Kvar na iPod-u...

poruka: 13
|
čitano: 5.744
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kvar na iPod-u...

Pozdrav!

Evo neznam gdje da stavim ovu temu pa sam odlucio ovdje...radi se o mom iPod-u...Nesto nevalja :S nece da mi upali...ukljucim ga da se puni prikaze se na zaslonu batrija kako se puni...probam upalit nece.....jel itko imao slicnih problema...pa zna u cemu je stvar??molim vas pomozite mi

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.10.2009 17:41 (Trance).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kvar na iPod-u...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kvar na iPod-u...

Evo pokusavam...po ovim "steps" al nece....stari iPod imam...onaj klasicni...nije nano...:S ja upirem nece...evo sad mi se pojavio na iPod-u na zaslonu neki kao file i ispod njega pise " www.apple.com/support/ipod " :S

15 godina
Kvar na iPod-u...

Jel ga mozes ocitat u iTunesu? Ak mos i nista drugo ne upali probaj napravit restore na tvornicke postavke...

Raise hell in heaven
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nemam iTunes...trebam ga sad download?  Nece nista sada na ekranu se pojavilo nesti neka ikona (kao kad na pc-u napravis novi folder ona ista ikona i ima trokutasti znak i " ! " u njemu) a ispod dole pise " www.apple.com/support/ipod " ...

15 godina
Kvar na iPod-u...

Mal sam proguglo sta bi to uopce moglo bit. Nasho sam na 1 forumu da ta greska znaci da je doslo do ostecenja podataka na iPodu. I izglea da ces i morat skinit iTunes i napravit restore.  

Ev ovdje sam naso

http://forums.ilounge.com/showthread.php?t=77615

A ev i ovdje imas neke opcije

http://support.apple.com/kb/TS1405?viewlocale=en_US

Raise hell in heaven
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.10.2009 18:32 (St0ka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A kako sad u iTunes-u da napravim taj restore...???

16 godina
neaktivan
Trance kaže...

Pozdrav!

Evo neznam gdje da stavim ovu temu pa sam odlucio ovdje...radi se o mom iPod-u...Nesto nevalja :S nece da mi upali...ukljucim ga da se puni prikaze se na zaslonu batrija kako se puni...probam upalit nece.....jel itko imao slicnih problema...pa zna u cemu je stvar??molim vas pomozite mi

Ja sam mislio da se proizvod doticne firme ne moze pokvariti \ srusiti. Bem ti marketing.Nevinašce

-- Ode pile pod kamion.
13 godina
neaktivan
Kvar na iPod-u...

imam problem sa iPod-om,kad ga upalim pise na ekranu da ga spojim na iTunes to jest valjda program za nadogradjivanje softwera,posto se nikad nisa sreo stim,i kad drzim dugo tipku za paljenje pojavi se na ekranu da ga otkljucam i kad povucem na desno kljuc on se otkljuca i pocne da se vrti krug na sredi to jest vrsi ocitavanje neko i ugasi se,i ponovo ga moram upalit i sve se tako desava non stop... molio bi pomoc ako neko zna u cemu je problem...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kvar na iPod-u...

Za start je najbolje pokrenut iTunes na racunalu, te probati restore ili update. Ako izbaci neku gresku prilikom instalacije javi koja je jer svaka greska je opis drugog problema.

Specijalizirani iPhone, iPad, iPod, Mac servis i prodaja Apple uređaja i dodatne opreme za iste - www.iKlinika.hr

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Kvar na iPod-u...

sad mi trazi nekakav passcode al nemam ga gdje ukucat,i pise mi try again tako mi izbacuje...

13 godina
neaktivan
Re: Kvar na iPod-u...

uspjeo sam ga spoojit  i kliknut na restore al u nekom odredjenom vremenu ga prekine pa ga moram ponovo pokrenut,al download softwera  i dalje radi to jest skida ga i dalje....

15 godina
neaktivan
Kvar na iPod-u...

pozdrav, imam problem sa ipodom. u pitanju je ipod classic, 120 gb, dao mi ga je prijatelj jer mu nije radio. Uredno mogu po njemu ici, ulaziti u sve menije, podešavati opcije itd., ali kada ga spojim sa kompom itunes mi zablokira i crasha se i ne prepoznaje ga, pa samim time ne mogu nista syncati. Jel imao itko slicne probleme, i jel to popravljivo uopce? Bi li servis pomogao? Hvala unaprijed,

može
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice