Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...

poruka: 3.104
|
čitano: 1.056.822
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Imam poblem.

Krenuo sma prema uputama instalirati ono iz prvog posta i stao sam na instalaciji custom roma. Znaći moj retardirani kopjuter, kad otvorim u zip fileu CWM Recovery i stisnem install_recovery, neće ga instalirati, kao krene i izbaci ga :(

Ako netko zna netko kako nastaviti neka kaže.

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...
pekki kaže...

dakle, čista petica za verziju 2.1. ; )

ovo potpisujem :) najbolje od svega što sam do sad probavao i prezadovoljan sam :D samo tako

17 godina
neaktivan
pekki kaže...

hahaha, žrtvovao bih se i ja trajno za hox-a :D

inače, došao sam da bacim još par komplimenata za dark_wizzov rom, radio sam opet svježe flešanje lol

promijenio sam launcher na adw launcher ex, stavio smoothass governor i frekvencije na 122-710 mhz, 

označeno je allow purging of assets i lock home in memory

uglavnom, bez ikakve dvojbe, najbrže što sam ikad izvukao iz bilo kojeg roma (a probao sam ih valjda sve koje postoje lol)

nema apsolutno nikakvog zastajkivanja kad se otvara bilo što, phone, sms, mail, browser i ovih par aplikacija

što koristim (tapatalk, instagram, friendcaster, stalno je upaljen gps radi weather widgeta, sync i ima dosta prijenosa podataka tokom dana, 

često i šeram net na laptop)

jedina, ali jedina mana koju sam ja našao, je ta što se kamera zna ponekad zaledit, ali to mi je najmanje bitna stvar na mobitelu jer je

kamera odvratna po defaultu

Hvala, hvala, hvala :)

Samo jedno pitanje: zašto ADW?

što se kamere tiče porbaj stavit stock CM kameru, imaš par stranica iza, stavio sam ja, možda se ona neće smrzavat.

PS ako Bog da da se malo otrijeznim (glava boli, noge otpadaju, prokleta bila šljivovica) , za koji sat počinjem radit nešto novo

Huawei u8650/u8652 CM7 team
17 godina
...nemaj brate tako mamuran ic radit nista, lezi i gledaj u slike na TV-u... ;-)
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao
12 godina
neaktivan

wizz, adw ex sam stavio iz 2 razloga:

1) da se customizirati puno više od xperia launchera

2) dojam da mi mobitel radi bolje i brže s njim

za ovo drugo nemam neke testove ili primjere koji bi to verificirali, ali eto, to je jedan od razloga 

iracionalne android preferencije :D

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
dark_wizz kaže...
pekki kaže...

hahaha, žrtvovao bih se i ja trajno za hox-a :D

inače, došao sam da bacim još par komplimenata za dark_wizzov rom, radio sam opet svježe flešanje lol

promijenio sam launcher na adw launcher ex, stavio smoothass governor i frekvencije na 122-710 mhz,

označeno je allow purging of assets i lock home in memory

uglavnom, bez ikakve dvojbe, najbrže što sam ikad izvukao iz bilo kojeg roma (a probao sam ih valjda sve koje postoje lol)

nema apsolutno nikakvog zastajkivanja kad se otvara bilo što, phone, sms, mail, browser i ovih par aplikacija

što koristim (tapatalk, instagram, friendcaster, stalno je upaljen gps radi weather widgeta, sync i ima dosta prijenosa podataka tokom dana,

često i šeram net na laptop)

jedina, ali jedina mana koju sam ja našao, je ta što se kamera zna ponekad zaledit, ali to mi je najmanje bitna stvar na mobitelu jer je

kamera odvratna po defaultu

Hvala, hvala, hvala :)

Samo jedno pitanje: zašto ADW?

što se kamere tiče porbaj stavit stock CM kameru, imaš par stranica iza, stavio sam ja, možda se ona neće smrzavat.

PS ako Bog da da se malo otrijeznim (glava boli, noge otpadaju, prokleta bila šljivovica) , za koji sat počinjem radit nešto novo

Ajde jedva čekamo :D Sve znaš  što želimo... :P I rasturi taj Audio da ponovo mogu uživati u svom mobitelu :D

HUAWEI U8650 - Quod sumus hoc eritis!
12 godina
neaktivan

savjeti za rom. hmm:

(pa misiim da vecina bi htjela da netko uzme fundowsky 4.1.1 i popravi onu manu s porukama),,

znaci rom da zatvori i spremi aplikacije cesce ako su dulje u stanju cekanja a ne da ih cisti kad treba pa dobijes lag kao sad s duljim browsanjem (skoro vrijeme za drugi rom). posto ovaj nije bas za veci multitasking pa nema smisla da aplikacije  stoju otvorene u stanju cekanja znaci da purge asset je cesci a ne da ubije kad teba ram sto ce meni browser  kada ionako s trecim programom pogledam kratki sadrzaj net stranica u stati otvorenu u memoriji i cekati, da stock browser,

overclocking pa najbolje bez njega jer vecina ljudi pa gotovo svi rabe mob za surfanje tako da bas nije bitna brzina,

veci problem je neoptimizirani os pa ta trza kao ovaj sad meni.

tako da moze zakljucani s smanjenim minimalom na 122mhz za malo vise bateeije u mirovanju, snizeniju voltazu ili namjesteno s svakom frekvencijom, da ljudi netrebaju rabiti skripte ili programe stalno za namjestati.

moze i dva roma jedan multiask za  one koji hoce  takav s clockingom 

i jedan vise prilagoden za bateriju stednju i bez tolikog multitaskinga i clockanja

a u vezi baterije da ne upada u onu kako bi ja rekao hibernacijski deep sleep pa ti pocme zderati resurse i baterijom zato jer se nebudi povremeno da sinkronizira ili updata sve, pa ti dode na isto potrosi ti ono sto ti stedi u mirovanju to neki romovi radu pa kad jos i ukljucis net nestane dobrano baterije u kratkom vremenu...

ma dobro ovo su vise natuknice promatranjem par romova...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Killua kaže...

savjeti za rom. hmm:

(pa misiim da vecina bi htjela da netko uzme fundowsky 4.1.1 i popravi onu manu s porukama),,

znaci rom da zatvori i spremi aplikacije cesce ako su dulje u stanju cekanja a ne da ih cisti kad treba pa dobijes lag kao sad s duljim browsanjem (skoro vrijeme za drugi rom). posto ovaj nije bas za veci multitasking pa nema smisla da aplikacije  stoju otvorene u stanju cekanja znaci da purge asset je cesci a ne da ubije kad teba ram sto ce meni browser  kada ionako s trecim programom pogledam kratki sadrzaj net stranica u stati otvorenu u memoriji i cekati, da stock browser,

overclocking pa najbolje bez njega jer vecina ljudi pa gotovo svi rabe mob za surfanje tako da bas nije bitna brzina,

veci problem je neoptimizirani os pa ta trza kao ovaj sad meni.

tako da moze zakljucani s smanjenim minimalom na 122mhz za malo vise bateeije u mirovanju, snizeniju voltazu ili namjesteno s svakom frekvencijom, da ljudi netrebaju rabiti skripte ili programe stalno za namjestati.

moze i dva roma jedan multiask za  one koji hoce  takav s clockingom 

i jedan vise prilagoden za bateriju stednju i bez tolikog multitaskinga i clockanja

a u vezi baterije da ne upada u onu kako bi ja rekao hibernacijski deep sleep pa ti pocme zderati resurse i baterijom zato jer se nebudi povremeno da sinkronizira ili updata sve, pa ti dode na isto potrosi ti ono sto ti stedi u mirovanju to neki romovi radu pa kad jos i ukljucis net nestane dobrano baterije u kratkom vremenu...

ma dobro ovo su vise natuknice promatranjem par romova...

To sve stoji kolega. Koristio sam i ja jedno vrijeme Fundowskog i moram priznati da je bio jedan od najboljih ROM-ova koje sam probao. Ali da ja idem uređivati nešto što je napravio ugledni kolega forumaš, kolega chef i svjetski priznati (da svjetski) chef za u8650 to nema teoretske šanse. Čak i da mi ond da dozvolu za to ja se ne bi usudio petljati po nečijem "masterpiece-u". Jednostavno zamolite Fundowskog da pokuša to pokrpati, u slučaju da nema više u8650 (jer znam da je prešao na drugi model huaweia) našao bi se netko tko bi mu posudio mobitel za testiranje. Bolje to nego da ja petljam oko toga. A i ja radim samo CM7.x ROM modove.

OT: od*ebo sam benru89 v4 bazu i krenio s lunar basicom. Nema puno mjesta za izmjene jer je ROM sam po sebi poprilično čist, build je uređen odlično i tu ne vidim nekog velikog mjesta za promjene, ima jednu malu greškicu u updater scriptu koja može rezultirati failom kod instalacije, ali ništa šta se ne može popraviti za par minuta. Standardni set aplikacija je tu, a gappsi su najmanji problem. Složio sam jednu alphu baziranu na tom ROM-u i radi "almost perfect". Zašto skoro, zato što mobitel radi brzo, slobodnog RAM-a je skoro uvijek oko 70MB ali (uvijek taj ali) mobitel nakon gašenja ekrana kao da izgubi mrežu. Dakle kad se ekran ugasi imob se zaključa nema teoretske šanse da vas itko dobije na mobitel ili da primite poruku, ali čim se ekran upali mreža se vrati (nekih pola sekunde treba). Isprobao sam i originalni prime i isto je to radio. probao sam bonbon (moj kartica), t-mobile, vip i tele2 i na svim mrežama to radi. Inače u kući hvatam 3G i HSDPA bez problema. Probao sam uključiti i samo 2G ali opet se dešava ista stvar. To moram skužit zašto radi. A za kolegu domagoj03 - zvuk je glasniji i jasniji nego na prijašnjim buildovima i bilo kojem benru based ROM-u koji sam imao prilike isprobati. Pregledao sam audio libove u ROM-u i ne vidim razliku između benru89 v4 sa patchom ali zvuk je definitvno glasniji, čak i kod poruka/poziva/notifikacija/alarma. Nisam siguran kad ću popravit taj bug sa mrežom, ali nadam se čudu večeras jer iduća 3 dana nema šanse da radim išta oko ROM-a. Ne mogu obećati ništa nego: kad bude, bit će. Bolje da radim i 2 tjedna nego da (opet) izbacim polu-proizvod kao onaj 2.0 :)

12 godina
neaktivan

Super, jedva čekam. To sam isto primjetio kod benrua, i za zvuk zvona i ostalog, da je tisi... Imam osjecaj cak i da slabije vibrira...

14 godina
neaktivan
dark_wizz, samo jedna sitnica, u buducem romu stavi nekakvu melodiju za alarm ukljucenu po defaultu, neki dan sam si navio alarm i skuzim mob ne zvoni vec samo vibrira, dobro da je bio na drvenom stolu pa se i vibracija dovoljno cula.
takoder tu je i onaj bug sa power control widgetom
TD za glupost

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
domagoj03 kaže...

Super, jedva čekam. To sam isto primjetio kod benrua, i za zvuk zvona i ostalog, da je tisi... Imam osjecaj cak i da slabije vibrira...

Ovaj bug s mrežom? Jel znaš na kojem točno benru? To mi može pomoći jer imam repozitorij benru89 ROM-ova još od one bete 1.

Laxarus kaže...
dark_wizz, samo jedna sitnica, u buducem romu stavi nekakvu melodiju za alarm ukljucenu po defaultu, neki dan sam si navio alarm i skuzim mob ne zvoni vec samo vibrira, dobro da je bio na drvenom stolu pa se i vibracija dovoljno cula.
takoder tu je i onaj bug sa power control widgetom

Ima melodiju za zvuk alarma uključenu po defaultu. Alarm.ogg. A power control nisam još stigao ni provjerit, usmjeri osam svu pažnju ovom bugu s mrežom. prvo core, onda estetika :P

Evo ti taj dio build.prop

ro.config.ringtone=Nokia.ogg
ro.config.notification_sound=SMS.ogg
ro.config.alarm_alert=Alarm.ogg

12 godina
neaktivan

kad vec radis na CM romovima bi mogao onda na onom LeWa romu ima super vizualni dizajn gotovo i skriva da je baziran na njemu.

stavio sam nekoliko postova prije link s mapom romova za download kad se nade vremena pa da stavi na prvu stranicu.

zaboravio sam koja je to naredba u build propu ali se sjecam da sam s jednim tweak alatu pisalo nesto za panick on oom state ili tako nesto, uglavnom nesto da bira sto u nedostatku prostora ubija  appse ili ih sprema i zatvara(ako sam dobro opisao, nesjecam se bas)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

koji je od stock romova sa prve stranice "najčišći" ili najbrži, kakogod, a opet najsličniji tele 2 romu?

jel ovaj;

U8650 (Android 2.3.3) V100R001C00B828SP03(general)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Romova nikad dosta {#} evo jos jedan link gdje ima vec poznatih ali i nekih novih stvari pa navalite 

http://ustorage.ru/Huawei/U8650/CyanogenMod%207/

POSEBNO BI SKRENUO PAZNJU DARK WIZZ-u na jedan rom sa ove stranice,posto si rekao da zelis da sredis neki CM evo dobre stavri ako imas zivaca i vremena da ga pogledas (neces se pokajati),a radi se o ovom romu Lezo_sonic_1.6.21!!!Mala pomoc oko ovog roma,prije nego ga instaliras na mob otvori ga i u build.prop izmjeni da se po defaultu pokrece sa engleskim jezikom inace ces ostati zatecen kao i ja nakon prve instalacije tj. dobices KINESKE ZNAKOVE (SLOVA) pa pronaci u postavkama da promijenis jezik je LUDILO!Rom ima drugaciji UI nesto kao onaj Lewa,slobodnog rama kada pogasis apk. koje sisaju RAM bezzzz ostaje UVIJEK PREKO 100MB i ono najvaznije na njemu sto ce zanimati sve forumase SPEAKERPHONE I HEADSET su glasniji dosta nego na drugim CM-vima jos kada kazem da sa romom dolazi onaj Lewa Player sa mogucnoscu pojacavanja Equalizera {#} !Takodje,ako,ga budes radio izbaci one apove tipa root explorer koji i kada prebacis na Eng. ostaju podesavanja aplikacije na kineskom ali zamjenom sa novijom verzijom (u njemu je v2.20) to se sredi i dobije se eng. ako ti hoces ubaciti jos neki jezik tim bolje,mada sam se ja i na eng. snasao OK.Tastaturu takodje na zamjenu jer ona njegova nudi neke net update ili sta vec ko bi se snasao kad su i na njoj podesavanja na kineskom,ja sam ubacio HTC tastaturu,titanium,S2E i sve radi ok sad i dalje ga pretrazujem pa ne mogu nista vise reci osim ovog do sada!

EDIT:U postavkama apsolutno nisam pronasao cuvena CyanogenMod setting iako je rom baziran na 2.3.7 i ima CMParts i dr. apk instalirane... {#} ...

Gongy
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 16:36 (Gongy).

2 0 hvala 1
12 godina

Imam jedno pitanje, zapravo dva. U BUG-u br. 235 je tema hakiranje smartfona.. imam huawei 8650-sonic sa microSD memorijskom karticom od 2GB pratio sam upute za rootanje tog moba i uspio i sve super radi.. dakle pitanje je: 

1- Jel slobodno formatiram memorijsku karticu poslje rootanja?

2- isto pitanje samo jel ju smijem formatirat nakon instaliranja custom rom-a?

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gongy kaže...

Romova nikad dosta {#} evo jos jedan link gdje ima vec poznatih ali i nekih novih stvari pa navalite 

http://ustorage.ru/Huawei/U8650/CyanogenMod%207/

POSEBNO BI SKRENUO PAZNJU DARK WIZZ-u na jedan rom sa ove stranice,posto si rekao da zelis da sredis neki CM evo dobre stavri ako imas zivaca i vremena da ga pogledas (neces se pokajati),a radi se o ovom romu Lezo_sonic_1.6.21!!!Mala pomoc oko ovog roma,prije nego ga instaliras na mob otvori ga i u build.prop izmjeni da se po defaultu pokrece sa engleskim jezikom inace ces ostati zatecen kao i ja nakon prve instalacije tj. dobices KINESKE ZNAKOVE (SLOVA) pa pronaci u postavkama da promijenis jezik je LUDILO!Rom ima drugaciji UI nesto kao onaj Lewa,slobodnog rama kada pogasis apk. koje sisaju RAM bezzzz ostaje UVIJEK PREKO 100MB i ono najvaznije na njemu sto ce zanimati sve forumase SPEAKERPHONE I HEADSET su glasniji dosta nego na drugim CM-vima jos kada kazem da sa romom dolazi onaj Lewa Player sa mogucnoscu pojacavanja Equalizera {#} !Takodje,ako,ga budes radio izbaci one apove tipa root explorer koji i kada prebacis na Eng. ostaju podesavanja aplikacije na kineskom ali zamjenom sa novijom verzijom (u njemu je v2.20) to se sredi i dobije se eng. ako ti hoces ubaciti jos neki jezik tim bolje,mada sam se ja i na eng. snasao OK.Tastaturu takodje na zamjenu jer ona njegova nudi neke net update ili sta vec ko bi se snasao kad su i na njoj podesavanja na kineskom,ja sam ubacio HTC tastaturu,titanium,S2E i sve radi ok sad i dalje ga pretrazujem pa ne mogu nista vise reci osim ovog do sada! 

Tako puno ROM-ova, a tako malo vremena. Ali probat ću i njega. Ako ima netko tko bi se želio okušati u modanju CM7.x ROM-ova neka slobodno pokuša, na XDA ima odličan TUTORIAL za kitchen setup pa ko imate viška vremena i volje za to...

sani1986 kaže...

Imam jedno pitanje, zapravo dva. U BUG-u br. 235 je tema hakiranje smartfona.. imam huawei 8650-sonic sa microSD memorijskom karticom od 2GB pratio sam upute za rootanje tog moba i uspio i sve super radi.. dakle pitanje je: 

1- Jel slobodno formatiram memorijsku karticu poslje rootanja?

2- isto pitanje samo jel ju smijem formatirat nakon instaliranja custom rom-a?

Hvala!

1. Da

2. Da

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 16:38 (dark_wizz).
12 godina
neaktivan

DW, kakve su prognoze, jel bude mozda sta do vikenda?

0 0 hvala 0
12 godina

e hvala ti..  {#}

ali imam jos jedno pitanje..  jel se moze rootani mob odkodirat na druge mreze?

Hvala jos jednom!

17 godina
neaktivan
domagoj03 kaže...

DW, kakve su prognoze, jel bude mozda sta do vikenda?

Sumnjam, možda u ponedjeljak navečer. Jer ja u nedjelju tek dolazim doma.

sani1986 kaže...

e hvala ti..  {#}

ali imam jos jedno pitanje..  jel se moze rootani mob odkodirat na druge mreze?

Hvala jos jednom!

Naravno da može :)

14 godina
neaktivan
@wizz, danas sam nasao jedan kriticni bug na tvom 2.1, kad je uredaji na punjacu i ja izvadim bateriju on uredno ostaje upaljen, al totalno izgubi gsm mrezu! kao da uopce nema sim kartice, dok sve ostale funkcije normalno rade i bez baterije.
TD za glupost

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Stavio ovaj 2.1 cm i imam problem neznam ima li tko još,nemogu pokrenuti mp3-ce,samo mi izbacuje i neće da ih pokrene,prova san više programa sa storea

kad otvorim u file manageru pismu svira je,music player je ovaj defaultni   ne podržava

skinuo još par njih s store i nikako pokrenut pisme

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 18:47 (Mr. Kennedy).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ma šibaj novi ROM. Najjednostavnije...

12 godina
neaktivan
domagoj03 kaže...

tocno tako ako je neki dosta stari rom i nepopravlja se vise,

cemu se daviti sto mu nevalja na onoj strani imas drugih pa stavljaj dok nenades koji ti odgovara, i provjeris na htcmania.com i u8650.ru i jos nekim o tom romu da ne puknes neki neuredeni rom ili neki kao stock(tako usput i naucis nesto evo ja vec kuzim cemu bravia engine andreno driveri, skripte itd. pa vec malo i klepam, poboljsavam razlicitim tweak appsima ono sto mislim da fali, posto sam amater pa je tako lakse)

13 godina
neaktivan

Slazem se sa tobom {#} ja sam u poslednjih par dana izmjenjao X+X*X romova,za koje vidim da ima potencijala zadrzim se izmjenjam i sredim sta mogu i koliko mogu jer sam ogranicen na tom polju,prvo moje znanje je {#} (tj. pocetnik),a i kuci nemam PC (otisao u vjecna lovista) pa jedini pristup mi je na poslu,2-3 puta sam naletio na romove koji poslije reboota me ostave u fazi {#} budu na kineskom ali se poslije ubacivanja eng. pokazu kao dobri,koga zanima moze vise na PM detalja!E sad javljam se najvise zbog problema (mozda malo off topic) sa onim tutorialom sto je dark postavio,naime poslije instalacije jave svaki put me zaustavi na step 2 jer se javi neka greska pri install cygwin-a i tu pocinje nerviranje zbog cekanja downloada svih komponenti pa jos brisanje poluinstaliranog programa {#} i bla bla!Da li je jos neko pokusao raditi po onom tutorialu i kako je prosao,da napomenem da sam sve pokusao vise puta i gledao i druge tutoriale ali uvijek ista stvar (imao sam vremena na poslu) i da OS na mom PC na poslu je Win7 ultimate 32bit pa ako neko koristi isti i uradio je ovo neka mi se javi,bio bi jako zahvalan!

EDIT:Evo linkova za neke romove http://ustorage.ru/Huawei/U8650/  &     http://u8650.ru/forum/forum_13

Gongy
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2013 17:03 (Gongy).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Killua kaže...
domagoj03 kaže...

tocno tako ako je neki dosta stari rom i nepopravlja se vise,

cemu se daviti sto mu nevalja na onoj strani imas drugih pa stavljaj dok nenades koji ti odgovara, i provjeris na htcmania.com i u8650.ru i jos nekim o tom romu da ne puknes neki neuredeni rom ili neki kao stock(tako usput i naucis nesto evo ja vec kuzim cemu bravia engine andreno driveri, skripte itd. pa vec malo i klepam, poboljsavam razlicitim tweak appsima ono sto mislim da fali, posto sam amater pa je tako lakse)

Samo nastavi tako. Znam da je ponekad teško i frustrirajuće sredit ROM po svojim željama ali jednom kad uspiješ vidjet ćeš šta je "istinska sreća" radit na nečemu što si ti sredio :)

Gongy kaže...

Slazem se sa tobom {#} ja sam u poslednjih par dana izmjenjao X+X*X romova,za koje vidim da ima potencijala zadrzim se izmjenjam i sredim sta mogu i koliko mogu jer sam ogranicen na tom polju,prvo moje znanje je {#} (tj. pocetnik),a i kuci nemam PC (otisao u vjecna lovista) pa jedini pristup mi je na poslu,2-3 puta sam naletio na romove koji poslije reboota me ostave u fazi {#} budu na kineskom ali se poslije ubacivanja eng. pokazu kao dobri,koga zanima moze vise na PM detalja!E sad javljam se najvise zbog problema (mozda malo off topic) sa onim tutorialom sto je dark postavio,naime poslije instalacije jave svaki put me zaustavi na step 2 jer se javi neka greska pri install cygwin-a i tu pocinje nerviranje zbog cekanja downloada svih komponenti pa jos brisanje poluinstaliranog programa {#} i bla bla!Da li je jos neko pokusao raditi po onom tutorialu i kako je prosao,da napomenem da sam sve pokusao vise puta i gledao i druge tutoriale ali uvijek ista stvar (imao sam vremena na poslu) i da OS na mom PC na poslu je Win7 ultimate 32bit pa ako neko koristi isti i uradio je ovo neka mi se javi,bio bi jako zahvalan!

EDIT:Evo linkova za neke romove http://ustorage.ru/Huawei/U8650/  &     http://u8650.ru/forum/forum_13

Ne znam što bi ti rekao niti savjetovao. Ja sam pratio taj tutorial i sve je uspjelo iz prve. Koristim W7 Pro SP1 x64 i radi ko curica. Ali na ovom laptopu imam W8 pro i nema teorije da proradi. Sve se instalira ali kad pokrenem Cygwin samo se crasha nakon 3-5 sekundi. To je jedini razlog zašto ne radim na ROM-u dok nisam doma.

BTW od ROM-a još ništa, još uvijek sam u švabiji i doma ću vjerojtano tek u četvrtak ili petak. Ubija me ovaj posao -.-

14 godina
neaktivan
dw, zasto od kad koristim tvoj rom nijedan launcher osim go ex nema opcije za dodavanje aplikacija na ekran kod dugog pritiska na prazno polje na ekranu?
TD za glupost

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Vjerujem ti DARK {#} u ostalom da radi kod tebe ko urica to se vidi,a vidjece se i uskoro opet..hehehe... {#}

nego malo me to {#} bez ikakvog android alata sam dosta stvari preradio na raznim romovima samo sa NOTEPAD++ i 7ZIP-om,na svoj stock ubacio custom kernel (izvadio iz drugog roma,nije flash iz CWM) i sad me zeza ta sitnica jer na poslu imam malo vise slobodnog vremena ponekad pa sam se zainteresovao da malo dublje pogledam sve to,a i ubijem vremena jer kada sam dezurni smjena mi je 12 sati!

TVRDA {#} NE ODUSTAJE TAKO LAKO,POKUSACU JOS NEKI PUT...u svakom slucaju HVALA na odgovoru!

Gongy

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
dark_wizz kaže...

Samo nastavi tako. Znam da je ponekad teško i frustrirajuće sredit ROM po svojim željama ali jednom kad uspiješ vidjet ćeš  šta je "istinska sreća" radit na nečemu što si ti sredio :)

hah   ubijaju me ove skripte svaka drukcije napisana pa nakraju u nekima se ponavljaju neke,{#}

posto pisanje code c+ ili javi ili cemu vec drugom neznam jer bi lakse shvatio.pa gledam dio gdje pise nakraju nesto kao I/O swapines,   dirty ratio itd .pa mi mozak ispari od napora traziti sve to na malom ekranu..

evo nakon malo browsanja nasao sam code kako srediti za poruke i/ili ostale apse memoriji, jos d  to staviti u onaj rom (daaa taj rom{#}) i nadati se da rijesi problem s porukama:

sys.keep_app_1=com.android.mms

code je inace samo sys.keep_app_1=  ime apsa se staviti kako vam pise na backupu ili u /system/app ( bar mislim tako {#})

stavi se u build.prop, prema ovome to bi trebalo zakljucati odabrani app u memoriji,

idem sad i ja staviti dakako meni pise mms.apk u ovom romu hm nista probam oba imena,

(da ovaj i taj gore napisan), jedna skripta sad agresivnije oslobada ram pa cim surfam ubija je da oslobodi prostor pa vidim koje je uspjelo a vi ostali sami stavljajte,

dakako da skratim dileme negdje na forumima misle da mms aplikacija koja je vec u memoriji zakljucavanjem povecati potrosnju     {#}

edit:

ako hocete lockati vise njih mjenja se broj u codu znaci

sys.keep_app_1=    (jedna)

sys.keep_app_2=   (druga)

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 22:50 (Killua).
14 godina
neaktivan
zanimljiv score, kaj nije max na fundowskom bilo 2000?
i ovo je bez oc-a.
TD za glupost

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
evo uz par manjih izmjena dobio sam 3369 score, sto je vise nego moj tablet koji ima 1ghz cortex a8 i adreno 400 gpu uz 512mb rama..
Dobro optimiziran OS cuda radi
TD za glupost
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice