Iphone 4 No service problem

poruka: 13
|
čitano: 5.807
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Problem koji mi se prvi put javio jutros. Dakle, upalim mobitel (inače ga niti ne gasim ali eto jutros mi nije trebao alarm pa sam ga ugasio) i piše mi u kutu kraj wi-fi signala gdje je inače signal piše No Service. robao sam uključit i isključit Airplane Mode ali problem i dalje. Probao sam i pod General-Reset-Reset Network Settings ali i dalje se javlja isti problem.

Čitam po forumima da ni reset svih postavki ne pomaže.  Software je 5.0.1 i nikad ga nisam jailbrekao niti mi je to padalo na pamet. Pa ako netko zna u čemu je problem, ili je neko ve ć imao sličan problem da pomogne. A opet imam i garanciju, mogu ga odnije njima dole u t-mobile ali se bojim da mi ga ne zadrže predugo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Problem rješen. Opcija Cellular Data mi je stalno bila isključena i nakon što sam ju uključio, signal mi se vratio. Mora da je to neki 5.0.1 bug

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Iphone 4 No service problem
mesomeone kaže...

Problem koji mi se prvi put javio jutros. Dakle, upalim mobitel (inače ga niti ne gasim ali eto jutros mi nije trebao alarm pa sam ga ugasio) i piše mi u kutu kraj wi-fi signala gdje je inače signal piše No Service. robao sam uključit i isključit Airplane Mode ali problem i dalje. Probao sam i pod General-Reset-Reset Network Settings ali i dalje se javlja isti problem.

Čitam po forumima da ni reset svih postavki ne pomaže.  Software je 5.0.1 i nikad ga nisam jailbrekao niti mi je to padalo na pamet. Pa ako netko zna u čemu je problem, ili je neko ve ć imao sličan problem da pomogne. A opet imam i garanciju, mogu ga odnije njima dole u t-mobile ali se bojim da mi ga ne zadrže predugo.

Ja sam jednom imao problem sa svojim 3GS kada mi je zablokirao ekran na internetu i ni makac! Doduše, meni je pomoglo Power + low tipka kombinacija, ali kada sam upitao u T com dućanu, rekli su da svi problemi tehničke prirode podliježu trenutnoj zamjeni moba, pa ako se ovakvo nešto ponovi da će ga zamijenti bez problema za novi, tako da, pravac T com i promjena, tim prije ako si unutar garancije od godinu dana,nadam se da jesi!

ATJ Lučko
16 godina
ATJLučko kaže...
mesomeone kaže...

Ja sam jednom imao problem sa svojim 3GS kada mi je zablokirao ekran na internetu i ni makac! Doduše, meni je pomoglo Power + low tipka kombinacija, ali kada sam upitao u T com dućanu, rekli su da svi problemi tehničke prirode podliježu trenutnoj zamjeni moba, pa ako se ovakvo nešto ponovi da će ga zamijenti bez problema za novi, tako da, pravac T com i promjena, tim prije ako si unutar garancije od godinu dana,nadam se da jesi!

sad kad sam upalio funkciju cellular data, mreže ima. A i nakon što je izgasim. Al opet, bojim se da se to nebi opet dogodilo (baš kao jutros - odjednom, ničim izazvano) Da, unutar garancije sam. Kupljene je 23.7.2011

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2012 13:15 (mesomeone).
16 godina

Isključio ga, pa ga opet ulkjučio i problem se opet javlja. Odoh ja u t-com. Nadam se da ga neće zadržati dugo jer mi treba za posao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

samo još jedno pitanje. Ja sam ovaj mob kupio 27.10.2010 i kako mi je puko zaslon ja sam ga 18.7.2011 nosio na popravak te su mi dali novi, sa produženom garancijom do 21.7.2012 pa me zanima mogu li im sada odnijet to bez računa pošto mi ga tada nisu niti vratili i da nosim samo garancijski list koji je ovjeren sa njihovim potpisom i pečatom

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Riješio si problem i nosiš ga na servis?

Y'know Fry, of all the friends I've had, you're the first!

0 0 hvala 0
16 godina
vjeko kaže...

Riješio si problem i nosiš ga na servis?

mislio sam da sam ga rješio. Nakon što sam upalio pa ugasio mob, probem se i dalje javlja

17 godina
neaktivan

Problem je vjerovatno softwarske prirode i popravlja se gašenjem-paljenjem c. data opcije. Napravi restore pa ga onda nosi na servis. 

0 0 hvala 0
16 godina
vjeko kaže...

Problem je vjerovatno softwarske prirode i popravlja se gašenjem-paljenjem c. data opcije. Napravi restore pa ga onda nosi na servis. 

probat ću.. pitao sam treba li nosit samo garancijski list na kojem mi je produžena garancija, ili treba i račun (jer mi njega nisu vratili prilikom zamjene)

17 godina
neaktivan

Mislim da ne treba, ali nisam siguran.

0 0 hvala 0
14 godina
mesomeone kaže...
vjeko kaže...

probat ću.. pitao sam treba li nosit samo garancijski list na kojem mi je produžena garancija {#}, ili treba i račun (jer mi njega nisu vratili prilikom zamjene {#})

O čemu se ovdje zapravo radi kolega, pa ti si već mijenjao mob kada ti je produžena garancija,ili {#} ??!!

U svakom slučaju, kvar je software-ske prirode i tu se nema kaj mudrijati preveč, ako budeš malo zločestiji na što imaš puno pravo, iskaj 4S, da si na miru više od godinu dana, i to je to {#}!!

ATJ Lučko
16 godina
ATJLučko kaže...
mesomeone kaže...
vjeko kaže...

probat ću.. pitao sam treba li nosit samo garancijski list na kojem mi je produžena garancija {#}, ili treba i račun (jer mi njega nisu vratili prilikom zamjene {#})

O čemu se ovdje zapravo radi kolega, pa ti si već mijenjao mob kada ti je produžena garancija,ili {#} ??!!

U svakom slučaju, kvar je software-ske prirode i tu se nema kaj mudrijati preveč, ako budeš malo zločestiji na što imaš puno pravo, iskaj 4S, da si na miru više od godinu dana, i to je to {#}!!

da, jednom sam ga mjenjao jer mi je ispao i slomio se zaslon pa su ga zamijenili za novi i na papir od garancije napisali da je produljen uz datum 21.7.2011 ( i tu je imei i serial naljepljen). misliš da bi mi dali 4S jer čisto sumnjam

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice