"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.469
|
čitano: 6.420.843
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
14 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
robimarko@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.3.2014 22:29 (robimarko).
11 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Narucio sam danas Huawei Honor 3c sa to2c-a. Javim dojmove kada stigne :)

4 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

potpuno isto i meni se dešava mobitel naručen i plaćen 28.02 0tišao 02.03 prošlo 15 dana i do danas ništa tracking isto na kraju MY, poslao jučer mail do danas nikakav odgovor

13 godina
acmilan2 kaže...

Dajte onda neki quad core sa 2 gb RAM-a... Probajte sa nekom boljom kamerom... :)

Huawei ?

http://www.to2c.com/huawei-honor-3c-basic.html

16 godina
cyclone kaže...

Nekako mislim da je pametnije ici na 2GB RAM nego na octa core. Prije ces iskoristiti RAM nego svih 8 jezgri procesora, koji su u svakom slucaju overkill za danasnje potrebe.

octa + 2gb ? Priceka da dode u zalihe i eto

Remember that guy that gave up? Neither does anybody else!
11 godina
protjeran

Vidim svi narucujete kineske modele.Ja sam se opekao sa Cubotom i vidim da vas dosta narucuje neisprobane modele.Bolhe je da sacekate par tjedana pa vidite ima li bugova

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

A sto nisu geekbuying i banggood promijenili poste? Citam u zadnje vrijeme po forumima kako ljudima ne dolaze mobiteli, ne mogu ih nac na trackingu ni nista... :/

Kovačić
14 godina
Da jesu,geekbuying sada šalje DHL Global Mailom Asia,a Banggood neznam s čime šalje,ali stižu mobiteli
robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan
Banggood je meni slao preko singapur pošte.
No koji su to likovi na carini jos uvijek na trackingu stoji nedostaje racun, zvao sam ih na onaj broj sto su poslali u dopisu, kazu sve ok u cetvrtak je prosljeđeno carini. I dan danas jos nista.
Pre spori su.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
13 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Vidim svi narucujete kineske modele.Ja sam se opekao sa Cubotom i vidim da vas dosta narucuje neisprobane modele.Bolhe je da sacekate par tjedana pa vidite ima li bugova

Pozdrav,

Na kome si se cubot-u opekao ? ,Jesili cuo kakava negativna iskustva o cubot x6 modelu ? ( On mi je zapao za oko )

11 godina
protjeran

gt99

U pola godine koristenj ovo neradi:
-GPS

-gubi signal

-Zvucnik crko

-Zujanje prilikom poziva

-utor za slusalice jedva nekako radi

Znaci moguce je da sam ga ja zeznio sto se tice gubljenja signala.Zvucnik je toliko lose naprvljen da kada sam otvorio mobitel da je odmah otpao.

Oov ostalo se samo od sebe zeznilo u najmanju ruku receno da nebih neku drugu rijec upotrjebio. 

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nisan doktor, al mislin da cubot nije "brand" po kojem triba sudit "kineze". Cubot gt99 je bia nemoguć za te pare, iako upitne kvalitete, al se sad u tom cjenovnom rangu može uzet kvalitetnih stvari. 

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.3.2014 13:34 (Mad_Badger).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Vec par dana istražujem kineske mobitele i za oko mi je zapeo iOcean X8.

Ali nigdje ne piše kad ce biti u prodaji, tj ima samo pre-order.

Da li netko zna kad ce biti dostupan za prodaju, ili mi može prporučiti mobitel sličnih karakteristika.

Znači ekran 5'' (+) , 2GB Rama, baterija barem iznad 2500mAh, USB OTG, kamera nevazna, 3G 900 MHz,

procesor Quad oko 2 GHz ili octa-core 1.7 GHz, Gorilla Glass display, Gesture control bi bio zabavan ;)

Unaprijed hvala na trudu i odgovoru... ;)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Samo informativno sakam da znam dali sa geekbuying.com salju stvari na Balkanu?

Mozda pise negdje na forumu no bolje da pitam dali neko je pazario na tu stranicu.

0 0 hvala 0
16 godina
Trickydi kaže...

Samo informativno sakam da znam dali sa geekbuying.com salju stvari na Balkanu?

Mozda pise negdje na forumu no bolje da pitam dali neko je pazario na tu stranicu.

Naravno. Mislim da šalju i u Makedoniju{#}

[M|C] jokaCRO ingame
14 godina
neaktivan
krojex kaže...

Da li netko zna kad ce biti dostupan za prodaju, ili mi može prporučiti mobitel sličnih karakteristika.

Znači ekran 5'' (+) , 2GB Rama, baterija barem iznad 2500mAh, USB OTG, kamera nevazna, 3G 900 MHz,

procesor Quad oko 2 GHz ili octa-core 1.7 GHz, Gorilla Glass display, Gesture control bi bio zabavan ;)

Pa pogledaj si onda Neo N003, ima ovo boldano iako je već u poznijim godinama (Quad 1.5 GHz), plus HDMI-out i baterija od 3000 mAh...

11 godina
neaktivan

Trenutno imam LG 4XHD i nisam zadovoljan, po specifikaciji ima Quad 1,5 GHz, 1 GB rama i hd ekran, ali mi jednostavno prespor, tj često se zagusi

i moram cekat po 1-2 min dok nadođe. I to me jako živcira. I svaki put kad upalim wi-fi, radi sinkronizaciju SVEGA, i u tom vremenu jednostavno mobitel bude smrznut dok ne zavrsi.

Pa zato sad trazim neku zamjenu. A da nije astronomska cijena.

Zna li se kad ce izaci iOcean X8?

Što kažete na ovaj http://www.fastcardtech.com/goods.php?u=49407&id=10421

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.3.2014 19:50 (krojex).
12 godina

Pitanje za ljude koji su narucivali preko 1949deal.com

Ako bi ja nekome dao linkove da mi naruci mobitel (iOcean X7s je u pitanju), racun dolazi cca 1700kn sa PDV-om od 25%...

Ako postoje neke cake kako da se takve stvari izbjegnu, ili da ja prodjem jeftinije - vrlo rado bi platio covjeku koji bi mi bio u stanju naruciti i poslati to...

Ili mozda (ako se da) da on naruci i da mi dodje na moju adresu pa se dogovorimo za isplatu jer mobitel mi je fascinantan i zbilja mi je preko potreban...

Narudzba bi bila za otprilike tjedan do dva kad mi prijatelj dodje kupi racunalo koje prodajem, onda imam novac pa bi se s nekim dogovorio... Jer mislim da nema jeftinije ovaj mobitel, a ako bi isao placati preko paypala (maloljetan sam pa bi na tatinu karticu to islo), ako bi me netko pokusao nategnuti (uzeti pare i da ne dobijem nista), ne znam kome i kako se zaliti pa ako mi netko molim vas lijepo moze pomoci, bio bi veoma zahvalan.

Lijep pozdrav, Lovro

Kovačić
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
skytep27 kaže...

da li je netko u zadnje vrijeme s bangooda naručivao.

naručio dva moba i oba daju nekakav čudan trancking, nije preko švedske, završava sa MY, nije ni SG ni SW.
PRIJE 14 DANA NARUČIO JEDNOG, UOPĆE NE VIDIM GDJE JE...

slao im  3 maila, ne odgovaraju već 5 dana, bio sam naručivao s njih, i sve bilo oke

neznam šta da radim...

Meni banggood isto šalje preko malezijske pošte samo što meni tracking number radi i paket već tjedan dana stoji u maleziji i ne miče se što me užasno nervira, i ja sam im slao mailove i samo ti kažu da trebaš čekat ili ti pročitaju što piše na trackingu.

16 godina
acmilan2 kaže...

Pitanje za ljude koji su narucivali preko 1949deal.com

Ako bi ja nekome dao linkove da mi naruci mobitel (iOcean X7s je u pitanju), racun dolazi cca 1700kn sa PDV-om od 25%...

Ako postoje neke cake kako da se takve stvari izbjegnu, ili da ja prodjem jeftinije - vrlo rado bi platio covjeku koji bi mi bio u stanju naruciti i poslati to...

Ili mozda (ako se da) da on naruci i da mi dodje na moju adresu pa se dogovorimo za isplatu jer mobitel mi je fascinantan i zbilja mi je preko potreban...

Narudzba bi bila za otprilike tjedan do dva kad mi prijatelj dodje kupi racunalo koje prodajem, onda imam novac pa bi se s nekim dogovorio... Jer mislim da nema jeftinije ovaj mobitel, a ako bi isao placati preko paypala (maloljetan sam pa bi na tatinu karticu to islo), ako bi me netko pokusao nategnuti (uzeti pare i da ne dobijem nista), ne znam kome i kako se zaliti pa ako mi netko molim vas lijepo moze pomoci, bio bi veoma zahvalan.

Lijep pozdrav, Lovro

samo pazi da te netko ne nategne ako misliš dati pare unaprijed. Mada ne kužim kako bi uopće odigrao takvu kupnju? Znači netko bi trebao svojim novcima tebi kupit telefon i ti bi mu platio kad stigne?

Ili ti misliš nekome dati 1700 kn da ti kupi? Mislim da ti je najpametnije reci tati da ti da karticu ili da ti on kupi. Iskreno neznam kako bi ti ili netko tko bi ti "pomogao" bio siguran..

[M|C] jokaCRO ingame
11 godina
neaktivan

http://www.resellerratings.com/

Odlična stranica za provjeru stranica od kojih se kupuje da li su pouzdane ili ne , samo se upiše u tražilicu ime stranice sa koje bi kupili telefon ili nešto drugo i ona izbaci osvrte kupaca sa te stranice , jako dobra stvar

0 2 hvala 0
13 godina
krojex kaže...

Vec par dana istražujem kineske mobitele i za oko mi je zapeo iOcean X8.

Ali nigdje ne piše kad ce biti u prodaji, tj ima samo pre-order.

Kad već gledaš tu klasu, ja bih ti preporučio da se strpiš za OnePlus One, bit će bomba od mobitela...

INTERVJU GLAVNOG IZVRŠNOG DIREKTORA:

ONEPLUS ONE OD 5.5 INČA SE SKRIVA ISPOD XPERIE Z1: http://www.gizchina.com/2014/03/11/confirmed-oneplus-one-5-5-inch-display/

SVE VIJESTI/INFORMACIJE VEZANE UZ ONEPLUS ONE NA GIZCHINA.COM: http://www.gizchina.com/?s=oneplus

NJIHOVA FACEBOOK STRANICA: https://www.facebook.com/oneplusofficial

Znači, ukratko...

- Odlična kamera(Sony 13mp(f2.0)),4K snimanje,...
- Odličan izgled
- Cyanogen mod 4.4.2 KitKat(out of the box)
- 5.5(Full HD) inča u kučištu manjem od Xperie Z1(5.0 inča)
- Cijena ispod 400$
- Procesor: Snapdragon 800
- 2-3GB radne memorije
- 3100 mAh baterija
- Antutu score preko 35 000
- Kvaliteta i čvrstoća na visokoj razini
...
uglavnom, na sve su pazili.

Ubojica Samsunga, iPhone-a,... i bez navedene cijene.

13 godina
neaktivan

covijek mi nuudi kopiju galaxya s4. Sta trebam pripazit kod njega? Dali ima dobrih kopija ili su sve lose? Sve je isto kao s4 kaze. I logovi samsunga i baterija... Svee! Da skinem antutu pa da vidim sta ce mi izbacit ili sta preporucujete?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Nečeš pogriješit sa IOCEANOM X7 HD. Ja ga imam mjesec dana i super sam zadovoljan. Od mana malko lošija kamera i vanjski zvučnik da je za nijansu bolji. Al to je kap u moru prema svemu ostalome. Display, kvaliteta izrade, brz, fluidan, kvalitetno kučište, ne škripi, gps radi bez problema, copilot novija verzija i be-on-road koji se da skinut sa android marketa. Naručen je sa 1949deal sa kojim sam i više nego zadovoljan. Plačen je 153 USD i dobivena je maskica. Mobitel je za svaku preporuku. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.3.2014 11:29 (mirko2014).
11 godina
neaktivan
Iwan7SeVeN kaže...

Evo pošto sam odlučio danas kupiti ovaj IOCEAN X7 HD imam 2 pitanja jeli neko kupovao preko WOWSHOPA (jesu li pouzdani) i drugo pitanje u vezi moba dal bi na njega mogao staviti 3000mAH on ima 2000mAH ali ovaj od 3000mAH je za skuplji model ali piše da paše i na ovaj mob?

Ako ti nije hitno možeš uštedit cca300kn kupujuči preko nekog kineskog shopa, WOW SHOP je nešto skuplji al za par dana je kod kuće. 1949deal je moja preporuka...

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.3.2014 11:39 (mirko2014).
11 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.3.2014 11:37 (mirko2014).
13 godina
4L4N kaže...

covijek mi nuudi kopiju galaxya s4. Sta trebam pripazit kod njega? Dali ima dobrih kopija ili su sve lose? Sve je isto kao s4 kaze. I logovi samsunga i baterija... Svee! Da skinem antutu pa da vidim sta ce mi izbacit ili sta preporucujete?

Imao sam takvog, sve je radilo perfektno, cak i senzor pokreta je imao, ali s vremenom je poceo blokirati sve vise i vise mob, vratis ga na tvornicke, onda opet radi neko vrijeme, pa iznova sve.. Kamera je uzasna, trajanje baterije je bilo relativno ok, jedan dan otprilike, antutu 14000..

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
13 godina
neaktivan
majdo kaže...
4L4N kaže...

Imao sam takvog, sve je radilo perfektno, cak i senzor pokreta je imao, ali s vremenom je poceo blokirati sve vise i vise mob, vratis ga na tvornicke, onda opet radi neko vrijeme, pa iznova sve.. Kamera je uzasna, trajanje baterije je bilo relativno ok, jedan dan otprilike, antutu 14000..

a puknuo bi gore neki aosp rom ako nađem...  A kakav ti je bio ekran? 

13 godina
4L4N kaže...

a puknuo bi gore neki aosp rom ako nađem...  A kakav ti je bio ekran? 

Tesko, ja sam jedva do orginalnog firmwarea doso, jer svaka od tih skpelanih kopija ima neku drugaciju komponentu i prije da ces flashanjem dobiti predivan podmetac za đezvu nego mobitel za koristenje :D
Ekran je bio ok, vdljivost na suncu pod full osvjetljenjem dobra, bez problema je registrirao svih 5 prstiju, i nije bio onaj da mozes i kemijskom ili olovkom po njemu cackati.. 

Osobno moje misljenje, ne vrijedi to tih novaca, tko god to nabavi s vremenom ga se hoce rijesiti utrpati nekom i spasiti se..

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
11 godina
neaktivan

Nečeš pogriješit sa IOCEANOM X7 HD. Ja ga imam mjesec dana i super sam zadovoljan. Od mana malko lošija kamera i vanjski zvučnik da je za nijansu bolji. Al to je kap u moru prema svemu ostalome. Display, kvaliteta izrade, brz, fluidan, kvalitetno kučište, ne škripi, gps radi bez problema, copilot novija verzija i be-on-road koji se da skinut sa android marketa. Naručen je sa 1949deal sa kojim sam i više nego zadovoljan. Plačen je 153 USD i dobivena je maskica. Mobitel je za svaku preporuku.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice