Imam poblem.
Krenuo sma prema uputama instalirati ono iz prvog posta i stao sam na instalaciji custom roma. Znaći moj retardirani kopjuter, kad otvorim u zip fileu CWM Recovery i stisnem install_recovery, neće ga instalirati, kao krene i izbaci ga :(
Ako netko zna netko kako nastaviti neka kaže.

TD za glupost
evo jos jedan link gdje ima vec poznatih ali i nekih novih stvari pa navalite
!Takodje,ako,ga budes radio izbaci one apove tipa root explorer koji i kada prebacis na Eng. ostaju podesavanja aplikacije na kineskom ali zamjenom sa novijom verzijom (u njemu je v2.20) to se sredi i dobije se eng. ako ti hoces ubaciti jos neki jezik tim bolje,mada sam se ja i na eng. snasao OK.Tastaturu takodje na zamjenu jer ona njegova nudi neke net update ili sta vec ko bi se snasao kad su i na njoj podesavanja na kineskom,ja sam ubacio HTC tastaturu,titanium,S2E i sve radi ok sad i dalje ga pretrazujem pa ne mogu nista vise reci osim ovog do sada!
...
ja sam u poslednjih par dana izmjenjao X+X*X romova,za koje vidim da ima potencijala zadrzim se izmjenjam i sredim sta mogu i koliko mogu jer sam ogranicen na tom polju,prvo moje znanje je
(tj. pocetnik),a i kuci nemam PC (otisao u vjecna lovista) pa jedini pristup mi je na poslu,2-3 puta sam naletio na romove koji poslije reboota me ostave u fazi
i bla bla!Da li je jos neko pokusao raditi po onom tutorialu i kako je prosao,da napomenem da sam sve pokusao vise puta i gledao i druge tutoriale ali uvijek ista stvar (imao sam vremena na poslu) i da OS na mom PC na poslu je Win7 ultimate 32bit pa ako neko koristi isti i uradio je ovo neka mi se javi,bio bi jako zahvalan!
bez ikakvog android alata sam dosta stvari preradio na raznim romovima samo sa NOTEPAD++ i 7ZIP-om,na svoj stock ubacio custom kernel (izvadio iz drugog roma,nije flash iz CWM) i sad me zeza ta sitnica jer na poslu imam malo vise slobodnog vremena ponekad pa sam se zainteresovao da malo dublje pogledam sve to,a i ubijem vremena jer kada sam dezurni smjena mi je 12 sati!
NE ODUSTAJE TAKO LAKO,POKUSACU JOS NEKI PUT...u svakom slucaju HVALA na odgovoru!
)