"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.526.800
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
17 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Gotovo kod svih su Paypalom :)

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com (+recenzija Cubota X16- top mobitela iz EU za početak 2016.) Banggood kuponi za -10$ na PP
14 godina
neaktivan
Lovac kaže...
Svaka preporuka za honorbuy!
Redmi Note 3 sam kupio za vikend, jučer je bio u pripremi, a danas u jutro i poslan. U 14:30h kod mene doma.

Stavili su na moje iznenađenje EU ROM i nema jedne kineske aplikacije ni bloatwarea.
Svaka čast uglavnom.

Sam uređaj je strava. Iz prve ruke brži od xperie Z1, kamera okida 12 fotki u djeliću sekunde, miui najbolja stvar ikada. Izrada kao brend od 5 soma kuna, a fingerprint reader radi UVIJEK i instantno. Tipkam s njega i uskoro više dojmova ;)

Jel to onaj pro model? Garancija?

Čekam dojmove  do tell :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.3.2016 20:54 (megan2711).
17 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Model je "non pro", znači s Helio X10 i baš kao što sam i pretpostavio, razlika u praksi su samo bodovi na benchu. Probao sam i fore radi Real Racing 3 i ostao zatečen kako dobro radi, rokao po njemu 5 sati, stalno wifi, yt, internet, navigacija, glazba, igrice, sve živo sam isprobavao i nisam ga puštao iz ruke, na 80% brighnessa i bateriju spustio s 41% (s koliko je došao) na 14% koliko ima sada.

Moram jedino razmisliti da li ću stavljat screen protector (to nikad ne stavljam, draže mi je gladit original staklo). Ovaj default MIUI browser je isto tako izvrstan, izgleda ljepše nego chrome, ima brdu featurea i najbitnije jako je brz. Kroz noć ću ga napuniti pa vidjeti kako se baterija drži kod normalnog korištenja.
Touch mi se čini čak i preosjetljiv, još ni ne osjetiš da si nešto stisnuo, već je akcija izvršena.

Zvuk kotira prema boljim smartphoneima. Znači jasan, glasan i bez nekakvih distorzija ili odjeka/vibracija kučišta. Sam ekran ima jako dobre kuteve vidljivosti te uvjerljiv kontrast (naravno ne kao AMOLED, no zato su i boje prirodne, tj. nisu umjetno nabrijane).

To su neki dojmovi na kraju dana. Budem napravio update kroz par dana korištenja.

EDIT: garancija je standard godinu dana na njihovoj stranici koliko sam vidio. Ja sam platio PayPalom, no možete i na druge načine (ima sve na stranici). Brza DHL dostava je mislim 29$, ali sve zapakirano kao fort knox i u mom slućaju stiže ni 10 sati nakon što je poslano. Možete i free poštom iz Kine, no ja sam nestrpljiv i derište pa mi paše dok tu stave EU rom i odmah mi stigne.

A dream, all a dream, that ends in nothing, and leaves the sleeper where he lay down, but I wish you to know that you in
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.3.2016 22:21 (Lovac).
Moj PC  
3 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Model je "non pro", znači s Helio X10 i baš kao što sam i pretpostavio, razlika u praksi su samo bodovi na benchu. Probao sam i fore radi Real Racing 3 i ostao zatečen kako dobro radi, rokao po njemu 5 sati, stalno wifi, yt, internet, navigacija, glazba, igrice, sve živo sam isprobavao i nisam ga puštao iz ruke, na 80% brighnessa i bateriju spustio s 41% (s koliko je došao) na 14% koliko ima sada.

Moram jedino razmisliti da li ću stavljat screen protector (to nikad ne stavljam, draže mi je gladit original staklo). Ovaj default MIUI browser je isto tako izvrstan, izgleda ljepše nego chrome, ima brdu featurea i najbitnije jako je brz. Kroz noć ću ga napuniti pa vidjeti kako se baterija drži kod normalnog korištenja.
Touch mi se čini čak i preosjetljiv, još ni ne osjetiš da si nešto stisnuo, već je akcija izvršena.

Zvuk kotira prema boljim smartphoneima. Znači jasan, glasan i bez nekakvih distorzija ili odjeka/vibracija kučišta. Sam ekran ima jako dobre kuteve vidljivosti te uvjerljiv kontrast (naravno ne kao AMOLED, no zato su i boje prirodne, tj. nisu umjetno nabrijane).

To su neki dojmovi na kraju dana. Budem napravio update kroz par dana korištenja.

EDIT: garancija je standard godinu dana na njihovoj stranici koliko sam vidio. Ja sam platio PayPalom, no možete i na druge načine (ima sve na stranici). Brza DHL dostava je mislim 29$, ali sve zapakirano kao fort knox i u mom slućaju stiže ni 10 sati nakon što je poslano. Možete i free poštom iz Kine, no ja sam nestrpljiv i derište pa mi paše dok tu stave EU rom i odmah mi stigne.

koji je rom unutra može puni naziv

17 godina
Lovac kaže...

Imam ga već mjesec dana isto naručen sa honourbuy-a. I nakon mjesec dana mogu reći jedino da ne mogu opisati koliko sam oduševljen mobom. Imam 7.1.8.0 EU multi ROM. E i moja preporuka da staviš glass screen protector i silikonsku prozirnu masku i imaš super siguran mobitel. Meni je pao 5-6 puta i ni ogrebotine naravno a jednom na ekran. Puklo zaštitno staklo, naručio sa ebaya novo za 2$ i pici dalje ;) ja sam 4. u društvu koji ima taj mob i svi prezadovoljni.

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
14 godina
neaktivan

^^

Ja čekam pro model na xiaomiforsale, na honor buyu dođe skoro pa 26€ skuplji

Znači kamera brzo pali, baš me živcira na nekim mobitelima da im treba puno da opali sliku   

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.3.2016 9:13 (megan2711).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
megan2711 kaže...

^^

Ja čekam pro model na xiaomiforsale, na honor buyu dođe skoro pa 26€ skuplji

Znači kamera brzo pali, baš me živcira na nekim mobitelima da im treba puno da opali sliku   

Načekat čes se prema svemu sudeći, ja sam tražio da mi otkažu narudžbu pa sad čekam već par dana da to naprave.

14 godina
neaktivan

^^

Budem čekala. Valjda bude za jedno cca mjesec dana. Vidim da ga ni Giztop još dobio.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sto se tice cekanja i stranice Xiaomiforsale....tu cete se nacekati.Ja sam samo jednom narucivao od njih i to Mipad 2 16 GB.Platio ga 13.12 189 eura plus 9 eura postarinu.Kontaktirao sam prodavaca i dobio sam odgovor da je tablet na putu i da ga ocekuju kroz 10 ak dana.Da skratim dosao je 7.2 GLS-om a prije toga sam morao nadoplatiti jos 20 eura jer je cijena porasla!!Nisam se htjeo natezati pa sam i to platio...Uglavnom jednom i nikad vise.

A sto se tice RN3 PRO ...narucio ga za prijatelja prije 10 ak dana i jucer mu ga predao....

floki
17 godina
payo kaže...

koji je rom unutra može puni naziv

Ovaj sa slike, beta (iako radi savršeno), sad mi nudi noviji, ali me zanima prije nadogradnje da li on sada traži EU update ili će mi nadogradnjom doći kineski "featurei"?

A dream, all a dream, that ends in nothing, and leaves the sleeper where he lay down, but I wish you to know that you in
9 godina
neaktivan
megan2711 kaže...

^^

Budem čekala. Valjda bude za jedno cca mjesec dana. Vidim da ga ni Giztop još dobio.

Sudeći prema komentarima koje sam vidio ljudi koji su ga prije više od mjesec dana naručili još ga nisu dobili a xiomiforsale sam govori da kad dođe pošiljka da prvo šalje onima koji su prvi naručili, a pitanje je dal će im nestati mobitela za one koji su kasnije naručivali. Po meni bolje je od njih uzimati samo robu koju imaju na skladištu.

13 godina
neaktivan

Imas ga na Top one za 265 USD....dode ti za 7-10 radnih dana.Govorim iz iskustva jer od njih sam uzeo vec 50ak mobitela i najduza dostava je trajala 11 dana(ukupno sa neardnima) i to u vrijeme blagdana.Najbrza dostava 5 dana.Zadnje sam narucio dva Mi5 u nedjelju,sad su u zraku na putu u UK i ako sve bude u redu u petak ili najkasnije poneedjeljak kod mene....kanite se tog Xiaomiforsale i kao "garancije".A cijena na xiaomiforsale 254 eura sa dostavom...za otrpilike dva mjeseca

floki
14 godina

Kao sto @floki kaze, topone izgleda dosta azuran. Narucio sam x.note 3 pro kod njih, pred dva dana, i jutros je vec krenuo na put. U tom trenutku bio je nedostupan na apsolutno svim selerima sa EU "skladistem", samo preorder i cekanje.

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Poz,koliko je sigurni platiti preko PikPay ?Konkretno na mobilshop.ba ?Tamo moram da ukucam direktno podatke o platnoj kartici ?
Moze i na 12 rata tel da se kupi preko shoping kartica .
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Pitanje za stručnjake,

Iskopao sam iz ladice NOA H40 koji je zapravo kineski mobitel KingSing S2. Pošto NOA ima problema sa virusima i nikakav reset ne pomaže, zanima me mogu li flashati ROM od KingSing S2?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...
Poz,koliko je sigurni platiti preko PikPay ?Konkretno na mobilshop.ba ?Tamo moram da ukucam direktno podatke o platnoj kartici ?

Rađe kupi osobno u trgovini na rate ili preko Paypala.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com (+recenzija Cubota X16- top mobitela iz EU za početak 2016.) Banggood kuponi za -10$ na PP
10 godina
protjeran
Ag008 kaže...
mackocicko2004 kaže...

Rađe kupi osobno u trgovini na rate ili preko Paypala.

Radnja u Sirokom Brijegu ,predaleko sam ,drugo preko paypal-a ne moze na rate ! :)

Ubijedjuju me da je to 100 % sigurno kao ?! Ko mi garantuje da oni nece zapamtiti podatke od kartice ?!

9 godina
neaktivan

Narucija sam 18.02 redmi note 2 i 3 Pro sa xiaomiforsale jos mi nisu poslali, nedami se vise cekati. Kako mogu prekiniti narudbu ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa
Zna li netko gdje se može kupiti nov Lenovo A916 sa EU lagera?
Ako nema u EU, može li se kako izračunat makar približno koliko bi me koštao sa aliexpress-a?
carina, pdv, shipping itd
Budite dobri pa pomognite :-)

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Kumbajau kaže...

Narucija sam 18.02 redmi note 2 i 3 Pro sa xiaomiforsale jos mi nisu poslali, nedami se vise cekati. Kako mogu prekiniti narudbu ?

Pošalji mail na info@xiaomiforsale.com da hoćeš otkazati i refund, i čekaj par dana. Ja sam ih i na facebook gnjavio.

13 godina

Ovdje https://www.xiaomiforsale.com/en/content/21-term-and-conditions pod Part II. točka 3.

3. Your right of cancellation
1) The rights of cancellation stated below apply to any agreement between the customer and Xiaomiforsale.com.
2) You may cancel by notifying us in any of the following ways:
a) By reaching out to Xiaomiforsale.com hot line.
b) By electronic mail to our e-mail address (given above).

A mail je valjda jedan od ovih https://www.xiaomiforsale.com/en/content/9-Contact

Nego ja sam nedavno naručio (7.3.) Redmi Note 3, stoji Payment Accepted i to je to. To tvoje od 18.2. si pretpostavljam naručio dok nije bilo dostupno u EU skladištu? Jer čitam inače ljudima stigne za otprilike 3 dana.

Ni'ko od nas ne bi treb'o da šeta sam.
10 godina
neaktivan
Kumbajau kaže...

Naručio si za vrijeme kineske nove godine, neznam šta je tu čudno.

Dakle od 08.02. do 23.02. nisu ništa slali, ali za vrijeme tih 15 dana ljudi su i dalje kupovali. Kad su se vratili na posao dočekalo ih je xy naruđbi koje treba odraditi.

Ja bi od oka rekao da ti je tek jučer, prekjučer došla na red za obradu.

No uvijek možeš kako je predloženo, poslati mail i pitati gdje je zapelo.

14 godina
neaktivan
mcf kaže...

Kao sto @floki kaze, topone izgleda dosta azuran. Narucio sam x.note 3 pro kod njih, pred dva dana, i jutros je vec krenuo na put. U tom trenutku bio je nedostupan na apsolutno svim selerima sa EU "skladistem", samo preorder i cekanje.

Isto najradije volim kod Top One kupovati upravo zbog ažurnosti i dostave za max. 10 dana, iz dosadašnjeg iskustva. U petak sam naručio Redmi 3, danas je već stigao u London, znači sutra ili u ponedjeljak je kod mene, u ovom slučaju je poklon u pitanju pa se ipak možeš u njih pouzdati, barem oko vremena dostave...

9 godina
neaktivan

Dali bi brze dobija mobitele da otkazem narudbu na xiaomiforsale i narucim od TopOne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
frulex kaže...
mcf kaže...

Isto najradije volim kod Top One kupovati upravo zbog ažurnosti i dostave za max. 10 dana, iz dosadašnjeg iskustva. U petak sam naručio Redmi 3, danas je već stigao u London, znači sutra ili u ponedjeljak je kod mene, u ovom slučaju je poklon u pitanju pa se ipak možeš u njih pouzdati, barem oko vremena dostave...

Samo da se nadovežem na xiaomiforsale. Evo danas mi je stigao prvi model kupljen kod njih. Naručen u nedjelju, shipan u ponedjeljak ujutro, došao u četvrtak ujutro. Po meni je to vrlo vrlo brzo. Jasno za in stock mobitel. A što se tiče preordera i toga jasno piše da se može čekati i do 30 dana. Prvo pročitajte i onda kupite, a ne se zaletiti i onda kukati. Tako da ako ste preorderali znali ste da ćete čekati. Ako ne želite otkažite order i to je to.

17 godina
Ja sam kupovao tamo par puta i istina sta je na lageru to dodje za par dana, jednom sam imao narudzbu gdje jedan item nije bio na lageru i tu sam se nacekao nekih 20 dana. Tak da samo s lagera uzimat ako zelite brzu dostavu.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
15 godina
https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2016 20:36 (nul-3).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ne.. Platis 189.99$ uredaj i 26.32$ dostavu (moras odabrati DHL) i to je to. Nemas nikakvih dodatnih davanja

http://trakt.tv/user/MjezZza
14 godina
neaktivan

Da, 1.470 kn ukupna cijena do kućnog praga...

13 godina
neaktivan

Iz giztop-a naručio xiaomi-redmi-note2, 23.2. i ništa do danas ni mail-a

a kamoli što konkretnije, pljuc.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice