Koji smartphone od navedenih?

poruka: 4
|
čitano: 1.394
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Ok ljudi dajte svoje mišljenje ovdje, koji mobitel od navedenih uzeti.

Ako može i objašnjenje zašto i bez fanboyizma molim.

0 Samsung Galaxy S+
7 Sony Ericsson Xperia Arc
2 LG Optimus X2
3 iPhone 4
2 Google Nexus S
Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Koji smartphone od navedenih?
xxxxx kaže...

Ako može i objašnjenje zašto i bez fanboyizma molim.

Uzeo bi arc

zbog:

- veličine ekrana

- dizajna

- dobiva službeni ICS

- dosta dobra kamera

itd. a i koristio sam ga pa o njemu ugl. sve dobro mogu reći.

https://twitter.com/#!/Mario1990_Bug
14 godina
neaktivan

Evo ovako od navedenih sam imao priliku koristit Sony ericsson arc, iphone4 i galaxy s+. Ove ostale nisam pa neću ništa govorit.

Ko prvo moraš se odlučit koji ti je bolji os, odnosno koji tebi paše, jer su oba dobra, samo sad zavisi o tebi.

Ios ti je jednostavan, imaš malčice više aplikacija, te imaš cydiu i installous s kojima možeš radit sve i svašta sa telefonom, brz je, jako je optimiziran i jednostavan!

Android imaš dosta custom os-ova na netu(ispravite me ako se drugačije zove) i s njima možeš stvarno svašta radit sa telefonom, isto dobar os, meni malo prekompliciran, zato sam si i uzeo iphone, ali ti moraš odlučit koji je tebi bolji.

E sad. Ja imam Iphone 4 pa da ti kažem par rječi o njemu. Brz i jako dobro optimiziran, ako previše stvari sa cydie staviš na njega, dosta će ti ga usporit, tako da s tim samo pomalo i umjereno, samo najnužnije stvari, šta se tiče installousa i igrica, tog možeš stavljat koliko želiš. Nema ti flash player, tako da stranice sa flashem nećeš moć otvarat, ali imaš u cydii tweak pomoću kojeg dobiješ flash. Baterija je sasvim solidna, jedan dan traje bez problema uz ugodno korištenje(nači malo internet, malo muzika, malo igre, malo pozivi itd.) kamera je također odlična, te nemam neke zamjerke, ali meni te kamere na mobitelima sve isto izgledaju, jer nisam neki tip koji slika sve šta vidi, ugl. mi treba za slika na rođendanima i tako.

Se arc je odličan mobitel, samo kao što rekoh ne sviđa mi se android(možda se to promjeni kad izađe ICS) ali ovaj trenutni mi se jednostavno ne sviđa. Frendica koja ga ima mi se par put žalila kako joj odjednom zna zaštekat i tako stoji par sekundi pa se odmrzne. Mobitel je jako lijep i tanak, i ima dosta veći ekran od iphona.

Galaxy s+ ti je najslabiji od svih i imao sam ga najkraće priliku koristit, ima ga kolega iz kluba pa sam ga koristio nekih 2-3 sata, malo prčko po njemu i tako. Meni malčice sporiji od Arca, ali zato je i jeftiniji.

Moja preporuka: ako ti se sviđa ios onda iphone, ako ti se sviđa Android onda arc. i gotova priča:)

STOP ACTA! http://www.cdkeystalk.com/
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Kul znači onda 99% arc.

Iskreno android mi se više sviđa od iosa (ne znači da je ovaj loš, osobno preferiram android, koristio sam oba).

Najveća dvojba mi je bila arc vs optimus zbog dvojezgrenoga proca, ali koliko sam vidjeo to je više markentiški trik nego što će stvarno biti puno brži mob, 3d igre idu sasvim solidno na arcu.

Zahvaljujem, ako ima netko nešto dodati prije nego nabavim mob, može iako mislim da je ovo odlučeno.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice