Iphone se zbloko!!!Molim pomoc!!Hitno!!!

poruka: 6
|
čitano: 4.006
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Evo dobijem ja iphone jucer za krizmu, i sve super sve radi...Kum mi ga je dekodiro i sve...

Kad ono danas stari pusta mjuzu prek mog iphone-a...

I sam se zblocka,pjesmu je odsviro do kraja i sad ima u pozadini isto album ko da ga svira i ima onaj znak ko da load-a

Probo sam ga spojit na komp, ne pomaze...pise da se itunes ne moze spojit sa iphoneom jer postoji neki error

Pa ak netko molim vas recite mi rjeenje ili samo kako da ga restartam(onaj gore gumb ne radi)...

Ne moze se ni ugasit...

Ima malo baterije(u crvenom je)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Iphone se zbloko!!!Molim pomoc!!Hitno!!!
izvadi pateriju i ponovo ga upali. oh pa da, epl vas je zajebo. eto vam sa. fanboji. bzvz.
17 godina
moderator

Zar nije baterija pricvrscena i ne moze se vaditi? Sacekaj da se isprazni i ugasi pa ga ponovo upali i napuni bateriju. Meni to vise djeluje kao da je samo taj player na mobu zablokirao, a ne cijeli sistem.

Probaj ovo pa javi:

To reset the iPhone or iPod  touch, press and hold down the Sleep/Wake button and the Home button simultaneously at the same time for at least ten seconds, then the LCD display will clear and the Apple logo appears on the black background. When Apple logo appears, reset is done.

Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.5.2008 22:38 (DrNasty).

0 0 hvala 0
17 godina

Na iPhone-u se baterija ne može izvaditi.

Probaj mob ugasiti i napuniti do kraje te potom upaliti. E sad tvoj proiblem i prikaz nekog errora, vjeroatno je uslijed otključavanja, mada ljudima i nakon toga radi. Jedino ako si htio nadogradit soft. pa ti ga je autoamtski plokiralo mob.

hcsc

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Iphone se zbloko!!!Molim pomoc!!Hitno!!!
DrNasty kaže...

Probaj ovo pa javi:

To reset the iPhone or iPod  touch, press and hold down the Sleep/Wake button and the Home button simultaneously at the same time for at least ten seconds, then the LCD display will clear and the Apple logo appears on the black background. When Apple logo appears, reset is done.

Bas sam ti to htio rec. Vidio sam na internetu dosta takvih slucajeva koji se na iPod Touchu dogode ako napravis jailbreak, al ne znam moze li se to napraviti i na iPhoneu i jesi li ti to napravio. Ako jesi onda bi ti u 99% slucajeva trebalo pomoc ovo gore, a ako ne onda stvarno neznam.

Bolje ispast budala nego iz aviona!
17 godina
neaktivan

Evo uspjesno sam resetiro i sve je OK

Svima hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice