IPhone 2g SPAŠAVANJE podataka

poruka: 5
|
čitano: 2.327
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozz ekipi!!!

iPhone 2g mi je upao u vodu ali za cudo radi. No problem je u tome što kada se spoji na komp na ekranu prikaze onaj kabel i logo iTunesa, kao kad ga se tek kupi pa ga se treba otkljucat.

ALI, on se uopce ne otkljucava niti takvo sto trazi iTunes nego ga se samo moze Restorat, tj. obrisat sve podatke s njega.

E SAD, ja ne znam kako je bilo s tim starijim iPhoneovima al ovi novi, kolko znam, sve zivo backupiraju na komp.

Jel zna itko jel imam sve s iPhonea(slike,mjuzu,kontakte...)backupirano ili nemam i kako eventulano to mogu vratit, spasit ili pokrenut iPhone nekak?

SVI PODACI NA NJEMU SU JAKO VAŽNI I MOLIM VAS AKO MI MOŽETE PONUDITI ŠTO STRUČNIJE ODGOVORE ILI SAVJETE KOME DA SE OBRATIM, JER MORAM IZBJEC BRISANJE PODATAKA S NJEGA I NEKAKO IL UC U NJEGA IL SVE VRATIT U NJEGA!!!

HVALA!!!

0 1 hvala 0
17 godina
Re: IPhone 2g SPAŠAVANJE podataka

Pogledaj u iTunesima, pod Edit - Preferences - Devices imaš li izlistan koji backup telefona.

Ako imaš, do podataka se može doći; postoji nekoliko tzv. iPhone backup viewera (npr iScavenge, iPhone Backup Extractor, iBackupBot, ...) za tu namjenu.

Za spašavanje samog uređaja nažalost ne znam.

KaeR
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2011 9:05 (KaeR).
14 godina
neaktivan

Jel zna tko mozda jel ona prica kako policija ima program Lantern s kojim moze uc u iphone i sve s njega skinut u 15 min

stvarna ili izmisljotina jer ako postoji, onda sam si spasio mob.

tnx

0 1 hvala 0
16 godina

Lantern postoji, ali samo za Mac.

4.050 postova - Going for over 9000 ~ Black Ops : Galil/Silenced LAW Scavenger/SOH Pro/Marathon Nova 6/Frag ~ Ingame nick: U Mad Bro/KEBABisAWESOME
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: IPhone 2g SPAŠAVANJE podataka

Mozes uci u root puzem disk aid-a i izvaditi slike i ostalo iz njega ali mora biti jailbrakan sto vjerovatno je posto se 2g nije prodavao u hr i za unlock treba root access(jailbrake)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice