IPhone 3GS jailbreaking?

poruka: 5
|
čitano: 1.453
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
IPhone 3GS jailbreaking?

Pozz ekipa,ovako dobio sam na poklon iPhone 3GS 16GB iz Amerike problem je sad u tome što je taj telefon bar ja mislim zaključan na AT&T mrežu ,e sad moje pitanje je možda glupo ali me zanima ako uradim recimo jailbreak  na ovom telefonu da li će ga to otključati tj hoću li moći koristiti druge kartice,izvinite ako tema već postoji.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
IPhone 3GS jailbreaking?

koji baseband i verziju iOS-a imaš ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: IPhone 3GS jailbreaking?
neonka kaže...

koji baseband i verziju iOS-a imaš ?

Verzija iOS-a je  3.1.3 a  baseband  nemam pojma koji je u mene kako to da provjerim ?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
15 godina
IPhone 3GS jailbreaking?

Postavke-općenito-opis i ono tamo pod modem firmware

mislim da ti je 05.12.01 . Jailbreak možeš napraviti sa jailbreakme.com ,a upute za unlock su ovo http://www.omizio.com/apple/iphone/kako-otkljucati-ajfon-4-3gs-ili-3g-preko-ultrasn0w-a/

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 16:00 (neonka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: IPhone 3GS jailbreaking?
neonka kaže...

Postavke-općenito-opis i ono tamo pod modem firmware

mislim da ti je 05.12.01 . Jailbreak možeš napraviti sa jailbreakme.com ,a upute za unlock su ovo http://www.omizio.com/apple/iphone/kako-otkljucati-ajfon-4-3gs-ili-3g-preko-ultrasn0w-a/

Ok hvala ti to trebam uraditi ali stvar je nikako da ja nemogu ući u iphone piše mi kao da trebam da ukucam pin ja ukucam i vrati me na početak evo vidi dole na slikama šta mi dođe :

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 18:46 (BLACKMASTER).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice