Bok forumaši! ja imam problem vezano za mobitel Huawei u8300. Kupio sam ga prije 7 dana. Problem je u tome da se baterija prazni brzo naponio sam ga prije spavanja i pustio da radi do jutra i baterija se spusti na 80% wireless, podatkovne mreze sve iskljuceno bluetoth isto, ako igram na njemu 1 sat baterija bi crkla. Dal je to normalno ili da ga odnesem nazad u tele2 centar gdje sam ga i kupio. Inače sam prezadovoljan s njim al baterija me muci.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bok forumaši! ja imam problem vezano za mobitel Huawei u8300. Kupio sam ga prije 7 dana. Problem je u tome da se baterija prazni brzo naponio sam ga prije spavanja i pustio da radi do jutra i baterija se spusti na 80% wireless, podatkovne mreze sve iskljuceno bluetoth isto, ako igram na njemu 1 sat baterija bi crkla. Dal je to normalno ili da ga odnesem nazad u tele2 centar gdje sam ga i kupio. Inače sam prezadovoljan s njim al baterija me muci.
Možda ti može pomoći Battery Calibration, ali nisam siguran.
valjda ce pomoc. hvala
Ei hvala ti. s ovim programom koji si mi predložio nisam mogao. tražio je rootanje uređaja al nasao sam drugi i kalibrirao bateriju. sad praznim uređaj ostalo je 8 % igrao 10 minuta pustam muziku i tek se nakon 10 minuta igranja i muzike doslo na 7% poslije toga ga punim i valjda ce bit sve super. hvala ti!!! da nema tebe ja se nebi sjetio toga.