefon :D Zanimljivo je to sto kad se posalje pjesma ili video blututhom ( kako vec ) dode ti poruka od njega da je zaprimio podatak i moras to otvorit i kad otvoris otvori ti se player i pusti pjesmu ili video, i kad izlazis onda te pita za spremanje i gdje oces spremit (Mobitel ili Mem. Kartica)...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice