IPhone os 4.0. jailbreak?

poruka: 31
|
čitano: 6.990
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Jailbreak

Dakle, imam iphone 3gs i problem je sto sam ga upgredao sa os 3.0. na os 3.2. i tek kasnije saznao da ne postoji jailbreak za os 3.2.

Ali jos prije sam negdje procitao da vec postoji pripremljen jailbreak za os 4.0. pa me zanima dal netko zna jel to tocno i dal mi se isplati upgreadat iphone na 4.0.?

Ako postoji, mozete mi dat neki link di je objasnjeno jer ja nisam nasao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Jailbreak
KCro kaže...

Dakle, imam iphone 3gs i problem je sto sam ga upgredao sa os 3.0. na os 3.2. i tek kasnije saznao da ne postoji jailbreak za os 3.2.

Ali jos prije sam negdje procitao da vec postoji pripremljen jailbreak za os 4.0. pa me zanima dal netko zna jel to tocno i dal mi se isplati upgreadat iphone na 4.0.?

Ako postoji, mozete mi dat neki link di je objasnjeno jer ja nisam nasao.

Ne postoji os 3.2, jedino 3.1.2 i za njega postoji JB, Blackra1n, spirit... E sada samo reci koji imas bootrom, tj. iz kojeg tjedna ti je iPhone? to ti pise pod serijskim brojem: http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=403402 i napisi, pa cu ti reci sto dalje :)

Odsada smo Real i ja jedno!
15 godina
neaktivan

Bog svima,imam sličan problem,napravio sam update sa 3.13 na 4.0 os i sad kako da vratim na staro? i da li se može sad napraviti jailbreak na 4.0 os-u ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: IPhone os 4.0. jailbreak?

Apple više nedopušta downgrade na stariji OS. Isprobano...

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished? Let them taste the triple guns...
15 godina
neaktivan

glupi 4.0 os nedopušta spajanje na internet,neradi e mail niti ništa što koristi internet,zvao sam službu za korisnike i kažu greška u softveru za područje RH,kao riješavamo problem ali za sada ništa???Pa da sam htio mob za razgovor kupio bih nešto za 100 kn a ne iphone nisu normalni.Pa zar nisu mogli provjeriti jel radi prije puštanja na itunes???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
acid G kaže...

glupi 4.0 os nedopušta spajanje na internet,neradi e mail niti ništa što koristi internet,zvao sam službu za korisnike i kažu greška u softveru za područje RH,kao riješavamo problem ali za sada ništa???Pa da sam htio mob za razgovor kupio bih nešto za 100 kn a ne iphone nisu normalni.Pa zar nisu mogli provjeriti jel radi prije puštanja na itunes???

Zato se ja nikada nikuda ne zurim...

15 godina
neaktivan

krivo, imam os 3.1.3. jel za njega postoji jailbreak?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
acid G kaže...

Neznam koji su problemi kod tebe, ali ja imam iPhone 3GS 16GB sa iOS 4.0 i meni apsolutno sve radi kako treba. I internet i mail i sve popratne aplikacije.

Probaj restore u itunesu.

I rather like the restless nights
15 godina
neaktivan

jel zna tko dal postoji JB za iPhone 3GS OS 3.1.3. ili OS 4.0.?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ajde napravi screenshot pod settings - general - about trenutne verzije OS-a kojeg imas...

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished? Let them taste the triple guns...
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 23:22 (Flying Dutchman).
15 godina
neaktivan

pise 3.1.3 (7E18)

Jel te to zanimalo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
KCro kaže...

pise 3.1.3 (7E18)

Jel te to zanimalo?

Napisi koji je modem firmware i da li je MC ili MB model...

15 godina
neaktivan

modem firmware 05.12.01

model MC142CR

Jel moguce izvrsiti jailbreak na mojem iPhoneu?

15 godina
KCro kaže...

modem firmware 05.12.01

model MC142CR

Jel moguce izvrsiti jailbreak na mojem iPhoneu?

Pošto imaš 3GS 3.1.3, 05.12.01 MC verzija, za OS4 nije izasao jailbreak, bolje se jos malo strpi(par dana) izlazi nova verzija PwnageTool-a ... a za 3.1.3. mozes probati preko spirita.

Al ti ne bi preporucao...

iPhone 3GS

Summary: Currently, PwnageTool only works on previously jailbroken 3GS devices with the old bootrom.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 23:57 (Flying Dutchman).
15 godina
neaktivan

a nova verzija pwnage toola ce moci JB-ati os 4.0 ili 3.1.3?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
KCro kaže...

PwnageTool je iskljucivo za MAC-OSX i zadnja vezija 4.01 je iskljucivo za OS4, za starije MB verzije, posto imas MC verziju napisao sam ti da mozes preko spirita, ali (uvijek je neki ali...) ne bi preporucio zbog buduceg jailbreak... strpi se jos malo, izaci ce i netko ce vec napravit custom firmware za 4.0 i MC verzije...

17 godina

Preko spirita radi i sa novim boot rom-om sve ok na 3.1.3,  a za 4.0 se treba malo strpiti...prvo pričekati da sve radi i kad nije jailbreak-ano...

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
KCro kaže...

Mozes sa 3.1.3 preko spirita JB odi u Google i upis jailbrak spirit.. Strpi se jos par dana i imas 4.0 JB! Ja se barem nadam :) jailbrejkali su iPhone 4, samo nece pustiti jer su koristili kod od Applea, sto je ilegalno, pa sada traže drugi način :))

15 godina
neaktivan

pa sta nije JB ilegalan i inace?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Nije.
15 godina
neaktivan

pozdrav

imam iphone 3gs verzija softa je 3.1.3 i jailbreakan je zanima me mogu

li sada nadogradit softver na 4.0  i kako. i hocu li poslije nadogradnje moci

ponovno jailbreakat iphone ako je vec prije nadogradnje bio jailbreakan.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam iPhone 3GS 32GB, zakljucan na t-scum, jailbreakan spiritom (i napravljen backup SHSH Blobova ili kak se to vec zove) na firmware-u 3.1.2,

Zanima me postoji li nacin da ga imam JB-og na iOS4, bez da ga moram palit prek kompa....

Evo jos nekih podataka

Network             T-Mobile HR

Line                     T-Mobile HR

Songs                             419

Videos                               27

Photos                             111

Applications                       29

Capacity                   29.3 GB

Available                   18.7 GB

Version               3.1.2 (7D11)

Model                     MC141CR

Modem fw               05.11.07

Pod "postoji li nacin" ubrajam i Restore, JB-nekim drugim programom, moze i na Win i Mac.....

Unaprijed hvala :)

Kad narastem bit ću Bill Gates, A'k ne narastem bit ću Steve Jobs
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.6.2010 22:04 (Mojpismonosa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Moze li mi netko reci kako se napravi backup shsh blobova ?

Nemam lijep rukopis .

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sa fw-umbrella-om -> thefirmwareumbrella.blogspot.com

Inace vrlo je jednostavno, sam pokrenes .exe, moras unest model (bar na starijoj verziji na kojoj sam ja radio) i jos jedan broj koji nadjes (otkrijes) s nekim programom, mislim da se zove nes tipa "usb-device" ili tak nes....a onda je dalje sve jednostavno :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mojpismonosa kaže...

Imam iPhone 3GS 32GB, zakljucan na t-scum, jailbreakan spiritom (i napravljen backup SHSH Blobova ili kak se to vec zove) na firmware-u 3.1.2,

Zanima me postoji li nacin da ga imam JB-og na iOS4, bez da ga moram palit prek kompa....

Evo jos nekih podataka

Network        T-Mobile HR

Line            T-Mobile HR

Songs                419

Videos                 27

Photos                111

Applications             29

Capacity           29.3 GB

Available           18.7 GB

Version         3.1.2 (7D11)

Model            MC141CR

Modem fw         05.11.07

Pod "postoji li nacin" ubrajam i Restore, JB-nekim drugim programom, moze i na Win i Mac.....

Ne, zato sto ti je JB spiritom, pretpostavljam da ti je napravljen poslje 38 tjedna, pogledaj 4 i 5 znamenku serijskog broja, sto znaci da imas new bootrom, pricekaj par dana, spirit je tu :)

16 godina
neaktivan
Kruno_21 kaže...
Mojpismonosa kaže...

Evo jos nekih podataka

Network             T-Mobile HR

Line                     T-Mobile HR

Songs                             419

Videos                               27

Photos                             111

Applications                       29

Capacity                   29.3 GB

Available                   18.7 GB

Version               3.1.2 (7D11)

Model                     MC141CR

Modem fw               05.11.07

Ne, zato sto ti je JB spiritom, pretpostavljam da ti je napravljen poslje 38 tjedna, pogledaj 4 i 5 znamenku serijskog broja, sto znaci da imas new bootrom, pricekaj par dana, spirit je tu :)

Cetvrta i peta znamenka su mi 4 i 7. Sta to znaci, da ako imam JB Spiritom da ne mogu na iOS4, sta ga nemogu Restore-at na 3.1.2 ili 3.1.3 bez JB-a, pa onda na neki nacin doc do JB-anog na iOS4?

15 godina
neaktivan

jel izasao JB za os 4.0?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

je..ja sam na svom napravio..ugl imam 3g 16 gb..ali mi je 4.0 dosta usporio iphone..bio sam ga spustio na 3.1.2 ali ne mogu ga onda otkljucati za sve mreze...hmm..dali je itko to pokusavao?

15 godina
neaktivan
veki160 kaže...

je..ja sam na svom napravio..ugl imam 3g 16 gb..ali mi je 4.0 dosta usporio iphone..bio sam ga spustio na 3.1.2 ali ne mogu ga onda otkljucati za sve mreze...hmm..dali je itko to pokusavao?

jel 3g ili 3gs?

Ja imam 3gs pa neznam dal je izasao za 3gs.

15 godina
neaktivan

pa nije bitno samo preko itunesa napravio update...3g...i onda ga jeilbreako preko redsn0wa...prelagano je

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 10:38 (veki160).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice