Huawei u8300 Problem baterija

poruka: 4
|
čitano: 3.693
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

Bok forumaši! ja imam problem vezano za mobitel Huawei u8300. Kupio sam ga prije 7 dana. Problem je u tome da se baterija prazni brzo naponio sam ga prije spavanja i pustio da radi do jutra i baterija se spusti na 80% wireless, podatkovne mreze sve iskljuceno bluetoth isto, ako igram na njemu 1 sat baterija bi crkla. Dal je to normalno ili da ga odnesem nazad u tele2 centar gdje sam ga i kupio. Inače sam prezadovoljan s njim al baterija me muci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Huawei u8300 Problem baterija
civo94 kaže...

Bok forumaši! ja imam problem vezano za mobitel Huawei u8300. Kupio sam ga prije 7 dana. Problem je u tome da se baterija prazni brzo naponio sam ga prije spavanja i pustio da radi do jutra i baterija se spusti na 80% wireless, podatkovne mreze sve iskljuceno bluetoth isto, ako igram na njemu 1 sat baterija bi crkla. Dal je to normalno ili da ga odnesem nazad u tele2 centar gdje sam ga i kupio. Inače sam prezadovoljan s njim al baterija me muci.

Možda ti može pomoći Battery Calibration, ali nisam siguran.

Doli doturi, doli medičina! Doli ignjoranstvo, živila filozofija!!
15 godina
protjeran

valjda ce pomoc. hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ei hvala ti. s ovim programom koji si mi predložio nisam mogao. tražio je rootanje uređaja al nasao sam drugi i kalibrirao bateriju. sad praznim uređaj ostalo je 8 % igrao 10 minuta pustam muziku i tek se nakon 10 minuta igranja i muzike doslo na 7% poslije toga ga punim i valjda ce bit sve super. hvala ti!!!   da nema tebe ja se nebi sjetio toga. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice