- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da, ali tih 3 mjeseca je za američke carrier-branded uređaje, otključane verzije bi trebale dobit update i ranije.
Da, ali tih 3 mjeseca je za američke carrier-branded uređaje, otključane verzije bi trebale dobit update i ranije.
Ja sam primjetio da uvijek dobijem update prije, jer imam otkljucani uredaj ( kupio sam ga u slobodnoj prodaji ), nadam se da ce i 4.4 doc meni ranije :D
Decki meni je jos 4.2.2 sta da radim...3at izgleda ne izdaje update, :S sta mi je raditi da dobijem upgrade?
Pozdrav ekipa, mobitel je star manje od 2mjeseca. Koliku bi cijenu na njuskalo mogao staviti? Neoštećen, garancija.

Decki meni je jos 4.2.2 sta da radim...3at izgleda ne izdaje update, :S sta mi je raditi da dobijem upgrade?
s-off, promjena CID-a :)
ili cekas... drugi tjedan bi trebao doci update za ostatak europe..pa mozda i za tebe.
Još jedna fina vijest..
Legendarni dev Cotulla koji je otključao HTC HD2 bootloader i omogućio bootanje Androida i WP7 na njemu je uzeo One i počeo development na njemu tako da potencijalno možemo dobit dual boot Androida i WP8 ili ko zna šta sve ne.
Vrijeme će pokazati. ^^
Zavisi kolko moraš nadoplate dat..
Ak je neka omanja cifra onda se nebi dvoumio..

Svaka čast imenu HTC, al to je sve kaj i vrijedi na njemu osim dizajna, naravno da ime HTC polako ali sigurno počinje bljedit...
Čak sam razmišljal uzet H1, al čitajući razne probleme o njemu, ipak nebum...
Zavisi što ti više znači. Ja ga ne bi uzeo jer je 16GB stvarno malo, ali ako ti je najbitnije imati mobitel koji će biti pri vrhu svih benchmarka uzmi ga, a ako si One uzeo radi aluminija, Sensea ili boomsounda nemoj uzimati
Možda upadam kao padobranac, ali prošao sam dosta "flagship" mobitela raznih proizvođača i kako sad stvari stoje toplo bi svakome preporučio HTC (mada je jasno da tu dosta igra dizajn, ali govorim čisto iz prespektive ljubitelja informatike i tehnike).
Imam pitanje vezano uz htc one.Iduci tjedan kupujem HTC one kod mobilnog operatera u BiH i zakljucan je na njihovu mrezu ali ja koristim njihovu karticu.Pa me zanima moguli ja bez problema izvrsiti update android verzije 4.4 kit kat kad bude dostupna bez obzira sto mobitel nije otkljucan na sve mreze.
Imam pitanje vezano uz htc one.Iduci tjedan kupujem HTC one kod mobilnog operatera u BiH i zakljucan je na njihovu mrezu ali ja koristim njihovu karticu.Pa me zanima moguli ja bez problema izvrsiti update android verzije 4.4 kit kat kad bude dostupna bez obzira sto mobitel nije otkljucan na sve mreze.
Da.
ohoh vidi vidi updet i sense 5.5
skidam skidam.. valjda ce biti dobro nesto :)
Imam pitanje koje je možda i dosadno, ali me žulja. Imam Galaxy Note 2 i palo mi je na pamet da bi ga možda prodao i kupio Htc One. Mobitel savršeno radi, bla,bla, ali pomalo već dosadi. Jel se to isplati mijenjat po vašem mišljenju? Samo nemojte veličini Note-a spominjat jer sam se navikao na to.
Gle po meni je htc one uzevsi sve u obzir i dalje najbolji mob koji se može kupit. Radi ekstremno brzo,ljep je i ima najbolju kvalitetu muzike viđenu u mobitelu/ipodu i icem slicnom. Nije džabe techradaru to jedini mob koji je 5 zvjezdica dobio

Gle po meni je htc one uzevsi sve u obzir i dalje najbolji mob koji se može kupit. Radi ekstremno brzo,ljep je i ima najbolju kvalitetu muzike viđenu u mobitelu/ipodu i icem slicnom. Nije džabe techradaru to jedini mob koji je 5 zvjezdica dobio
Tko se ne slaze s tobom nek napise zasto se ne slaze , a ne da ko š___k dijeli minuse! Ti si bar rekao svoje mišljenje i svaka čast, hvala!
Gle evo detaljnije:
32gb memorije je taman ne treba mi vise
Izrada: kad uzmes u ruke imas filing da kosta koliko kosta. Savrsen je u ruci jer je zaobljen iza.
Brži je od direktnih konkurenata (tipa s4) od ovih s800 based neznam ali znam da je najbrzi mob koji sam ikad imao.
Kamera je diskutabilna tocka. Snima vrhunski video i ima OiS. Te kako mladez izlazi navecer fotka isto navecer. Kad sam pokazivo frendovima slike bili su wow kak se sve vidi dobro. Po danu nije loša ali ništa posebno.
Ekran je kvalitetom zasad najbolji na mobu ikad meni. Ima najsaturiranije i punchy boje od svih lcd ekrana,a brightness i vidljivost na suncu su puno bolje od recimo s3 i notea 2 koji sad koristim.
Baterija fino traje na 4.3 traje ko na s4 plus minus sat vremena ovisno kaj radis.
Zvuk je na njemu bas kakav se reklamira. BOLESTAN
Imas kakvih pitanja javi.

Gle evo detaljnije:
32gb memorije je taman ne treba mi vise
Izrada: kad uzmes u ruke imas filing da kosta koliko kosta. Savrsen je u ruci jer je zaobljen iza.
Brži je od direktnih konkurenata (tipa s4) od ovih s800 based neznam ali znam da je najbrzi mob koji sam ikad imao.
Kamera je diskutabilna tocka. Snima vrhunski video i ima OiS. Te kako mladez izlazi navecer fotka isto navecer. Kad sam pokazivo frendovima slike bili su wow kak se sve vidi dobro. Po danu nije loša ali ništa posebno.
Ekran je kvalitetom zasad najbolji na mobu ikad meni. Ima najsaturiranije i punchy boje od svih lcd ekrana,a brightness i vidljivost na suncu su puno bolje od recimo s3 i notea 2 koji sad koristim.
Baterija fino traje na 4.3 traje ko na s4 plus minus sat vremena ovisno kaj radis.
Zvuk je na njemu bas kakav se reklamira. BOLESTAN
Imas kakvih pitanja javi.
Imam. Da li se isplati zamijenit Note 2 za Htc One? Eto, to je pitanje...Inače stavio sam karticu od 16gb, tako da ni meni ne nedostaje memorije.
I da! Jel obavezna maska i folija? Kakav je taj aluminij l, jel osjetnjiv na grebanje? Meni je inaće ekran jaki argument. Preciznost, klizanje itd...Sam dizajn je prekrasan ali to kad se naviknes za par dana ti je ko i svaki drugi.
Meni konkretno alubody nije nikakav adut jer mi je aluminij klizav u ruci te mi je mob par puta odletio na pod. Uzeo sam nekakav tanki gumeno/plasticni cover cisto radi toga.
I da! Jel obavezna maska i folija? Kakav je taj aluminij l, jel osjetnjiv na grebanje? Meni je inaće ekran jaki argument. Preciznost, klizanje itd...Sam dizajn je prekrasan ali to kad se naviknes za par dana ti je ko i svaki drugi.
Maska nije obavezna ali ako kupiš crni One nije loša ideja staviti ju jer će se ogrebotine puno više vidjet nego na bijeloj verziji.
Osobno sam svog crnog Onea furao prvih mjesec/dva bez casea dok sam čekao kineze da ga se sjete poslat i nije bilo niti jedne ogrebotine, malo opreza i to je to.
Foliju ne koristim, probao sam neku jeftinu s ebaya ali previše mi je degradirala kvalitetu slike a skupu foliju/staklo mi se ne da kupovat.. za sad nemam niti jednu vidljivu ogrebotinu tako da ću riskirat i dalje.
Htc je super izveo build quality tako da straga ogrebotine neces dobit. Imas scratch testova puno i nožinama ga režu i ništa,dok na kromiranom rubu se ogrebotine vide,i lakše se primjete na crnom modelu. Ja sam imao maskicu na njemu da