IPhone 4s WiFi problem

poruka: 9
|
čitano: 10.926
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
IPhone 4s WiFi problem

WiFi jednostavno neće.

iOS 6.1.3, slika sve govori.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
IPhone 4s WiFi problem

A da u postavkama promijenis jezik u HR ili EN pa onda napravis screenshot i zalijepis sliku ovdje?

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.7.2013 16:12 (assassin.st).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: IPhone 4s WiFi problem
assassin.st kaže...

A da u postavkama promijenis jezik u HR ili EN pa onda napravis screenshot i zalijepis sliku ovdje?

Izvoli.

Nemoj biti nervozan, nije moj mobitel ...

15 godina
IPhone 4s WiFi problem

Settings > General > About što piše pod WI-FI address

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Flying Dutchman kaže...

Settings > General > About što piše pod WI-FI address

13 godina
micr0 kaže...
assassin.st kaže...

Izvoli.

Nemoj biti nervozan, nije moj mobitel ...

Zašto bi bio nervozan?

Pogrešno si interpretirao moj ton, jednostavno je tebi lakše promjeniti jezik i staviti novu sliku, nego da svaki forumaš koji ti želi pomoći u google translate ukucava neki izraz iz švedskog ili nekog sličnog jezika.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
15 godina
micr0 kaže...

Jesi napravio reset network settings? ako to ne pomogne, probaj napravit restore preko Itunesa

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
14 godina
Flying Dutchman kaže...
micr0 kaže...

Jesi napravio reset network settings? ako to ne pomogne, probaj napravit restore preko Itunesa

Jesam, e to ću vidjeti nije moj mob {#}

13 godina
IPhone 4s WiFi problem

da podijelim i ja moje iskustvo i rješenje istim problemom samo nakon update na 6.1.3,

dakle, i ja sam probao sve isvašta za osposobit taj famozni sivi wifi, resetiranjem, restore i itunesom ali ništa. Pa mi ostalo zadnji pokus kojeg sam vidio na youtubu da dosta ljudi je probalo sa stavljanjem telefona u škrinju, mislio sam ma nek i to probam jer sam se naživcirao na situaciju.

Prvo sam napunio telefon, onda nakon napunjenja i gašenja sa telefonom još vrućim zamotao u vrećicu za hladnjake i stavio u škrinju na -15 za 45minuta. kad je prošlo to vrijeme nakon vađenja odmah sam ga upalio i otvorio postavku za paljenje wifi, kad ono RADI 0/I Ostavio sam upaljen wifi nekih 6 sati pa onda probao ugasit pa opalit telefon da provjerim ako još radi i već 3 dana ok.

Sve u svemu to je zadnji iPhone i nikad više, razočarao me.

095/8033306
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.8.2013 8:29 (walter79).
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice